![]() |
Quote:
|
nem fűztem időponthoz ;)
|
így lesz, ahogy Synk mondja, csak 8-at használok majd :)
|
Quote:
Nem leszek tolvaj, mert nem lopkodni jöttem, hanem játszani. Nem leszek harcos, mert nem harcolni jöttem, hanem játszani. Nem leszek tudós, mert nem okosodni jöttem, hanem játszani. Nem leszek gazdálkodó, mert nem termelni jöttem, hanem játszani. Nem leszek kereskedő, mert nem gazdagodni jöttem, hanem játszani. Nem leszek vándor, mert nem vándorolni jöttem, hanem játszani. Nem leszek tábornok, mert nem katonáskodni jöttem, hanem játszani. :D :D :D Játszó személyiség nem lesz? :) |
Quote:
nem sétálni jöttem az orkjaimmal, hanem játszani :) na de komolyan Fegya, a túlélő seregek otthon ülnek, és jól túlélnek, ez azért mégis fura cél :) attól az ellenfél nem fogja abbahagyni az én seregeim öldösését, mert túlélő vagyok :D ellenben, ha harcos, tábornok, tudós és vándor vagyok, (ork persze) akkor el se kezdi :D |
Quote:
|
Bevallom, én már kipróbáltam egypár fajt, voltam termelő, hadis varis meg tolis is, de a tűlélő eddig nem jutott eszembe mint személyiség nekem se:)
|
Quote:
az elfnél egyébként még hagyján, de futkároznak túlélő orkok, meg óriások is, attól a hajamat tépem ..őő, illetve megtámadom őket :) |
A túlélő ork olyan édi... Azt még a tudós elfemmel is megcsapkodom, mert tábi/haditeki bónusz nélkül vizavé nem fér be. :D A túlélő óriásnak meg még nem jöttem rá a lényegére. :D
Úgyhogy csatlakozom, és támogatok minden ilyen párosítást! :D |
Quote:
|
A kereskedő az elf-nél ugyan olyan jó!;)Mert nagyon sok pénz bejön.:cool:
|
Quote:
|
Quote:
Sok pénz jön belőle neki:D Akár körönként 50k arany is:eek::rolleyes: :cool: |
aham, mielőtt kinevetünk vkit, tessék gondolkodni..
a kiindulási pl. persze nem erről szól, de A-ban igencsak trükkös dolgokat lehet csinálni egy 10k hekis kereskedő elffel pl. mondjuk úgy, hogy minden más személyiség komolytalan mellette |
Quote:
|
Quote:
50 ezer arany? Vazz... Hát én most akkor törlöm minden orim, és azonnal beregelek egy rakás kereskedő elfet! |
Elfnek személyiséget ilyen sorrendben választanék:
Tudós, Gazdálkodó/Tábornok (ha hadi akkor tudós-tabi), Túlélő, Tolvaj, Kereskedő, Varázsló... valahogy így |
A túlélő elf nekem egyetlen párosításban jutott eszembe, anarchban tekiírónak, ál-fantomsereggel. Ebben a verzióban a többinek nem látom hasznát, még talán a gazdálkodónak van értelme, de azzal is csak 3hekit nyerek 200on, az meg oly mindegy, hogy 143könyvtáram van, vagy 146. :D
|
Quote:
Biztos arra gondolt. |
Quote:
a kereskedő meg kétnaponta elrak 1 pénzt kényelmesen |
All times are GMT +1. The time now is 05:56. |