![]() |
Quote:
|
Nahát akkor egy légkondi a megoldás,nem is olyan vészes az ára ,vagyis drága de megéri.
|
Quote:
Csak ma, nálunk /pedig nem olyan nagyváros, Kisvárda/ 3 raklappal adtunk el kb 3-4 óra alatt, és még ennyit el tudtunk volna adni, ha van.... |
Quote:
Én már tavaly bevásároltam egyet, és most milyen jól is jön... :) Jégakkuval kicsit rásegítek... Igazából nem lesz hidegebb tőle, de a hőérzet máris más. :) |
tényleg egy közepes minöségü szobaventilátor ,milyen árfekvésü magyarhonban?Elöre is köszi a választ
|
Quote:
Split az van, csak azt meg nem mostanában tudják beszerelni, mert be vannak táblázva előre ... ezért vinnék inkább a mobilt :P |
Quote:
|
Quote:
Ui: bár csak egy volt kirakva, lehet, hogy az utolsó darab... :) |
Quote:
de amugy 5000 és 12000 között van nálunk álló, más cégnél nem tom Kicsi az 3000/de azt én nem venném meg/-10000, gyártó függő |
Quote:
|
Quote:
|
Ha nagyon nem lenne semmi, én hekkelnék magamnak fúrógépből :D
Fúrógép, kartonpapír lapátok, nagy zaj, szélvihar :P |
Persze amit irtam az egy nagyon jo minöségü szerkezet
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Most sztem lényegében bármit el tudnak adni, ami jobban keveri a levegőt, mint egy újságpapír.:D
|
Quote:
|
Quote:
Én heti egyszer teljessen kopaszra szedem a hajam:) Múlthéten még a borotva is besegített. Azt hitték páran ,hogy valami szélsőséges csoportba kerűltem :D |
Quote:
mondjuk mostanában már nekem is kezd föltűnni :p de már csak azér sem vágatom le... olyan jó a szembeszél :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy meg a split klimát mi magunknak szereltük fel. csak akkor para ha panelban nem az erkélyre rakod a kültéri egységet, mert azt nehéz felrakni. amúgy kell hozzá egy furó és asszem egy 11-es meg egy 13 kulcs és fel is lehet szerelni. A legnagyobb átbaszás, amikor 40rongyokat elkérnek azért,hogy "feltöltik gázzal", holott az összes splitklima alapból fel van töltve, csak belekéne olvasni a telepitési útmutatóba:D:D |
Quote:
huhuuu...ak ezt mondom itthon h ne h átbaszanak majd:D:D:D |
Végre a végére értem.
Ki kellett nyitnom a nagy ablakot ,mert még meleg van egy kicsit:D Csak bejött valami rovar és azt hajkurásztam. Szerencsére most egy fokkal jobb lett így az idő itt a szobámban:) |
Quote:
|
Quote:
A szobába vagy a barlangba?:D:D:D //vagyis nekem mnidg ezt mondják ha ki mek a szobámból."kinézet a barlangjából" :D:D:D \\ |
Quote:
|
Quote:
nálam az a klíma, hogy ha föllocsolom az ablak aljánál a füvet, oszt legyezem befele a hidegebb levegőt :o |
Quote:
huuu..nekem ez már alázó lenne:D:D |
Quote:
Azért egy tüdőgyuszi nem jó móka. (nekem volt és rossz volt a kórházban feküdni vele ) Akkor inkább megsülök itthon:) Jövőhéten meg imátkozni fogok,hogy meleg legyen,mert megyek nyaralni:cool::D |
Most nincs meleg:D:D
|
Quote:
én lassan gyulladásponton leszek,nyitott ablaknál |
Quote:
|
Most nem izzadok ,mint egy ló:o
Napközben ezeket a sorokat fogom olvasni hátha attól,majd lehűlök egy picit:D |
Még mindig nincs meleg;)
Jót tett a forró fürdő amit nemrég vettem:) |
Hamarosan lesz meleg :(
Bár én bírom, de ez már nekem is sok. Sok folyadék, ventilátor, vizes türcsi, és hódító :) |
Ma kipróbálásra kerül a vízpart, első lépésben a Körös-torok:D Sztem jó védekezési technika:p
|
Aki nem bírja a klímát az mennyen az északi sarkra.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:56. |