Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   régi gömb megmaradása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2198)

NorB 08-06-2007 18:59

az alapötlet nagyon jó, a 3 napos verzió nyilván kényelmes lenne

wand 08-06-2007 20:58

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 115459)
az alapötlet nagyon jó, a 3 napos verzió nyilván kényelmes lenne

jah, meg a gömbök mellé egy gombocska miszerint: <Gömb mentése a jegyzetekbe> <click> :rolleyes:

Ati 08-06-2007 21:00

Quote:

Originally Posted by wand (Post 115477)
jah, meg a gömbök mellé egy gombocska miszerint: <Gömb mentése a jegyzetekbe> <click> :rolleyes:

Arról ne feletkezzünk meg, hogy a jegyzetek rész nem egy feneketlen tarisznya, amibe annyimindent pakolsz, amennyit csak akarsz. A jegyzetek hossza korlátozott, ha ott akarod tárolni a gömbjeidet, akkor egy varázsló ország esetében egy hónapot se adok, és a jegyzetek betelnek.

wand 08-06-2007 21:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 115478)
Arról ne feletkezzünk meg, hogy a jegyzetek rész nem egy feneketlen tarisznya, amibe annyimindent pakolsz, amennyit csak akarsz. A jegyzetek hossza korlátozott, ha ott akarod tárolni a gömbjeidet, akkor egy varázsló ország esetében egy hónapot se adok, és a jegyzetek betelnek.

ugynaz igaz ha üzeneteket akarok menteni, és mégis annak ott a gomb :)

ha a jegyzetek betelnek:
1. az ügyes és okos játékosok fogják és törlik ami már nem kell
2. azzal nem vagyok tisztában, hogyha betellik akkor felülírja e régieket..de:
2.1 ha felülírja akkor a régiek elvesznek
2.2 ha nem írja felül akkor az újjak vesznek el
3. ha betelnek a jegyzetek és menteni akarok , akkor kapok egy üzit, hogy: "jegyzeteid megteltek, ha további információkat akarsz elmenteni, akkor előbb törölj v.mit.." :)

merlin 08-07-2007 09:24

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 115444)
Akkor hogy ne offljak:SZeretném ha bekeülne a hódítóba két fejlesztés
1.a gömbök ne tűnjenek el, ha frisset csinálok az ellenről.
2.a gömbök maradjanak meg 72 óráig.

én is szeretném

belas 08-15-2007 08:15

Sztem egy varisnak az informácioszerzés az alap dolog naponta gömböznie,de ha már nemkell ,mert ugyis megvannak a gömbök ,akkor a készülijét használhatja pl ártó varikra...tehát összefoglalva: ezzel a varis orikat erősitjük... én ellene szavaznék:)) a vari az varizzon és ne az "emlékekből" éljen...

Valezius 08-15-2007 08:17

Quote:

Originally Posted by belas (Post 117774)
Sztem egy varisnak az informácioszerzés az alap dolog naponta gömböznie,de ha már nemkell ,mert ugyis megvannak a gömbök ,akkor a készülijét használhatja pl ártó varikra...tehát összefoglalva: ezzel a varis orikat erősitjük... én ellene szavaznék:)) a vari az varizzon és ne az "emlékekből" éljen...

Miért erősödne azzal, hogy nem kell egy másik adatbázisba lementeni, hanem a hód tárolná a gömböt?

-Ede- 08-15-2007 08:27

Quote:

Originally Posted by belas (Post 117774)

és komolyan úgy gondolod, h egy támadáshoz jó egy 3 napos gömb? 3 nap az 72 óra, normálban 72 kör, azaz át lehet épülni teljes egészében 7*
aki 3 napos gömbből támad az nem normális
(annyi előnye lenne, h azokat akikkel a szövi úgysem tud mit kezdeni, nem gömbölöb újra meg újra, és ez akár gyengítés is lehet)

belas 08-15-2007 10:34

Sztem félreértettétek:))) elöny a varisnak mindenféle gömb tárolása ennyi....ezt a játékot sztem nem kizárolag jegyzetekből kell játszani sztem:)))

belas 08-15-2007 10:34

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 117776)
és komolyan úgy gondolod, h egy támadáshoz jó egy 3 napos gömb? 3 nap az 72 óra, normálban 72 kör, azaz át lehet épülni teljes egészében 7*
aki 3 napos gömbből támad az nem normális
(annyi előnye lenne, h azokat akikkel a szövi úgysem tud mit kezdeni, nem gömbölöb újra meg újra, és ez akár gyengítés is lehet)

jahhh és nemtámadok 3napos gömbökböl ezért nemis értem a lényegét:))

Valezius 08-15-2007 13:18

Quote:

Originally Posted by belas (Post 117831)
Sztem félreértettétek:))) elöny a varisnak mindenféle gömb tárolása ennyi....ezt a játékot sztem nem kizárolag jegyzetekből kell játszani sztem:)))

A tolisnak nem előny mindenféle éplista tárolása? Nem értem, miről beszélsz...

