![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vagy Wandnak már régebb lejárt a maga 3 napja?:D:D |
na ezt is meg kellett érnem,Wandnak külön topic és máris rajonganak érte.mivé fajul a világ:D:p
|
Quote:
Na ja. Abbahagyja a játékot, és egyből sztár lesz:) |
Quote:
|
GYULa jó a menedzsment ;)))
|
:)
na még elbízzák magukat.
de ugye azé jöttem,hogy ez ne történhessen meg:D:p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ha jól rakom össze a képet, akkor neked most amúgy is inkább kérdéseket kéne megfogalmaznod.. :) |
Quote:
Mi az, hogy én meg a lelkiismeret?:confused: Egyébkén ha arra gondolsz, amire gondolok, hogy gondolsz, akkor tévedsz.;) De ha tényleg arra gondolsz, akkor azt ne itt folytassuk.;) |
Quote:
|
Quote:
nem gondolok semmire, de máris azt mondják, hogy máshol folytassuk...;) egyébként, igen arra gondoltam, amire gondolsz, hogy gondoltam..:D és örülök ha tévedek:) bár tudhatod, hogy ritkán tévedek ;) |
Quote:
ez nem üldözés volt hanem a saját lelkibékém megörzése érdekében tett logikus lépés :D egyébként van iagazság abban amit mondasz, rég nem éreztem ennyi késztetést, hogy visszajöjjek és szétverjek valakit, az iagazam igazolására..:D |
Quote:
Nem ér kiforgatni a szavaimat.:D Ez azon ritka estetek egyike akkor.:) |
Értem én hogy Wand topik, meg Wand így meg Wand úgy, de nem e lehetne e hogy ne rébuszokban beszéljetek? :D:D:D
|
Quote:
hmm.. én nem forgattam ki, csak értelmeztem :D |
Quote:
hmm ezt átolvasva, asszem inkább kéretik mindenkinek nem reagálni rá, magamtól is belátom, hogy ritka xar volt..:cool: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Uhhh, Cassy, kezdessz elég rossz fényben feltűnni... lehet le kéne cseréni a fényteknikust:D:D
|
na, wand formában:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én már inkább itt se vagyok... még itt a végén holmi rébuszokkal is összeboronálnak.:)
Ugye érti az, akinek címeztem!?;) :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:57. |