Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kéne egy kis handicap! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2273)

-Ede- 08-28-2007 16:25

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 121066)
...Igaz valaki tanácsolta a piaci csalást és hogy kérjek elitet a szöviktől de akkor is elmondtam, hogy elit nincs!...

bocs hogy ezt így kiragadom a mondandódból, de érdekel egyrészt, h a piaci csalás alatt mit értettél(csak h tudd olvastam a témát, és nem láttam ilyesmit, másrészt meg nem értem miért segítene ilyesmi rajtad:confused:)ha a gabona felvásárlására, és az etetés ellehetetlenítésére gondolsz akkor bocs
másrészt a szövijeid miért nem állnak át elit/íj-ra ha úgysem haladtok már előre azon a szinten:confused:a támadóértéketek nem lenne jelentősen kisebb(sőt a szövisegítségek miatt lehet h nagyobb is!), de a védőértéketeknagyon megnőne, vagy ezt nehéz felfogni?

Steve 08-28-2007 22:03

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 121066)
Ezek után megint ott tartunk hogy többség nem tudja miért írtam csak próbálnak fikázni és költenek mindenféle dolgokat.

Sajnálom, jön egy kezdő, szívesen segítenénk neki erre ő a meg nem értett zseni. Mindig ez lesz a vége :)

Nogixer 08-28-2007 22:16

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 120975)
Látod pont ez a gond, a környékemhez vagyok alkalmazkodva -8 körig ami még belefér a 10k pontkülönbsébe van 12 tolis rajtam kívül. ha átépítek ezek szétszednek engem, sokra nem mennék a barakokkal ha közben teki ugrik pénz ugrik, varikat leölik, gyúlytogatnak,stb. darabokban hevernék, annyit meg nem ér az a pár ori ami 1000k felett van hogy hadjam szétszedni magam. A környéken pont ezért jó a szövink én vagyok a legerösebb toli,nálunk van a 2.legjobb vari akinek besegítek az 1. varijainak a legyilkolásával és a két legerősebb hadis. Ha azt nézzük ők max egy nap egyszer tudnak ütni, mert 20 kör nekik az út, míg itt közel vagyok mindenkihez.

Szia, nem akarok okoskodni, de ki mondta neked, hogy a szövijeid ijjászainak max az 50 százalékával rendelkezel?
Vagy a gyors csopiban mások a szabályok?
Te bekéred az 50-t, ők meg küldenek 5 ször segítséget:D

richardka 09-06-2007 08:59

átolvastam végig 2x:)))

30 ezer pacit meg kell hogy fogjon egy szövi:)))
amugy poénbol hazakisérném:))

ö lefele max 20 hekit visz de felfele??:))

richardka 09-06-2007 09:00

Quote:

Originally Posted by Nogixer (Post 121096)
Szia, nem akarok okoskodni, de ki mondta neked, hogy a szövijeid ijjászainak max az 50 százalékával rendelkezel?
Vagy a gyors csopiban mások a szabályok?
Te bekéred az 50-t, ők meg küldenek 5 ször segítséget:D

megelöztél akartam ezt irni hogy akár az összes sereget át lehet hivni akár 50x is.

Sikoly 09-06-2007 09:26

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 120975)
Látod pont ez a gond, a környékemhez vagyok alkalmazkodva -8 körig ami még belefér a 10k pontkülönbsébe van 12 tolis rajtam kívül. ha átépítek ezek szétszednek engem, sokra nem mennék a barakokkal ha közben teki ugrik pénz ugrik, varikat leölik, gyúlytogatnak,stb. darabokban hevernék, annyit meg nem ér az a pár ori ami 1000k felett van hogy hadjam szétszedni magam. A környéken pont ezért jó a szövink én vagyok a legerösebb toli,nálunk van a 2.legjobb vari akinek besegítek az 1. varijainak a legyilkolásával és a két legerősebb hadis. Ha azt nézzük ők max egy nap egyszer tudnak ütni, mert 20 kör nekik az út, míg itt közel vagyok mindenkihez.

Mindigis rühelltem az ilyesmit.Amikor 20-30-40 körről fentről jönnek lefelé hiénázni.Most komolyan 20 körre kiküld 30k lovat annyiból már fel is fedezhetné azt a 10 hekit.Meg egy 5-ös csoportban ahol 600 hekit lehet felvinni mi az istenért mászkál lefelé egy ilyen degenerált szövi???
Az meg hogy nem épít át érthető max a hadisok íjazhatnának be.
Az átépítést nem támaogatom.Öcsém átépítette a tolis gnómját védekezni mert egy ork a csoport elejéről 37!!! körről járt le hozzá hekizni.Az első jöttment toli szétszedte azért szabin van.
Az ilyenek ellen tenni kéne valamit nem poénkodni rajta!

Sikoly 09-06-2007 09:27

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 123107)
átolvastam végig 2x:)))

30 ezer pacit meg kell hogy fogjon egy szövi:)))
amugy poénbol hazakisérném:))

ö lefele max 20 hekit visz de felfele??:))

Richardka látzsik hogyx sokat nem tudsz az egészről.Sztem egy szövinek 1000 hekin 30k ló az össz serege?Ne viccelj már.Ha visszamennének esetleg ot várná az illető min 60k íjjal.Felfelé teljesen esélytelen az egész.

