Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ultraliberális fórumtámogatás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2333)

monro 09-20-2007 10:34

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 125361)
Továbbra is úgy látom, hogy a végeredmény az, hogy mindenki fogja be, és törődjön a saját dolgával, mert hülyék mindig is voltak, midnig is lesznek, és soha senki nem tehet ellenük semmit, úgyhogy kár a gőzért, tegyünk úgy, mintha nem léteznének...

Nem mindig lehet eldönteni sajnos, hogy valaki lüke vagy csak annyira el van foglalva a saját igazával, hogy nem veszi észre a külvilág reakcióit...
Annak ellenére, hogy értelmesen fogalmazol egy tucat bejegyzésed amit az általad lökötteknek vélt beirkálókról írtál, rád is jellemzőnek tűnik a 6/12-es és az ebbe a topicba írt bejegyzéseid alapján. Sajnos a régebbi bejegyzéseidre nem emlékszem már így picit bajban is vagyok azzal, hogy valójában nem e az olyanokat fikázod egész nap amilyennek te is tűnsz a külvilág számára :(

Ati 09-20-2007 10:37

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 125361)
Továbbra is úgy látom, hogy a végeredmény az, hogy mindenki fogja be, és törődjön a saját dolgával, mert hülyék mindig is voltak, midnig is lesznek, és soha senki nem tehet ellenük semmit, úgyhogy kár a gőzért, tegyünk úgy, mintha nem léteznének...

Nekem az az érzésem, hogy nem a probléma maga van megszűntetve, hanem a probléma után keletkező tünetek vannak elpalástolva.

Nekem pedig az a véleményem, hogy maga a probléma az, hogy vannak, akik mindenért lázongani akarnak. Igazából mindegy miért, csak valami legyen.

Mivel ez a magatartás SOKKAL kártékonyabb, mint az ártatlan viccelődések, ezért ennek mégkevesebb helye van a fórumon, mint annak, ami ezt kiváltja.

Csokibácsi 09-20-2007 10:38

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 125364)
Kiváncsi lennék, hogy szerinted akkor mi a megoldás?
Mit kellene tenni? Mert az is egy probléma, hogy valaki ámokfut egy fejlesztésben, de az egy újabb probléma hogy megy az anyázás. (Bár utóbbi eset nem a fejlesztésekben történt.)
Tehát szerinted mit kellene tenni? Mert igazából aki itt tehet valamit az Ati.

Erre én is kíváncsi lennék :)
Gondolom, Ati mondjon le http://www.tms.hu/smiley/monokli.gif

Ati 09-20-2007 10:40

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 125369)
Erre én is kíváncsi lennék :)
Gondolom, Ati mondjon le http://www.tms.hu/smiley/monokli.gif

Hát amit olvastam itt az utóbbi pár oldalon, hogy mindenkinek joga van lázongani a fórumon, hát ez igen érdekes hozzáállás... Pont *EZ* az, aminek aztán semmi keresnivalója a fórumon. EZEN a fórumon legalábbis egész biztos, hogy nem. És ez nem vita tárgya.

monro 09-20-2007 10:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 125370)
Hát amit olvastam itt az utóbbi pár oldalon, hogy mindenkinek joga van lázongani a fórumon, hát ez igen érdekes hozzáállás... Pont *EZ* az, aminek aztán semmi keresnivalója a fórumon. EZEN a fórumon legalábbis egész biztos, hogy nem. És ez nem vita tárgya.

Akkor "határoljuk el" magunktól :D
... vagy akasszuk fel ;)

Csokibácsi 09-20-2007 10:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 125370)

Ezért érzem én a párhuzamot az emleített hellyel kapcsolatban.
Lázadozom, mert jogom van hozzá. Mi a megoldás? Kit érdekel, lázadozom, mert jogom van hozzá.

Érdekes, na.

Deni 09-20-2007 10:47

egy hülyének nem kell megmagyarázni, hogy hülye, mert túl hülye ahhoz, hogy ezt felfogja.. tehát ha ignorálod, az egyszerűbb megoldás, mint végtelenségig magyarázni neki, hogy márpedig te hülye vagy..

J.Ati 09-20-2007 10:50

Érdekes hsz.-ek!:rolleyes:

BigPi 09-20-2007 11:00

Máskor valaki megkérdezte mire jó a tagcsoport. Talán az off-sok elkerülésének jó módszere lehet.

