Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   tudós élőhalott VS tábornok élőhalott (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2309)

Ati 09-11-2007 11:41

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 124014)
Pax Hungaricum meg tudod mondani, hogy az élőhalott hulla az milyen? Látom írtad, hogy te olyannal is játszottál.

Látom arra hajtasz, hogy elbúcsúzzunk egymástól. Kár. A lehetőség pedig megvolt, hogy maradj.

Pax Hungaricum 09-11-2007 11:46

Ez egyértelmű :)

De egy 6120 elites tudós élőhalottal mit kezdessz 200 hekin?
Meg primitív az éplistája. 47 ház 153 barakk. nem kell agyalni rajta, hogy mit, hgoyan, mennyit építsek, hú, akkor kevés a tolim, akkor ha azt építek, akkor hú, bevernek földön...

És egy ilyen orival már el lehet indulni.
Ha nem hekire mész, hanem vagyont akarsz fosztogatni, akkor módosulhat 47 ház, 148 barakk, 5 bank-ra is a buli.
Még az is 5920 elit, amit 200 hekin nehéz kivédeni, és nehéz beverni is.
Igaz, alacsony hekin nem akkor vész egy lepra... De azért kellemesnek sem mondhatnám.

És ha megindulsz felfelé, akkor se lesz komoly gond, kivéve a hiénázós kórházas orkokkal meg óriásokkal.

És tény: 600 heki fölött senkit nem fogsz megütni. De nem is az a cél, hanem mint induló ország, gyosan a TOP30-ba lök. Ha tudsz pénzt fosztogatni amíg szintet lépsz (Márpedig tudni fogsz) akkor fent a védelem alatt meg simán átépülsz mássá. A 4. szinteken még nincsenek borzalmas árak.

És ugródeszkának jó, mert gyors. Nem kell vacakolni azzal, hgoy beérjen a teki, meg a képzés, meg ilyesmi. Az ellenség elhulló egységeiből akár még fedezgethetsz is az ütések mellett. A hulla gyors, de fönt már megállítják, és nagy pofonokat kap.

De a topic azért nyílt meg, mert a hullák 60%-a tábornokot választ magának, mint személyiség...
És én egyszerűen csak tudni szeretném azokat az érveket, amik erre rávitték őket.

(Nem létezik, hogy ennyien féltek attól, hogy "lehet, hogy nem kapja meg azt az 5%-ot, ezért inkább a biztosra megyek")

Pax Hungaricum 09-11-2007 11:49

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 124014)
Pax Hungaricum meg tudod mondani, hogy az élőhalott hulla az milyen? Látom írtad, hogy te olyannal is játszottál.

Nem írtam olyat, hogy élőhalott hulla. Az élőhalott, és a hulla ugyanazt a fajt takarja a hódító játékban, csak mivel lusta vagyok (ez az én hibám teljes mértékben) nem szeretem állandóan kiírni, hogy élőhalott.

Szóval.
Továbbra is szívesen beszélgetnék élőhalott/tábornokokkal, mert én sem vagyok profi játékos, és lehet, hogy azokat nagyon jól lehet valamire használni! (Nem vonom kétségbe, hogy valaki jobb hulla mint én, sőt, ez nagyon valószínű!)

És a számok a hulla tabikat igazolják. (Élőhalott/Tábornok)

Pax Hungaricum 09-11-2007 11:50

Érdekes. Pedig direkt kitöröltem a sértő hozzászólásomat, hogy normál hangon mehessen tovább a topic...

:S

laci 09-11-2007 11:52

Lehet hogy butaság, de nem lehetséges, hogy ez a sok élőhalott tábornok mind kezdő, és azért választja ezt, mert első ránézésre brutkóbbnak tűnik, mint a tudós? (bár ilyen erővel harcos személyiségűek is lennének néhányan...)

Pax Hungaricum 09-11-2007 12:02

Igen, én is elgondolkodtam ezen a dolgon...

De ha kezdők is, és rájönnek, hogy nem tuti a buli... Hát fogja meg, és törölje az országot. Indítson egy másik hullát, vagy egy másik fajt.

De mivel hulla tabival rengetegen mennek be a top30-ba, ebből arra következtettem, hogy az valamire igenis jó, és használható!
És ha az, akkor én nagyon szívesen kipróbálom, mert én megmodnom őszintén kegyetlen nagyot buktam a hulla tabimmal... És mivel ilyen nagy számban találtam tabikat, úgy vélem, a hiba bennem van!

ui: harcos is van :D de azok is elenyészőek a tabikkal szemben.

laci 09-11-2007 12:05

Viszont az, hogy valaki az 5-ösben bejut egy tábornok hullával a top 30%-ba nem jelent túl sokat, azért az nem olyan nagy kihívás, nehéz annyira belebukni hogy törölni kellene.

De ha tényleg csak az első benyomás miatt választják a tábornokot, akkor miért nincs/ritka harcos személyiségű élőhalott? Gondolom azért, mert valamennyire csak utánaolvas az ileltő a személyiségeknek, akkor viszont már a tudóst is választhatná.

Pax Hungaricum 09-11-2007 12:30

Speciel én úgy megbuktam vele, hogy inkább töröltem, mitnhogy visszamásszak vele a topba... :D
Elvertek csúnyán, sokan, sokszor, és nem volt elég ütőerőm visszamászni. Pár napig szerencsétlenkedtem, megpróbáltam eseménylistából hazakísérni, akit tudtam, de midnig pattantam (Gondolom az otthon hagyott íjakról talán..)

Jó biztos nem kellett volna törölni, de inkább csináltam egy óriás tudóst hadinak, egy másik csopiban meg egy élőhalott tudóst szintén hadinak.
Mindkét ori megvan még, és jól állok vele. :)

Szóval én belebuktam a tabisba.

Tyborrex 09-11-2007 17:17

Hát nem tudom....most gyorsan frissen x ben végeztem neked egy reprezentativ felmérést a környékemen(300 on belül) és érdekes dolgokat tapasztaltam:

4 túlélő
1 GAZDÁLKODÓ
21 harcos
1 vándor
4 tábornok
8 kereskedő
1 semmilyen

Magyarul 0 tudós....pedig ha nem lenne más faj csak a hulla:D akkor tudós lennék, anarchba rég játszottam, de ott bizti tábi!

UI.: betrágyázás...ma van csofika szülinapja, ha normálisan adta meg:D

Szecsa 09-11-2007 19:27

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 123980)
Numero 1.
Nem vagyok a bácsikád, ha az lennék, nem születtél volna meg.
Numero 2.
Huzzál kifelé a topicomból.
Numero 3.
Annyira hülye vagy, hogy görbíted a teret...
Numero 4.
Szerintem életedben nem játszottál még a hódító nevű játékkal.

Egyéb fontos mondanivalód a nagyvilágnak?

omg :)))
megadtad szegénynek...

szerintem eleg jo a tudos hulla, bar hogy erdemes e csinalni, az masik kerdes..tekiirokent annak idejen eleg jol hasznalni Goni :)

Pax Hungaricum 09-11-2007 19:33

5/X-ben nincs tudós személyiség? :O Azt hittem az elég elterjedt... :O

Pax Hungaricum 09-11-2007 19:34

Jó, de Goni az más... :D:D Ő egy tömegmészáros pro multis :D Én arról beszélek, hogy sokan szeretik a hullát, és ha már hullát csinál, miért tabit? :)
(Én nem látom még mindig az előnyét a tudóssal szemben, és ezt a véleményemet eddig ez a topic alátámasztotta... LEgalábbis akik szavaztak, azok a tudóst igazolják, nem a a táborokot.)

