![]() |
Quote:
Ezzel szemben a jelenlegi szabályozás szerint törlés helyett kap egy egy hetes kitiltást, ami -- ahogy a témaindítóból is látszik -- nem kevés, valamint többet nem fog tudni kommunikálni másokkal sem magánüzenetben, sem a fórumon. (Meglevő szövetségeseivel a szövetségi fórumon továbbra is tud, ott a szövetség közösen eldönti, hogy ők ezt a stílust elfogadják, vagy sem.) Ezzel elértük, hogy másokkal többet nem kommunikál (lásd törlés), viszont játszhat tovább. Úgy érzem, hogy ez a megoldás nagyon humánus, senki érdekeit nem sérti. Még ha valaki csaláson van kapva, ő is folytathatja a játékot, igaz más körülmények között. Sok más helyen ilyenkor minden meglevő előfizetésed ellenére törlésre kerülsz. Ezek fényében végképp úgy érzem, hogy minden esetben a legbarátibb megoldást alkalmazzuk, ami mindenki céljaival összeegyeztethető kell, hogy legyen. |
Quote:
a kitiltásoknál van egy olyan szabály, hogy aki 168 körre kap kitiltást, attól automatikusan megvonják az írásjogot...ez a kettő összekapcsolódik, nincs vagy... de ugyanígy vissza...ha írásjogot vonnak, akkor 168 kör kitiltás.... ez egy büntetés... |
Quote:
|
Quote:
A lényeg,hogy aki egy bizonyos szolgáltatásért fizet azt nem lehet úgy büntetni ,mint aki nem fizet:) |
Amúgy majdnem ugyanarról beszélünk mindannyian, csak kicsit egymás mellé.:) Webesc leírta a lényeget. Attól, hogy valaki VIP, még nem lesz immunis a büntetésekkel szemben és ha büntetik, ne az legyen az első mentőöve, hogy "dehát én vip vagyok kérem szépen!".:)
|
Quote:
de ez egy játék, ne az életből hozzunk példákat... |
Quote:
|
Quote:
De ha nem is így lenne akkor is SÚLYA kell legyen a büntetésnek. Akkor éri el a célját.Egy 5 körös tiltás nem biztos,hogy visszatart v.kit.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mellesleg kicsit többet kéne etikettet meg súgót olvasni, és akkor nem ért volna ilyen meglepetésként a 168 kör, és az írásjog megvonás... |
Quote:
A büntetés a 168 kör, meg persze az írásjogmegvonás. A törlés a te egyéni ízlésedre van bízva. Ha úgy döntesz, hogy neked nem éri meg a meglévő vip köreidért talpraállítani az oridat, akkor törölsz. Ha viszont az Ati példájával élve befizettél egy év vipet, és következő héten nekiállsz szalonképtelenkedni, azt a 8k kört nem fogod kidobni az ablakon. |
Quote:
|
Quote:
újraépítitek az országát.De egy biztos: Azt megjegyezte ő is és mindenki aki részt vett az üzengetésben,hogy ne engedjen a provokációnak.... (Tehát a büntetés elérte a célját) |
Quote:
Ő elérte amit akart , mi is elértük , a szövijük darabokban 1 fellépett 1 lenn van 20 körre 1 meg szenved. Fel állunk , és utána megyünk a köv szintre . |
Quote:
És most már biztosan tudtok megfelelően reagálni a provokatív üzikre is.:D Sok sikert. További jó Hódítást. |
Hogy felfutott egy topic, ami az anyázás utáni kitiltás mértékét kívánja megvitatni... :D
Bárcsak a fejlesztésekbe lenne ennyi hozzászólás. (Témához kapcsolódó persze.) :D |
Hogy a témánál maradjunk: szerintem egy beszélgetésben az anya szó megemlítése nem sértő... Pl ha két kisebb gyerek beszélget, és az egyik megkérni, hgoy édesanyád szokott-e mosogatni, vagy mosogatógépetek?
