![]() |
az alapötlet nagyon jó, a 3 napos verzió nyilván kényelmes lenne
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ugynaz igaz ha üzeneteket akarok menteni, és mégis annak ott a gomb :) ha a jegyzetek betelnek: 1. az ügyes és okos játékosok fogják és törlik ami már nem kell 2. azzal nem vagyok tisztában, hogyha betellik akkor felülírja e régieket..de: 2.1 ha felülírja akkor a régiek elvesznek 2.2 ha nem írja felül akkor az újjak vesznek el 3. ha betelnek a jegyzetek és menteni akarok , akkor kapok egy üzit, hogy: "jegyzeteid megteltek, ha további információkat akarsz elmenteni, akkor előbb törölj v.mit.." :) |
Quote:
|
Sztem egy varisnak az informácioszerzés az alap dolog naponta gömböznie,de ha már nemkell ,mert ugyis megvannak a gömbök ,akkor a készülijét használhatja pl ártó varikra...tehát összefoglalva: ezzel a varis orikat erősitjük... én ellene szavaznék:)) a vari az varizzon és ne az "emlékekből" éljen...
|
Quote:
|
Quote:
aki 3 napos gömbből támad az nem normális (annyi előnye lenne, h azokat akikkel a szövi úgysem tud mit kezdeni, nem gömbölöb újra meg újra, és ez akár gyengítés is lehet) |
Sztem félreértettétek:))) elöny a varisnak mindenféle gömb tárolása ennyi....ezt a játékot sztem nem kizárolag jegyzetekből kell játszani sztem:)))
|
Quote:
jahhh és nemtámadok 3napos gömbökböl ezért nemis értem a lényegét:)) |
Quote:
|
szövi, mf
kicsit kapcsolódik a témához, közelebbi topikot nem találtam..mi lenne, ha a pontlistában valahogy jelezve lenne, hogy az adott ország mf-ként, vagy szöviben játszik (mint a fajnál)?..a lista persze mindig az utolsó gömb szerinti állapotot mutatná..így a vip listára már csak a fontosabb ellenfelek kerülnének, nem pedig (pl esetemben) a sok mf, ami csak gyűlik felfele menet..bár ezt a problémát egy checkboxos törlési lehetőség is kiküszöbölné :)
amúgy mind a két gömbös javaslatot támogatom |
Én is támogatom a gömbös javaslatokat!
Gee |
Quote:
nem volna megbízható, akit meg felmértél, annak a szövetségi listáját meg 1 hétig tárolja a rendszer(a neve mellett látod úgyis h voltál e sikeres ellene tolikkal, és csak rá kell kattintani a nevére) fölösleges bővítés lenne, és Ati úgyse támogatna plusz oszlopokat a pontlistában mert nem fér A többi javsalatot(a régi gömb megmaradása, és a 3 napig megmaradást TÁMOGATOM) |
Quote:
|
Érdekes módon nekem mindig működött az roppant bonyolult a megoldás, hogy egy txt filbe mentem a gömböket... :)
1-1 file szintenként és még ma is csodásan megvannak sokéves gömbök :)) |
Támogatom jó ötlet.Eddig max úgy volt 2 vagy több gömb egy adott oriról hogy a szövi különböző tagjai is gömbölni tudták.De ez nem mindenkire működik.Remélem megvalósul ez a felvetés:D
|
Nekem tetszik az ötlet, támogatom , régen így volt ...
Jelenleg meg bosszankodok, ha nem mentettem le a korábbit v nem emléxem rá:( |
Quote:
|
én is támogatom az ötletet.
|
Quote:
|
Már a nagy, hódítós körökben elismert nevek közül csak én nem nyilatkoztam a témában és mindenki erre várt, hogy rábólintsak.
Rendben kedves hódítós társak, profi kollegák én is támogatom az ötletet. Igaz én eddig sem másoltam, hanem fejben tartottam az elkészült gömbök adatait, de nem akarom, hogy azt higgyétek nagyképű vagyok, úgyhogy én is támogatom. |
Quote:
kizártnak tartom, hogy nem találkoztál még Dittel:):o |
Quote:
|
Quote:
ON Hogy a gömböket most 1 naponként kell menteni, mint a teljest; vagy 3 naponként, mint a szövifórumot, az szvsz majdnem mindegy. Az lenne az igazi, ha mindent legalább 1 hétig vissza lehetne nézni. Azt már tudnám élvezni. :o De ilyenre nem számítok. :( |
Quote:
|
Ki az a Dit? Sajnos nem tudom kiről beszéltek, de biztosan jól kijönnék vele.
|
Quote:
|
úgy látom lehengerlő többség támogatta, szóval innentől csak rajtad áll...
|
Üdv all!
ja plusz egy szavazat én is lusta vagyok másolgatni az összehasonlításhoz... bár másra télleg nem látom értelmét |
Quote:
szavazást kéne indítani:) ki tudja hogy kell?:p |
minek róla szavazás amikor úgy látom a döntő többség támogatja? átkerült a megfontolás alá, én bízom a sikerben :)
|
Úgy láccik jó témát sikerült ujjáélesztenem, ugyanis már egy hónapja nem irtak hozzá
nincs mit Hüpi :D és Grat a jó ötletért JA és egyuttal szeretném kifejezni tiszteletemet a játék megalkotói előtt akik kiszámolták ezeket értékeket, bonuszt, malluszt, na és persze jól illesztették össze! Mert ugye az összhang a lényeg:cool: |
Quote:
OFF: A rózsaszín összhangot és az illesztékek pontosságát csak elf-ügy tarkítja el .. :) ON: Maximálisan támogatom az ötletet,bár nekem személyszerint nem okoz gondot a dolog,hisz minden gmböt,amit csinálok,azonnal be is másolok a jegyzetekbe,és időnként onnan egy kis jegyzettömbbe vezetem :) |
Támogatom;)
|
Támogatom! Bár a gömböket meg még más culákat én is külön jegyzettömbe szoktam másolni.:D
|
kiegészíteném egy kicsit...a szövijeim gömbjén nem látom a morálok nyilacskáit. ezt is be kéne vezetni.
|
Quote:
|
így van és miért nem mutatja ezt szövigömbök között? szerintem nincs így jól.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:16. |