Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fontos események (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=20)
-   -   2/D-ben csinálni 1/A szerű csoportot (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=220)

Never 10-03-2006 10:31

Szerencsére D-ben ilyen gond nincs,mert sosincs kint nyilas a piacon :D

Arwyl szelleme 10-03-2006 12:14

Quote:

Originally Posted by Never (Post 33396)
Szerencsére D-ben ilyen gond nincs,mert sosincs kint nyilas a piacon :D

Persze hogy nincs, mert megy fedezni aki él és mozog :D
De "itt" szerintem egy idő után lenne abban az esetben amit már írtam.
Na mindegy! Szerintem ennek így lenne értelme csak, majd a főokosok eldöntik, hogy legyen mint legyen.

A kérdésem továbbra is Ati felé: érdemes erről beszélni vagy ne is erőltessük magunkat úgysem lesz ilyen?

Steve 11-06-2006 12:11

Ha kész egy teljesen kifforrott javaslat, amit mindenki támogat, és teis rábólintasz, akkor kábé mikor lehetséges hogy megvalósításra kerüljön?

/akkor ide:) /

Ati 11-06-2006 12:12

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 41123)
Ha kész egy teljesen kifforrott javaslat, amit mindenki támogat, és teis rábólintasz, akkor kábé mikor lehetséges hogy megvalósításra kerüljön?

/akkor ide:) /

Ha olvastad az eredeti felvetést, akkor abból látszik, hogy ehhez nem kellek. :) Ezt akár már ma este is elkezdhetitek. :)

Szecsa 11-06-2006 12:13

A kulcsszó "idézőjeles" klánokat.

Steve 11-06-2006 12:14

Saját szakállra megcsinálni nem lehet. Ahhoz teljes egyetértés kéne, de emberek vayunk, mindig vannak ellenzők. Talán ezért vannak szabályok, úgy gondolom!

OFF
nézd a felettem lévő beírást, nem mai és ugyanazt kérdezte....

Ati 11-06-2006 12:15

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 41126)
Saját szakállra megcsinálni nem lehet. Ahhoz teljes egyetértés kéne, de emberek vayunk, mindig vannak ellenzők. Talán ezért vannak szabályok, úgy gondolom!

Az ellenzők az ellenfél klán. ;)

Szecsa 11-06-2006 12:16

Az a gond, hogy D-ben teljesen ellehetetlenedik egy-egy hekihatár felett az ütögetés.
Mivel ha az ember adott esetben utal, akkor egyrészt gyorsan kell csinalnia, mert elkapjak az egysegeket, es semmikeppen sem 1 oribol, mivel a 4 mlrd kevés.
Elég nehéz pl. egy 600k ponton való ütés után feltölteni a helyeket, véleményem szerint.

Steve 11-06-2006 12:18

oké. hagyjuk, ha semmi érdeklődés nincs benned ugyse lesz ilyen. ait írtál meg sokkal inkáb oltás mint ötlet. Nézz be Dbe és klátod ogy elseje óta vannak ütések, üres orik leszedve...

Azt mondod nincs kapacitás. Pedig szerintem növelné az erőforrásokat eghy ilyen csopi, ai vipköteles lenne...

Szecsa 11-06-2006 12:20

Azért lehet, hogy a D csoport nem veletlenul lett a vipkötelesség alól kiszedve.

Ati 11-06-2006 12:21

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 41132)
Azt mondod nincs kapacitás. Pedig szerintem növelné az erőforrásokat eghy ilyen csopi, ai vipköteles lenne...

Ööö, hogy mi? Attól, hogy valami bonyolultabb, és sokkal több számítást igényel, sokkal összetettebb, attól nem növekszik, hanem fogy az erőforrás.

Ha a számítógépeden elkezdesz 3d animációkat csinálni, attól nem lesz gyorsabb a géped. Ha mellette még videót is nézel, az sem gyorsítja fel mégjobban. :)

Steve 11-06-2006 12:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 41135)
Ööö, hogy mi? Attól, hogy valami bonyolultabb, és sokkal több számítást igényel, sokkal összetettebb, attól nem növekszik, hanem fogy az erőforrás.

Ha a számítógépeden elkezdesz 3d animációkat csinálni, attól nem lesz gyorsabb a géped. Ha mellette még videót is nézel, az sem gyorsítja fel mégjobban. :)

Azt mondtam hogyha ez egy fizetős /vip/ része lenne a játéknak akkor lehet a befolyt összegből tudnátok áldozni a szükséges erőforrásokra. De lehet túl sok mikroökonómiát tanultam ma:)

Steve 11-06-2006 12:27

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 41134)
Azért lehet, hogy a D csoport nem veletlenul lett a vipkötelesség alól kiszedve.

ühüm és mi lett a vége? hát nem éppen olyan harcos mint az A...

Ati 11-06-2006 12:29

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 41137)
Azt mondtam hogyha ez egy fizetős /vip/ része lenne a játéknak akkor lehet a befolyt összegből tudnátok áldozni a szükséges erőforrásokra. De lehet túl sok mikroökonómiát tanultam ma:)

Nem szeretek sopánkodni, meg ez nem is a politika topic, de sajna a Gyurcsány-csomag a Hódot is erősen érinti. :-/ Míg eddig a technikai bővítések lehetősége biztosítottnak látszott, addig erre most sajna nem túl sok esélyt látok. :(

Szecsa 11-06-2006 12:45

Steve, a lehetosegek sem ugyanazok.
A-ban van pl. katona a piacon, D-ben elvétve.
S nem is jön be annyi pénz normalba, mint D-be a bankos orik által.

Steve 11-06-2006 13:27

Ácsi ácsi Szecsa bácsi:)
Én egy teljesen új csopira gondoltam, ne vesd már fel az ötlet előtt hogy hogyan fog kinézni a piaca, enyire még te sem lehecc ász;)

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 14:05

na szóval....

szerintem a D csopit fel kéne tenni 1/Anarch szintre és ez lenne a legfelső szint.
itt kialakitani klánokat 1/A példájára klánrakival...stb...
2/... szintet ki kéne alakitani egy teljesen ujj csoportot amibe 3/H bol lehetne lépni...
ez a csopi 2-3 hónap alatt feltöltödne és a pijac is kialakulna.
és aki idelép annak 1k kört és 336 topkört kéne L töltenije hogy a legfelső szintre kerüljön...
ha már vn a felsö szinten (akár több orival) és össze vn kötve a 2. en lévő orijával és ugyan arrol az ip címről megy akkor fordulni lehessen 2. szintről:)
persze a bizonyos feltételeknek meg kéne lennie:))
és ez által könyebb lenne a fordulás a fedezés miatt mivel nem kéne az összes orival szenvedni D ben hogy forduloképes legyen az ori igy elég lenne egy orival felmenni topba és megvárni míg forduloképes az ori:))
igy 2. szintről lehetne fordulni....
persze aki akar az akár 100 orit is felvihet a legfelső szintre:))

hulla 11-06-2006 14:07

akkor nézzük át újra a dolgokat!

az ami az eredeti felvetésben volt megoldható, DE! NEM OLDANÁ MEG AZT HOGY TÖBBEN JÖJJENEK A CSOPORTBA! viszont ha lenne ott is normális klán rendszer mint A-ban mindjárt nagyobb lenne a kereslet a csoportra..
még1 lehetőség az lenne ha be lenne téve +1 csopi D fölé 1/... és ott lenne klán rendszerű csoport, 2/D meg lenne olyan szint mint a többi értem ez alatt a 90 napot..stb
lehetne innen is lépni de csak olyan orival aminek több személyisége van szoval legalább 2, amelyiknek csak 1 van az kénytelen lenne felmenni 1/... -ba és ott játszani míg nem fordulhat, az hogy kinek mennyi orija lehet 1 klánban meg h hány klánban lehet 1 ember az részlet kérdés, mert sztem ennek ellenőrzése anarchban lehetetlen, normálban is nehéz kiszűrni a multit, ott ahol meg legális sztem egyenesen lehetetlen, de megoldás biztos van erre is csak okoskodni kell picit:) a piacot meg amit szecsa említett ha kell összefogással meg lehet oldani...

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 14:13

Quote:

Originally Posted by hulla (Post 41192)
az ami az eredeti felvetésben volt megoldható, DE! NEM OLDANÁ MEG AZT HOGY TÖBBEN JÖJJENEK A CSOPORTBA! viszont ha lenne ott is normális klán rendszer mint A-ban mindjárt nagyobb lenne a kereslet a csoportra..
még1 lehetőség az lenne ha be lenne téve +1 csopi D fölé 1/... és ott lenne klán rendszerű csoport, 2/D meg lenne olyan szint mint a többi értem ez alatt a 90 napot..stb
lehetne innen is lépni de csak olyan orival aminek több személyisége van szoval legalább 2, amelyiknek csak 1 van az kénytelen lenne felmenni 1/... -ba és ott játszani míg nem fordulhat, az hogy kinek mennyi orija lehet 1 klánban meg h hány klánban lehet 1 ember az részlet kérdés, mert sztem ennek ellenőrzése anarchban lehetetlen, normálban is nehéz kiszűrni a multit, ott ahol meg legális sztem egyenesen lehetetlen, de megoldás biztos van erre is csak okoskodni kell picit:) a piacot meg amit szecsa említett ha kell összefogással meg lehet oldani...

Hulla és ha a D felé tennénk egy szintet a nagy orik felépninek vagy azok akiknek pár mila pontjuk vn?
mert ha a nagyja nem lépne fel akkor nagyon nehéz lenne felejutni a felső szintre hagyak a lépési feltételek nem modosulnak....

hulla 11-06-2006 14:16

sok ori fellépne az tény, pl van egy érzésem h crazy ezért állt be 100k hekire 50 akárhány orival:)

spok 11-06-2006 14:18

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 41195)
Hulla és ha a D felé tennénk egy szintet a nagy orik felépninek vagy azok akiknek pár mila pontjuk vn?
mert ha a nagyja nem lépne fel akkor nagyon nehéz lenne felejutni a felső szintre hagyak a lépési feltételek nem modosulnak....

Elhisszed ha be dobnák oda a 90 napot 1 hónap allat csöp kis csopi lenne:)

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 14:20

Quote:

Originally Posted by hulla (Post 41197)
sok ori fellépne az tény, pl van egy érzésem h crazy ezért állt be 100k hekire 50 akárhány orival:)

ha fellépnének annyian hogy emberi hekin legyen a top akkor megérné felé tenni:)))
és akkor játszhatobb lenne D is és egy csomóan küzdenének azért hogy az ujj csopiban átvegyék az uralmat és az ujj fedezés miatt ez harcal sokkal egyszerübb lenne:)))

de akkor a felső szint lenne sztem a legjobb;)

spok 11-06-2006 14:21

Igen és mint a tanultakbol egyböl max heki be vezetése :)
100K fölé már oly felesleges menni.

hulla 11-06-2006 14:26

pontosan...

hulla 11-06-2006 14:26

elvileg Aurri is hozzá szól a témához bár még olvasgat sztem:D

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 14:28

Quote:

Originally Posted by hulla (Post 41203)
elvileg Aurri is hozzá szól a témához bár még olvasgat sztem:D

lehet regényt ír:P
igaz erről a témárol lehet is regényt írni:D

spok 11-06-2006 14:30

És remélhetöen ez alapján ujra be indulna a játék :)
Akkor én is fel mennék de most per pill inkáb eladom az orikat amiket fel visszek adig mert gyomor görcsöt kapok :(

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 14:33

Quote:

Originally Posted by spok (Post 41206)
És remélhetöen ez alapján ujra be indulna a játék :)
Akkor én is fel mennék de most per pill inkáb eladom az orikat amiket fel visszek adig mert gyomor görcsöt kapok :(

ha megindulna az élet énse egy orival forognék:DD

spok 11-06-2006 14:36

CSak arra kéne valami meg oldást találni hogy egy ember egy orival legyen a klánba ez már a bonyolultab dolog.

