![]() |
Ati majd pls szólj (akár itt), ha 499900 fölött leszünk:D
|
Ennyire kell neked az 500.000-ik sorszám?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De hogy egyenlő legyen az esély, nme akarod levenni, hyog ne csak fél óránként tudjak regelni? :rolleyes: :D:D:D:D |
Quote:
Kezdetnek ez még azért nem az igazi... :D |
Beleszámoltam, hogy 30:00 perc / 1 regisztrálás. Hát előbb elkezdtem. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
ráér még vagy 2napig regelni ugysem lesz meg olyan hamar 1nap alatt.
|
1000 ori bakfitty. :D
|
tom de reggelre tuti nem lesz meg :) de ha mindenki elkezdene regelni pár ora lehet még anyi sem kellene neki.
|
egyszer találtam egy listát az ujjoncokrol hogy kik regeltek most meg már nem találom pedig azon is nyomon lehetne követni hogy hol járunk. vagy rosszul emléxem arra a listára?
|
Quote:
|
én is így tudom. A szégyentáblát tudod megnézni, illetve itt, a külső fórumon kiírja, hogy ki regelt legutoljára. De a játékon belüli 'állást' csak úgy tudod lecheckolni, hpgyha beregelsz. :)
|
Quote:
|
nem is vok kulsos csak már régebben emlékeztem vmi listára, lehet hogy tényleg az akiket kitiltottak csak másra emlékeztem.
na igen az a másik a kereso ami még segit. |
Quote:
én azért néha alkalmazom ezt a módszert is, de mikor már bepötyögtem 100 számot...akkor regelek egy orit és megnézem:D |
Quote:
|
Quote:
|
Több kell ahhoz, mint mailcím... ;) Hiába a mailcím, ha az IP-d ugyanaz marad. :) Nekem sincs jelenleg kedvem hülyülni, hogy minden orit másik IP-ről másik mailra regeljek... Úgyhogy fél óránként regelek egyet :D
|
na igen de milyen jo lenne ha nem anarch lenne az az ori már csak azért is.
|
Quote:
na jó meg még egy, mer vissza is kéne csatlakozni |
na akkor már tudom kivel fogom beregeltetni a következő 50 orimat..... :DDDDDDDDDD
|
One Last Goodbye (#499055) [5/Y]
itt tartunk perpill :) |
hö hö :D Regelgetsz? :D
|
én itt tartok:
499004 Enyém a fél milla :) 499025 Namár, ide a félmillásat :) 499039 Közelebb a félmillámhoz :) :D:D:D |
Quote:
őőő, holnap délután, mert ma nem érek rá :p |
Az 500.000. országért kapsz egy 6-os bulipakk sört. ;)
|
Quote:
ez övön aluli volt :D:D különben is, 103 ;) |
Ilyenekbe pedig nem szoktam viccelni... ;)
akikkel már üzleteltem a hódban, tudják, hogy korrekt vagyok, mindig időben fizetek az áruért, és ha tőlem vesznek, mindig megkapják amiért fizettek. ;) Szóval ha sikerül leregelned a félmillásat, valami olyan névvel, amit nem törölnek nyilván, akkor mérget vehetsz, hogy úgy veszem, tartozok 6 üveg sörrel. És én utálok tartozni. ;) Úgyhogy rövid időm belül törlesztem a restanciámat. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
gyerekek..elvileg mindenki tud ip-t változtatni.Net bontás utána csatlakozás és kész.
|
Quote:
|
Quote:
|
ha orinként regelek egy e-mail címet, és minden alkalommal lejövök a netről meg vissza, ennyi erővel várhatok fél órát minden ori után :D Azt a sok idióta kérdést kitölteni, ami egy mailregeléshez kell, az se semmi hallod. :) Mellesleg most épp itthon is dolgozom, sajna nem tudok maileket regelni, meg netet bontogatni, mert online kapcsolatban kell maradjak.
Egyébként én nem vagyok meggyőződve arról, amit mondtál. :) Volt hogy újraindítottam a gépet, és utána nem visított a VIP ikon, hogy eltérő IP cím... ;) (Ha a szolgáltató bontja, az más. Pl megszakad az ADSL vonalad... Akkor kapsz új IP-t) - bár a gépem belső IP-je fix, tehát ha azt is nézi a hód, akkor beszívtam. :) |
Ati, és Gábor. 103. :D Nyertem! :p
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:29. |