A szakszerű hozzá szólásidat szeretem, de amikor elkezdesz kiabálni, akkor elégé kiállhatatlan vagy, és nem egy topic-ban tetted ezt.:(

Ati 09-20-2007 11:03

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 125382)
A szakszerű hozzá szólásidat szeretem, de amikor elkezdesz kiabálni, akkor elégé kiállhatatlan vagy, és nem egy topic-ban tetted ezt.:(

Akkor most off-os, vagy nem off-os? ;)

Pax Hungaricum 09-20-2007 11:05

Mi a megoldás?
Nagyon egyszerű.

Van a főfórum, a forum.hodito.hu.
Annak két magyar nyelvű alfóruma, a Hódító, és az Általános beszélgetések.
Aki a Hódító nevú alfórumba szánt szándékkal hülyeségeket ír (márpedig ilyen nem 1, nem2 akad...), annak az írásjogát le kell korlátozni az Általános beszélgetések alfórumra. Ott niythat topicot a hülyeségnek, és az értelmetlen topicokba értelmetlen dolgokat írni egyáltalán nem probléma. Sőt, akár mgé szórakoztató is lehet.

Egy másik topicban szóba lett hozva, hogy pár hónapja meg lettem dobálva egy rakás zöld téglával, mert értékelve volt az értelmes hozzáállásom a vitákhoz.

Igen, mert akkor még úgy láttam, hogy a viták abból adódnak, hogy különböző játékstílusok súrlódnak egymással. És miután ezek megbeszélésre kerültek, mindenki békével ment a maga útján. Ismétlem, a legtöbb esetben el lett ismerve a másik igaza is, de ha mégsem, minden esetre tiszteletben lett tartva a véleménye.

De mostanában nem erről van szó.
Arról van szó, hogy vannak akik nem 1 vicces beszólást írnak, hanem 8-10 direkt kártékonyat, és a végén még csak nem is titkolja el a fórum szándékos hátráltatását, ha értelemsen szólsz hozzájuk, akkor kiröhögnek, ha bunkón, akkor meg kikérik maguknak.

Na egy ilyennel vitatkozz értelmes, építő jellegű dolgokról emberi hangon...

Ati 09-20-2007 11:07

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 125384)
Mi a megoldás?
Nagyon egyszerű.

Van a főfórum, a forum.hodito.hu.
Annak két magyar nyelvű alfóruma, a Hódító, és az Általános beszélgetések.
Aki a Hódító nevú alfórumba szánt szándékkal hülyeségeket ír (márpedig ilyen nem 1, nem2 akad...), annak az írásjogát le kell korlátozni az Általános beszélgetések alfórumra.

Az témához abszolút nem kapcsolódó anyázás az ebbe a kategóriába tartozik?

Deni 09-20-2007 11:11

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 125384)
Na egy ilyennel vitatkozz értelmes, építő jellegű dolgokról emberi hangon...

Na én az ilyenekkel nem állok le vitatkozni :)

Pax Hungaricum 09-20-2007 11:53

Zárszó.

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 125385)
Az témához abszolút nem kapcsolódó anyázás az ebbe a kategóriába tartozik?

Abban az esetben, ha előzménye van, tehát szánt szándékkal valakibe belekötnek, és utána 'anyázik', akkor határozottan nem.

Ha valaki minden ok nélkül, csak úgy 'teleanyáz' egy értelmes topicot, akkor határozottan igen.

A legutolsó 'anyázásomat' az előzte meg, hogy fogalmam nem volt ki az a Harcosok, egyszerűen csak láttam egy friss topicot, amiben normál hangnemben elmondtam a véleményem, hozzám hasonlóan sokan írták azt, hogy az egy felesleges topic. Ezután annyit látok, hogy a dolog ki van fordítva úgy, hogy én valójában azért mentem oda be, hgo személy szerint őt bántsam, és provokáljam, és hogy tetedhét határon panaszkodik rám, hogy én őt aljasul provokálom.
Ez cseszte fel a csőrömet, hogy ilyennel megrágalma valaki, akivel előtte egy szót nem beszéltem, hogy én biztos csak azért írok a topicjába, mert utálom őt... Hát ez engem konkrétan idegesít.