analóg 08-17-2007 21:59

szövi, mf

kicsit kapcsolódik a témához, közelebbi topikot nem találtam..mi lenne, ha a pontlistában valahogy jelezve lenne, hogy az adott ország mf-ként, vagy szöviben játszik (mint a fajnál)?..a lista persze mindig az utolsó gömb szerinti állapotot mutatná..így a vip listára már csak a fontosabb ellenfelek kerülnének, nem pedig (pl esetemben) a sok mf, ami csak gyűlik felfele menet..bár ezt a problémát egy checkboxos törlési lehetőség is kiküszöbölné :)

amúgy mind a két gömbös javaslatot támogatom

Pax Hungaricum 08-19-2007 07:16

Én is támogatom a gömbös javaslatokat!

Gee

-Ede- 08-19-2007 07:25

Quote:

Originally Posted by analóg (Post 118572)
kicsit kapcsolódik a témához, közelebbi topikot nem találtam..mi lenne, ha a pontlistában valahogy jelezve lenne, hogy az adott ország mf-ként, vagy szöviben játszik (mint a fajnál)?..a lista persze mindig az utolsó gömb szerinti állapotot mutatná..így a vip listára már csak a fontosabb ellenfelek kerülnének, nem pedig (pl esetemben) a sok mf, ami csak gyűlik felfele menet..bár ezt a problémát egy checkboxos törlési lehetőség is kiküszöbölné :)

amúgy mind a két gömbös javaslatot támogatom

szerintem nem érne sokat, mert pl alsóbb szinteken sokan 'szövetség vezére' 'szövetség tagja' státuszban van, miközben nincs is szövetsége
nem volna megbízható, akit meg felmértél, annak a szövetségi listáját meg 1 hétig tárolja a rendszer(a neve mellett látod úgyis h voltál e sikeres ellene tolikkal, és csak rá kell kattintani a nevére)
fölösleges bővítés lenne, és Ati úgyse támogatna plusz oszlopokat a pontlistában mert nem fér

A többi javsalatot(a régi gömb megmaradása, és a 3 napig megmaradást TÁMOGATOM)

analóg 08-22-2007 21:44

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 118685)
szerintem nem érne sokat, mert pl alsóbb szinteken sokan 'szövetség vezére' 'szövetség tagja' státuszban van, miközben nincs is szövetsége
nem volna megbízható, akit meg felmértél, annak a szövetségi listáját meg 1 hétig tárolja a rendszer(a neve mellett látod úgyis h voltál e sikeres ellene tolikkal, és csak rá kell kattintani a nevére)
fölösleges bővítés lenne, és Ati úgyse támogatna plusz oszlopokat a pontlistában mert nem fér

A többi javsalatot(a régi gömb megmaradása, és a 3 napig megmaradást TÁMOGATOM)

abban igazad van, hogy nem teljesen megbízható, viszont pl óriásoknak elég nagy segítség lenne

Daemon 08-28-2007 11:22

Érdekes módon nekem mindig működött az roppant bonyolult a megoldás, hogy egy txt filbe mentem a gömböket... :)
1-1 file szintenként és még ma is csodásan megvannak sokéves gömbök :))

Sikoly 08-30-2007 22:37

Támogatom jó ötlet.Eddig max úgy volt 2 vagy több gömb egy adott oriról hogy a szövi különböző tagjai is gömbölni tudták.De ez nem mindenkire működik.Remélem megvalósul ez a felvetés:D

LotR 08-30-2007 23:35

Nekem tetszik az ötlet, támogatom , régen így volt ...
Jelenleg meg bosszankodok, ha nem mentettem le a korábbit v nem emléxem rá:(

J.Ati 08-31-2007 01:58

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 121605)
Jelenleg meg bosszankodok, ha nem mentettem le a korábbit v nem emléxem rá:(

Így van én is ezt teszem és még néha a szövim kérdem miért nem emlékszik!

lacy 08-31-2007 07:52

én is támogatom az ötletet.

Ati 08-31-2007 08:42

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 121605)

Nem, nem volt régen így, max régen nem felejtetted el kimásolni. Nagy különbség. ;)

csofika 08-31-2007 11:55

Már a nagy, hódítós körökben elismert nevek közül csak én nem nyilatkoztam a témában és mindenki erre várt, hogy rábólintsak.

Rendben kedves hódítós társak, profi kollegák én is támogatom az ötletet.

Igaz én eddig sem másoltam, hanem fejben tartottam az elkészült gömbök adatait, de nem akarom, hogy azt higgyétek nagyképű vagyok, úgyhogy én is támogatom.

Burning 08-31-2007 12:01

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 121668)
Már a nagy, hódítós körökben elismert nevek közül csak én nem nyilatkoztam a témában és mindenki erre várt, hogy rábólintsak.

