Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   A magyar válogatott (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2305)

Penya 09-12-2007 21:08

Elfújták, no. De azért nem estem hanyatt. Bevallom az eddigi meccseket nem láttam - utóbbi kettő - és ezt is csak az 51. perctől. Amit láttam az annyi volt h vagdostuk a labdát, 5 passz nem volt egymás után. A kiállítás után a helyzet még tragikusabb lett. Látszott rajtuk h összeestek. Meg előtte is beszarinak tűntünk. Van még mit javulni, főleg 10 emberrel. Megjegyzem úgy is lehet simán játszani, Sevilla is megverte a Barcát 10 emberrel. Persze mi inkább beállunk bekkelni és a góluk után se jövünk ki. Szó mi szó lelkesen ültem le mert nagyon fel van most kapva a válogatott, de ez kevés. Nem sok különbséget látok a mostaniak és a mondjuk két évvel ezelőtti csapat közt. Persze ettől még nekünk kellett volna vezetni, de ez nem mentség a játékra. Szebb jövőt : )

Gonoszkóp 09-12-2007 21:09

állták a sarat a fiúk,vezetést is megszerezhették volna HA és nem is folytatom

Gonoszkóp 09-12-2007 21:11

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 124232)
Elfújták, no. De azért nem estem hanyatt. Bevallom az eddigi meccseket nem láttam - utóbbi kettő - és ezt is csak az 51. perctől. Amit láttam az annyi volt h vagdostuk a labdát, 5 passz nem volt egymás után. A kiállítás után a helyzet még tragikusabb lett. Látszott rajtuk h összeestek. Meg előtte is beszarinak tűntünk. Van még mit javulni, főleg 10 emberrel. Megjegyzem úgy is lehet simán játszani, Sevilla is megverte a Barcát 10 emberrel. Persze mi inkább beállunk bekkelni és a góluk után se jövünk ki. Szó mi szó lelkesen ültem le mert nagyon fel van most kapva a válogatott, de ez kevés. Nem sok különbséget látok a mostaniak és a mondjuk két évvel ezelőtti csapat közt. Persze ettől még nekünk kellett volna vezetni, de ez nem mentség a játékra. Szebb jövőt : )

egyáltalán nem voltak beszariak!ígéretes válogatott újjra,igaz gyermekcipőben..fizikailag mentálisan most jobbak mint 2évvel ezelőttiek és ötletesebbek is.

Gonoszkóp 09-12-2007 21:15

2passzból is lehet gólt szerezni akár:P
ha nem látsz különbséget,nyisd ki a szemed!:P
ezek a fiúk tényleg akarnak is nem csak az van h egy meccs erejéig megszívják magukat

Penya 09-12-2007 21:15

Quote:

Originally Posted by Gonoszkóp (Post 124234)
egyáltalán nem voltak beszariak!ígéretes válogatott újjra,igaz gyermekcipőben..fizikailag mentálisan most jobbak mint 2évvel ezelőttiek és ötletesebbek is.

Akkor minek a számlájára írod, hogy vagdostuk a labdát? Egy, egy felépített támadást nem láttam az 51. perctől. Volt egy kontra és ennyi.

Penya 09-12-2007 21:17

Quote:

Originally Posted by Gonoszkóp (Post 124238)
2passzból is lehet gólt szerezni akár:P
ha nem látsz különbséget,nyisd ki a szemed!:P
ezek a fiúk tényleg akarnak is nem csak az van h egy meccs erejéig megszívják magukat

Azért nem gondolod h ez a minimum? Akarnak, még jó, nem? Ki nem akar? Ott már óriási gondok vannak ahol nem is akarnak. Ez nem kéne hogy nagy dolog legyen. Arról kéne beszélni, hogy milyen szépen adogattunk idegenben, nem arról hogy akarnak.

