Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Működik a JSZK? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2339)

Smooth Scroller 09-22-2007 11:11

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 125892)
Most keltem, ez a gyerek insomniás lehet folyamatosan fenn van, még mindég üres az orink :(, Megnéztem a belső forumot is, sajnos a vezérunk írta neki. És még ő panaszkodik, már több mint egy napja védelem nélkü van mindenki orija, és a support ne tesz semmit, eddig összesen180 hekit vesztettem. Érdekes hogy vannak akik bármi kis hibáért törlést és anarchot kapnak, másoknak meg mindent szabad. :(

nyugalom, ha itt elkezded szidni a supportot, akkor ati bannolni fog. szoval ezt ne tedd. a support nem dont pillanatok alatt. lehet tobb nap is.

javaslatom: mindekozben ne irjatok hulyesegeket se a belso, se a kulso forumra. ne irjatok durva uzeneteket se zoldben. dobjatok ki a tagot es varjatok szepen TURELEMMEL a support reagalasara.

visszakapni semmit nem fogtok, de karpotolhat az erzes, hogy ezert az egesz kompaniat atrakjak vagy torlik. nemcsak azt, aki tagkent becsapta a szoviteket, hanem a haverjait is, akik ekozben tamadtak a szoviteket.
ha minden ugy igaz, ahogy ide leirtad a topikinditaskor, akkor nem lehet 2seges, hogy meglesz az eredmeny. de nyugalom. ;)

Fefe013 09-22-2007 11:26

Quote:

Originally Posted by Nogixer (Post 125886)
Hali,
ez nem kispályás dolog amit csináltak!
Tételezzük fel, hogy a 3 fős szövi előtte szanaszét szedett egy orit!
Az is lehet hogy szinte ellehetetlenítette "de szép szó" a játékát. Nem jelentette, hanem egy ördögi tervet eszelt ki, hogyan is vehetne elégtételt ezeken az orikon. Csinált egy szövit, beküldte az egyik emberét az oroszlán barlangjába, mondván lesz 24 körük hogy bosszút álljanak!
Vajon ilyen beállításban nem okos:cool: cselekedet?
A support biztosan ki fogja vizsgálni a dolgot, mert gyanítom lehet ott a háttérben más esemény is! Ha történt előtte komoly eseménysorozat, nem biztos hogy ki kellene rakni őket. Nem hiszem hogy ok nélkül ilyet csinál valaki,de ha igen, tényleg nincs helye a játékban!!!:cool::cool::cool:

Szerintem akkor is gerinctelen és egyben szabálytalan dolog is!
Nekem sokkal nagyobb elégtételt jelentene ilyen helyzetben, ha szabályos keretek közt vágnék vissza, s nem alacsonyodnék le a szinjükre v még lentebb!

Dragi 09-22-2007 11:32

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 125901)
Szerintem akkor is gerinctelen és egyben szabálytalan dolog is!
Nekem sokkal nagyobb elégtételt jelentene ilyen helyzetben, ha szabályos keretek közt vágnék vissza, s nem alacsonyodnék le a szinjükre v még lentebb!

sztem csak gerinctelen de egyáltalán nem szabálytalan viszont mivel már 5 óra simán eltelt a történtek óta és ahogy olvastam megtörtént újra az íjjakat simán át lehetett volna állítani 10% ill. sztem már ki is lehetett volna lépni vagy rakni a tagot ill. egyéb ellenlépéseket tenni. Történt valami ellenlépés vagy csak sírunk és várjuk hogy a support bácsi lépjen valamit ?:)

Valezius 09-22-2007 11:34

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 125902)
sztem csak gerinctelen de egyáltalán nem szabálytalan viszont mivel már 5 óra simán eltelt a történtek óta és ahogy olvastam megtörtént újra az íjjakat simán át lehetett volna állítani 10% ill. sztem már ki is lehetett volna lépni vagy rakni a tagot ill. egyéb ellenlépéseket tenni. Történt valami ellenlépés vagy csak sírunk és várjuk hogy a support bácsi lépjen valamit ?:)

kilépni? te nem ismered a szövi felbomlásának szabályait? :p
Egyébként olvass vissza, leírta, hogy mit csináltak miután az íjaik hazaértek 14kör után :)

Szerintem szabadságra is kellett volna menni mindenképp.