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 14:37

Quote:

Originally Posted by spok (Post 41210)
CSak arra kéne valami meg oldást találni hogy egy ember egy orival legyen a klánba ez már a bonyolultab dolog.

mér?:))
10 orit felviszek és nincs vita a klánon belül mert mind a 10 ta én vok:D

Hamilkár 11-06-2006 14:38

:p én is eladogattam H-ban a lépés elött lévő országaimat mikor meghallottam milyenek D-ben a körülmények!
olyan számok vannak ott, pfff...
ha lenne értelme fellépni, vinnék pár orit és játszanék!:p
szerintem még sokan vannak így ezzel!

Never 11-06-2006 14:39

Sztem ez a 4 csopi is sok anarchban,jönne még hozzá plusz 1 csoport?

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 14:40

Quote:

Originally Posted by Never (Post 41214)
Sztem ez a 4 csopi is sok anarchban,jönne még hozzá plusz 1 csoport?

de miért is lenne sokk?:)
igy meg lehetetlen lessz fordulni sööt a D még unalmasabb lessz....

spok 11-06-2006 14:41

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 41211)
mér?:))
10 orit felviszek és nincs vita a klánon belül mert mind a 10 ta én vok:D

DE ugy szerintem megint be halna a csopi.

Never 11-06-2006 14:42

Ennél is unalmasabb? :) Nem hinném.
Azért sok,mert már H-ba is alig ér el olyan játékos,aki nem fórumozik,nem ismeri senki,ezért alig lehet ott is ütögetni anélkül,hogy másnap ne kelljen olvasgatnom a zöldeket,hogy "dehát ezt most miért".

spok 11-06-2006 14:45

Quote:

Originally Posted by Never (Post 41218)
Azért sok,mert már H-ba is alig ér el olyan játékos,aki nem fórumozik,nem ismeri senki,ezért alig lehet ott is ütögetni anélkül,hogy másnap ne kelljen olvasgatnom a zöldeket,hogy "dehát ezt most miért".

jo ez igaz de ezt a játék bármely modositásával se lehet ki küszöbölni.
:D
Ütni kell ott :P

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 14:48

Quote:

Originally Posted by Never (Post 41218)

sztem az lenne a normális hogy mindenki ütne mindenkit de aki lépés határon belül vn azokat kéne békén hagyni:P
vagy dipibe be kéne írni hogy 3 napja vn minden termelőnek ettől eddig hogy bevédje magát vagy leszabizzon:P
és nem kell zöldeket olvasgatni mert előre szóltál;)

hulla 11-06-2006 14:51

lazán nem erről van most szó, D-t megoldom..
klán csopi legyen-e v. sem ez itt kérdés, és ha igen h és miként?:P

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 14:53

Quote:

Originally Posted by hulla (Post 41225)
lazán nem erről van most szó, D-t megoldom..
klán csopi legyen-e v. sem ez itt kérdés, és ha igen h és miként?:P

én már durván körberajzoltam milyen legyen:))
eddig 2 elképzelés érkezett:)
ezeket kéne továbbfejlesztgetni:)

spok 11-06-2006 14:53

Sztem csak a fellete lévö szintel lehetne müködö képesen meg csinálni.
DE teljesen a Normál mintájára lehesen a D böl fordulni az 1/... meg a klán csopi lenne.
De visszont szerintem valamit a klánok ki alakitására is ki kéne találni mert ennek igazán akkor lenne értelme ha egy klánba csak egy ember egy orival tud be lépni ,mondjuk ez kicsit meg bonyolitaná az egészet.

All times are GMT +1. The time now is 08:56.