Igaz én eddig sem másoltam, hanem fejben tartottam az elkészült gömbök adatait, de nem akarom, hogy azt higgyétek nagyképű vagyok, úgyhogy én is támogatom.

de ez most komolyan, szándékos:eek:
kizártnak tartom, hogy nem találkoztál még Dittel:):o

-Ede- 08-31-2007 12:29

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 121668)

oké, én feladom, nem tom milyen agybaja lehet:D:D:D

Princ 08-31-2007 22:02

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 121677)
oké, én feladom, nem tom milyen agybaja lehet:D:D:D

Én már többször próbáltam egy sajátos humorra fogni a dolgot magamban, de csak a legutóbb sikerült maradéktalanul. Az tetszett. :)

ON
Hogy a gömböket most 1 naponként kell menteni, mint a teljest; vagy 3 naponként, mint a szövifórumot, az szvsz majdnem mindegy. Az lenne az igazi, ha mindent legalább 1 hétig vissza lehetne nézni. Azt már tudnám élvezni. :o De ilyenre nem számítok. :(

Dragi 08-31-2007 22:06

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 121671)
de ez most komolyan, szándékos:eek:
kizártnak tartom, hogy nem találkoztál még Dittel:):o

szted ha találkozott volna Dittel Dit még jól lenne ??? kétlem :)

csofika 09-01-2007 16:11

Ki az a Dit? Sajnos nem tudom kiről beszéltek, de biztosan jól kijönnék vele.

Ati 09-01-2007 16:12

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 121893)
Ki az a Dit? Sajnos nem tudom kiről beszéltek, de biztosan jól kijönnék vele.

Ebben én is egészen biztos vagyok. És akkor most talán térjünk vissza a témához. :)

Grabi 09-01-2007 16:23

úgy látom lehengerlő többség támogatta, szóval innentől csak rajtad áll...

Vikk 10-01-2007 18:24

Üdv all!
ja plusz egy szavazat
én is lusta vagyok másolgatni az összehasonlításhoz...
bár másra télleg nem látom értelmét

yenkie 10-01-2007 20:57

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 115030)
mint tudjátok ha gömböztök vkit és később újra gömbölitek a régi elveszik. így nem lehet összehasonlítani a kettőt. semmilyen logikát nem találtam, ami ezt indokolná.

javaslom változtatásra, hogy a régi gömb is maradjon a gömbök között és az új is.

Full támogatom:D
szavazást kéne indítani:)
ki tudja hogy kell?:p

Grabi 10-01-2007 20:59

minek róla szavazás amikor úgy látom a döntő többség támogatja? átkerült a megfontolás alá, én bízom a sikerben :)

Vikk 10-01-2007 22:31

Úgy láccik jó témát sikerült ujjáélesztenem, ugyanis már egy hónapja nem irtak hozzá
nincs mit Hüpi :D
és Grat a jó ötletért
JA
és egyuttal szeretném kifejezni tiszteletemet a játék megalkotói előtt akik kiszámolták ezeket értékeket, bonuszt, malluszt, na és persze jól illesztették össze! Mert ugye az összhang a lényeg:cool:

Tsobi 10-01-2007 22:37

Quote:

Originally Posted by Vikk (Post 127460)
Úgy láccik jó témát sikerült ujjáélesztenem, ugyanis már egy hónapja nem irtak hozzá
nincs mit Hüpi :D
és Grat a jó ötletért
JA
és egyuttal szeretném kifejezni tiszteletemet a játék megalkotói előtt akik kiszámolták ezeket értékeket, bonuszt, malluszt, na és persze jól illesztették össze! Mert ugye az összhang a lényeg:cool:

OFF: A rózsaszín összhangot és az illesztékek pontosságát csak elf-ügy tarkítja el .. :)

ON: Maximálisan támogatom az ötletet,bár nekem személyszerint nem okoz gondot a dolog,hisz minden gmböt,amit csinálok,azonnal be is másolok a jegyzetekbe,és időnként onnan egy kis jegyzettömbbe vezetem :)

Sligo 10-02-2007 06:23

Támogatom;)

Kós00792 10-02-2007 13:59

Támogatom! Bár a gömböket meg még más culákat én is külön jegyzettömbe szoktam másolni.:D

Grabi 10-05-2007 11:26

kiegészíteném egy kicsit...a szövijeim gömbjén nem látom a morálok nyilacskáit. ezt is be kéne vezetni.

Kubbi 10-05-2007 11:33

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 128125)
kiegészíteném egy kicsit...a szövijeim gömbjén nem látom a morálok nyilacskáit. ezt is be kéne vezetni.

Azt egyik gömbön se látod. Csak azon amit éppen megcsináltál. :)

Grabi 10-05-2007 11:37

így van és miért nem mutatja ezt szövigömbök között? szerintem nincs így jól.

J.Ati 10-05-2007 13:11

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 128128)
így van és miért nem mutatja ezt szövigömbök között? szerintem nincs így jól.

Engem ez eddig soha nem zavart,de ha fontosnak tartják sokan akkor támogatom:)

All times are GMT +1. The time now is 14:16.