![]() |
Quote:
Ja és most akkor ne jöjjünk pl. azzal, hogy annak idején a germán törzsek amikor betörtek, ment velük asszony és gyerek is, azaz a sereggel tartottak, de mégsem katonák:D |
Quote:
szerintem biztos :P ez jó kérdés.. az szárazság után jár 121%os védettség? kircsi lenne:) |
Quote:
|
üdvözletem! felmerült bennem egy kérdés, amire a választ megtaláltam a súgóban, de mit tegyek, ha...
az a helyzet, hogy testvéremnek és nekem is van 1-1 orink, ugyanabban a csopiban, mindkettő hadis felállással, csakhogy kikezdett mindkettővel egy tolvaj MF, na most a súgó azt írja, hogy lehet egy csopiban a két ori, de nem piszkálhatják ugyanazt az orit mindketten (legalábbis nekem ez jött le ebből: "Ha egy csoportba kerülnek az országok, akkor egymástól teljesen független életet kell, hogy éljenek az országok, egymással ne osszatok meg információt, és semmiképpen ne támadjatok közös célpontokat. Egymást se.") most mit tegyek? ha csak az eggyikkel gyengítgetem, a másikat úgyanúgy lopja és gyorsan pótolja az embereit, meg az épületeit... Anarchba meg nem akarunk kerülni |
Quote:
már eleve az sem szerencsés, hogyha egy csoportban vagytok, az meg ha közel egymáshoz határozottan necces, ha meg megtámadjátok ugyanazt, az felésr egy last minute utazásra való befizetéssel az Admin-toursnál..:D az egyikőtök vagy tűrjön, vagy menjen szépen szabira és várja meg a amíg a másik fellép. mondjuk abbók kiindulva, hogy tudod, hogy a tesódat is ugyanaz az ori lopja, arra a következtettésre jutok némi infó mégis áramlik ott..:)) szal láthatod, is hogy télleg nem szerencsés ilyen közel lenni.. |
Quote:
amúgy tényleg nem szerencsés, nagyon. valaki lépjen fel, gyorsan. vagy szabizzon, amig a másik fellép. |
ez mind szép és jo.....viszont ha teszem azt toli, v. vari vok
ami ügye nem feltétlenül hadi beálitottságu, akko mé nem lehet hogy sikeres akcio esetén növekeggyen a kat. morálom? lopás, és varázslás esetén csökken a polgárok hangulata, ez 1 dolog. de ha már itt tartunkl a toli és a vari ugyanugy zabál , hekyet foglala mint 1 katona. tovább megyek..: ha megmozdul esik a népem morálja. ezt némi készpézzel javitom de ha sikeres akciot hajtok végre, mér nem növekszik a kat. morálom? ez is olyan megmozdulás mint a fosztás, v. pusztitás...szerintem. ezek után csak a hadiknak lehet növekvő moráljuk? lassan 1 éve jáccok, de ezt azé magyarázza el valaki! (ATI) |
Quote:
Nem lenne szerencsés, ha a varis csak azért csinálna ártó varázslatokat, hogy emelkedjen a katmorálja. |
Quote:
|
Quote:
egyébként egyikönk se szeretne szabizni, fellépni meg még nem tudunk |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én is scak azt tudom javasolni, mint amit Wand írt: valaki menjen szabira. Annyival még kiegészíteném, hogy nem kell addig, míg egy szintnyi táv nem lesz köztetek... elég ha már 6-8 körre vagytok egymástól, akkor már nem nagyon lehet probléma :) (persze ez akkor igaz, ha a játéktudásotok kb ugyanakkora) |
Quote:
igen azt muszály megbeszélniük, hogy ki kit támad, de pl olyankor ha velemelyikük varisa csinál egy gömböt és lát egy csomó pénzt, de valamiért nem tudnak bemenni, akkor valyon nem említi e meg , hogy " Te bratyó, ott egy milliárdos ori tőled 2 körre..." szóval én azt mondom, semiképp nem szerebcsés ha egy csopiban vannak. |
1.Még mindig él a kérdésem ha vki-re ártó varázslatot nyom vki, de a tükörpajzs visszaveri, ki kapja meg az automata + védelmet?
|
Quote:
|
Hát pedig vki. megkapja csak kI?
|
passz, de engem is érdekelne, nekem is volt már hasonlo esetem.:o
|
Quote:
|
csak szerinted, vagy ugy is van?:D :D
|
Quote: