![]() |
Quote:
|
Quote:
Synkel, lehetne gyorsban is tf ori, de 5 piac miatt sok raki kell hozzá, vagy akkor jó pár kört éhezel. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és ennek mi köze is a témához ?;) amúgy meg van B-be orim szal nem "menekülök" sehova sem "kedves" Arwyl |
Quote:
De kérném a témától nem eltérni Köszönöm! |
méghogy nem volt részem szöviharcba :))) ne offoljatok
De .... Ha MF-Szövi ellentét van és mondjuk rengetés tekilopás is van. Amit ugye potolni akartok Csak egy kérdésem van Miből???? Mert ha már harc van fix hogyha sok pénz van az oriba akkor azért fosztásra is elküldöm a hadist. Innentől megcsappan a pénz, és már tökmindegy hány piacod van Továbbra is az a véleményem nem kell több piac. Az ellenek is ugyanannyi van Utána jön majd hogy aki MF annak 2 piaccal több legyen, meg hogy jövöre megint kevés. Ez ugy jo ahogy van Ez stratégiai játék ha jol tudom. Háát akkor ugy kell játszani. A végén már semilyen kihivás nem lesz azt átmegyünk tamagocsiba. Max talán azt támogatnám hogy 30 perc legyen a piac a mostani 20 helyett. Ennek több értelme lenne. Az az indok nem állja meg a vitát hogy potolni kell a tekiket katikat. Ha pénz van az oriba tesz rola az ellen hogy ne legyen ott Pl egy taktika része is lehet az hogy lopom és rengettem és gyilkolom az egységeket reggeltől, estére már nem tudja potolni, igy onnantol enyém a pálya. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Minden ott dől el :rolleyes: |
Quote:
most ez valami fenyegetés?? nagyon nyomod ezt az I-t mindjárt megnézem melyik csopi az:)) no de ne offoljunk kiváncsi vagyok hogy merre mozdul el a téma, tamagocsi irányába vagy sem:)) Ahogy ideáig olvastam én irtam egyedül ugymondt teljes tényt |
Quote:
Teljes tényt :p Ez jóó :D Tény az,hogy logikai szempontból járna .. hisz 2x annyi kv .. nagyobb szükség lehet egy-egy piacra. Tény az is,hogy papíron ez nem a kezdők csoportja,így meg kell tudni oldani .. No,most már én írtam a legteljesebb tényt:p:p |
Quote:
|
Quote:
|
Látom, engem leszámítva már 24-en szavaztak. Ha nem túl nagy fáradtság, akkor kérném a szavazókat, hogy pár mondatban (akár egyben :)) írják le, miért szavaztak Igen/Nem.
Köszönöm! |
nem ilyen egyszerű ez, hogy igen/nem
érvek vannak mindkét oldalon az én szavazatom nem, mert: 1. voltam gyorsban is, és nem emlékszem, hogy bármi gond volt a piacbelépők számával 2. mint Smooth írja, a piacról hazaérő holmi is 24 óra +3, nem 24kör 3. ezzel az elvrendszerrel a lassúban meg sok a piac 4. a normálban is régen 3 piac volt, és kivállóan meg lehetett oldani tanyák nélkül is, csak jobban kellett gondolkodni, az 5 az kényelmes ezzel szemben az igen mellett érv egy aktív szöviháború, de ez kevésnek tűnik |
Én az Igen mellett szavaztam,és az érvem az,h ha naponta 6szor lopnak/variznak ugy emberesen,megnézem,h oldod meg 5piacból,és a12szeri mészárásrol /pusztitásröl ne is beszéljünk.....
Attól,h pl én is végig mentem 5piacbol kényelmesen,de 1szer vol 10órán át tarto ölésem nah akkor elment az 5piacbol vagy 4,és még anapbol ott van 14óra! |
Quote:
|
Quote:
Megy az Dragi,megy az:D /OFF |
Quote:
|
Quote:
|
Ha már a logika is szóba került, akkor szerintem a logika azt diktálja, hogy dupla piac, fele idővel.
|
Quote:
Ne legyetek kishitüek 3x annyi piac dupla idövel:))) |
Quote:
Így meg 12 óránként valóban jár nekik a dupla piac:) |
bár nem érint ,de kívülről jó javaslatnak tűnik :)
|
A lassúban meg kevesebb piac lenne? :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:22. |