![]() |
Quote:
|
Tegnap végre teljesült egy régi álmom:
Megszereztem a : Sötét erők ébredése című könyvet, ami a Thrawn trilógia 2. kötete. Az 1. és a 3. már megvan. |
én meg feltelepítettem a gépemre vagy 4 SW játékot... :p pár napja ezekkel tolom. :D Nyilván a sötét oldallal, vagy valamilyen birodalmi harcossal nyomulok.... :rolleyes: :) :D
|
Quote:
Csak vigyázz;):D |
mér? te dzsedáj vagy ? :O
|
az nagyon gáz, ha egyetlenegy részt se láttam???:):o
nagyjából tudom mi a szitu, de tényleg csak nagyjából... :D |
Quote:
|
Quote:
Mert gyorsan pótolnod kell :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
És kijött a Klónok támadása című rajfilm is. A története a klónháborúkat meséli el, amikor még anakin jó kisfiú volt.
Aki látta, annak hogy tetszett? |
Szerintem valami borzalom volt kinszenvedés volt végignézni ..iszonyat ahogy meg voltak rajzolva a karakterek...Szerintem egy összecsapott munka volt..Na meg a pénzkaszálás....Hatalmas csalódás volt a beharangozások után, hogy hüü meg ha , hogy milyen jól meg lessz rajzolva meg egyebek de nevetséges az egész..Amúgy az alapötlet szenzációs voplt és maga a történet is az csak hát a megvalositás az nem éri el azt a szintet..Remélem egyszer megcsinálják jobbra is..Én igy voltam a Star Wars : baljós árnyakkal is egyszer megnéztem és legközelebb csak akkor ha géppisztolyos enmberek állnak a hátam mögött
Az elsö három részböl messze a Sithek bosszúja ér fel a klasszikus trilogiához...Sajnos |
Kérdés: tudod ki volt az a magas fehér kifestett nő?
|
.. és kijött egy rajzfilm sorozat, amit a most kijött film utáni háborút mondja el. Egyenlőre csak angolul és 20 perces részekkel.
|
Már várom azt a kasszsikert, amelyben Anakin unokahúgának a barátjának a lélegzetállító kalandjait mutatják be, mondjuk ő lesz az utolsó Blahblah lovag, amelynek meg kell védelmeznie/el kell pusztítania a Galaxis északkeleti részeit.
(hihetetlen, mennyire illúzióromboló ez a rengeteg folytatás és rajzfilm és könyv meg miegymás, teljesen oda az eredeti 3 rész varázsa; persze sokaknak tetszenek, és az jó, meg Lucasék is megkereseik a betevő falatra valót, szóval hajrá, de az biztos hogy nélkülem :)) |
Quote:
|
én láttam az animációs filmet is, és nézem a sorozatot is. egész nézhető, habár értelemszerűen nem kell egy sw filmhez hasonló hangulatot várni. ilyen kis gyerekeknek szóló, aranyos, azonban sw-os dolog. a droidok pl nagyon viccesen vannak megcsinálva :D
|
Quote:
-Sajnálom uram, ilyen a programozásom.:D:D Egyébként a mostani sorozat teljesen független az eredeti Star Wars-tól. A legsúlyosabb hiba, maga Ashoka. Anakin soha nem kapta meg a mester címet a tanácstól. Csak Palpatine-tól kapja meg a Sith Lord (Sith nagyúr) címet, így padawan-ja sem lehet. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És nem is a filmekről beszélek, hanem a (most már) sorozatban kijövő járulékos árukról :) |
All times are GMT +1. The time now is 23:25. |