Burning 09-11-2007 19:47

az én első olyan országom, ami használható volt hulla, ha jól emlékszem harcos volt. igazából a személyiség adta +-t nem éreztem soha, nem is kellett...aztán a topban töröltem, mert ahhoz még kezdő voltam, hogy köv szinten áttudjak épülni más fajra:o
most hogy ismerem a játékot tudósra voksolnék:)

Pax Hungaricum 09-11-2007 20:46

No:)
Köszönöm, ez értékes tapasztalat... Most akarok indítani egy második hulla szövit. 4 túlélőm van. De nagyon úgy néz ki, lesz mellettük 4 tudós is :)

Smooth Scroller 09-11-2007 21:39

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 124005)
Az valóban nem egyértelmű a súgó alapján, hogy a tudós személyiség érvényesül a hullánál, de mindegy, most már ezt is tudom.

nem minden tudomanyagban ervenyesul a hullanal.

ipar: igen
gazdasag: igen
mezog: igen
lakas: nem (de ez ugye 1 fajnal sem)
banyaszat: igen
hadi: igen
magia: nem
tolvajlas: nem

az utobbi 2 agban azert nem, mert ugysem tud se varizni se tolizni. a 0 * 1.05 az meg ugyis nulla.

Andrew 09-11-2007 21:50

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 124089)
nem minden tudomanyagban ervenyesul a hullanal.

ipar: igen
gazdasag: igen
lakas: nem (de ez ugye 1 fajnal sem)
banyaszat: igen
hadi: igen
magia: nem
tolvajlas: nem

az utobbi 2 agban azert nem, mert ugysem tud se varizni se tolizni. a 0 * 1.05 az meg ugyis nulla.

és a mező? :D:D

Sikoly 09-11-2007 22:00

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 124002)
Azért mert pikkelsz rám, nem kéne engem fikázni, miután pontosan tisztában van mindenki a szándékos károkozásával!

Érdekes, akkor nem írtad, hgoy "túl erős", amikor a fejlesztéses topikok voltak agyalágyult kretén idióta hozzászólásokkal szétoffolva...

Hm..

Most meg itt előadja, hogy "de hát ő azt hitte vicc", "nem is olvastam a súgót", "mijaza élőhalott", "mijaza 5%"....

Én vagyok a túl erős? Amikor egy kész tényeket felállító topicot teleszemetel BAROMSÁGGAL ????????????????????????

Az miért nem túl erős, hogy írásjogot kap valaki, aki életében nem látta még a hódító súgót ???? Az az erős !!!!!!! NEm én !

Pax hűtsd le magad!

Tény hogy Csoffika baromságokat ír mindenhova.10 évesen még teis sokmindent viccesnek tartottál amit mamár nem:)
Ati is olvasta az összes elvetemül és "Viccesnek tartott Csoffika ötletet" de...Nézdmeg milyen szépen beszél vele.Nemjó a hozzáállása de gyerek még...
Ha sok hülyeséget ír továbbra is úgyis meglesz vonva az írásjoga.

Sikoly 09-11-2007 22:04

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 124069)
az én első olyan országom, ami használható volt hulla, ha jól emlékszem harcos volt. igazából a személyiség adta +-t nem éreztem soha, nem is kellett...aztán a topban töröltem, mert ahhoz még kezdő voltam, hogy köv szinten áttudjak épülni más fajra:o
most hogy ismerem a játékot tudósra voksolnék:)

Érdekes:)

Én is hullával kezdtem 5/X-ben 600 hekivel léptem és át tudtam váltani gnómra:P
Mondjuk előtte szereztem egy kis pénzt az átalakuláshoz:)

Amúgy tényleg nagyon sokan tudják úgy hogy hullánál nincs % legalább itt felnyílik a szemük:)

Smooth Scroller 09-11-2007 23:17

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 124090)
és a mező? :D:D

upsz, az kimaradt. :)

Sikoly 09-12-2007 08:50

[quote=Tyborrex;124057]Hát nem tudom....most gyorsan frissen x ben végeztem neked egy reprezentativ felmérést a környékemen(300 on belül) és érdekes dolgokat tapasztaltam:

4 túlélő
1 GAZDÁLKODÓ
21 harcos
1 vándor
4 tábornok
8 kereskedő
1 semmilyen

Magyarul 0 tudós....pedig ha nem lenne más faj csak a hulla:D akkor tudós lennék, anarchba rég játszottam, de ott bizti tábi!

