![]() |
Quote:
|
Kitartás!Sztem jóltetted hogy itt leírtad a történeted.Legalább ha mégis átraknak erre tudsz hivatkozni.Aki meg betonvédelmű tamagocsi ne csodálkozzon hogy beférnek varival tolival....Szegény srác 4 rengésenként újrakezdi a szintet...:D
|
Quote:
Ja hogy ők támadtak... Sejtettem, hogy valamire nem jól emlékszem... :) |
Mondjuk így utólag....Nem valami gecinces dolog mondjuk egy védekezős orit éjjel-nappal rengetni a "hátha beférünk egyszer sereggel is " alapon.Mondjuk van 360 tornya és 250-től férnétek be akkor nem az a megoldás hogy egy hétig rengetitek mert azt én sem tartom fair dolognak az a Ti gyengeségetek!
Írod hogy ilyane orik vannak csak a környéketeken.Mindenkivel eljátszáttok ezt?Szép.Ha a szövid óriás 75% katimorálláal és azért nem fér be lengesse meg.Hamég ígysem megy akkor építs át a templomaidból barakknak a környéket úgyis meggömbölted már.Ne csodálkozz hogy egy szövi íj/elittel varival stb nem ver be egy védekezős orit.Pistikétől sem szép a fenyegetőzés de az oknélküli rengetés elítélendő dolog!!!! |
Quote:
A blöffölést pedig nem érzem elítélendő dolognak, egy mf védelemre beállt ori mi mást tudna csinálni. |
Quote:
Nem is tudom mit szedhettél be, de én is kérek belőle! :D:D Csak kettő dologra válaszolnék. 6rengést azért 2készüből megoldok. Az nem éppen éjjel nappal rengetés. :p A 350/350 lett volna az alternatíva. :D De egy 350/350es orihoz hozzá se áll az ember. Akit meg beütöttünk, nyilván blöffölt, mert nem tart 13k tornyos íjat. Környéken van több ország is, de 15% templommal hozzájuk nem igazán látunk be.:p A szövetségem ereje, meg nem ennek a topiknak a témája. :eek: Többre is válaszoltam mint 2, és szép szines is lett a hsz-em. |
Quote:
|
Quote:
A szövetséged nyilvánvalóan gyenge.Hameg senikit nem tudsz gömbölni minek van 15% templomod?:DDD Nem azt írtam hogy egy hete rengeted csak azt hogy ezekután megerősítve lehet fogod.Remélem nemcsak varitok van hanem tolitok is és ezekután csodálkozol hogy 2 hadis miért nem ver be egy védekezős mf orit...Egy szövi ahol van 3 hadsi egy hadi vari 50% barakk 10% torony tele lóval bemegy mindenen pláne ha az egyik hadis ork.Az meg hogy a szövid nem tud számolni nem a Pistike hibája hanem a Mórickáé:D |
Quote:
|
Quote:
Sajnos te profi vagy. Csak nem értem, honnan tudsz ennyi mindent rólunk? Csak nem feltörted a hód szerverét te is?:D |
Nem kérdezek csak hozzáfűzném, hogy meglepődtem a topikot olvasva. 6 rengetés az egyáltalán szóra érdemes? Mivel vagyok én itt körülvéve, amiről nem is tudtam! Nyápic játékosokkal, akik egy ilyentől gondolkodóba esnek? Nehogy már ilyenné formálja a Hódot az Állásfoglalás.. az eddig alig egy tucat esetre vonatkozott, el tudom képzelni, hogy mi történhetett azoknál.
Vagy mostantól mindenkinek kötelező Smooth glóriája? Sírjak, vagy nevessek? És megúszta egy földeléssel az alaptalan fenyegetést a topikot kiváltó tag. :eek: Én tuti nem értem volna be ennyivel, pedig egy mérsékelt játékos vagyok. |
Hali, egy jó kis fegyvert alkalmazott a fickó!
