![]() |
bocsi,kicsit el vagyok tévedve...
|
Akinek vna kedvem az anarchban velem együtt jaccani kerem keressen meg ...
Egymagam nem akarok orszagokat vinni mert nem lepkedem be allandoan, viszont közös orszagvitelben benne vagyok... u.i. ha mar jaccunk tamadunk :) Alba Longa (58623) |
alba!
zöld! |
Hulla!
ha esetleg ingyért adsz egy vagy két orit H-ba, azt elfogadom....:D |
:P
semmi sincs ingyen, egyébként már nem adok el orikat... |
üdv Urak!
Valaki mondja meg nekem mekkora forgalmi értéke van anarchban egy ilyen orinak? 96801 ANARCH 5 [SZ] Captain Sir Francis Drake 1001482 van benne kb 700k sereg meg gondolom kb 3-4 millárd kp, és van 4 újraindítása. |
10-15 vip,csak jó embernek kell eladni :)
|
na ja,pl annak aki maradhat ott fent vele :)
én olyan 7-8 vipet tudnék adni érte,bár tuti lesz aki túllicitál engem :) bár eléggé közismert,híres ori ez,szal lehet többet is :) |
Quote:
|
ha szeretnék 2 anarchos orit átadni azt megtehetem ugye?itt:)
|
mivel anarchban vannak az orik,ezért nyugodtan :)
biztos lesz rá jeletkező :) |
kicsit kezdő anarchos vagyok, csak azt szeretném megtudni h érdekel e valakit 3/H-ban egy törpe ori amiben van 2,5mrd de nincs benne semmi más?
(esetleg mennyit kaphatoknék ezért vipben?) [3/H] Föld: 1.122 hektár Katona: 0 Népesség: 15.913 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 84% Támadó: 0 Pénz: 2.510.970.661 Íjász: 0 Étel: 0 bála Lovas: 0 Rúna: 0 rúna Elit: 0 Morál: 82 % Varázsló: 0 Katonai morál: 85 % Tolvaj: 0 Szövetség: magányos farkas Faj: Törpe Személyiség: Kereskedő |
ha lesz még nekem jöhet , ha jó állaputó vip-ér is ha nm akkor nem
|
Van egy csomó elfekvő orim Yban 5-600hekiig. Ha vkit érdekel megtalál :)
|
4/m es ori,sajna rásjoga nincs azért hirdetem itt,
van benne 150milla(huh ez látható is;) ) Ha valakit érdekel irjon zöldet 423375 Föld: 911 hektár Katona: 0 Népesség: 13.720 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 73% Támadó: 0 Pénz: 149.347.190 Íjász: 6.397 Étel: 9.000 bála Lovas: 5.481 Rúna: 326.457 rúna Elit: 0 Morál: 70 % Varázsló: 28.287 Katonai morál: 75 % Tolvaj: 392 Szövetség: magányos farkas Faj: Óriás Személyiség: Tudós Hírnév: 10.493 |
orit vennék/átvennék M-ben,és H-ban
|
valamint fordult orikat vennék bármilyen ramatyul is vannak(persze 1 ujrázásmin kell)
|
Quote:
|
Én fogatok le neked,megfelelő számu vipért ajánlatot ide küldd:))
|
Quote:
|
amennyik kell érte
|
én 300 vipért eladok neked egy lefordult orit :)
|
Quote:
|
Quote:
Én ,csak megfelelő számu vipért és leforgatva a csopi érdekébe:)) Termit forgatnék le eladásra.... |
Quote:
Ide írj! |
300 vipért én is adok kis kettes orit:) 250-ért is
|
Ok, akkor én 249-ért adok egy kék kettes orit. :D :p
|
Itt mindenki olyan jó lelkű :D
|
engem karácsony jóvoltából nem dobna meg vki egy M-es orival?(Am csak vicceltem). Mennyi VIP-be fájna egy M-es ori?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ne haragudj, de hülye ötlet.... Olcsóbban kijössz, ha Y-ból felviszel 3-mat M-be, és onnan 3-mat H-ba. Az alsó két csoportban könnyű fellépkedni.
|
D-be el lehet jutni. Ha elcsíped H-ban a piacot, akkor ott is lehet haladni tisztességesen. De gyere fel D-be. Minél több kis ori van fent, annál lejjebb megy a TOP30 alja. :) Megköszönnénk, ha felhoznál pár orit még. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:32. |