![]() |
Húha...
Akkor most jó helyre adtam be, vagy sem??????? ha nem, akkor légyszi írjátok meg, h hová kell! |
Mijaza jksz?
/me kicsit naiv és butuska |
Quote:
|
Quote:
Quote:
habár elvileg lesz valamikor, de ez már majd' egy éve így van |
Quote:
ha gondoljátok nevek és számok nélkül bevághatom ide. Sőtebb be is vágom.:D |
tudomásom szerint ha nem ellened történik a jksz a jksz-bejelentőben semmilyen szankció nem történik. mondom ezt úgy, hogy a minap jelentettem én is földleadásos ütést ami nem kövezvetve ellenem történt.
|
A föld szándékos leadására gyanakszom!
xxx (000000) a támadó: A következőket sikerült megtudnod: Összesen 0 katona, 0 védő, 0 támadó, 0 íjász, 18.390 lovas és 0 elit van most távol. Ez lett az eredmény: 2007-11-20 23:37:46 xxx (#000000) elfoglalt 150 hektárt yyy (#999999) országától. 2007-11-20 23:37:46 xxx (#000000) elfoglalt 127 hektárt yyy (#999999) országától. 2007-11-20 23:37:46 xxx (#000000) elfoglalt 138 hektárt yyy (#999999) országától. Azaz egy támadásra kb. 6000 lovas jut. yyy (999999) a támadott fél: A támadás után ezekkel a védekezéshez szükséges épületekkel rendelkezik:Barakk:952 Őrtorony: 300 Azaz 952barak=49504 hely ork esetében. Kicsit furcsának tartom h a mai napon már ötödjére van beütve yyy (999999) ilyen nevetségesnek mondható sereggel. Miközben más ország pedig lepattant róla... |
És ezután jön a még nevetségesebb dolog:D
|
A tegnapi földleadásos bejelentésemhez szeretnék még néhány adatot csatolni.
yyy (999999) egy látszat támadást indított xxx (000000) ellen! Errefel most xxx (000000) támadja yyy-t (999999), "enyhén" nevetséges sereggel. Erre bizonyítékom a következő: 2007-11-21 15:37:48 yyy (#999999) megtámadta xxx (#000000) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2007-11-21 16:12:31 yyy (#999999) Összesen 0 katona, 0 védő, 0 támadó, 0 íjász, 45 lovas és 0 elit van most távol. 45 lovassal támadást végrehajtani még 200 hektáron is nevetséges, nem még a TOP-ban. 2007-11-21 16:38:33 xxx (#000000) Összesen 0 katona, 0 védő, 0 támadó, 0 íjász, 4.065 lovas és 0 elit van most távol. Valószínűsítem, h megintcsak sikeresen végződik xxx (000000) számára ez a színjáték.:) |
Ha ez nem elég bizonyíték a földleadáshoz, akkor nem tudom, h mi.:)
|
újabb ignored jksz topic :) aki nem akarja, hogy csaljanak ellene, az regeljen anarchba. ott nem létezik a jksz fogalma. aki meg nem akar ott játszani, az viselje el, hogy néha átverik. de azrét nem mindenki csaló, aki bever... sőt...eltörpül a sima beütések mellett a csalások száma. ez van.
egyébként sokkal egyszerűbb, ha az ember saját maga visz 10-20 orit normálba, mintha összebeszélnek ennyien. ott nincs lebukás veszély. mivel mindent tudsz te magad, semmilyen csatornán nem kell megosztani másokkal az infót. a metódust meg nem írom le. nem adok tippeket senkinek. köszönöm a figyelmet, további szép napot! :) |
Quote:
Kérlek, hogy mielőtt másokat vádolnál, különösen fórumon, előbb minimum olvasd el a fórumot, hés tájékozódj a topban uralkodó helyzetekről. |
Quote:
|
De most már tudom, h nem kell itt semmilyen felülvizsgálatra várni. :)
További jó fórumozást mindenkinek. |
Jah annyit még, h nem 3 mal, hanem 5el:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mert ha jól látom Te lennél erre az illetékes, aki ebben az esetben felvilágosít. |
Quote:
Javaslom, hogy vegyél részt a fórum mindennapi életében, olvasd el az eddigi témákat, és csak ezután kezdj el vagdalózni mások ellen. Friss fórumozóktól, akik csak emiatt regisztráltak, ez elég... furcsa... :) |
Quote:
|
Légyszi áruld el, h földleadással kapcsolatos gyanúimat hol kell jeleznem?:)
|
Quote:
Quote:
:D:D:D *rövid* |
Quote:
|
A jól informáltságom onnan adódik, h a szomszédomságomban történike ez az egész.:) Hozzátenném ebből következik, h jól tudom mi folyik a topban, s nem alaptalanul próbálok meg másokat megvádolni.
De ha ezzel bárkit megbántottam, vagy zavartam, akkor elnézést kérek! De asszem volt már olyan kék ország, akit ennél kevésbé gyanús helyzet miatt dobtak ki... |
Sziasztok!
|
Quote:
és a legegyértelműbb esetek is tolerálva vannak ez van majd lesz módosítás, utána már talán nem fogják ilyen gyakran ezt csinálni |
Quote:
Rosszul ragoztál Andrew, tehát a 'fogják' -ot nyugodtan javítsd át fogjukra, mivel magad is beletartozol az említett csoportba. |
Quote:
Quote:
Fogjuk? :) |
Quote:
Én csak azt nem értem, h aki ezért a játékért felel, miért nem tudta ezt tegnap ilyen egyszerűen és egyértelműen megválaszolni, mint mondjuk Te. Mert szerintem mindenki jobban szereti az egyértelmű válaszokat. pápá:) |
már miért ne lehetne a földleadást jelenteni?
ha megvan mindkét ország, aki szerepelt a dologban, jksz jelentőben simán lehet jelenteni. legfeljebb nem fogják számodra pozitívan elbírálni. |
Quote:
A tegnapi válaszokból az derült ki, h az nem éppen a legmegfelelőbb helye az ilyen dolognak.:) |
Quote:
eddig azt hittem az is jksz-nek számít, mivel megbeszélt ütés... ezekszerint tévedtem :) |
Amúgy az normális, h vki bőven a szintlépési határ felett 54 lovast küld ki más országra??? S őt közben 10 sereggel is beverik területre?:) Mert nekem ebből csak az jön le, h azt a látszatot akarja kelteni az eseménylistát nézegetőkben, h ő mekkora nagy ellenállást tanúsít az őt megtámadókkal szemben....
|
GYorsban lelépek, mert a piros pontjaim száma megugrott 16-ról 18-ra. Úgy látom a mai napon sem leszek közkedvelt.:)
Halihó |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Jut eszembe, arra emlékeztek még, hogy az a bizonyos Mount Everest hogy is ment le 600 hekire?
|
Quote:
Ráadásként a második alkalommal támad vissza 54 lovassal...:) |
Quote:
Szerintem csak elszámolta, és aszitte befér:) |
Quote:
Mert eddig többtucatszor le volt írva, csak el kéne olvasni. :) Van, aki még nem unja ugyanazokat a dolgokat folyamatosan ismételgetni. :) Én igen. :) Ezért van leírva mindenki számára elolvasható formában. Sajnos van, aki még így se olvassa el, inkább megkérdezi huszadszor is. |
All times are GMT +1. The time now is 23:06. |