A másik anáyzásom az annyi volt, hogy a topicomba 8 db idióta (nagyon finom szó ez..) hozzászólás lett beírva, ezután közöltem, hgoy takarodjon onnan, ha csak azért jött, hogy tönkretegyen mégvalamit, azután a képembe röhögve közölte, hogy ő ide direkt írkál hülyeségeket... Ezt ő maga írta le. Még csak le se tagadta, hogy kárt akart okozni. Engem érdekelt volna az a topic. Már nem érdekel. Elment ugyanis tőle a kedvem.

Számomra felső 2 eset nem tartozik az "ok nélküli" anyázásba.
Ha Te úgy ítéled meg, hogy igen, akkor minden további nélkül vond meg a 'Hódító' alfórumban az írájogom, egy szavam se lesz ellene. Se most, se később.

Én csak abban bízom, hogy a hülyeség apadni fog, így az azt követő anyázás is, és a végén mindenki boldog lesz. mert ez a cél. Szerintem.

Ui: visszautsaítom azt a vádat, hogy a valós életbeni tüntetők és énköztem párhuzam vonható. Én nem azért lázadtam be 2 esetben is, mert "jogom van hozzá", hanem mert direkt felhúzták az agyamat. Úgyhogy kéretik visszavonni azt, hogy én csak azért anyázok, mert még van írásjogom. Nem azért tettem.

Pax Hungaricum 09-20-2007 11:55

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 125388)
Na én az ilyenekkel nem állok le vitatkozni :)

Meghívhatlak egy koktélra? :D:D:D:D

Deni 09-20-2007 12:02

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 125397)
Meghívhatlak egy koktélra? :D:D:D:D

molotov? :D

Pax Hungaricum 09-20-2007 12:13

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 125400)
molotov? :D

Huntress koktélra gondoltam :D

4 cl Bourbon whiskey
3 csepp Cointreau
1,5 cl eperlikőr
1 cl tejszín

:D

Hölgyeknek kifejezetten ajánlott! :p Lágy ízharmónia, vad energia! :D

Harcosok 09-20-2007 12:53

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 125315)
De nem ez a fő kérdés. A fő téma arról kéne szóljon, hogy ha az utóbbi 1-2 hónapban több az értelmetlen beírás, és értelmetlen topic, mint az értelmes.
Ezért 'kelek ki' magamból.
Szóval nem azon kéne pattogni, hogy a "Gee már megint ideges", hanem azon, hogy "Miért is ideges?"
.

Na lassan eljutok odáig,hogy szavazni fogok:D

Te ne játszd már el azt,hogy te vagy itt a nagy sértett mindenki ok nélkül rádszállt.
Értelmetlen beírások számát te is gazdagítod szépen ugyhogy nem tudom,hogy van hozzá képed még mindig ezt írni...
És biztos van sok olyan dolog ami sokaknak nem tetszik de nagyon kevesen vannak akik egyből "őrült" módon írnak:P
Ugyhogy kár ezt a hsz-ekre meg a témákra fogni sokan mások is olvassák azokat amiket te
És mégse látom másoktól azt a stilust:)

Deni 09-20-2007 12:55

apa kezdőőőőődik :rolleyes:

Harcosok 09-20-2007 13:10

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 125412)
apa kezdőőőőődik :rolleyes:

Hát lehet:)
De azért zavaró,hogy olyan dolgokat tesz szóvá amit ő is "elkövet"...
Viszont szerintem normális hagnemben írtam ezt le neki...

laci 09-20-2007 13:23

Nocsak, mire érek haza... :eek:

Nem nagyon értem, hogy a fölösleges topicok miatti felháborodásában miért nyit valaki egy fölösleges topicot, de nem ez a lényeg: ha jól értettem, ez egy nyitott fórum, ahova nem csak a legmenőbb játékosok és a különböző IQ-bajnokok regisztrálhatnak, hanem olyanok is, akik nincsenek tele folyamatosan zseniális gondolatokkal, és sajnos olyanok is, akik szórakozni járnak ide. Sokkal egyszerűbb ez utóbbiakat figyelmen kívül hagyni, mint dührohamokat kapni az ostobaságaik miatt.