Dragi 09-22-2007 11:39

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 125904)
kilépni? te nem ismered a szövi felbomlásának szabályait? :p
Egyébként olvass vissza, leírta, hogy mit csináltak miután az íjaik hazaértek 14kör után :)

Szerintem szabadságra is kellett volna menni mindenképp.

:o na jah nem olvastam vissza rendesen :p de sztem is szabizni kellett volna amíg fel nem bomlik a szövi bár ugye úgy meg nehéz a emgtorlás mert szövibe léphet de mégiscsak könnyebb mint x hekit visszamászni alá és agyonverni :)

Fefe013 09-22-2007 11:46

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 125902)
sztem csak gerinctelen de egyáltalán nem szabálytalan

Az szabályos, h előre megbeszélem vkikkel, h belépek ebbe v ebbe a szövibe, h ők nyugodtan tudják őket ütni, mikor elhívom tőlük az íjjakat?????:eek::eek::eek:
Vagy én értettem félre a történteket v ez szabálytalan!:p

Dragi 09-22-2007 11:48

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 125906)
Az szabályos, h előre megbeszélem vkikkel, h belépek ebbe v ebbe a szövibe, h ők nyugodtan tudják őket ütni, mikor elhívom tőlük az íjjakat?????:eek::eek::eek:
Vagy én értettem félre a történteket v ez szabálytalan!:p

igen szabálytalan, de ezt bizonyítani is tudni KELL! És ha nincs bizonyíték akkor nincs ítélet se

és ha ezt nem játékon belül beszélték meg akkor nem hiszem hogy lesz bármi anarch vagy törlés de szívből remélem hogy nem nekem lesz igazam :)

Valezius 09-22-2007 11:50

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 125907)
igen szabálytalan, de ezt bizonyítani is tudni KELL! És ha nincs bizonyíték akkor nincs ítélet se

és ha ezt nem játékon belül beszélték meg akkor nem hiszem hogy lesz bármi anarch vagy törlés de szívből remélem hogy nem nekem lesz igazam :)

Ez igaz, mert elvileg elképzelhető, hogy X-ember belépett, elhívta az íjakat. Aztán éppen akkor kiszúrták ezt a szövit, és mivel ott álltak 0védelemmel, így kimentek rájuk.

Ha lebeszélt ütés volt, annak nagy valószínűséggel nyoma lesz, kivéve ha nagyon okosan csinálták.

Fefe013 09-22-2007 11:56

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 125907)

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 125909)
Ez igaz, mert elvileg elképzelhető, hogy X-ember belépett, elhívta az íjakat. Aztán éppen akkor kiszúrták ezt a szövit, és mivel ott álltak 0védelemmel, így kimentek rájuk.

Ha lebeszélt ütés volt, annak nagy valószínűséggel nyoma lesz, kivéve ha nagyon okosan csinálták.

Ezt tiszta sor;), lehetséges is, de.........

Nogixer ötletére vonatkozott, a hsz-om leginkább!

szajonara 09-22-2007 12:14

mondjuk a femérés elég furcsa lett volna az elsö támadónk hulla MF volt 5 sereg 6-800 paci között, biztos tudta mit csinál

szajonara 09-22-2007 12:17

a 10% ra állítás meg nem ér semmit, annyiszor kérsz 10%ot amennyiszer akarsz

Kós00792 09-22-2007 12:37

Nem tom ti hogy vagytok vele de én az ien embereket örökre kitiltanám a játékból. Egyszerűen undorító.