Valahogy így látom az arányokat énis.
Mikor anno indult a második orim ami hulla tábi volt szöviztem egy elf varival szal volt sok gömbünk.
Vgay 30-40 mulla harcos 1-2 kereskedő és 1 tábornok. Szal olyan 45 hullából 2-en voltunk tábik 80-90% harcos személyiségű.
Ennyira megváltozott azóta az összetétel?:D

Pax Hungaricum 09-12-2007 09:32

Ezek szerint... Ha játszanék X-ben, és ha még egyszer hullát indítanék normál csoportban, akkor tudós lennék, és nem épülnék át, vinném amíg lehet. :D Ha nincs miért megtámadni (nincs pénzed, nincs bányád, nincs rúnád), akkor nem támadnak meg. (Legalábbis így vettem észre.) Ha valakinek nagyon kell a föld, akkor esetleg. De mondjuk 15000-res népességnél kellemetlen. Oda azért már jó ha van 20-30 kórháza az embernek. Ha meg kórházat tartasz, és csomó "felesleges" lakosságot, hogy ne legyen működésképtelen épületed lepra esetén sem, akkor viszont a hullán kívüli többi országnak leszel jó préda, mert aki ilyeneket nem tart, az erősebb lesz nálad.
Nem tudom megéri-e bevállalni, hogy egy kis leprás földért cserébe esetleg téged jobban megütnek.

Meg szívtam már meg így, hogy megtámadtam egy békésnek tűnő, inkább íjászos elfet. Aszittem fedezget... Aztán amikor rámdobta a leprát, néztem nagyot. :D
Szóval passzív védelemnek jól lehet használni a leprát... Pl felhúzol sok kórházat, majd amikor már alig pusztul lakosság, mondjuk körönként csak 20, akkor lebontod őket. Annyi halott nem zavar be, de nem hozzád fognak járkálni az is biztos. (Igaz, ezlalatt nem érdemes kitámadni.)
De pl én 5/Q-ban az óriás varimmal sokat szórakoztam azzal, hogy direkt összefertőztem magam. Mindig volt nálam a betoníjak mellett 112 elit. :D

Szóval szerintem a hullák igenis fontos részei a játéknak, én pl nagyon sérelmezném, ha nem lenne ilyen faj.

Személyiségnek én anarchban is tudóst vinnék egyébként. Mármint ha MF lennék. Illetve szingli.
Szöviben nem lennék hullával. Csak másik 3 hullával együtt. :D
Tabit végső esetben vinnék, csak akkor, ha van saját mf varim a közelben, meg tolim, meg még egy ütőgépem. Akkor tabi, mert tudok magamnak üres orit csinálni, ahova az 5 helyett 6x lehet bemenni mondjuk hekire. De ez azért ritkább eset :D
Szóval úgy néz ki, szingli MFként nyert a tudós személyiség. :)

hami 09-12-2007 10:01

Hihetetlenek vagytok. :(
Nem tudom mi a probléma. Kettejüknek nézeteltérésük van egymással, nektek nem mind1, hogy mit írnak egymásnak??? Majd Ati elrendezi, ha olyan hangnemben írnak ami nem megengedhető itt. És ha már valaki a másik sértegetését kifogásolja, akkor Ő maga miért teszi ugyanezt? :S

De lehet, hogy nekem is csendben kellett volna maradnom, és így okosabb lennék?? :D
Mind1 :DD

hami 09-12-2007 10:03

Ja, és ne már ide torkolljon minden topic, hogy egymásnak esik két ember, és erre csatlakoznak mások is. Szorítkozzunk minden esetben a témára, és akkor én sem fogok ilyen hüleségeket irogatni ;) :D

csofika 09-12-2007 10:16

Én egyszer hullaként benn voltam egy szöviben. 3 hulla és egy varis-hadis óriás.