Blöfföl, te meg beijedsz:) Ez volt a cél, mert így abbahagytad a rengetést:) Volt egy hasonló szitum, 4-5 napig rengettem, a 2. naptól befértem tolival, ork volt, vittem a tekijeit! Csakhogy nálunk úgy kezdődött, hogy támadott, és lepattant:)Utána kapott egy kis áldást, majd fenyegetőzött:) Nem éreztem inkorrektnek magam! |
6 rengés valóban nem nagy dolog,én egyszer kaptam figyelmeztető levelet,de valószínűleg kb 1 szinten van a határvonalunk Atival,mert már éppen végeztem a taggal:D
mondjuk az szabályos kis háború volt szövi a szövi ellen,és kb a 18. seregnél jött a levél,de akkor már éppen egy másik tagra mentem:D szóval 6 rengés miatt nem aggódnék:D |
600 heki fölött ha ork vagy és rajtad a lepra és bekapsz 20 rengést meg 50 gyújtást... Hááát... Szerintem lepereg előtted az életed... :D:D:D:D
Előttem lepergett. Aztán talpra álltam, és bevertem az illetőt 2x földre. Most messze alattam van. De a lepra kiújult, és várnom ekll míg beérnek a kórházak. De most már nagyjából csend van. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ismerös:) Pattantam én is és jön az áldás csövestöl :)de nem baj ott hagyom öke tés nem sírok :D:D |
Teljesen felháborodva olvasom ezt a topikot, hogy a rengetés miatt bárkit is anarchba tesznek. Na nehogy má............
Én például szívből imádok rengetni. Nagyon jó megoldás a tolis országokat gyengíteni. Szerintem a játék elveszti a varázsát, ha mindenki összepisili magát egy kis támadáson, legyen az varis, tolis, vagy hadis akció. Ha például én kiválasztok egy orit és felgyújtom, lerengetem, vagy lepusztítom, nehogy szaladjon már az anyuci szoknyájához (Ati:), hogy milyen játék ez a csúnya bácsik bántanak. Ha lealázok egy országot, akkor majd újra kezdi a játékot és megtanulja normálisan felépíteni az oriját. (persze nemcsak magamat, hanem mást is értek alatta), vagy elmegy szabira. Elég durva lenne, ha a "jogos önvédelem" meg "haszonszerzési célzat" és egyéb mondvacsinált szlogenek hatása alatt folyna a játék. |
Az akciók sokszínűsége miatt lehetetlen meghúzni az arányosság határait. Ha például valaki ellop tőlem 10 millát, azt hányszor lehet rengetni miatta? 2-szer, vagy 100-szor?
Ne számoljam ki a nyersi árakat hozzá? Szóval aki a játék szabályai (lehetőségei) szerint játszik holmi jelentgetők miatt nehogy rögtön anarchba tegyék. |
Quote:
Értelek téged. Megtisztelnél azzal, hogy elárulod melyik ország tulajdonosaként "tisztelhetünk"? Ígérem nem lesz gondod ilyesmivel, hogy okot kelljen találj a rengetésre, és még anarch se fog fenyegetni... |
Quote:
|
Kedves játékostársaim. Miért akarja mindenki tudni, hogy melyik országgal játszom?
Ha megtudnátok, hogy melyik az orim és alaptalanul támadnátok meg, akkor nem jelentené az a játékszabályok megszegését? Csak azért mert csofika ártatlan, még nem kell rögtön bántani és belémrúgni, engem szeretni kell:) |
Szerintem azert mindennek meg van a maga helye és ideje.
Csak ugy poenbol rengetni es szivatni valaki az nem fair játék hane am masik játékának az ellehetetlenítése. Ha modnju kvalaki beut téged és te rengeted az ok tiszta sor. De csak ugy poenbol szivatni valakit az ne maz... |
Kedves Alba! És az a valaki aki beüt miért üt be, ha én őt nem bántottam?
