![]() |
Ok
Most beállítottam magasabb fokra a szűrőt, aztán majd meglátjuk... Csak ilyen még most fordult elő velem először... |
Segítség :(
sAM2 AMD A64 nF570 Asus M2N-E vagy sAM2 AMD A64 nF570 Asus M2N-Sli Deluxe ? A jajgatós topikomba kicsit bővebbben írtam erről. |
Hát szegény topicindito már banned kategóriában van azért talán ide jön valaki és meg mondja nekem hogy mi a frankó.
Probléma leírása: A winapom bedilizett, mielőtt befejezné egy szám lejátszását már alákeveri a következőt és úgy nyomja. Ez gáz, mert nem igazán halgatok ilyen dj mixeket aminek se eleje se vége, a folk metálnál ez kifejezeten zavaró. Ha valaki tudja h mit állítottam el légyszi gyújtson egy kis fényt. |
Quote:
Azt legördítve látod a csúszkákat, illetve hogy a bal vagy a jobb oldali hangszóróra adjon több hangerőt. No ennek a közelében van egy "kapszula" formátumú izében egy szám (Crossfade time). Ezt csökkentsd le. |
Quote:
Sajnos semmi ilyesmit nem találok. |
Quote:
Ott megtalálod a Toggle Crossfading itemet, aminek kikapcsolására 2 módod van. 1:kikapcsolod úgy ahogy van az egsézet 2: bekapcsolva hagyod, de a crossfadint time-ot leveszed 0-ra Ha sima "régifajta" skint használsz, akkor pedig a következő a teendőd: jobbklikk a winampon options preferences... (ezt a felső részt egy Ctrl + P kombinációval is előhozhatod) lemész a Plug In részhez ott megkeresed az output-ot az outputon belül meg a Nullsoft Directsound Output-ot azt megnyitod a Configure gombbal azon belül a Fade fülre rámész, és ott lesz csomó kiírás egy ablakban középen ott megkeresed ezt: on end of song rámész, és egy kicsit lejjebb kiveszed a 2 pipát alóla. (1. pipa az Enabled feliratnál, 2. pipa a Use custom fade time feliratnál. A biztonság kedvéért a fade time-ot 0000-ra állítsd le. itt millisecundumban van megadva, szóval lehet, hogy többezres szám lesz bent. Nekem pl 2 másodpercre van állítva a Fade Time-om.) Kicsit bonyolultnak tűnik így leírva, de nem az :D Ha gáz van szólj, lefotózgatom, és beteszem neked ide, hogy mit hogyan. De szerintem gond nélkül megoldod. :) |
Köszönöm a segitséget Urak.
A probléma részben megoldódott. Most el sem inditja a következő számot :) Megpróbálok egy alternativ megoldást mert nincs kedvem ezzel játszani. Lezúzom a winampot és felteszem újra :) |
Hö! :D
Attól, hogy a fade time-ot 0-ra teszed, el kéne induljon a következő.... :S Bár, ha magától "bekapcsolódott" a crossfade, és utána a kikapcsolása ilyen kritikus hibával járt, akkor az újratelepítés mindenképp előny. Lévén, hogy véleményem szerint totál be..art a winapod. :S |
Quote:
Bejött!:cool::) |
Rendeltem egy videokártyát,ha valakinek ismerös akkor mondjon róla ezt azt .Elöre is köszönöm.
http://d.deals2buycdn.com/i/o/d2b-15.../main-orig.jpg Hát igy néz majd ki.A régi kártyám egy 7100 gs volt ,pár napja elkezdett egy bizonyos játéknál túlhevülni,ami azelőtt nyugisan ment rajta.Az történt hogy elkezdtek a szinek összefutni a képernyőn.Letöltöttem az Everest nevű programot amin rájöttem hogy a videokártya túlhevül.Multiméter hőszenzorával ellenőriztem is.Elkezdtem bogarászni a gépet és rájöttem hogy a táp coolere áll,nem forog.Megolajaztam ,kitisztitottam ,de a melegedés maradt.Oldallap nélkül rászallagoztam egy állóventilátort :Dkb 50 centi átmérővel.Ha ez működik akkor a kártya marad 60 fok körül.Ja és ha bármi más játékot ,filmet ,vagy bármit próbállok ,a kártya nem melegedik túl,bárhogyan próbálkozok.Ebben az esetben nem kell a túlhűtés. |
Egy kis segítséget/tanácsot szeretnék kérni. Az itt található notebookról mi a véleményetek? Ár/érték aránya? Paraméterei alapján? A cél nem a legújabb játékok játszása, inkább régebbi játékok fussanak rajta és egyetemi célokra megfeleljen.
|
Quote:
A benne lévő GPU nagyjából az új IB processzorok iHD4000-jének a szintjén van, csak nagyobb fogyasztással. Összeszerelésre átlagos, billentyűzetre van jobb is. Ha komolyabban gondolod a játékot (pontosan mikkel szeretnél játszani?), én azért elgondolkoznék egy Lenovo G580-on, jobb billentyűzet és összeszerelés, erősebb GPU. Ha viszont olyan játékokról van szó, amik elfutnak egy GMA4500-on, vagy egy HD3650M-en, akkor olcsóbban kijössz egy használt TP T500-assal, ami ugyan használt, de egyrészt szokták fél év garanciával árulni, másrészt értéktartóbb, harmadrészt összeszerelésre és billentyűzetre sokkal jobb :) Ha pedig fontosabb a mobilitás, mint a hardver, akkor pedig egy TP x200-ast, hardveraprón most van is egy 75k-ért. (Remélem nem minősül ez túlzott reklámnak :D ) |
Egy letölthető JAVA API-t tud esetleg valaki?
|
Quote:
https://www.google.hu/search?q=download+java+api |
All times are GMT +1. The time now is 17:42. |