Elég jól és sokáig lehetett vele haladni. Az biztos, hogy tudós hullával még én sem találkoztam, sőt a tábornok is igen ritka. Valóban legtöbben harcos hullát választanak.

Az biztos, hogy azon tudományokban, ahol értelme van a tekercseknek a hullánál is, sokat jelenthet a plussz 5%, talán többet, mint a tábornokkal járó bónusz.

Én még egyik személyiséggel sem próbáltam, de aki a gyakorlatban már játszott ilyen személyiségekkel az biztosan többet tud nálam.

Mindenesetre a leírtak alapján én regelek majd egy tudós hullát, aztán majd meglátjuk:)

Pax Hungaricum 09-12-2007 11:11

Jó reggelt Hami :D
Te inkább szorítkozz vissza kedvenc csoportunkba! :D:D:D:D

Gee

Pax Hungaricum 09-12-2007 11:19

Nem hiszem el... Ez elképesztő.

Pax Hungaricum 09-12-2007 11:26

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 124135)
[...] Az biztos, hogy azon tudományokban, ahol értelme van a tekercseknek a hullánál is, sokat jelenthet a plussz 5%, talán többet, mint a tábornokkal járó bónusz.

Én még egyik személyiséggel sem próbáltam, de aki a gyakorlatban már játszott ilyen személyiségekkel az biztosan többet tud nálam. [...]

Viszont most jön az a rész, hogy én elhagyom ezt a topicot, csináljatok vele amit akartok, én teszek rá....

Én azt nem értem, hogy olyanok miért írnak ide, akik NEM olvasták el a hódító súgót, akik NEM is láttak még ilyen országokat, és akik NEM olvasták el magát az alap témát sem a topicban, kifejezetten hangsúlyozva itt konkrétan a LEGELSŐ hozzászólásra, amivel megnyitottam ezt a topicot.

Ez a topic szánt szándékú tönkretétele!

Mivel úgy kezdtem az egészet, hogy a hullánál sokat jelent az az 5%, és konkrétan számokban kifejezve leírtam, hogy többet ér, mint a tábornok bónusza.

Erre idejön a következő nap is, miután előző nap agyonOFFolta az egész értelmesnek indult topicot, és elkezd filozofálni, hogy "talán többet jelenthet... esetleg.. netalántán... véletlenül... még talán a tábornok bónusznál is esetleg talán talán többet jelenthet..."

Kérdem én. Mi a rákról beszél? Ki van írva, konkrét számokkal, hogy mennyit ér a tudós bónusz 10.000 elit esetén, és mennyit ér ugyanannyi elit tábornok bónusszal...

Mit kell ezen elgondolkodni? Mit kell ezen filozofálni, és elmerengeni? Ez nem egy talány-verseny, hogy "mi lenne, ha kipróbálnánk, hogy...". Nincs mi 'lenne'. Itt 2 dolog van. Az, ami van, meg az ami nincs. Nem létezik ebben a topicban a 'lehet' szó.

És méghogy ne legyek idegroncs... Valójában, ha én csinálnék ilyet egy másik értelmes topicban, letépnétek a ruhámat, pucéran behajítanátok egy hatalmas gödörbe, hoznátok 5 tucat kosrányi szikladarabot, és véres húspogácsává köveznétek, meg kapnék 90 pirospontot miután a csontjaimat is ledaráltátok. Nem beszélve arról, hogy az OFF-ért még ki is lennék tiltva, mert mindenki engem szapulna. Erre a végén még én lettem az aljas szemét, hogy hogy merem felemelni a hangom. Igaza van mindenkinek, biztos túllőttem a célon, biztos egy bunkó vagyok. Ennyi.

El kéne olvasni a nyitó hozzászólást, hogy miről szól ez a topic, mielőtt beleír az ember. Különben hogy alkot véleményt? A jelek szerint így. Fantáziából.
Azt hittem, ezt mások is így szokták, nem csak én. Elolvasom, mit akar a megnyitója, és ha tudok valamit a témáról, beleírok. Ha nem tudok, akkor meg kussban maradok, hogy ha már segíteni nem tudok, legalább ne ártsak.
Tévedtem.
Biztos az én hibám, hogy azt a gakorlatot folytatom, amit.

És most sziasztok. Jó csevegést, én ide többet nem írok.

Bye!

Burning 09-12-2007 15:10

Quote:

Originally Posted by Sikoly (Post 124093)
Érdekes:)

Én is hullával kezdtem 5/X-ben 600 hekivel léptem és át tudtam váltani gnómra:P
Mondjuk előtte szereztem egy kis pénzt az átalakuláshoz:)

Amúgy tényleg nagyon sokan tudják úgy hogy hullánál nincs % legalább itt felnyílik a szemük:)

hmmm, akkor kb egyhónapos játéktapasztalatom volt (mármint amikor a topban voltam...), semmi pénzem, semmi tekim, semmi nyersim, és egy más fajjal életképtelen ép.lista, így elég nehéz lett volna:)

Tsobi 09-12-2007 23:29

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 124022)
Speciel én úgy megbuktam vele, hogy inkább töröltem, minthogy visszamásszak vele a topba... :D
Elvertek csúnyán, sokan, sokszor, és nem volt elég ütőerőm visszamászni. Pár napig szerencsétlenkedtem, megpróbáltam eseménylistából hazakísérni, akit tudtam, de mindig pattantam (Gondolom az otthon hagyott íjakról talán..)

Jó biztos nem kellett volna törölni, de inkább csináltam egy óriás tudóst hadinak, egy másik csopiban meg egy élőhalott tudóst szintén hadinak.
Mindkét ori megvan még, és jól állok vele. :)

Szóval én belebuktam a tabisba.

A kérdés az,hogy ugyanezt egy okos hullával el tudtad volna kerülni .. vagy kikecmeregni a slamasztikából?

Sikoly 09-13-2007 06:46

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 124186)
hmmm, akkor kb egyhónapos játéktapasztalatom volt (mármint amikor a topban voltam...), semmi pénzem, semmi tekim, semmi nyersim, és egy más fajjal életképtelen ép.lista, így elég nehéz lett volna:)

Én is egyhónapos voltam akkor:)
Igazából mindenkit pusztítottam fosztottam mészároltam az alapkati miatt.Abból lett 1milliárdom kb és pár tanyát meg templomot kocsmát itt felhúztam(X-ben) köv szinten kb fele orim lerengették (2000 Varim volt mikor védettségről kijöttem) de talpraálltam és 1k kör múlva byebye L:)

norbucso 09-13-2007 14:12

Én is hullával kezdtem, jól ki is képzett a játékot illetően. Azzal lehet menni, mint a gép, csak 3. sziten szerintem nem életképes. Ezért lettem gnóm, majd óriás:)

Kár, hogy szétlopják ezt a fajt. Nem egy kettő lop, hanem a fél csoport, pedig nincs is semmid. Az volt a legdühítőbb, hogy csak úgy poénból felgyújtották 50-60 házamat. Pedig senkinek nem ártottam (2 élőhalott orim volt - ez a békés volt.) Ez később sem maradt abba. Ha tudtam volna ki az, törlésig ütöttem volna. Mit szívózik, ha nem bántottam. Az ilyen izé "játékostól" kiméljen mindenkit a support.