Synkel 09-20-2007 14:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 125323)
Ja értem. Hmm, most nézem, Harcosok szerint baj, ha bunkó vagyok. Kedvesebbnek kell vele lennem......... :D

Ati, meg ne próbáld! Vagy ha mégis, akkor csak vele:D:D:D

Amúgymeg kijaza Gee?

( Gondoltam már rá, hogy nyitok magamnak én is egy ilyen utálós topicot, de mivel engem senki nem utál, eltekintettem tőle. Nem szeretném ha unalomba fulladna:) )

Pax Hungaricum 09-20-2007 15:27

Nyissunk neked? :D

Pax Hungaricum 09-20-2007 15:39

:mad:

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 125409)
Na lassan eljutok odáig,hogy szavazni fogok:D

Te ne játszd már el azt,hogy te vagy itt a nagy sértett mindenki ok nélkül rádszállt.
Értelmetlen beírások számát te is gazdagítod szépen ugyhogy nem tudom,hogy van hozzá képed még mindig ezt írni...
És biztos van sok olyan dolog ami sokaknak nem tetszik de nagyon kevesen vannak akik egyből "őrült" módon írnak:P
Ugyhogy kár ezt a hsz-ekre meg a témákra fogni sokan mások is olvassák azokat amiket te
És mégse látom másoktól azt a stilust:)

Szavazz. Tuidniillik azért nyílt a topic.

Nem. Nem mindenki száll rám ok nélkül. Mint a visszajelzésekből leszűrhető, többen vannak, akik inkább kedvelnek, mint utálnak. Úgyhogy úgy érzem nagy baj nincs.

Az értelmetlen beírások számát lehet , hogy gyarapítom, akkor szóljon rám az, aki nyitotta a topicot, hgyo ez értelmetlen, itt nincs helye. Eddig ilyen jelzés felém nem érkezett. Úgyhogy a jövőre vonatkozóan ezt mindenkitől kérem!!

Nem nyilatkoztam 'őrült' módon.

Nyitottál egy topicot, halvány fogalmam nem volt, hogy ki vagy, csak számomra félreérthető volt a beírás, mert az elfek faji sajátosságán kívül semmi mást nem zártál ki! Erre én leírtam, hogy én hogy számolnám ki. Semmi bunkó nem volt az induló hozzászólásomban! Nem sértegettelek, és nem provokáltalak!
Sőt! Sokan elmondták, hogy ez egy bugyuta/értelmetlen topic.

Erre fel annyit látok, hogy Atinak panaszkodsz, hogy én azért jöttem a te topicodba, hogy a te személyed ellen itt uszító meg provokatív megnyilvánulásoknak adjak hangot.

Utána igen, felemeltem a hangom, mert ezt a megoldást rohadtul mocskosnak tartottam!

Mert ha félre lett értve valami, akkor lehet azt írni, hogy "Figyi, te itt félreértetted, én nem azt akartam megkérdezni, amire te válaszoltál, hanem tök mást! Úgyhogy légyszi javítsd ki amit írtál, mert én így gondoltam: ...(és leírod, hogy hogyan.)".

És mivel a problémáddal nem hozzám fordultál, hanem más(ok)hoz, ráadásul belemagyarázva egy belőlem áradó rosszindulatot, felhúztam az agyam!

Erre itt meggynusítottál egy olyan aljas húzással, ami eszembe sem jutott, hogy én direkt mentem oda piszkálni téged!

Miután te kijavítottad a kezdő hozzászólásod, ami igen is nem volt 100%-osan egyértelmű, az összes hozzászólásomat töröltem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És még most is azon agonizálsz, hogy én mit képzelek magamról...
Már ne is haragudj: Te mit képzelsz magadról, hogy a már rég letörölt hozzászólásaim után idejössz, és pocskondiázol!!!!
Nos?

Deni 09-20-2007 15:52

majd szóljatok ha befejeztétek, mert ezen már nevetni sincs kedvem :rolleyes:

csofika 09-20-2007 15:58

Nahát, vannak olyan játékosok akik tönkreteszik a komoly fórumot, ez engem is felháborít és a szívembe markol a fájdalom.

Véleményem szerint is csak az egyéb, vagy általános topikokban van helye ilyen embereknek.

Sajnos nem tudom ki az a Gee?

Én alapvetően senkit sem utálok, hiszen olyan sokféle játékos van és biztosan mindenkivel meg lehet a közös nevezőt találni.