Dragi 09-22-2007 13:04

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 125914)
a 10% ra állítás meg nem ér semmit, annyiszor kérsz 10%ot amennyiszer akarsz

aha de közbe te is tudsz hívogatni ;) mert nem megy olyan gyorsan mint az 50%-os segítség kérésnél

Smooth Scroller 09-22-2007 14:05

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 125913)
mondjuk a femérés elég furcsa lett volna az elsö támadónk hulla MF volt 5 sereg 6-800 paci között, biztos tudta mit csinál

ez mar tobb mint gyanus. az mf hullaknak vakon kene menniuk 1 nagy sereggel, hiszen nem latnak semmit. az 5 sereggel tamado hulla 1szeruen megkapta a szukseges infokat.

Valezius 09-22-2007 14:17

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 125927)
ez mar tobb mint gyanus. az mf hullaknak vakon kene menniuk 1 nagy sereggel, hiszen nem latnak semmit. az 5 sereggel tamado hulla 1szeruen megkapta a szukseges infokat.

Azért ha mód van rá, akkor az mf hulla korábbi támadásait is vissza kéne nézni :)
Lehet, csak ostoba :) Vgy épp annyival jár ki, hogy öljön katonát.

Bár lényegesen valószínűbbnek tartom a csalást :)
Ejj, lassan csak regizek egy jó kis hullát :D

szajonara 09-22-2007 15:20

Na ez szép már kint van a szöviből, de még nála vannak az íjak és mostmár ő is minket üt.
A szintújrakezdés hogy működik??
Ha jól értem ugyanazt az orrit kapom mint szintlépéskor, thehát heki barakk stb. ugyanaz lesz mint amikor indúlam.

Valezius 09-22-2007 15:23

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 125937)
Na ez szép már kint van a szöviből, de még nála vannak az íjak és mostmár ő is minket üt.
A szintújrakezdés hogy működik??
Ha jól értem ugyanazt az orrit kapom mint szintlépéskor, thehát heki barakk stb. ugyanaz lesz mint amikor indúlam.

igen, de meg kell várni, hogy leteljen az 500kör játékidő.
Szintlépéskor el van mentve az országod, és azt fogod visszakapni, ha netalán újrázol.

Nem mintha valaha újráztam volna. :)

szajonara 09-22-2007 15:28

szerintem muszáj lesz, mert ha jól számolm 500 heki alatt leszek, tegnap még 680 am volt és 600 al léptem, mormál esetben nem csinálnám, de adni akarok a gyereknem, a 600as orim lazán szétszedi, már csak arra várok, hogy visszajöjjenek az íjaim, mert addig nem csinálhatom, az 500 kör megvan.

tdomo 09-22-2007 15:33

Tudom, hogy nem lehet ilyet, de az lenne a poén, ha Ati kirakná ide az összes országuk nevét csak, hogy ne unatkozzanak a hétvégén.:D
Sajnálom, hogy egy ilyen miatt kell fontolgatni az újrázást. Ha nem kerülnek anarchba, akkor hajrá utánuk.

J.Ati 09-22-2007 16:08

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 125930)
Lehet, csak ostoba :) Vgy épp annyival jár ki, hogy öljön katonát.

Hogy öljön katonát?
Mire gondolsz?
Csak nyertes csatánál jár az elhulló sereg a hullának,ha meg tényleg ostoba és végig kis seregekkel megy ki támadni akkor egy nagy seregnél nem tud veszteséget se okozni:)

J.Ati 09-22-2007 16:09

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 125913)

Ebben az esetben biztos a csalás,mert honnan tudná a hulla ,hogy 5 DB 600-as sereggel befér.
Várjatok még egy kicsit aztán lesz valami:)

Valezius 09-22-2007 16:15

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 125941)
HCsak nyertes csatánál jár az elhulló sereg a hullának

Igaz, azt hittem mindig, úgy volna értelme. Szívás.

J.Ati 09-22-2007 16:24

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 125944)
Igaz, azt hittem mindig, úgy volna értelme. Szívás.