Gonoszkóp 09-12-2007 21:18

ugyanazt a meccset láttuk?
kiállítás után,igaz összezuhantak..sztem jogosan,profibb csapatnál is előfordul.lásd róma man united igaz ott nem kiállítás volt.
megesik,majd legközelebb nem fognak

Arden 09-12-2007 22:36

Penya,ne haragudj,de ne szólj hozzá így kérlek,ha csak az 51. perctől láttad.
az első félidőben az előző meccsekhez hasonlóan,ötletesen,helyenként kimondottan szépen játszottak a fiúk.
a kiállítás minősíthetetlen volt,utána pedig 10 emberrel,morálisan megtörve nem állták a sarat a hazai közönség által a győzelembe hajszolt törökök ellen.
én igenis büszke vagyok rájuk,mert több éve nem volt ilyen lelkes,pozitív gondolkodású,gyakran szépen játszó csapatunk.

laci 09-12-2007 22:41

Én tényleg nem értettem, mitől van ez a nagy fene hanyattesés az után, hogy Bosznia-Hercegovinát sikerült hazai pályán 1-0-ra verni (amely válogatottat egyébként most Moldova is megverte 1-0-ra, Boszniában...), és mint korábban írtam, nagyon kíváncsi voltam, mit alkotnak ma a fiúk, tényleg alakul valami, vagy csak az olaszok megverése után tört ki mindenkiből a hurráoptimizmus.

Sajnos nem derült ki, ez a kiállítás eléggé eltolta az egészet ahhoz, hogy eldöntsük, mi a helyzet a válogatottal, most várhatjuk a következő meccset.

Viszont nem kell nagyon kiakadni, a meccs a mi részünkről gyakorlatilag tét nélküli volt, vegyük úgy hogy tapasztalatot gyűjtöttek a fiúk, még van is rá néhány meccsük, aztán majd a következő (vb) selejtezőkben kell megmutatni a tutit :)

Kutyuleee 09-12-2007 23:23

Quote:

Originally Posted by laci (Post 124251)
Én tényleg nem értettem, mitől van ez a nagy fene hanyattesés az után, hogy Bosznia-Hercegovinát sikerült hazai pályán 1-0-ra verni (amely válogatottat egyébként most Moldova is megverte 1-0-ra, Boszniában...), és mint korábban írtam, nagyon kíváncsi voltam, mit alkotnak ma a fiúk, tényleg alakul valami, vagy csak az olaszok megverése után tört ki mindenkiből a hurráoptimizmus.

Sajnos nem derült ki, ez a kiállítás eléggé eltolta az egészet ahhoz, hogy eldöntsük, mi a helyzet a válogatottal, most várhatjuk a következő meccset.

Viszont nem kell nagyon kiakadni, a meccs a mi részünkről gyakorlatilag tét nélküli volt, vegyük úgy hogy tapasztalatot gyűjtöttek a fiúk, még van is rá néhány meccsük, aztán majd a következő (vb) selejtezőkben kell megmutatni a tutit :)

Gratulálok a török 12-nek a gyözelemhez. a 12.játékos meghozta nekik a győzelmet (bíró)...

Nem azért tört ki az optimizmus, mert megvertük az olaszokat, hanem azért ahogyan megvertük őket, ötletes szép, már már európai szinvonalú focival. Akkor pl nem volt ez amikor beszenvedtünk a németeknek 2-öt. mert nem volt ilyen szellemes a játékunk.

A bosnyákok ellen is szépen játszottunk, ha megnézed még a nagy csapatok is gyakran játszanak 1 gólós gyözelmeket a gyengébekkel, nem jöhet be mindig minden. Azt a meccset is végig mi uraltuk.

Méghogy a mai meccsen nem derült ki??? az 1. félidőt akkor te nem láttad? bekezdtek a törökök, de utána annyira ötlettelenek voltak a védelmünkkel szemben, ráadásul szükségük is volt a kapusbravúrra.
A birónak 2 nagy szarvas hibája is volt. az 1. amikor Fülöpöt fejbe rúgták mert szándékosan nem húzta vissza a labdát és lehetett látni ahogy halántékon küldi belsővel.
a másodikat meg nem kommentálnám. Már az is nagy hiba lett volna ha csak a 11-est nem adja meg, de ez így??? mi francot látott ő 35méterre az esettől???

Kubbi 09-13-2007 06:14

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 124254)
Gratulálok a török 12-nek a gyözelemhez. a 12.játékos meghozta nekik a győzelmet (bíró)...

Nem azért tört ki az optimizmus, mert megvertük az olaszokat, hanem azért ahogyan megvertük őket, ötletes szép, már már európai szinvonalú focival. Akkor pl nem volt ez amikor beszenvedtünk a németeknek 2-öt. mert nem volt ilyen szellemes a játékunk.

A bosnyákok ellen is szépen játszottunk, ha megnézed még a nagy csapatok is gyakran játszanak 1 gólós gyözelmeket a gyengébekkel, nem jöhet be mindig minden. Azt a meccset is végig mi uraltuk.

Méghogy a mai meccsen nem derült ki??? az 1. félidőt akkor te nem láttad? bekezdtek a törökök, de utána annyira ötlettelenek voltak a védelmünkkel szemben, ráadásul szükségük is volt a kapusbravúrra.
A birónak 2 nagy szarvas hibája is volt. az 1. amikor Fülöpöt fejbe rúgták mert szándékosan nem húzta vissza a labdát és lehetett látni ahogy halántékon küldi belsővel.
a másodikat meg nem kommentálnám. Már az is nagy hiba lett volna ha csak a 11-est nem adja meg, de ez így??? mi francot látott ő 35méterre az esettől???

De számomra ez a legnagyobb gond a focival.
Megnézik az ismétlést, látják hogy tévesen ítélt a játékvezető.
És? Lesz valami? Neeeem!
Ugyanúgy megkapják a törökök a pontot, és kész.
A jégkorongban, legalább ilyen esetek nem fordulhatnak elő.:mad:
És itt jön be az, hogy ezét a foci kb olyaná vált a szememben, mint azok a sportágak, ahol 5 paraszt összeül, és pontozza az atrakciót.

belas 09-13-2007 07:11

Nemértem miről beszéltek,egy gyöztes mecset elvesztett nekünk a biró....a partjelző se intett be semmit,tehát nemis nagyon mertek ennyi török elött...szégyen-gyalázat...jahhh és aki nemnézte az minek szól hozzá,ha nemis tudja miről szól!!!
Amugy az első félidőben sokkal jobbak voltunk és Gera kiállitásáig is.....

laci 09-13-2007 07:21

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 124254)

Már ne haragudj, de az olaszok elleni győzelem tényleg elismerésre méltó dolog volt, de a bosnyákoknak kb. ugyanannyi helyzete volt mint nekünk (nézd csak meg pl. az első félidő utolsó perceit), vagy nem ugyanazt a meccset láttuk...

És amióta foci van, azóta vannak bírói tévedések, és amíg nem lesz videobíró, addig lesznek is (vegyük a legdurvábbat, az angolok vb-döntőt veszítettek egy hibás ítélet miatt, nem egy tét nélküli meccset). A magyar focival kapcsolatban nem tudok most konkrét példát felhozni, de biztos vagyok benne hogy nekünk is volt már szerencsénk bírói ítélettel.

És azt, hogy ez a bíró milyen szinten mozgott, nem csak ez a kiállítás bizonyítja (bár ez nagyon súlyos volt...:mad:), hanem pl. az is, ahogy néhány perccel előtte nem adott meg egy nyilvánvaló szögletet a törököknek. Nyilván nem egy kategória a kettő, de mutatja a bíráskodás színvonalát.

Alba 09-13-2007 07:47

A vicc az egészben az hogy.
1,. Nem adja meg a 11est ami olyan egyértelmű mint a nap
2,. Kiálítja a magyar játékost
3,. Golhelyzetben kitörő csatár buktatása, kiállítás a kapusnak.

Ehelyett történt minden foditva. Jo hoyg utána kapunk egyből gólt profi ide profi oda ők is ugyanolyan emberek akik ezek utan nehezen koncentrálnak már.

Kubbi 09-13-2007 08:07

Quote:

Originally Posted by belas (Post 124270)
jahhh és aki nemnézte az minek szól hozzá,ha nemis tudja miről szól!!!

Talán mert ez egy fórum?!:rolleyes:
Jah és amit olvastam róla az alapján úgy érzem van jogom, egy nyilvános fórumon megszólalni.
Főleg ha a téma még érdekel is.

Gonoszkóp 09-13-2007 09:28

Kicsit szélsőséges a véleményem,de aludtam rá és úgy érzem,h bunda volt.jó biztos félt is a bíró a törököktől.messze volt ez igaz az esettől..na de kérem a partjelző már közel volt!!
sztem lépjünk túl rajta mint ahogy válogatottunk is teszi

laci 09-13-2007 09:37

Azért nem hiszem, hogy bunda volt, mert akkor nem ilyen nyilvánvalóan nyúlt volna bele a meccsbe. Hacsak nem végtelenül ostoba a bíró, akkor sokkal finomabban piszkál a játékba, nem így, hogy utána mindenki lássa, mennyire nem volt igaza.

Ismétlem, rengeteg bírói hiba van a fociban, és amíg nincs lehetőség az eset visszanézésére, addig így is marad. Ez is egy volt közülük, és ha lehet ilyet mondani, akkor inkább most hibázzon a kárunkra a bíró, mint egy ki-ki meccsen.

Fefe013 09-13-2007 13:26

Nagyon sajnálom a dolgot, s remélem a fiúk lendületét nem fogja megtörni ez a hiba és az újra focira vágyó nézők sem fognak elkedvetlenedni!

Hajrá fiúk!

Valezius 09-13-2007 13:28

Elégedett voltam a magarok játékával, bár a 70. percben inkább átkapcsoltam :o
Sajnos megint nem sikerült gólt lőni, igaz csak 60percünk volt rá, itt muszáj lesz fejlődni, mert minden meccsen nem kaphatunk 11-est :)

Amit hozzá tudnék tenni az elhangzottakhoz, hogy Gera fölöslegesen szedte be az első sárgát, persze ez nem menti fel a bírót, de tényleg van ilyen, hogy tévesen fúj. Remélhetőleg az UEFA visszavonja, és a köv meccsen játszhat újra.
A bíró pedig nem tudom hány válogatott meccset fog még vezetni, remélem nem sokat, mert tényleg nem ez volt az egyetlen hibája...

Fülöp Marci már a gól előtt kérte a cserét, de nem jött össze :/
A másik két gólt pedig hihetetlen balszerencsének tartom.

laci 09-13-2007 13:45

Most jön két, elvileg sima meccs (Málta és Moldova), ezeken újra összekaphatja magát a csapat, ha netán most letörtek volna :)

Lesz még egy barátságos Lengyelországgal, meg egy selejtező Görögországgal, ezek viszont már húzósabbak lesznek, de ha a lelkesedés kitart, akkor nincs baj.

Kutyuleee 09-13-2007 19:15

Quote:

Originally Posted by laci (Post 124334)
Most jön két, elvileg sima meccs (Málta és Moldova), ezeken újra összekaphatja magát a csapat, ha netán most letörtek volna :)

Lesz még egy barátságos Lengyelországgal, meg egy selejtező Görögországgal, ezek viszont már húzósabbak lesznek, de ha a lelkesedés kitart, akkor nincs baj.

A volt Európa bajnok mi nekünk??? a jelenlegi világbajnokot már megvertük:p
de félre a tréfát, remélhetőleg Málta és Moldova tényleg sima meccs lesz, és megmarad a lelkesedés, és a szép játék. A többi meg remélem komoly meccs lesz, és ha ki is kapunk azt is csináljuk szépen.

Amúgy itt látszodott még az hogy fejben még mindig van hiánnyosság, mert egy bírói hiba után széthullottunk. nem Gera hiánya volt a gond, hanem a maradék 10 ezutáni hozzáállása.

laci 09-13-2007 19:21

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 124373)
...és ha ki is kapunk azt is csináljuk szépen...

Erről van szó. Én még mindig nem azt várom el a csapattól, hogy sorozatban verje a nagycsapatokat, addig a legjobb esetben is kell néhány év. Viszont nem mindegy, hogy lelkesen harcolva kap ki a válogatott,vagy eleve feltartott kézzel mennek ki a pályára.

Magyarul vereség és vereség között nagyon sok különbség lehet, és akkor még nem is beszéltünk a jobb eredményekről :)

belas 09-13-2007 20:46

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 124278)
Talán mert ez egy fórum?!:rolleyes:
Jah és amit olvastam róla az alapján úgy érzem van jogom, egy nyilvános fórumon megszólalni.
Főleg ha a téma még érdekel is.

Persze,de amugy nem személyszerint neked cieztem a hozzászólásom,csak magadra vetted:)

Azért hajrá Magyarok!!

puma 09-13-2007 22:00

A Török meccs is egy nagy játék volt csak sajna nem a focistákon múlott:S

BeeLord 09-14-2007 10:05

Kár ezen a török meccsen és a sporin idegeskedni. Várhidi a kinevezésekor megmondta: leghamarabb a 2012-es EB és a 2014-es VB tájékán lesz itt normális magyar csapat. Addig az eredmény másodlagos, első az utánpótlásnevelés és a csapatépítés.

Remélem a jövőben újabb akadémiák nyílnak és nem 1-2 életképes játékosunk lesz a különböző posztokra.

Ugyanakkor örülök, hogy eltűntek a csapatból a Sebők Vilik, Mátyus Jánosok, Lipcsei Péterek vagy éppen Torghelle Sanyik(bár ő nagy kedvencem, Mr. Bean jut róla eszembe).

A következő lépés az lenne, ha a magyar bajnokságban nem 30-35 éves szláv vagy afrikai játékosok játszanának, hanem helyettük a magyar fiatalok kapnának helyet, akik tanulhatnának a külföldről levezetni visszatérő veterán magyaroktól. Szép álomkép a magyar fociról, mi?

Puppi 09-15-2007 23:55

Quote:

Originally Posted by Gonoszkóp (Post 123882)
valóban,döntetlen nagyon jó eredmény lenne.de nem full ez a válogatott kapott ki máltán..

Ja az olaszok sem a full csapattal jatszottak :D Kicsit fel van fujva az egesz majd ha kijutunk egy EB-re vagy VB-re majd lehet kijelenteni hogy Igenis Van Magyar valogatott addig csenben nezzuk a meccseket es eleldegelunk az emlekeinkbol 6-3

Puppi 09-15-2007 23:58

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 124730)
Ja az olaszok sem a full csapattal jatszottak :D Kicsit fel van fujva az egesz majd ha kijutunk egy EB-re vagy VB-re majd lehet kijelenteni hogy Igenis Van Magyar valogatott addig csenben nezzuk a meccseket es eleldegelunk az emlekeinkbol 6-3

Bar talan az sem lenne tul jo a szamunkra ha visszagondolok VB 86 0-6 ez nem egy autorendszam :DDD

belas 10-13-2007 11:10

Nézzük ma mitjátszunk Máltával:)))

Fefe013 10-13-2007 11:19

Quote:

Originally Posted by belas (Post 129379)
Nézzük ma mitjátszunk Máltával:)))

Én is várom már a meccset:D
Kb 4 óra és kezdőőőőőődik.....................:D
Kíváncsi vagyok, h sikerült feldolgozni a múltkori ítéletet és a sárgalaposok nélkül milyen hadrendben vonulunk pályára, de legalább Gera játszhat:D

BeeLord 10-13-2007 12:53

Tönkre kell verjük Máltát, nincs mese.:) A csapat ugyan még mindig nem jó, de már fiatal és látszik rajtuk az akarat. Én csak Torghelle Sanyit hiányolom a csapatból.(irónikus hangnemben)

Grabi 10-13-2007 13:12

őt én is...igazi hungarikum az ő játéka, ennyit lesre futott meg szabálytalankodó játékost rég látni...és még neki áll feljebb ha befújják :)

hajrá magyarok!

Kós00792 10-13-2007 14:42

Remélem jól fognak játszani a mieink mert vettem egy csomó szotyit a meccsre és nem akarok a 40. perc után elkapcsoni. Hajrá Magyarok!!! Valaki nem tudja ki fogja vezetni a meccset? :D:D

Fefe013 10-13-2007 17:10

Magyarország-Málta 2:0
Szép volt fiúk!

Tsobi 10-13-2007 17:17

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 129441)
Magyarország-Málta 2:0
Szép volt fiúk!

Csatlakozom :)

Dragi 10-13-2007 17:26

Haljak meg Gyönyörűűűű volt a Tőzséééér szabadrúgása :))))) Istenem én még most se hiszem el :)) CSAK ÍGY TOVÁBB FIÚK :)))) Büszkék akarunk rátok lenni :)))

Fefe013 10-13-2007 17:30

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 129444)
Haljak meg Gyönyörűűűű volt a Tőzséééér szabadrúgása :))))) Istenem én még most se hiszem el :)) CSAK ÍGY TOVÁBB FIÚK :)))) Büszkék akarunk rátok lenni :)))

Az biztos, h szépségdíjas találat volt:D:D Szegény kapus csak nézett mint hal a szatyorban:D:D:D

Dragi 10-13-2007 17:32

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 129446)
Az biztos, h szépségdíjas találat volt:D:D Szegény kapus csak nézett mint hal a szatyorban:D:D:D

hehe :))) Jó meccs volt öröm volt nézni :)

Tsobi 10-13-2007 17:36

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 129446)

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 129448)
hehe :))) Jó meccs volt öröm volt nézni :)

És én nem láttam :(

Dragi 10-13-2007 17:38

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 129450)

sztem majd lesd meg az origot oda általában felszokták rakni :)

Remedy 10-13-2007 17:38

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 129450)

Most megy az ismetles a sport2n, ha erdekel...

All times are GMT +1. The time now is 02:54.