Synkel 09-20-2007 16:08

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 125456)
Nahát, vannak olyan játékosok akik tönkreteszik a komoly fórumot, ez engem is felháborít és a szívembe markol a fájdalom.

Véleményem szerint is csak az egyéb, vagy általános topikokban van helye ilyen embereknek.

Sajnos nem tudom ki az a Gee?

Én alapvetően senkit sem utálok, hiszen olyan sokféle játékos van és biztosan mindenkivel meg lehet a közös nevezőt találni.

Huhh, mi történt, hogy visszajöttél? Ati belázasodott?:D:D

Andrew 09-20-2007 16:09

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 125461)
Huhh, mi történt, hogy visszajöttél? Ati belázasodott?:D:D

asszem csak egy hetes pihit kapott :p

Synkel 09-20-2007 16:11

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 125464)
asszem csak egy hetes pihit kapott :p

Kevés.... nagyon kevés:)

Burning 09-20-2007 16:23

semmi bajom Gee-vel...én teljesen jogosnak vélem a felháborodását, csak kicsit lehetne toleránsabb:)

Burning 09-20-2007 16:24

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 125465)
Kevés.... nagyon kevés:)

ez a próbaidő...ha megint nem bír magával pápá örökre:)

Harcosok 09-20-2007 18:19

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 125449)

Az értelmetlen beírások számát lehet , hogy gyarapítom, akkor szóljon rám az, aki nyitotta a topicot, hgyo ez értelmetlen, itt nincs helye. Eddig ilyen jelzés felém nem érkezett. Úgyhogy a jövőre vonatkozóan ezt mindenkitől kérem!!

rohadtul mocskosnak

Hát nem tudom a "6 vagy 12" témában nem 1 ember megírta,hogy tévedés amiket állítasz...Ha ezt te nem érezted arra egyértelmű utalásnak,hogy értelmetlen dolgokat írtál oda...Akkor már értem,hogy miért ragoztad örökké valóságik az egyéb bonuszokat:)
És ha jól emléxem ebbena témában is már írta valki: Hogynem volt értelme megnyitni:S

Uhh az az uccsó mondat ez szép. Ilyen amikor nem vagy felhuzva:)
Egyéb dolgokra ugy érzem nem akarok most válaszolni,hogy megmaradjon a nyugodt hangnem:)

Na jó kár ragozni a dolgot ha eddig szerinted nem mondta neked senki,hogy van értelmetlen az üzeneted vagy értelmetlen pl ez a téma.
Normális elbeszélgetést akartam de ez ahogy látom nem fog menni...
Jó zárjuk le ezt a beszélgetést annyiban mindenki olvassa el és alkothat véleményt róla ki milyen sületlenséget hordott össze...

Pax Hungaricum 09-20-2007 18:44

Az értelmetlen dolog nem az, amikor valaki téved. Egy dologban tévedtem, mert kb az 5. oldalon összeadtam 2 számot, amit nem kellett volna. Attól még nem értelmetlen beírás. Hanem hibás. A két fogalom, közel sem hasonlít egymásra.

Igen, rohadtul mocskos dolog volt, hogy te, akinek nem ártottam, csak beírtam a topicodba, hogy én hogy számolok, te azonnal elmentél Ati-hoz panaszkodni, hogy piszkállak..

EZEK UTÁN emeltem fel a hangom!!!

Százszor leírtam, hogy a hangnemet te provokáltad ki azzal, hogy mivel félreértettem (a félreérthető!) topikcímet, te nem nekem írtad, hogy ne ezt írjam le, mert nem erre vagy kiváncsi, hogynem szemét módon másoknak kezdted el duruzsolni, hogy én kötekedek veled a topicban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez mi, ha nem "rohadtul mocskos" dolog?

Vagy most mival? Ebben mi a vulgáris? A mocsok? Vagy a rohadt? :O

Írjam azt, hgyo +Igazán nem volt szép tőled, hogy nem hozzám fordultál a problémáddal, hanem mások előtt sároztál be, hogy én rosszindulatú vagyok. Ejnye-bejnye!"

