![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Gázmacsaka? És hogyhogy nem elegyedik a légkörrel? Lufballonban tartod? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Quote:
|
Wehehe :D Akkor megtaláltad :p
:DDDDDD |
STIPISTOP! Én regelem a gázmacska nevű országot!!!! :p :D:D:D
|
Hőlégbefúvásos Gázmacska :D (#477042) [5/Y]
Föld: 200 hektár Katona: 250 Népesség: 1.000 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 100% (-225) Támadó: 0 Pénz: 100.000 Íjász: 0 Étel: 1.000 bála Lovas: 0 Rúna: 0 rúna Elit: 0 Morál: 80 % Varázsló: 10 Katonai morál: 80 % Tolvaj: 10 Szövetség: magányos farkas Faj: Ismeretlen Személyiség: --- Hírnév: 0 Érték: 7.850 Helyezés: 4.955 / 5.366 2007-08-24 12:05:30 :D:D:D:D:D |
gyors voltál :D
|
Na emberek látjátok végre sikerült ötleteket adnom. Ha esetleg bárki segítséget kér a gázmacska nevezetű ország felépítéshez, úgysem segítek.
Ha már a macskámnál tartok, a gáz durván benne maradt. A jómultkorában döglött halat evett, szorulása lett és nekem kellett segíteni az orvosnál a beöntésnél. Öltönyben segítkeztem a többszöri beöntés alatt és amikor a kollégáknak elmeséltem elég jót derültek a dolgon. Azóta csofika jól van. Őt is kiképzem a hódítóra és már elég ügyesen csinálja. Mivel ismeri a számokat ő az egyetlen nem emberi felhasználó. |
Quote:
"8 A játék embereknek készült, emberi felhasználásra." :D:D:D |
Úristen csofika lebukott, pedig több hónapot vett igénybe a kiképzés.
|
hehe vaalki csúnyán lebukott:D
éjszaka átveszi az irányítást, és fellendül mid a hedsereg, mind a gazdaság?:D |
Nem lendül fel sem a hadsereg, sem a gazdaság, mert csofika csak rengetni szeret, a legnagyobbakat akkor rengeti, amikor kijön a gáz.
|
Ez nem ér. Minden orit azonnal törölni kell. Nem megengedett külső segítséget vesz igénybe.
*készíti is elő a scripteket és makro-programokat, számfelismerőket, szövegfelismerőket, képkonvertálókat* :DDD |
Akko ati pls elvonót a kutyámnak, mert ő is rászokott a hódra!! De neki nem kelllett több hónap a kiképzésére mint a macskának:D:D neki csak 10 -12 hónap kellet, mert a kutyának. És a macskának sem kellett több hónnappal több csak 1 pár hónnappal több. És akko a védén a kuta több hónapon át idomította a macskát több hónap eltetével. :D Vkinek több hónap kellesz ezt felfogni!!;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Az is lehet persze, hogy én vagyok fáradt, de nem tudtam kibogozni, amit írtál. :)
|
Quote:
|
Quote:
volt a macska amit csofika kiképzett, kemény hónapok során utána van egy kutya, aminek nem kellett olyan hosszú kiképzés hanem inkáb sokkal hosszabb, de a kutya a fénysebbességnél gyorsabban képződött, ezért hamarabb kiképződött, mint hogy a macsak kiképzése lekezdődött, ezért ment és kiképezte a macskát:D nah én ennyi értelmet bírtam bele szedni, lehet azért sikerült mert még nem vagyok nagyon fáradt:Dhaylrá lehet további okfelytést folytatni mi akart ez lenni:D |
Quote:
|
Quote:
|
A játék lényege: Veszel egy doboz gyógyszert, meg két deci töményet. Ezt magadba tukmálod, utána lerengetsz mindenkit, majd beírsz néhány okosságot a fórumra.
Például: Én fejlesztési javaslatként vetem fel a fórum megszüntetését. Meg hasonlókat. Ezek után sokan elszomorodnának, mert nem lenne a kezdő játékosoknak olyan profi segítségük, mint én vagyok. Ha egyszer felérek az A-ba megalakítom a rengetős klánt, és majd mindenki átértékeli a játékot. |
Ati, csak te tudsz személyeket letiltani? Ha külön meg tudjuk dumálni nekem az is jó :D
|
nem akarom meg1szer beirni, de ide is vag a tema:
http://forum.hodito.hu/showpost.php?...8&postcount=25 |
Quote:
|
Quote:
Innen meg mar megoldod :) |
Azé sem szólok hozzá....:rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
Volt-nincs :D |
Bocs, hogy nem válaszoltam, viszonylag minimális intenzitással olvasom ezt a témát. ;)
|
Quote:
|
Egyet kérek mindenkitől, csak ne bántsatok. Had maradjak a fórumon, mert olyan jól érzem magam.
Köszönöm megértéseteket. Puszilok mindenkit:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: