![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
igazából az a része nem érdekelt, hogy ki és miért kapott és mennyi kitiltást, és jogosnak érzik e a játékosok vagy sem... :) megkapták , letelik azt jól van :) inkább az a része érdekelt, ami a a soraim között megbúvó kérdés volt, de nagyjából kapizsgálom a választ... ha én sértőnek érzem, hogy lerendőrőz valaki, vagy bármi ilyesmivel "megsért". akkor egyéni bejelentgetés alapján ez is lehet bünti !! vagyis mindegy hogy a beíró ürge hogy érzi, mennyire sértő amit írt vagy sem, ha az áldozat sértőnek érzi , járhat a kitiltás komolytalanabb dolgokért is, szándékosan írtam a rendőr példát , mert a prostituáltnak való nyilvánítást nem sorolnám a komolytalan sértések közé :) érdekesség :) azt hiszem az első kitiltásom pont, kevésbé olyan morbid viccekért kaptam az 5/us fórumról,mint amilyenek most itt az egyik topicban vannak, de ez nagyon rég volt... biztos van jó pár játékos, akit sértenek az oda írt viccek, igaz itt megmondjuk nekik, hogy nem muszáj olvasniuk, mellőzzék a témát :p megjegyeztem másik topicban is, hogy változnak az idők a moderálás, kitiltás terén, sokkal elnézőbb Ati, és sokkal megfontoltabban osztogatják a 168 köröket , mint régebben, ezért nem értem, miért megy a cirkusz mindíg a kitiltások miatt, sok játékos játszik úgy, hogy nem tiltják ki... vajon mi a módszerük? :D |
Quote:
|
Quote:
a kitiltással semmi gond, csak páran felkapták a vizet valami miatt De Matador 2. kitiltása nem volt jogos. De gondolom Ati azért adta a kitiltást hogy elejét vegye az elötte lévő esti vitának. Mert fix hogy megint hogy is mondjam lett volna parázs. És igy mentek volna a 168 körös kitiltások Magyarul szolva Matador áldozata meghozta az eredményt. Ezt hivják megelöző csapásnak:D |
Quote:
Kezdődik:) Ha Matador olyat írt, ami az előző napihoz hasonló vitát eredményezett volna, akkor lehet mégiscsak jogos volt a második kitiltása nem? |
Quote:
csak ha arra reagál valaki valamit akkor vissza lehetett volna kanyarintani ujra a témát ennyi Amugy mi kezdödik?? |
Kíváncsi vagyok, meddig lesz még X fórum, mielőtt le lesz szedálva nullára. XD
|
Quote:
Quote:
nem az x fórumon történt, hanem az U-n nem tudom miért ez a topik címe |
Nem a tegnapira godnolok... Hanem az X-re, hogy mikor lesz újra ledarálva az egész. XD
Az U meg olyan amilyen. Csomó hiperaktív időmilliomos csoportja. :D Sose lesz nyugis hely. :D |
Quote:
Nem lesz ledarálva, mindenki tanult az esetből szerintem, meg amúgyis alig van élet arra. |
Quote:
és véleményem szerint a vita sem fajult volna addig ameddig bizonyos emberek között ha mindenki betartaná a szabályokat :) még úgy is h tudja nem bukhat le...... és szvsz az ilyen dolgok mindig is ki fognak váltani indulatokat, csak ezentúl nem a hódban rendezzük le. létezik pár fórum, ahova leülhetünk megbeszélni :) yah és Synk, richardkának igaza van. nem volt jogos matador 2. piros ajándéka, de ahogy richardka is kifejezte, a zéró tolerancia mindig egy ártatlan áldozattal kezdődik :O) |
Én továbbra is tartom magam ahhoz,hogy az esetleges nyílt szabálytalanságokat nem itt fogom/fogjuk kitárgyalni .. A topic részemről azért indult,hogy világos legyen,indokolatlan volt-e mások szerint is a fokozottabb kitiltásom. A választ részben megkaptam .. vádaskodni nem szeretnék :)
|
Quote:
izé :) és ennek mi köze van ahhoz amit én írtam? :D:D |
Quote:
|
hozzád csak az első mondatot címeztem. ezek szerint helyesebb lett volna nyomni egy entert :)
|
Quote:
én nyertem:) ide a sört |
Jelentés a frontvonalról:
Ditke jelenléte meghozta a várva várt békét :rolleyes: A helyzetek rendeződtek,a viszonyok bár nem javultak,de nincs több provokáció vagy BURKOLT sértegetés :p :) |
Quote:
bocsi de csak enyém az utso szó:)) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:44. |