Ezt kellett volna írnom? :O

:O

Nem vagyok felhúzva? Én rég lezártam a témát, amikor TE idejössz, és elkezdesz oltogatni !!!!!!!!!! Most épp szándékosan piszkálsz! De ne vedd észre, hiszen itt csak és kizárólag mindenért én vagyok a hibás.....

Erről ennyit.

Nekem azt mondták, hogy elszúrtam valamit!
Ez el lett ismerve! Ki lett javítva!

Ez közel sem egyenértékű azzal, hogy szándékosan idióta beírásokat teszek be valahova!!!

De látom, MEGINT sikerült kiemelni valamit 193241938419324-res betűmérettel a mondandóból, cask azért, hogy a valódi dolgokat elpalástoljuk.

Mert most, hogy mindenkinek be lett adva, hogy én idegbeteg vagyok, most már hiába védekezek, mert ha csak le merek nyomni 1 gombot is a billentyűzeten, te jössz, és közlöd mindenkivel, hogy "Hagyjátok rá.... idegrohama van..."

Hja és kérlek...

Válaszolj rá!

Mert kíváncsi vagyok a véleményedre!

Kíávncsi vagyok, mint mondassz arra, hogy az első hozzászólásom után, amit abszolut mértéknben nem szántam sértőnek (nem is volt az!) te beírtad Atinak, hyog én szándékosan provokállak...... Ha ez nem volt aljas húzás, akkor szeretném hallani a TE szádból (kezedbből, leírva), hogy ez mégis mi volt!!!

Ugyanis te nem választottad először az egyenes utat, mert nem nekem mondtad, hogy ne írjak be módosítókat, hanem Atinak mondtad, hogy csesztetlek................

Ez az igazi, egyenes, gerinces emberi magatartás! Így kell ezt csinálni! Igen!

Ha valakivel problémám van, akkor én azt neki mondom el.
És nem valaki harmadik személynek.

Pusztán kíváncsi vagyok, miért támadtál meg egyből, miután bele írtam abba a topicba, és most, hogy kitöröltem minden hozzászólásom, miért jössz ide, és miért piszkálsz tovább?

Ez bűn? A kíváncsiság?

:O :O :O :O

Dragi 09-20-2007 18:59

Gee légy már felnőtt és ne állj le vitatkozni reménytelen esetekkel :)

Synkel 09-20-2007 19:02

Na de kijaza Gee?:)
És mijeza topic?

Pax Hungaricum 09-20-2007 19:04

Ő hánytorgatja fel a témát...

Én már rég abbahagytam az egészet, és Deni-vel mókátam, erre idejön, és beír valamit megint....

De persze utólag majd ez is úg lesz beállítva, hogy én vagyok az intoleráns. Mindegy. Már nem érdekel.
3-4 ember van, aki az ilyen húzásaival kivesz az észből... Le vannak némítva. Azt írnak, amit akarnak. Mocskolhatnak, panaszkodhatnak, szúrkálhatnak, anyázhatnak, vagy akár nyálasan negédesek is lehetnek. nem érdekel, mert nem látom. :D:D

Különben is van jobb dolgom...

Pl Deni-vel nem lett befejezve a gondolatmenet, mert a barátunk ugyebár közbeszólt.

Úgyhogy Deni, ha itt vagy, folytathatjuk. :D:D:D:D

Pax Hungaricum 09-20-2007 19:04

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 125507)
Na de kijaza Gee?:)
És mijeza topic?

:D:D:D
Tessék. Így néz ki, egy szórakoztató hozzászólás. :D

Köszi Sí :p :D

Harcosok 09-21-2007 05:51

Örülök,hogy ez egy értelmes téma...
boldog vagyok nagyon boldog:)
Amugy egy topic nyitó hsz-e nem lehet téves? Csak egyedül a te hsz-ed lehet téves?:S
Mert az én kérdésem is akkor nem értelmetlen volt csak hibás:D
Ja és bármit mondok bárkinek rólad elolvassa elöbb amiről beszélek aztán ha ő is ugy érzi ugy érzi ha nem akkor meg nem:)
Már csak azért írtam mert kérte,hoghy válaszoljak rá:)
De ténleg mondd meg van-e így értelme beszélgetnünk ha a végén kiderül,hogy a te büneid mindig kisebbek,mint a másé?:S
Mikor 20emberből 1 sem adott neked igazat:S

Ja és azért kezdtem most itt veled beszélgetni mert azt szajkózod sok az értelmetlen téma, beírás...Aminek számát gazdagítottad ezzel a témával is:)
Bort iszol de vizet prédikálsz:S

Deni 09-21-2007 07:30

Elhiszem, hogy magyarázzátok a bizonyítványotokat, de nem gondoljátok, hogy ez már kicsit szánalmas? :)

Pax Hungaricum 09-21-2007 07:37

Üdvözöllek dicső lovag!

