![]() |
Quote:
|
Quote:
És Arwyl kérdésére remélem kapunk választ?:D |
Jelentem én sem vagyok szabolcsi,de szívesen elmennék egy nyíregyázi talira:)
|
Quote:
Akkor nem kell egyedül mennem:cool: |
Quote:
|
:D
Most már akkor muszájos lesz valamit összehozni:) Pool, gyere, és folytatsd a témádat! |
Quote:
háááát.... megpróbálom... , amíg józan vagyok menni is fog, csak utánna a kérdéses :D |
Quote:
|
Quote:
Arwyl !! Itt a karácsony .. legalább ilyenkor tennéd félre az ellentéteket !! ha megteszed,vendégem vagy egy mézesre ;) |
el kell titeket szomorítani....Anyukán 40 év feletti, de 50-nél fiatalabb :DNővérem van 2, egy 24 éves férjezett, és egy 17 éves akinek barátja van :p.
|
Quote:
*ellentét félretéve* |
Quote:
Hálás vagyok :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Aki jön az dobna egy pv-t nekem?jah és persze ha vki nálunk alszik azt is írja bele köcce.
|
Jah és MEGPRÓBÁLOM megszervezni a talit, de nem tuti hogy sikerül.És egy időpont is kéne, de azt mondjátok meg ti!
|
Ha jó időpontba lesz lehet még én is leugrok innen Miskolc mellől:D
|
Debrecenben elég nagy Hódítós-tábor van. Itt fórumon nem tudom, hogy mennyien vannak közülük.
|
január első vagy 2. szombatján megfelelne?Debreceniek közül ha van vki, akkor pls írjon ide!
|
Quote:
Viszont, ahogy kinéz a vizsgaidőszakom, közel se leszek Nyíregyházához :( Talán majd máskor. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Jó látni, h van érdeklődés, a helyet illetően a Rákóczyra gondoltam, ott van biliárd, darts, az árak elfogadhatóak, és közel van hozzá a Twin-peaks, ahol sztem Nyíregyháza legjobb gyrosát csinálják:D
Azt hiszem hétköznap 1-ig, hétvégén meg 4-ig van nyitva, de ennek még utána járok, meg szétnézek még, h a jobb helyek közül, melyik meddig van nyitva! Ha jól értem a péntek v. szombat felelne meg mindenkinek? |
Nekem jobb lenne a szombat:)
|
Quote:
|
Quote:
Két ünnep közt leszek csak fenn Nyíregyen, akkor megnézem, de úgyis januárban lesz ebből vmi, nekem inkább a második fele lenne jó, az, h melyik nap az teljesen mind1 nekem.... |
Na, közben megtaláltam a Dallas honlapját:
http://www.dallasbiliard.hu/ Nyítvatartás: Hétfő - Cs : 13-02 Péntek : 13-04 Szombat : 14-04 Vasárnap : 15-02 Asztalárak : Kisasztal : 19-ig 300 Ft/ó 19-után 420 Ft/ó Nagyasztal : 480 Ft/ó Az itallap is megtekinthető, bár sztem a 250 egy borsodiért nem a legbarátibb:( |
Quote:
A hely meg a nyitvatartás megfelelne szerintem, de az árak régebben se támogatták nagyon az italozást:) Ja, és elsősorban nekem is a szombat a jó, de péntektől se zárkózok el. |
Ha a hely mindenkinek megfelel, akkor már csak az időt kell kiválasztani és megbeszélni, h hányan jönnek én meg lefoglalok annyi asztalt, h jó legyen....
|
Ati,megtaláljuk a Dallas-t? Mert akkor jó a hely :p
Az időponttal kapcsolatban .. csütörtöktől szombatig majdnem minden este jó,de ha odébb lesz még a dolog,akkor leszervezem,hogy ok legyen :) |
Quote:
Dallast simán megtaláljátok. Bementek a kapualjba, és jobbra nyílik az csigalépcsős ajtó. El se lehet téveszteni:) Amúgy meg én vállalom, hogy kimegyek a vonathoz amivel jöttök. |
Quote:
Mert ott van pár kapualj,sztem :) A segítséget szívesen vennénk :) |
Quote:
|
Quote:
|
Legyen az állomáson a párti ;)
Egyébként ha leszünk páran,akkor elég lesz egy asztal? |
Quote:
|
Továbbra is jobban örülnék, ha a Dallas helyett találnánk egy pénztárcakímélőbb helyet:)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:54. |