Száz szónak is egy a vége, vagy tolvaj, vagy hadis, vagy varis akcióval kezdődik egy csata. Mitől erkölcstelenebb egy rengetés (főleg úgy, hogy úgyis rájönnek ki volt az), mint egy tolis vagy hadis akció? Én, mint óriás a tolvajoka különben sem szeretem. |
OFF:
Atinak! Én elkészítettem a saját Hódító Kézikönyvemet, a topikokban elhangzott hozzászólások kimásolásával, csak az érdemieket meghagyva, szerzőikkel együtt. Valamelyest javítva van és formázva. Nekem ebben a formában sokat segített, habár nem vagyok kezdő játékos, igaz csak most regeltem a fórumban. Ha gondolod átküldhetem, ezzel talán könnyítve a Kézikönyvvel járó munkát, de az is lehet hülyeség. Jó 125 oldal. Mivel PM-et nem lehet neked küldeni, ezt hátha elolvasod. |
Quote:
off Csofika! a játék neve, mint láthatod, amikor belépsz a játékba: Hódító. Ebből mire következtetsz? nagy a valószínűsége, hogy harcolnak benne, területeket foglalnak. Ez nem a másik bántása, hanem a másik minnél feljebb jutása. Benne is van a leírásban, egyből a nyitóoldalon. szintenként kell a legmagasabbra jutni, hogy a legjobb legyél. ha nem is sikerül a legjobbnak lenned, akkor minnél jobb helyezést elérni, vagy amit te elvársz magadtól. Továbbá: erkölcstelenség alatt legtöbbször az van értve, hogy míg a másik két akció az esetek nagyon nagy százalékában nyereségre megy, legyen az föld legfőképpen a hadisok esetén, a tolisok esetén nyersi, rúna, teki, pénz. Lehet, hogy ezeknek vannak előkészületei, toli ill. variakciókkal, de a végjáték mindig ugyanaz. nyereség. ha a másik fél szenved tőle akkor is. Csak egy kérdésre lennénk mindnyájan kíváncsiak. Hogy miért is írod oly sokszor, hogy rengetés, aztán agyő balra el. Még ha rá is jönnek? mi értelme van rengetni a körülötted lévő orikat? ha megtudják úgyis bosszú lesz a vége. Valamint ebben mi a haszonszerzés? nehogy azt mondd, hogy a pontlistában így jutsz feljebb. ezt senki nem veszi be. pedig már leírtad ezt. 200 hekin rengethetnéd az atyaúristent is. akkor sem leszel bent az A-ban. Ne haragudj meg, de ez nálad egy betegség? |
Quote:
|
Na jó, most már elvettétek a kedvem a rengetéstől. Csak az a baj, hogy akárhányszor beleélem magam a hódításba, próbáltam hadis törppel, orkkal, akkor mindig halálra szívatnak a varisok, meg tolisok.
Tehát most majd megpróbálom a tolis embert, azzal majd haszonszerzés céljából gyújtogatni fogok:), de csak a kedvetekért lopok majd egy kevés tekit is:) |
anno ugy fél éve a szövibe lusták voltunk messzire menni igy ha volt célpont akkor közelebb rengettük öt, hadd pihenjenek a pacik meg ha közelebb van a célpont akkor hamarabb mehetünk ujra:D
Vagy mikor volt egy elfünk és fedezni nem tudott akkor kellett pár mészár hogy beférjen a piciny lovaságával kivülröl ugy tünhet ez mintha csak szorakoztunk volna pedig csak az elf-et akartuk földhez jutatni |
Quote:
|
Quote:
el lehet menni 20 körre is ha ezen mulik:)) |
Quote:
Ez szintén elítélendő dolog.Nem addig kell rengetni meg tolizni egy orit amíg egy másik gyenge elfuserált ori befér rajta.Láttam olyat hogy egy srác kb 8 mészáron volt túl úgy hogy semmit sem ártott a mészárlóinak.megkérdeztem az érintettektől miértis bántják ennyire csinált valamit talán?(óriás hadis ha támad krónikában láttam volna).Azt írta a tag hogy nem de a varinak is ütni kéne ezért még vagy 6 mészárt fog kapni a srác.Nem addig kell mészárolni valakit amíg a satnya vari beüti a 2X 1000 íjászával.Aki varinak áll fedezzen csak szépen és ne ilyen szemétséggel menjen előre!Az új szabályok szerint ez a 4 mészárlós ori valszín anarchban lenne már.Lehet olyan orit építeni ami MINDENEN átmegy.Azoksem igazán gondoltak bele talán milesz a másik oricval mután be hekizték!Annyi cucca maradt csak hogy bárki kitekizte és leütötte. Magyarul teljsen jogos ha ilyesmiért anarch jár más játékának tönkretétele címén... |
Quote:
Kb egyetértek, a vari épüljön át kicsit jobban, aztán kevesebbet kell előkészíteni, ha picit elő kell készíteni a terepet az még bőven belefér. Másrészt a srác is foghatta volna az adást, vagy írhatott volna a támadóknak. Szóval kirakni az egységeket, vagy szabizni, az is jobb, mintha szétmészárolják az embert. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote: