![]() |
Quote:
|
Par nevet nem lattam meg itt, akiket szeretek...:)
Dominic Purcell Wentworth Miller Danny DeVito Benicio del Toro Jason Statham Vinnie Jones |
Quote:
jéééé tényleg :) köszke..de ismersz, folyton félreírkálok :) |
Quote:
|
megdobbenve tapasztalom h elottem 1 ember sorolta fel brad pitt szinesztehetseget. minden esetre velem egyutt mar 2 hoditos rajongoja van :cool:
noi szineszek kozul nemnagyon van kedvencem, de ha valasztanom kene angelina jolie-re szavaznek. |
Quote:
Brad Pitt szerintem is nagyon jó színész... nem egy filmje tartozik a kedvenceim közé :D |
Quote:
Azaz, Prison Break. Nagyon jo, alighogy vege egy resznek, maris varjuk a kovetkezot :D Remelem Brad Pittet en is felsoroltam (mar nem emlekszem a szitaagyammal:D), mindenesetre en is nagyon szeretem :) |
Nos, lássuk csak:
Az attól függ mi szerint értékelek :) Az urakat illetően természetesen a színészi teljesítmény a mérvadó. A hölgyeket már kategóriákra lehetne osztani :D Tom Hanks Nicolas Cage Denzel Washington Morgen Freeman Tim Robbins Ezt a kettőt különösképpen a Remény rabjai c. filmbéli alakításért (ha valaki nem látta nézze meg, nagyon ajánlom) Vannak persze az örök nevettetők mint pl Bud Spencer & Terence Hill, itt azonban megjegyezném, hogy élek halok a filmjeikért, de nem elhanyagolhatóak a mellékszereplők, akiken halálra tudom röhögni magam :D pl Nimfesz és társai, vagy Tangó, aki a szamba országában nevezi magát így és ebből is látszik, hogy mekkora .... nah inkább nem fejezem be :D :D A becsületes nevüket nem tudom :) A hölgyek közül ... huh :p Sandra Bullock mindenek előtt. Fantasztikus szinésznő. Liv Tyler; gyönyörű és csodálatos :D Angelina Jolie; kell kommentár? :D ... nah nem élem bele magam nagyon :D |
férfi:
Tom Hanks,Casper van Dien nő: Sandra Bullock,Kari Wuhrer (L) |
nah most igy nézve a Káoszt, a Jason Sthatam szerintem elismerést érdemel..:)
sok filmben sok külömbözó szerepet eljácott, ami bizonyitja tehetségét és persze nem utolsó sorban jó pasi:D :D Filmek amiben teccett:A ravasz, az agy és két füstölgő puskacső, Blöff, Szállitó, Gépállat, ami most ment a Káosz... és még van 1 aminek nem jut eszembe a cime:o |
Quote:
|
Quote:
|
színész: Brad Pitt, Johnny Depp
film: minden ami Tim Burton :rolleyes: |
Szinésznő: Rózsa
Sorozat: Hóditó közös fórum :D ;) :p |
Quote:
Oscarra mégsem jelöltetek!!! :D Vagy mégis?:confused: Najó! Visszavágok! Kedvenc forgatókönyv íróm: Lyra :p |
Hölgyek:
Sophie Marceau, Catherine Deneuve, Juliette Binoche, Nastassja Kinski, Maggie Cheung, Zhang Ziyi, Brenda Blethyn, Penélope Cruz (na persze az otthoni szerepei alapján... :D ), Monica Bellucci, és hogy azért Hollywoodot is képviselje vki, a sztem egyik legszebb nő a világon: Ashley Judd És az abszolút kedvenc, a legszebb nő a világon: Rózsa :D:D:D (lásson ilyet is leírva... :p ) Urak: Jean Reno, Daniel Auteiul, Gérard Depardieu, Christian Clavier, Vincent Perez, Vincent Cassel, André Dussollier, Chow Yun-Fat,Tony Leung Chiu Wai, Jet Li, Craig Ferguson, Gael García Bernal, Alfred Molina, és bár ő showman- énekes, ideírom: Stefan Raab Az olyan kategóriákba tartozókról, mint mondjuk visszavonultak, elhunytak, stb. még nem is beszéltem... :D |
A favorit, és etalon:
Robert De Niro Al Pacino :) Fransis: tudtam eddig is, csak megerősítettél benne! :) :D |
A tudás spenótkonzerve lennék h megerősítettelek benne? :D
|
nekem van egy magyar kedvenc színészem, sőt kettő: Gáspár Sándor és Bán János... igaz, hogy egyikük sem a filmjeik miatt, bár kétségkívül ott is nagyon jók, hanem elsősorban színházból. (Stílusgyakorlatok, nemtom, h láttátok e már, de érdemes megnézni...)