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 125569)
Ja és bármit mondok bárkinek rólad elolvassa elöbb amiről beszélek aztán ha ő is ugy érzi ugy érzi ha nem akkor meg nem:)
Igen, de a probléma ott kezdődik, hogy "bárkinek bármit modnok rólad"... Én legalább egyenes voltam, nem értettem egyet valamivel amit írtál, és neked írtam! Engem nem úgy neveltek, hogy máshoz menyjek nyafizni. Ha velem van gondod, nekem mond, és ne másokat keress meg vele. Elég szerencsétlen húzás. Most kezdjek el egy tök kívülálló személynek duruzsolni a fülébe, hogy "Júúj, ez a Harcosok így, meg úgy..." Elég gáz lenne szerintem.

De ténleg mondd meg van-e így értelme beszélgetnünk ha a végén kiderül,hogy a te büneid mindig kisebbek,mint a másé?:S
Mikor 20emberből 1 sem adott neked igazat:S
Másolgassam be ide a PM-eket amiket kaptam kb 20 embertől, hogy a nyers stílusomon kívül azért igazam volt?.. Azt hiszed engem érdekel, hogy mit beszélsz, MIUTÁN úgy kötekedtél velem, hogy nyíltan kiírtad, hogy el sem olvasod miket írkálok? El sem olvastad, de azért szajkóztad a saját propagandaszöveged... Gratulálok! Igazad van, így nincs értelme beszélgetni!

Ja és azért kezdtem most itt veled beszélgetni mert azt szajkózod sok az értelmetlen téma, beírás...Aminek számát gazdagítottad ezzel a témával is:)
Nem hiszem, hogy értelmetlen volt ez a téma, ha leszállnál arról a bizonyos lóról, hogy én csak és kizárólag a te személyed ellen vagyok, akkor talán észrevetted volna, hogy elég sok értelmes ember látogatta meg ezt a topicot, és igen sok értelmes hozzászólás született. És sok hasznos konklúzió. Az emberi kapcsolatok megteremtése az ellentétek kompromisszumokkal történő elsimítása sokkal értelmesebb, mint azon vitatkozni fél tucat embernek, hogy 6+6=12.

Bort iszol de vizet prédikálsz:S
Ez nem teljesen igaz, egyrészt a fent leírtak miatt, másrészt meg te (meg más se) látott éntőlem még olyat, hogy bemegyek egy topicba, és direkt röhögve teleírom hülyeséggel, majd utána még büszkén fel is vállalom, hgoy igen, direkt írtam nem ide való dolgokat, majd a topicnyitó arcába röhögök, hogy "Lám, csak sikerült tönkretegyem az igyekezetedet."
Ha te ilyet láttál tőlem, akkor bárhol is legyél a játékban, utalok neked 4 milliárd aranyat, ha normál csoportban vagy, akkor az utalás után én magam fogom saját magam feljelenteni a supporton, hogy tegyék át az országomat anarchista csoportba!

Nagyjából ennyit szerettem volna hozzáfűzni a dologhoz.
Meg annyit, hogy most a 3. nap kezdődik lassan, hogy kitöröltem a hozzászólásaimat, miután te kijavítottad az indító szöveget!

Tehát jelnleg te vagy az, aki értelmetlen feszültséget indukál. Nem én. Már rég lezártam az ügyet.
Te kijavítottad a magad részét, én meg kitöröltem magam a topicodból.
Ezzel én (sajnos úgy néz ki, hogy naívan) úgy gondoltam, hogy a téma le van zárva.
De neked csak sikerül minden nap újra elővenni valamilyen ürüggyel.

Valóban. Így nem lehet kommunikálni. Ebben igazad van. De azt hiszem ezek után azért nem kéne rámkenni, hogy a kommunikációs csatornát én szabotálom... Szomorú. :(:(

All times are GMT +1. The time now is 22:06.