![]() |
Quote:
|
lehet azzal kellett volna nyitni, hogy hány óránként van gépnél
gépnél általában 5 óránként vok néha fél napig nem vok valamikor meg 1-2 óránként belépek, de ez csak nyáron van így |
Quote:
|
Nekem egyszer volt ember tolim de nem jött be annyira mert a 4/n-be volt és nem volt vipem eimatt kevés volt az a 15 kör amennyi időre fel tudtam rakni a varikat... de jó volt vele zaklatni az orkokat akik siettek felfelé
|
Quote:
|
De volt körülöttem pár óriás varázsló akiket akkor loptam hogyha nem voltak már a környéken zsíros orkok vagy törpék :D és mindig próbálkoztak a tolijaim készülijét levinni... egyszer viszont nem volt fent a tükörvarázs és lerengettek eléggé... igaz volt pénzem építkezni:D
|
Quote:
|
400 heki ember-tudós
Ház 74 18% 4995 emb Barakk 72 18% 3888 íj Raktár 32 8% Őrtorony 60 15% Kocsma 132 33% 7128 toli Templom 30 7% 4050 vari Ez eszik 4012 gabcsit ami elég 8 körre ha 12 körig nem fér a géphez azt még tudja pótolni. Vagy küldjön a szövi, hiszen szöviben van. Szerintem... Ja és nem igazán tudom az embert mire lehetne még használni a tolin kívül :) Pesze az is igaz, hogy tolinak jobb a félelf. |
Jó kis éplista!:D
csak nekem nem tetszik annyira az éheztetés:( de ha már éheztetek akkor 10-12 körig legyen elég gabcsi:) |
Quote:
Lesznek vagy 10-en a csoportban, így kevés tolival és minimális varival elvan a többi mehet barakknak :D Ha nem is a legerősebb, de ütőképes hadi lenne belőle :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De azért idézem magam: "Ha nem is a legerősebb, de ütőképes hadi lenne belőle " |
Quote:
már ha van gabi a piacon, de ugye éheztetősről beszéltünk :D |
Quote:
Nem sokat lassúztál még látom:D Bár akinek van idelye 6 óránként géphez menni annak talán sikerűl ,de ezt nem lehet bírni sokáig. |
Quote:
|
Quote:
667 lassú kört csinálj így végig és akkor tuti elmegy a kedved a hódtól :D:D Én max háborúk idejére szoktam élezni magam ,mert meguntam a durva éhezést. Jelenleg van egy minimális tanyám és rakim is. Amikor meg megugrik a kaja ára akkor bajban vagyok. |
Quote:
|
Quote:
De láttam már olyat ,hogy felverték poénból 50k -ra:D:D viszont látom neked sok időd van ,ha megtudod oldani így az etetést,grat hozzá:D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Sőőt mostanában már aludni is szoktam. Szóval wap??Az kizárt:cool: Ha egy nagy háborúm lenne akkor 1 nap alatt olyan lesz az orim amivel megeszek bárkit:p Túlképzésből az egységek is hamar megvannak így sok baj nem érhet. És nem azon a pár épületen fog múlni egy háború szerintem:) |
Üres 0 0%
Ház 84 19% Barakk 84 19% Kovácsműhely 0 0% Tanya 56 13% Könyvtár 0 0% Raktár 5 1% Fatelep 0 0% Kőbánya 0 0% Fémbánya 0 0% Agyagbánya 0 0% Drágakőbánya 0 0% Őrtorony 33 7% Kocsma 151 34% Templom 32 7% Kórház 0 0% Piac 0 0% Bank 1 0% 448 hekin, gazdálkodó személyiséggel! |
miért van ilyen kevés torony?
|
Quote:
|
Quote:
kevés a torony, és néhol ilyen magasságabn még futkosnak 30%templomos varis óriások, akik kereszteb rengetnek le, meg lekészüliznek, ha nem is végig, de az egy embernek nagy érvágás! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
de néha az embernek is kell varázsolnia, és ha ezt egyszer is rosszul/rosszkor teszi akkor vége:p |
Quote:
|
Ember-toli 400 hekin
Szasztok!
Üres 0 0% Ház 76 19% Barakk 60 15% Kovácsműhely 0 0% Tanya 53 13% Könyvtár 0 0% Raktár 1 1% Fatelep 0 0% Kőbánya 0 0% Fémbánya 0 0% Agyagbánya 0 0% Drágakőbánya 0 0% Őrtorony 60 15% Kocsma 125 31% Templom 25 6% Kórház 0 0% Piac 0 0% Bank 0 0% 3120 ijj, mind barakkban 3250 vari 6500 toli 98% foglalkoztatottság 16 bála túltermeléssel ;) És feltételezett max tekivel... Ember - Tudós Szerintem ez jó lenne alapnak, ebből ki lehetne indulni. Mindenből átlag, szerintem... ;) |
szerintem is elég jó aztán ha a helyzet úgy hozza lehet variálni rajta:)
|
Mind barakkban:P
Aranyos:D |
Quote:
|
Quote:
|
Kaja:
Hát jó, lehet, hogy lehet éheztetni kicsit :) Mondtam alapnak jó... Barakk: Szerintem aki full ijjra áll be, annak fele-fele arányban kell lenni a barakknak és a toronynak, a tornyot nem kell etetni... Puppi, dehogy haraxom!!!! :) |
Bocsi, lamer vok, mind toronyban akart lenni :D
|
Ha stabil országra vágysz, akkor maradhat a tanya, és mellé lehet hogy megéri beblöffölni egy toronymentesebb embert -kiszámolod hogy éheztetve mit bírna az orid, aztán nem tanyát nyomsz le, hanem tornyot :) -kissé rizikós a vakon kitámadók miatt... de egy élezett emberre számító erős ellenfél ellen megteszi ;)
|
Elég ha csinálnak egy gömböt rólam körváltás előtt és után... A különbségből kiszámolható a kajafogyás-növekedés, a létszámból kiszámolható az éplista nagyja és a maradékból a többi épület....mondjuk a torony...:rolleyes:
Na ekkor van az, hogy ne tartsak raktárat sem ;) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:12. |