Valezius 09-06-2007 10:28

Quote:

Originally Posted by Sikoly (Post 123111)
Mindigis rühelltem az ilyesmit.Amikor 20-30-40 körről fentről jönnek lefelé hiénázni.Most komolyan 20 körre kiküld 30k lovat annyiból már fel is fedezhetné azt a 10 hekit.Meg egy 5-ös csoportban ahol 600 hekit lehet felvinni mi az istenért mászkál lefelé egy ilyen degenerált szövi???
Az meg hogy nem épít át érthető max a hadisok íjazhatnának be.
Az átépítést nem támaogatom.Öcsém átépítette a tolis gnómját védekezni mert egy ork a csoport elejéről 37!!! körről járt le hozzá hekizni.Az első jöttment toli szétszedte azért szabin van.
Az ilyenek ellen tenni kéne valamit nem poénkodni rajta!

Ha olyan a piac, hogy nem lehet kirakni a lovakat, akkor az ember gabcsit spórol a kitámadással, sokat! De legalábbis az lhullás árát pótolnia kell.
Igazából ezt a szitut sose értettem igazán, ha leütnek mindig, akkor lejjebb maradok, mert nem hiszem, hogy van olyan, aki nem a legfölsőre menni ki.

A másik jó módszer beszedni egy kis betegséget, amikor már elindultak felém, hogy emlékezetes legyen a kirándulás. :)

Sikoly 09-06-2007 10:40

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 123127)
Ha olyan a piac, hogy nem lehet kirakni a lovakat, akkor az ember gabcsit spórol a kitámadással, sokat! De legalábbis az lhullás árát pótolnia kell.
Igazából ezt a szitut sose értettem igazán, ha leütnek mindig, akkor lejjebb maradok, mert nem hiszem, hogy van olyan, aki nem a legfölsőre menni ki.

A másik jó módszer beszedni egy kis betegséget, amikor már elindultak felém, hogy emlékezetes legyen a kirándulás. :)

Ez a betegséges kirándulás jó móka volna.Kérdés hogy ki indít gyorsban hullát főleg milyen messze vannak azok mert azt írt a srác hogy kb csak tolik vannak körülötte.De ha ez bejön akkor jó:))Egy próbát megér hátha elveszed a kedvüket:)

Valezius 09-06-2007 10:44

Quote:

Originally Posted by Sikoly (Post 123130)
Ez a betegséges kirándulás jó móka volna.Kérdés hogy ki indít gyorsban hullát főleg milyen messze vannak azok mert azt írt a srác hogy kb csak tolik vannak körülötte.De ha ez bejön akkor jó:))Egy próbát megér hátha elveszed a kedvüket:)

Ha van hulla, meg lehet találni, ha nincs, akkor ezvan :)

Cyby_ 09-06-2007 15:11

Quote:

Originally Posted by Sikoly (Post 123130)

A gyorsba 5szinten a top15%ba kb 5-6hull van akit én meg találtam csak!Szal ott ne td me gmennyi kezdö ori van kb 2-3szövi van aki ér is valamit a többi csak töltelék

richardka 09-07-2007 14:05

Quote:

Originally Posted by Sikoly (Post 123112)
Richardka látzsik hogyx sokat nem tudsz az egészről.Sztem egy szövinek 1000 hekin 30k ló az össz serege?Ne viccelj már.Ha visszamennének esetleg ot várná az illető min 60k íjjal.Felfelé teljesen esélytelen az egész.

ott a mosolygás végig:)
amit irtam az vicc volt.

mentem én már 20 körre is felfele és beütöttem, na most ilyenkor mi van.
amugy totál át kell akkor épiteni és ráálni ijra aztán csokolom jön a sereg áthuzzni az összes szövisegitséget és már pattan is a csáko

amugy meg a betegség is jö ötlet el kell menni be kell szedni és akkor nyugodtan ki lehet várni hogy hadd támadjon. Persze egy kis korház jol jön,
meg hogy jo sokáig legyen az ember beteg. Sööt mikor már beteg vagy küldeni egy zöldet az ellennek, hogy mostmár ha megfeszülsz se jutsz be. És ahogy kalkulálok csak azért is menni fog. Nem szolni semmit se a betegségről ha hazaér hadd tapasztalja meg.

vagy mikor megvan a bizonyos kör akkor küldeni a zöldet majd ha a sereg már majdnem beüt azaz beütés előtt 3 perccel fellépni. és csak annyit kell küldeni, hogy Pech:D

nem is tudom mit kell itt görcsölni.

-Ede- 09-07-2007 14:22

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 123506)
ott a mosolygás végig:)
amit irtam az vicc volt.

mentem én már 20 körre is felfele és beütöttem, na most ilyenkor mi van.
amugy totál át kell akkor épiteni és ráálni ijra aztán csokolom jön a sereg áthuzzni az összes szövisegitséget és már pattan is a csáko

amugy meg a betegség is jö ötlet el kell menni be kell szedni és akkor nyugodtan ki lehet várni hogy hadd támadjon. Persze egy kis korház jol jön,
meg hogy jo sokáig legyen az ember beteg. Sööt mikor már beteg vagy küldeni egy zöldet az ellennek, hogy mostmár ha megfeszülsz se jutsz be. És ahogy kalkulálok csak azért is menni fog. Nem szolni semmit se a betegségről ha hazaér hadd tapasztalja meg.

vagy mikor megvan a bizonyos kör akkor küldeni a zöldet majd ha a sereg már majdnem beüt azaz beütés előtt 3 perccel fellépni. és csak annyit kell küldeni, hogy Pech:D

nem is tudom mit kell itt görcsölni.

elvileg hiper erős tolis országa van, szal ha nem bírja fentartani a betegséget, akkor az ciki, hisz rengeteg embert bír lopni, meg ha kell fokozhat is akár, de itt nem görcsölni kell, csak idejött elmondani h ő ott a legerősebb, ő a legfajinabb, aki fölötte van az meg csak sok idióta:D:D

All times are GMT +1. The time now is 11:10.