![]() |
Az én kis orim 729 heki és 11.200 vari
1 kör: 99 % 6 kör: 99 % 11 kör: 99 % 16 kör: 77 % 21 kör: 61 % 26 kör: 51 % 31 kör: 44 % 36 kör: 39 % Ez elég jó tud lenni főleg,ha használnám:D Tisztánlátás ebbe az oriba nem kell:) |
Te kis tolvaj..... :D
|
Quote:
Ez azt jelenti,hogy tudok lopni ezerrel:D És ez kb. 2 hete így van,szóval nem vagyok tolvaj:D:D |
Akkor gnóm vagy. Vagy óriás. Vagy 50 körre vagy mindenkitől.... :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hódító: az online stratégiai játék neve, ami függővé tett (vagy azzá fog tenni). :D |
Hallva az otthoni tarthatatlan helyzetről, szövetségi támadásban részt vevő seregedből 3530 fő dezetrált.
|
Quote:
|
Quote:
Olyankor szokott előfordulni ilyen, ha otthon lázong a nép (a morálok negatív vörös karácsonyfaként festenek, nincs pénz zsoldra, az említett lázongó nép gyújtogat, a barakkok emberhiány vagy hirtelen támadt földrengés miatt vagy eltűntek, vagy nem működnek) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Na ilyet láttál-e már? 2007-11-12 18:06:06 Szerte az országban megbetegedéseket jelentenek. 34202 embert nem sikerült megmenteni. [INFÓ] :D:D:D Ha nem, akkor szintén örülj addig, amíg nem látsz ilyet.... :D:D:D:D Ez arról szólt, hogy 9000 hektáron, kórház nélkül, 3 sereggel bevertem egy élőhalottat... (Ami miatt lelkiismeret furdalásom van egyébként, de az már nem tartozik a topichoz.) |
2007-11-13 13:06:06 Országodban sikerült teljesen felszámolni a pestist!
Ez meg értelemszerűen arról szól, hogy hirtelen felépült 200 kórház... :) Tehát a betegség amit kaptam az élőhalottól, már nem öldösi tovább a lakosságomat. (Hozzátenném, hogy 70.000 varázslóm bánta meg ezt a kis produkciót, de 600 hektárt nyertem rajta. Ha fedezésre számolnék, bőségesen megérte.) |
Ez a tanácsadókban olvasható és azt jelenti,hogy körönként nulla a túltermelésem:)
Raktárban 0 bála (túltermelés, körönként 0 bála) :D:D |
Raktárban 0 bála (korlátlan mennyiségű körre elegendő)
Ez azt jelenti, hogy élőhalott vagy. :D:D:D |
Elnézést. Esetleg egy 0 hekis orinak is lehet ilyen kiírása, mert ott elméletileg se termelés, se raktározás, sem pedig ételfogyasztás nem történik. Viszont 0 hekis orim még nem volt. Úgyhogy ez nem 100%, hogy ott is ezt írja ki, bár számomra logikus lenne. :)
|
Quote:
Most termelek vagy 43 bálát körönként:) ami azt jelemnti ,hogy éppen nem éhezik a népem. |
Nem értem. Ha nem vagy hulla, akkor mást ír ki nem? Azt, hogy túltermelés, 0 bála. És nem azt, hgoy korlátlan mennyiségű körre elegendő... Szerintem nem írtam hülyeséget. :D (Legalábbis én még egyetlen más fajnál nem láttam ilyet, hogy "korlátlan körre elegendő". Pedig jelenleg minden fajjal nyomom, ami csak létezik.)
|
Quote:
Azt hittem hírtelen,hogy az én írásomra írtad ,de most látom,hogy nem. még reggel van:D Szóval nálam nem írt korlátlan mennyiséget,de amit te bemásoltál az valóban hulla.:) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2007-11-15 13:07:07 A piacról hazatérő eladatlan áruidra szemet vetett egy rablóbanda, és a védtelen karavánt útközben teljesen kifosztotta. 384 varázslót vesztettél. Tipp: Ha el szeretnéd adni az árukat, akkor olyan áron tedd ki azokat, amin valószínű, hogy megveszik. A piac mozgása a legtöbb esetben jól kiszámolható egy kis megfigyelés után. Ha az árud az aktuális átlagár többszöröséért volt a piacra téve, azt a magas értéke miatt hazafele minden esetben elrabolják.
Ez azt jelenti,hogy a ht. drágán rakta ki az egységeimet a piacra és azokat a rablóbandák árúnak vélték és sajna kifosztották:D Tényleg ez milyen fura:D A visszatérő egységeim az árú:rolleyes: |
Quote:
|
Én az olyan kiírásokat szeretem, amikor....
A piacról hazatérő eladatlan áruidra szemet vetett egy rablóbanda, és a védtelen karavánt útközben teljesen kifosztotta. 1.094.384 elitet vesztettél. Tipp: Ha el szeretnéd adni az árukat, akkor olyan áron tedd ki azokat, amin valószínű, hogy megveszik. A piac mozgása a legtöbb esetben jól kiszámolható egy kis megfigyelés után. Ha az árud az aktuális átlagár többszöröséért volt a piacra téve, azt a magas értéke miatt hazafele minden esetben elrabolják. Ilyen toli kéne az orijaimba... :D |
2007-11-16 11:42:40 Az emberek lázonganak. Az éjszaka folyamán hatalmas tömegekben vonultak az utcákra tüntetni. Az éjszaka véres befejezéseként egy barakkot fel is gyújtottak, ami szinte azonnal porrá égett.
2007-11-16 11:42:40 Az emberek lázonganak. Az éjszaka folyamán hatalmas tömegekben vonultak az utcákra tüntetni. A tüntetéseket követően 85 ember el is hagyta országodat. 2007-11-16 11:42:40 A rossz közhangulat miatt 8 ember elköltözött. 2007-11-16 11:42:40 Az emberek elégedetlenkednek, nem hajlandóak adót fizetni! 0 aranytól estél el. Na ez azt jelenti, hogy nagy gáz van az országodban. Konkrétan: 40% alatti polgári morál. Ha nincs kajád, adj nekik enni. Ha lerengették, adj nekik pénzt. Ha valami elektronikus vihar következtében az anarchista csoportban találod magad, akkor várj 20 napot. :D |
Az utolsóról külön pár szó. "0 aranytól estél el..."
Namármost, ha van adókulcs beállítva az országodban, ott valamilyen pénzösszeg szerepel, amit a lakosság nem fizetett be. Nálam az ott azért 0, mert az adókulcs az országban 0. (Igaz, az összes bekért adómtól elestem.:D) |
Quote:
Azért tartok helytartót,hogy intézze az ügyeimet amíg alukálok:) |
Társaik 212 tolvajt ájultan találnak fekhelyükön! A varázslat alulról érkezett, 2 - 8 kör távolságból.
Ez azt jelenti,hogy pár tolit bealtatózott egy másik országnak varijai és most mély álomba szenderülve pihiznek tovább. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vagy a másik megoldás. Kicsit hosszadalmasabb, de hullik minden:D |
Sereged megérkezett xxx (#xxx) országához. A csata lezajlott, és sikerült bejutni az országba! Katonáid feldúltak, amit láttak, végül hazaindultak 140.573.400 arannyal, 5400 runával és 5324 bála gabonával. Veszteségeid: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 800 lovas és 0 elit. Ellenfeled veszteségei: 0 katona, 0 védő, 0 íjász, 0 lovas és 0 elit.
Ez jó ha ilyet ír ki. Nem kell megilyedni tőle.:D |
Quote:
Quote:
Szerintem minden kezdő hálás lehet nektek amiért ilyen bonyolult szövegeket bemásoltok ide, és ráadásul el se magyarázzátok mit jelent, mert még ti is hülyén éreznétek magatokat hogy ennyire egyértelmű dolgokat akartok elmagyarázni. Na ezt a magyarázást én is jól megbolondítottam:D:D |
2007-11-** 17:06:12 Sereged megérkezett ******** (#******) országához. A csata lezajlott, és sikerült bejutni az országba! Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 24.138 hektár földet, ebből a következőket kaptad: 2405 ház, 1607 tanya, 2367 barakk, 2419 könyvtár, 1892 raktár, 1267 templom, 372 kovácsműhely, 188 kocsma, 582 fatelep, 628 kőbánya, 1027 fémbánya, 616 agyagbánya, 722 drágakőbánya, 8046 üres terület, és más semmi. Veszteségeid: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 41.528 lovas és 12.060 elit. Ellenfeled veszteségei: 22.069 katona, 0 védő, 64.378 íjász, 0 lovas és 0 elit.
Ha meg ezt látod, akkor utána nagyon boldog leszel. Ez azt jelenti, hogy nagymértékben megnövekedett az országod területe. :) Arról van szó, hgoy sikeresen támadtál meg valakit, akitől földterületet szereztél. Összesen 24138 hektárnyit. Szám szerint részletezve van, hogy ez a bizonyos szám hogyan tevődik össze. A veszteséglisták is egyértelműek, azt mutatják, hogy milyen, és mennyi egység hullt el a támadó, és a védekező oldalon a csata alatt. |
Sztem szégyeld el magad:D így elmagyarázni, ilyen igénytelenséggel az én hosszú és minden igényt kielégítő monológomat:D
|
* szégyenkezik *
:p |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:29. |