Akkor ész nélkül mennének ki a hullák megállás nélkül kis seregekkel és így növelnék csapataikat.
Mondjuk a moráljukat megnézhetnék utána:D

Valezius 09-22-2007 16:26

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 125946)
Akkor ész nélkül mennének ki a hullák megállás nélkül kis seregekkel és így növelnék csapataikat.
Mondjuk a moráljukat megnézhetnék utána:D

De ha túl kicsivel menne, akkor nem gyilkolna semmit ;)
Meg a morál is ott van ja.
Szóval nem tudom miért nem jár nekik az a kis plussz...

Smooth Scroller 09-22-2007 18:17

sztem modositani kene a szovis kolcsonsereges lehetoseget ugy, hogy ha vki kilep a szovibol, vagy kirakjak, akkor a nala levo segitseg azonnal elindulna hazafele. felhaborito, hogy vki azert viszi el a seregeket, hogy a szovibol kijutva usse azonnal azt, akitol a segitseg nala van.

tehat a javaslatom szerint a segitseg ha mar ott volt nala, akkor nem ved 1 utolsot sem az adott korben, hanem elindul haza. ha pedig meg nem ert volna oda hozza, akkor mar utkozben visszafordul.

a masik javaslatom meg az lenne, ha hatart szabnank a szovi segitseg szamanak. ha a tamadashoz csak 1 sereget kolcsonozhetunk a szovi 1ik tagjatol, akkor a vedekezeshez se kerhessunk tobbet. nyilvan erre sokan felszisszennek, de igy lenne fair valojaban. ez a szinte vegtelen seregbehivas sztem nem koser.

monro 09-22-2007 18:57

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 125966)
a masik javaslatom meg az lenne, ha hatart szabnank a szovi segitseg szamanak. ha a tamadashoz csak 1 sereget kolcsonozhetunk a szovi 1ik tagjatol, akkor a vedekezeshez se kerhessunk tobbet. nyilvan erre sokan felszisszennek, de igy lenne fair valojaban. ez a szinte vegtelen seregbehivas sztem nem koser.

Akkor rossz topicot választottál Maistre :)
Javaslom a fejlesztések között próbáld meg ha komoly a dolog ;)
Egyébként teljesen jogos a felvetésed csak ámulok, hogy eddig nem így volt? :o

laci 09-22-2007 19:07

Hozzáfűznivalóm annyi lenne még a témához, hogy (mielőtt megkapta volna a 168 körét) a gonosz varázsló írt nekem egy üzenetet, és elég fura dolgokat írt le az "áldozatokról" is... szóval jó nagy kavar van itt, és azt hiszem, nem csak az egyik oldal sáros ;)

Valezius 09-22-2007 19:18

Quote:

Originally Posted by laci (Post 125977)
Hozzáfűznivalóm annyi lenne még a témához, hogy (mielőtt megkapta volna a 168 körét) a gonosz varázsló írt nekem egy üzenetet, és elég fura dolgokat írt le az "áldozatokról" is... szóval jó nagy kavar van itt, és azt hiszem, nem csak az egyik oldal sáros ;)

Engem sosem érdekel, hogy ki a sáros, csak az elmondott szituáció, amit nem tudok, azzal nem lehet kezdeni semmit :D
Most például az a része, hogyan lehet bizonyítani a csalást :)

szajonara 09-22-2007 19:50

Quote:

Én biztos nem ártottam neki, az meg hogy a vezérünk kibukott és elküldte melegebb éghajlatokra valamilyen szinten érthető. Amikor beszerveztük megigért fűt fát, hogy ha kell átépül meg ilyenek. Amint bevettük az volt az első lépése amit az elején írtam, szóval nem tudom én ill. mi miért lennénk sárosak.

