![]() |
Quote:
En nem jaccottam ember fajjal! De viszont nem is akadtam meg ossze olyannal aki tul elte volna azt hogy keves varija van es egy hadis rohogve be lat hozza! Pl azt is kifelejtetted a dologbol hogy a at lehet epulni, lelehet szakitani az embert vagy a varist a szovitol... miert nezzel Kis Pistikenek??? Van olyan szovim aki a cel erdekeben a 25% orijat lebontja, es az nem 3-4 kor!!! Az felelf ha nagyon toljak a keszulijet akkor az is bont, fokoz atepit! De vegulis mind1 ki mit mond... nem fogok fejben lejatszani egy szovi haborut! Az eddigi tapasztalataimra tudok tamaszkodni! Amit meg is jegyeztem! Az irasodbol azt feltetelezem, hogy TE vagy az egyike azon nehany jatekosnak aki tud jaccani az ember fajjal es a maradek 5000 jatekos a 10k orival az Kis Pistike! :D:D:D |
Quote:
|
Szerintem az ember elönyét nem ott kell megtalálni, hogy jobb tolis legyen mint a félelf az amúgy sem lesz!
Viszont egy hadis tolisnak ideális a tolisokat nem lopj le de talán kivédi nem nagyon ártozzák le csak a angyon extrém varisok. És akkor még van hadereje is nem sok mert nem mindenest akarunk cisnálni, de azért van a szöviben még két hadis megy egy Oriás hadis mondjuk. És akkor már sokat számit, hogy 3 játékost a másik szöviből lelop. Lehet, hogy a félelfhez kzöel sme fér be. De ezért van a szövinek 3 Hadisnyinál több támadóereje. |
hmmm... módosítani kellene a topic pollját, mert több országom is van... ;) de az óriás elég népszerű... hadi/vari bármelyikre jó lesz... a többihez erős szövi kell már.. (elf MFnek is de az mfek se gyakoriak....:rolleyes: )
|
Quote:
|
Quote:
|
ugy veszem ki szavaitokbol (itt is meg mas temaknal is), hogy az oriast, gnomot felelfet tartjatok nagyon jo fajnak... en speciel az elfre szavaztam, megad egy kellemes kis biztonsagerzetet :)
|
Quote:
|
láttszik hogy csak én szavaztam orkra eddig... pedig az A-ban igenis jó szerintem :p
|
Quote:
|
én is szavaztam volan rá ah multiply choice lett volna az okr NEM csak Aban jó más fajjal ellentétben.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Látom közben a hulla kapott egy szavazatot, helyes. :) |
Quote:
|
:p óriás is do king:D..de mindegyikekl lehet jónak lenni..playü függése az egész..
|
Quote:
|
Jah alapból lehetne férőhely bónusza a hulláknak- Milyen már egy barakkban 40 hulla lófrál mi 56 oriás betud kuporogni finyás hullák ezek:D
|
Orkra csak én szavaztam?? miféle népség vagytok ti! Puhányok! :D
|
Ahogy nézem most már van minden fajra szavazat. Meglepő, hogy a gnóm milyen keveset kapott, ahhoz képest, hogy milyen sok van belőle a játékban és régen mekkora kedvenc volt (na jó most is az;]).
|
jó, nem rossz az a gnóm, de akkor sem szeretem azt hogy jobban hal minta többi faj.. a veszteségekre háklis vagyok kicsit. ;) :D
|
Én sztem a gnómot a második amire szavazok az a gnóm lett volna:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
szintén megéri, ha amúgy nehezen tudsz földre ütni a környéken.. egy hullához talán többször is beütsz:) |
Quote:
|
Quote:
nem tudom, szerintem 120hekit fedezni kicsit drágább :DD |
Quote:
persze a 4/L tele volt hullával akkor még :) |
Quote:
|
Gnóm
Szerintem a gnóm a "legjobb" faj. Bár nem lehet így mondani hogy "legjobb", csak azt, hogy szerintem a leghasználatóbb. Hadisnak kiváló, tolinak jó, varázslónak elmegy. Az 50% (vagy akár 55%)-os bónuzsával alkalmas mind támadásra, mind védekezésre, sőt, védekézésre még alkalmasabb, mert őrtorony bónusza van. Mindez anélkül van, mint az elfnél, hogy támadási próblémája lenne.
Tolis gnóm szerintem felveheti a versenyt egy közepes fél-elffel vagy tolis emberrel. Varázslónak már inkább viszont az oriást ajánlanám mert az ogyanolyan erős és lassabban dobja föl a talpát. Mindebből következi hogy a gnómra szavaztam.:) |
Quote:
|
Quote:
|
404 error (a 404. postom :p)
Quote:
|
Quote:
hajrá gnómok:) |
3.... én mindig dicsértem a gnómot. De mivel per pillanat nem azzal vagyok, így nem tudtam rá szavazni:-D
|
All times are GMT +1. The time now is 13:43. |