![]() |
Quote:
másrészt a szövijeid miért nem állnak át elit/íj-ra ha úgysem haladtok már előre azon a szinten:confused:a támadóértéketek nem lenne jelentősen kisebb(sőt a szövisegítségek miatt lehet h nagyobb is!), de a védőértéketeknagyon megnőne, vagy ezt nehéz felfogni? |
Quote:
|
Quote:
Vagy a gyors csopiban mások a szabályok? Te bekéred az 50-t, ők meg küldenek 5 ször segítséget:D |
átolvastam végig 2x:)))
30 ezer pacit meg kell hogy fogjon egy szövi:))) amugy poénbol hazakisérném:)) ö lefele max 20 hekit visz de felfele??:)) |
Quote:
megelöztél akartam ezt irni hogy akár az összes sereget át lehet hivni akár 50x is. |
Quote:
Mindigis rühelltem az ilyesmit.Amikor 20-30-40 körről fentről jönnek lefelé hiénázni.Most komolyan 20 körre kiküld 30k lovat annyiból már fel is fedezhetné azt a 10 hekit.Meg egy 5-ös csoportban ahol 600 hekit lehet felvinni mi az istenért mászkál lefelé egy ilyen degenerált szövi??? Az meg hogy nem épít át érthető max a hadisok íjazhatnának be. Az átépítést nem támaogatom.Öcsém átépítette a tolis gnómját védekezni mert egy ork a csoport elejéről 37!!! körről járt le hozzá hekizni.Az első jöttment toli szétszedte azért szabin van. Az ilyenek ellen tenni kéne valamit nem poénkodni rajta! |
Quote:
|
Quote:
Igazából ezt a szitut sose értettem igazán, ha leütnek mindig, akkor lejjebb maradok, mert nem hiszem, hogy van olyan, aki nem a legfölsőre menni ki. A másik jó módszer beszedni egy kis betegséget, amikor már elindultak felém, hogy emlékezetes legyen a kirándulás. :) |
Quote:
Ez a betegséges kirándulás jó móka volna.Kérdés hogy ki indít gyorsban hullát főleg milyen messze vannak azok mert azt írt a srác hogy kb csak tolik vannak körülötte.De ha ez bejön akkor jó:))Egy próbát megér hátha elveszed a kedvüket:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ott a mosolygás végig:) amit irtam az vicc volt. mentem én már 20 körre is felfele és beütöttem, na most ilyenkor mi van. amugy totál át kell akkor épiteni és ráálni ijra aztán csokolom jön a sereg áthuzzni az összes szövisegitséget és már pattan is a csáko amugy meg a betegség is jö ötlet el kell menni be kell szedni és akkor nyugodtan ki lehet várni hogy hadd támadjon. Persze egy kis korház jol jön, meg hogy jo sokáig legyen az ember beteg. Sööt mikor már beteg vagy küldeni egy zöldet az ellennek, hogy mostmár ha megfeszülsz se jutsz be. És ahogy kalkulálok csak azért is menni fog. Nem szolni semmit se a betegségről ha hazaér hadd tapasztalja meg. vagy mikor megvan a bizonyos kör akkor küldeni a zöldet majd ha a sereg már majdnem beüt azaz beütés előtt 3 perccel fellépni. és csak annyit kell küldeni, hogy Pech:D nem is tudom mit kell itt görcsölni. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:10. |