![]() |
Quote:
|
Nem ilyen most az orim, csak kérdezem, hogy mit gondoltok egy haditoli gnómnak ez megfelel-e?(ez sem tanyafree kivitel, sztem alsóbb szinteken az még nem muszály...)
600 (azért nem 599 mert csak) hekin gnóm tudós 16,8% ház --98% foglalkoztatottság 36,4% barakk---10k elit 8% torony---3k íjj 13,8% tanya 5 raktárral 67 körre elegendő 6,7% templom-- 6k vari 16,7 kocsma--6k toli +5 bank A cél az, hogy a toli félelfeken, embereken kívül mindenkit felmérjek, esetleg le is lopjak, valamint a hadisok ne tudjanak ártózni, erre megfelel ez az éplista? |
szerintem ha nem tolisok ellen akarsz menni, akkor elég egy 8-10% kocsma is, inkább legyen 8-9% templom benne meg még több elit.
|
UI: am. egy félelf tolinak 599 hekin mennyi tolijaszokott lenni, 10k?
|
az 30% kocsma. szerintem az sok lenne. bár kinek sok, kinek nem.
|
Quote:
|
szerintem haditolinak már kicsit sok.egy kis vari elit plussz viszont elfér:D
|
Na majd lassan itt a szintlépés..törpéről:D átgondolom:D
|
Quote:
Szerintem maradj törpe, bár anno L-ben télleg nem voltál vele a legsikeresebb. Ajánlom a kézikönyvet, Monro igen szépen leírta, hogy kell ezt jól csinálni |
Uristen...te emléxel Rám? Honnan?
Am. gnóm leszek, mert msot volt elég a tekizésből..372 hekin tartok 4 k tolit, de most vittek el fé órája 40-50 milla értékbe tekit..kis mocsok...viszont a vari nem birja gömbözni, ő nem birja gömbözni a varit...engem meg lelop, szal fullgyenge lehet a védelme! |
Quote:
De ezek az idők már elmúltak. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Na ebbe az a gebasz h 372 hekin gondolod h 4k tolival én vagyok a hadi-toli és mmivel most ütöttünk feljebb pillanatnyilag nekem a legerősebb a seregem:D
|
Quote:
|
Pax Hungaricum tudós hullája egy átlagos orinak mondható:)
Én full íjjal javasolnám. |
All times are GMT +1. The time now is 22:21. |