![]() |
Quote:
Ez egy alap! Két klán összértékét nézve ,ha 2 körre vannak egymáshoz mehet is az ütés:) Szóval klánütésnél az klánérték számít,de ezt ,majd meglátod te is. |
Quote:
Gondolom micsoda sakkozás mehet az építéssel meg a bontással :D A klán raktárban is kopik a teki? |
Quote:
Szép is lenne,ha kopna:D |
Quote:
Legalább nem azon venném magam, hogy elkopott egy jó nagy adag, mert nem tudtam rögtön vissza tenni :) |
Ezért szokták azt mondani ,hogy 1/A más ,mint a többi csopi.
Azért majd tapasztalnod is kell a dolgokat,mert mindent nem lehet elmondani. Meg akkor nem tudsz magadtól semmit felfedezni. Szerintem jó érzés felfedezni új dolgokat és nem feltétlenűl kell mindent előre megtanulni.Vágj bele nem kell félni semmitől;) |
Quote:
Még lentebb is tanulgatok új trükköket, de az már ritkán van :) Kimondott vari, és toli is átépül A-ban hadisnak vagy egyébb hasznos orinak? Mert 40-50k varit eltüntetni (egy részét) nem kis meló. |
Quote:
Bármilyen oriból bármilyen orit lehet varázsolni. |
Quote:
Sajnos olyan szöviben vagyok, akik csorók, de már elkezdtek gyűjteni, és meg is mondtam hogyan tegyék ezt :) Nekem is a duplája lenne kb.ha nem kellett volna sokat küldözgetni nekik, meg a háborúk is vitték a pénzt. kb. mennyi hekivel érdemes fellépni? |
Quote:
Tulajdonképpen bármennyivel léphetsz, csak minnél lentebb vagy, annál inkább megy a gyilok az orik között. Sűrű a mezőny, és mindenki haladni akar:) Igaz, 2400-on is sűrű a mezőny:rolleyes: |
Quote:
Akkor még odébb van a szintlépés :) Viszont ha lentebb vagyok, akkor már sokkal lejebb úgysem kerülhetek. |
Quote:
Végülis lent lehet igazán ráhangolódni az A-s csatározásokra. Ott még anyagilag is könnyebb bírni a dolgot, meg az esetleges veszteség se olyan nagy. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Majd igyekszem éjszaka támadni, bár én is inkább nappal vagyok aktív :) A gyávaság az, hogy csak akkor mernek támadni, amikor vki kimozdul a seregével. Ez már jellemző a 3. és a 2. szinten is, de gondolom A-ban ez hatványozottan igaz... |
Egy 4 tagú klánban milyen felállás az ideális?
|
mennyi az átlagos kativesztés egy kláncsatánál? (furdalja az oldalam az A ezen része is)
|
Quote:
|
vak vezet világtalant? :D:D
amennyire én tudom, beszéltek arról itt a külsőn, hogy meg kellene azt változtatni, hogy egy darab kati sem hullik el a csatában :o |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ebben az esetben torony sem kell neki. Ekkora kockázatot vállani kell és 60 % barakk siman kijön amivel lehet támadni. Nagy kockázat sincsen ha minden oraban tudsz egyet tavolozni. Kiraksz minden sereget a piacra. Ekkora gabona + ban vagy es telik szépen a klanraktár. Ha látod jönnek feléd mérlegeled hogy védeni jobb vagy szembemenni. Ha pedig nem jönnek orakon át akkor kimész klantamadni egyet. :Ö) Ez 1 yarddal egy ideig játszható. De közben képezni kell. |
azért ez csak pici hekin elég. nagy hekin egyfősbe nem elég az 1 (se a 4,295) mrd se...ott kell állandó védelem és max pénz.
és én a 0 tornyos orikat sem támogatom, ha ez egy kezdőknek szóló téma. |
Azért van veszteséged egyéniben. Ezrével hullanak a katonák.
A klánfelállás attól függ, milyen irányba akartok haladni. Mi hatan vagyunk, 1 elf kajás és véd, 1 törp aki termel, 3 harcos (2 gnóm, 1 óriás) és 1 óriás vari(én), aki most szintén harcossá épültem. Ha valakit be akarsz ütni legalább 50% barak kell, de itt 3k heki körül már az sem elég.Itt simán kell 60% barak, alapban íjjakkal, támadás pedig full seregcserével. Csak pénz kérdése hogy hogyan tudsz haladni, meg hogy mennyit tudsz gép előtt lenni. 5 nap alatt jöttem fel 1500 hekit.De ne kérdezd mennyibe került. :) |
Én sem ajánlom a 0 tornyot. 60% barak, meg 8-10% torony nem árt.