Ez nem sértő. Szerintem. :D |
Quote:
168 kör mulva ,igérem a döntésünk egybehangzó lesz régota vagyunk szövik , sose lépnék másik szövibe , ha 1 kiesik kiesik mind a négy. Az hogy én utána megyek , vagy már ott is vagyok egy másik orimmal , az ettől fügetlen . Nem azért dolgoztam ezzel a 3 sráccal hónapokig , hogy 1 levél miatt pár hiénának jó napot szerezek . A levél nem tartalmazott a pöcs szón kivül semmi sértőt , továbra is ezt valom . Nem épitünk újra semmit . |
Quote:
|
Quote:
Biztos sok okos dolgot tudok majd a több éve játszó embereknek írni... És ezzel eggyidőben nem írkálok a Segítség Kezdőknek Topicba... :p |
fáy:
az általad (és a szövijeid által is) tanúsított hozzáállással nem sok jövőt jósolok nektek... |
Quote:
vérig sértesz v.kit. Egyébként ezt írtad: Eredeti szerző: fáy Ebbe igazad van , kiprovokálta . Ő elérte amit akart , mi is elértük , a szövijük darabokban 1 fellépett 1 lenn van 20 körre 1 meg szenved. Fel állunk , és utána megyünk a köv szintre . Ebből következtettem arra,hogy újraépítitek a levert orit.... |
Quote:
Mert kiálok 1 emberért , akit én ismerek , te nem. Mert más a véleményem , mint akik a döntést hozzák Vagy miért , kiváncsivá tetél . |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Hogy elmondjam a velemenyem. Helyes ez a hozzaallas, de en erre a 168 korre tavolrol sem bolintottam volna ra. Ez _nem_ anyazas. Semmi csunyat nem mondott az adott ember edesanyjara. Sot, en ezt igazabol egy igen kulturalt levelnek tartom, amiben lehet erezni az erosen visszafojtott duhot. Nem feltetlen tartom helyesnek, hogy ilyen "vasszigor" alakul ki a hoditoban. Nem kisgyerekek vagyunk! Lassan elgondolkodom, erdemes-e zoldet irnom, ha kicsit idegesebb vagyok, ugy tunik nem, mert egy ovatosan arnyalt levelert 168 kor, egy "rossz vicc"-ert pedig anarch is jarhat rogton. Biztos ennyire komolyan kell venni ezt az egeszet? |
Quote:
De mióta büntibe van érdekes módon nekiestek ártózni , a sok bátor ember. Ill ami változott a két levél között , 1 telefonbeszélgetés |
Quote:
A Hódító szellemiségével azonban ez nem összeegyeztethető. |
Quote:
|
Quote:
7 éve játszom ezzel a játékkal. Volt egy országom Révész néven 119430-as számon, amit sajnos törölnöm kellett, mert tönkre ment magán okok miatt. Szóval 7 éve játszom, soha egyetlen büntetésem sem volt. Ha ez, hogy az "anyukádnak meg a haverjaidnak irogas ilyet" sértő, valamint az, hogy "van olyan, hogy az ember a pöcs rossz végén van, mi is voltunk már ott, most Te vagy", akkor valami nagyon el van rontva nálatok! Tudod miért, mert leszarjátok a játékot és a játékosokat, mert Neketek csak pénz számít!!!! Amióta beindult a VIP tagság puszira megy nálatok minden, hogy mennyire jól fizető a csóka, hát akkor védjük meg, mert mennyi embert hozhat a játékba amitől mi qrva jól fogunk élni! Ja a következő amit csinálni fogsz, hogy moderálod a levelet és innen is kizártok, mert csak erre van képesítésetek, meg szuper üzenetre, hogy most már tudod mit kellene csinálni állj fel a padlóról és csapj vissza. Na tudod kinek írogass ilyen szövegeket. Beírjam vagy el tudod olvasni abból a levélből amit a srácnak írtam. Most, hogy megsértettelek, nyugodtan törölheted az országom, sőt a többit, mert ehhez neked jogod van. Ja és gyorsan moderáld ki a levelem nehogy sokan elolvassák, mert rossz fényt vet a kicsi pofikátokra. Anagyias banda vagytok!!!! Na most örülj és verd magad a földhöz, hogy mekkora spíler csávó vagy!!! |
Quote:
Sajnálom, ha ez magadtól nem volt világos. Így már értem, hoyg az előzőre miért gondoltad, hogy semmi baj vele. Remélem most már világos. :) |
Annyit fűznék a dologhoz, hogy soha nem lehet tudni kit mi sért, vagy bánt, így elég nehéz egy pontos határt húzni az elfogadható és nem elfogadható levelek közé...
remélem nem kell példálózni, így is mindenki érti mire gondolok.. abban egyetértek Atival, hogy egyáltalán nem kell a családot említeni sem egy hasonló levélben, mert igen szélsőséges esetek is előfordulhatnak... a családomnak semmi köze a játékhoz, én se venném kicsit se jó néven, ha egy vadidegen bármilyen formában (leginkább negatív) emlegetné őket... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Akkor legyen külön büntetés... |
Quote:
|
Könnyed délutáni dráma...
Mééég :D |
Quote:
|
Quote:
A szövije első megnyilvánulása ezen a fórumon elég alpárira sikeredett. Engem nem győzött meg az ártatlanságáról.:( |
Quote:
Oviban láttam ilyet, de mindjárt jön Fegya, hogy ne szídjam az ovisokat. :) |
All times are GMT +1. The time now is 19:33. |