|
szerintem Kabos Gyula,Latabár Kálmán,meg a többi régi naggyaink:D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Nah akkor én is:
Anthony Hopkins, Morgan Freeman, Nicolas Cage, Tom Hanks Gávölgyi János, Tahi Tóth László, Bajor Imre, Kern András, Koltai Róbert Meg Ryan, Angelina Jolie, Sara Deever Ónódi Eszter, Pogány Judit, Oroszlán Szonja |
Vmelyik este holtfáradtan leültem a tv elé, gondoltam legyen a közszolgálati, az talán mégse annyira gagyi. Vmi Szomszédok revival ment, asszem Életképek címen. Mivel olyan fáradt voltam h nem tudtam fél métert menni a rossz helyen letett távirányítóért, kénytelen voltam nézni a világ vizuális művészetének eme sarokkövét, így elért a megvilágosodás.
A múltkor kifelejtettem minden színésznők legtehetségesebbikét, a színjátszás non plus ultráját, a szakma megkérdőjelezhetetlen tekintélyét, kinek színészi eszköztára mindenkiét túlszárnyalja, a csodálatos Csűrös Karolát. :D :D :D |
ma nagy fáradtságomdan, elővettem egy régi kedvest..
anno a Brandon Lee naon tecett és most is jóó, és a Holló igenis hatalmas alakitás:) |
Kedvenc színészem: Mel Gibson :)
Kedvenc filmem: Múmia, Hair, Ben-Hur:) |
Szerintem a fönököm titkárnöje,azt hittem hogy hogy,közbe dehogy(pedig milyen jól néz ki)
Amugy Latabár Kálmán,Kabos Gyula,de hadd ne soroljam fel a régi nagy szinészeinket,mert ök még valamit tudtak, amit az ujak még sajnos nem. |
Piros Ildikó az Abigélből:)
A mosolya angyali, kecses, bájos, izgalmas, derűs, édes, és csókos az ajka:) No és Meg Ryan!!! Ő maga az angyal:) És Nicol Kidmen:) Férfiaknál sok van Matt Demon, Ben Affleck, Brat Pitt, Jeremy Iron, Mel Gibson, Jim Carry, Denzell Washington, Jhonny Depp, de legfőképp a kilencedik kapuban tetszett az alakítása, és még sokan mások:) |
Sandra Bullock
|
Richard Dean Anderson, Hugh Laurie
|
Quote:
|
abban a sorozatban is tetszett, de a csillagkapu jobban elnyerte a tetszésemet :)
|
Quote:
|
az sg télleg jó.. bár szerintem nem nagy film, de mindennap nézem. persze gépen ughogy kár probálkozni.... mekkgájver is furcsa figura :D
|
Jean Claude van Damme-t is bírom, szupi teste van.:p Dean Cain viszont a leghelyesebb pasi a világon.:rolleyes:
|
Quote:
És azért valjuk be a szarkasztikus megjegyzései a legjobbak :D |
ömm.. mai nyüff.. http://wade.hu/smiley/kategoriak/sir...smiley-068.gif
Meghalt Heath Ledger.. http://www.576konzol.hu/pix/forum/smileys/3D_48.gif cnn index |
Quote:
|
Quote:
helyes pasi volt, és jó színész :( az egyik kedvencem :( brühühü :( |
Hát sajna, részvétem. Nekem a kedvenc színészem Vin Diesel:) naon szeressem
|
All times are GMT +1. The time now is 03:05. |