5. szinten szórakoztató ez a faj, én szerettem.

norbucso 09-13-2007 14:14

Ja és az volt a csúcs, hogy állandóan volt rajtam vihar meg száraz. DE minek, hullánál az nem árt. Sok az észlény játékos. Ezen már csak röhögni tudok:))))

Valezius 09-13-2007 14:15

Quote:

Originally Posted by norbucso (Post 124342)
Ja és az volt a csúcs, hogy állandóan volt rajtam vihar meg száraz. DE minek, hullánál az nem árt. Sok az észlény játékos. Ezen már csak röhögni tudok:))))

Ha lenne hullám, nem örülnék a száraznak, mert valszeg tanyából szerezném a pénzecskét :)

-Ede- 09-13-2007 15:01

Quote:

Originally Posted by norbucso (Post 124342)

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 124343)
Ha lenne hullám, nem örülnék a száraznak, mert valszeg tanyából szerezném a pénzecskét :)

biztos a gonosz kaja termelő elfek tették fel, h magasabb legyen a gabona ára:eek::rolleyes:(ez még hiányzott a hiper erős gyújtogatós, gonosz régi elf összeesküvés listájáról:D)
másrészt nem értek eggyet veled Gee, én 3. szint végéig ha foglaltam földet, akkor mindig hullától szereztem, óriás variként, és valahogy sosem tett bennem kárt a lepra
egyszerűen fel kell húzni a friss hekikre egy adag kórházat, és reggelre vége si az egésznek, a tornyok, meg a tanyák addig le is állhatnak nyugodtan

Ente 09-13-2007 15:18

Üdv. mindenkinek!

Én se voltam még soe hulla. De Tudóst és tábornokot se láttam eddig túl sokat. Pár túlélőt, kereskedőt és sok harcost igen... Viszont mikor efl varis voltam szöviben alsóbb szinteken, és elértem a csoport 10%-át és nemtudtam tovább fedezni, keresgéltem a hullákat akár 8-10 körrel is lejebb. Nagyrészt kevés lóval befértem nagyrészükhöz (szövitámadással úgy hogy a a 3 tagtól mind vittem +50%ot). Egész jól bevált nekem annó ez a taktika, anyi korházam volt hogy 10-15 kör alatt kigyógyuljon az orim. Az az igazság, hogy kevés kemény hulát látok, speckó 1db-ot se láttam még 200 hekin 4-5k elittel.

További jó napot!

Pax Hungaricum 09-13-2007 15:24

Speckó én kipróbáltam hogy 200 hektáron 4 hullát csatarendbe állítok fejenként 6000 elittel...
Hát.. Nem sokan mentek feljebb a 200-nál, akit nem akartam hogy felmenyjen... ;)

Smooth Scroller 09-13-2007 16:23

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 124352)
Speckó én kipróbáltam hogy 200 hektáron 4 hullát csatarendbe állítok fejenként 6000 elittel...
Hát.. Nem sokan mentek feljebb a 200-nál, akit nem akartam hogy felmenyjen... ;)

pax, legkozelebb azert ird oda, hogy anarchban tetted ezt, nehogy vki nekilasson ennek a normal csoportban. ;)

amugy igaz, 200 hekin nem igazan lehet mit kezdeni a hullaval, a gyujtas 0 eredmennyel zarul, a varis meg lerenget 1 hekit. az am a nagy veszteseg. :)

Pax Hungaricum 09-13-2007 19:05

Láttam én már 5/Q-ban is iylet... Egyébként igen. Én Y-ban csináltam meg, elég jó volt. Volt, hgoy levertek hekire, de azonnal visszacsaptam magam.

-Fegya- 09-13-2007 19:40

Aki erősebb haderőt akar, az válasszon tudóst, aki nagyobb zsákmányt akar, az válasszon harcost.
Aki meg mindkettőt akarja, az válassza mindkettőt.

Pax Hungaricum 09-13-2007 19:44

Ott a pont Fegyánál. :D

All times are GMT +1. The time now is 22:06.