Smooth Scroller 09-22-2007 20:05

Quote:

Originally Posted by monro (Post 125971)
Akkor rossz topicot választottál Maistre :)
Javaslom a fejlesztések között próbáld meg ha komoly a dolog ;)
Egyébként teljesen jogos a felvetésed csak ámulok, hogy eddig nem így volt? :o

koszi, megtettem. a megbeszelesekben van akkor 1 uj topik az altalam javasoltakkal. varok minden erdeklodot. ;)

Nogixer 09-22-2007 23:15

Quote:

Úgy látom kezd beigazolódni amit mondtam még vagy 20 hsz-el ezelőtt!
Szinte biztosra veheti hogy minimum anarch!!!
Ok nélkül ki az az állat aki ilyet csinál?

TechnoMage 09-22-2007 23:32

Huh ez durva:D

Az mf hullák felettébb okosak, velünk meg az volt a minap, hogy kitámadtunk, és véletlenül egy mf hulla pont akkor támadta be egyik szövim amikor kint volt a seregünk :D Na ennek a valószínűsége (nem számoltam utána), de konvergál a 0-hoz :D Tuti valaki kiadta neki a szövim gömbjét. De ez az egész JKSZ nehezen bizonyítható így utólag, főleg ha msn-en megbeszélik.

Grabi 09-22-2007 23:37

mondjuk ha látja, hogy egyszerre megnőtt a hírneve/pontja a szövidnek az ütés miatt még lehetséges a hiénázása, de szerintem ilyen hulla kevés van :)

TechnoMage 09-23-2007 00:20

Egy fosztogatásnál nem történik ilyesmi :)

J.Ati 09-23-2007 01:20

Quote:

Originally Posted by TechnoMage (Post 126047)
Egy fosztogatásnál nem történik ilyesmi :)

Sikeres fosztinál nem nő a hírnév vagy mi:eek:

Vagy te valami másra gondoltál talán:)

szajonara 09-23-2007 07:52

Végül is mégsem ujrázok, amikor legutoljára elvitte az íjakat addigra már 14 körre voltam és az odaút alatt hullot el annyi hogy tudtam 850 et pótolni, mivel elötte beton védelmem volt és ugyanannyi tonyom van mint barakkom nem fért be 2k lóval :) remélem a support tesz valamit de addig is kicsit kap tőlem. Most amúgy már tudom mi a baja, még 5 ben 400 heki környékén az egyik hadisunk ráment fosztással, ezt sérelmezi annyira. :( Hát nem tudom a szóban forgó hadis nekm pl. úgy lett szövim, hogy 300 heki környékén nekemjött be is fért, akkor még ork tábi volt, hazaérése elött 2 percel viszont teljesen kitekiztem. Akkor még mindketten MFek voltunk, kb 1 hétig küzdöttünk egymással, és MNT helyett inkább szövik lettünk. Azóta is ő a legjobb szövim, nagyon jól tudunk együtműködni. Szóval kicsit fura hogy ennyire a szivére vette azt az 1 ütést. 5ben 400 on nem hinném hogy pótolhatatlan veszteség, én már nem is emlékeztem rá, de így hogy mondja, van benne valami. :) Modjuk egy fosztás és amit most csinált velünk szerintem nem egy kategória. :(

Smooth Scroller 09-23-2007 08:53

a fosztas nem elitelendo cselekedet, hiszen a jatek resze. de amit o muvelt veletek az mar az.

Fefe013 09-23-2007 09:03

Számomra nevetségesnek tűnik, h egy fosztás miatt vki ilyet csinál! Szánalmas!

TechnoMage 09-23-2007 11:15

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 126048)
Sikeres fosztinál nem nő a hírnév vagy mi:eek:

Vagy te valami másra gondoltál talán:)

Jah aláírom igaza van, csak az volt a szitu, hogy kitámadtam az ügye 2 kör. És a hulla az a 3. körben már ott volt a szövimnél, szal így kiesik, hogy hírnévből nézte volna. Amúgy is a szövim hírneve nem nő, akit közben ütött be.

Ati 09-23-2007 11:31

Jól látom, az a téma, hogy a hullának, bár nem tud varázsolni, legyen megtiltva, hogy vakon támadjon? Ez csak valami rossz vicc, ugye?

All times are GMT +1. The time now is 04:15.