Aztán hogy a többi mire elég, azt ki tudod számolni magad is. :) |
Kell torony hiszen kaját sporolsz és meg jobb is a védelmed. De azokkal támadni nem lehet.
Igen egy ideig lehet csak egyéniben menni utan kel lmeg 1 tag es kettesben de nem látod értelmét egyből 10 be. Akkor sose támadnak klánban... Amugy vágom milyne drága felmenni. Láttam már olyat is :) |
Alba! Igazad van a kis klánt illetően.Mi összejöttünk mindjárt heten, tapasztalat nélkül.... hogy ne részletezzem.
Most is vagyunk hatan, de semmi értelme.Csak akkor jó, ha fedezgetni akar az ember, mert akkor a törp termel, nem kell piacról építeni meg képezni.Nomád életmód, gyűjtögetés. :) Viszont a klántámadást elfelejtettük.Nincs rá esély.Csak ha beakad valaki ahol többen szabiznak (mondjam úgy: egy tudatlan klán). |
Ez egyre bonyolultabb lesz, mint sejtettem :)
Mindenki más tanácsot, és összeállítást ajánl. Tudom, hogy egyik sem egy életbiztosítás, mert üthetetlen ori nincs. Majd igyekszem össze tenni vmi jobb fajta orit :) 18% ház 10% torony 50% barakk 10% templom a többit meg felosztom egyébbre, ami már nem olyan sok :( Még nem tudom hogyan vágjak neki, szövivel vagy nélküle. Egyedül nincs kitől tanulni (bár sokat segítetek itt :)), ha meg többen összeállunk rutintalan, kezdő játékosok abból sem sülhet ki sok jó, és még az sem fog a totális csődtől megmenteni, hogy sokat vagyok fent. |
Gyere, én beveszlek a klánba hadisként, és meglátod hogyan működik.Azután, ha te másként látod jól, akkor kiléphetsz, vagy újrázol egyet.
SZK-n nem tudsz meg semmit sem.Csakis a játékot ajánlom. |
Az építkezést A-ban ajánlom, olcsóbb.Csak a barakjaid legyenek tele sereggel.
Védelem alatt át tudod magad építeni klánraktárból. |
Quote:
Ha kell akkor szivesen leszek hadis, de amint említettem sok jó tanácsra van szükség (mint a topic is mutatja:)) Azért a kláncsatát is szeretném kipróbálni, ha van rá lehetőség. Nem tudom mikor lépek A-ba, mert az egyik szövim most újrázott. Akkor inkább barakkra gyúrok majd, de fent építek át :) Hogyan foglak megtalálni majd? |
megkaptad?
oda irhatsz bármikor.ott többet vagyok :) |
Quote:
Elmentettem, és küldtem ez zöldet is :D |
Quote:
1 mrd-om úgy volt ,hogy szinte egy deka egység nem volt az orimban. És írtam is ,hogy építésre kellhet a lé,mert nekem is arra kellett. B-ből lépve teljesen átépűltem. Szóval akkor mire is elég az 1 mrd? Amit írtál seregcsere meg rakja ki az egységeit piacra és üssön szépen felfelé.... Szerintem ez egy kezdőnek elég merész húzás lenne.Te biztos jobb kezdő voltál és voltak melletted vér profik ,de nekem első nekifutásra ez mind kínai lett volna és nem jött volna össze! Amit leírtál azt ne kezdőknek javasoljuk akik még soha nem jártak A-ban. |
A-ban lehet valaki seregcsere nélkül jó hadis valaki?Ha nem akkor ahhoz mennyi lóvé kell?
|
Quote:
|
Még érdekelne, hogy a sereg koptatás mit takar egész pontosan? :D
|
GAben
A koptatás az hogy kitamadsz észreveszed hog mennek feléd.Ekkor kirakod a lakiteki paicot. Amiatt a barakkhelyed lecsökken, a kint lévő seregek egyrésze elkopik/elveszik. Visszateszed a lakitekit és ujra van helyed amire vehetsz ijjat. |
Quote:
|
Quote:
Az 1 mrdugy elég hogy cseréled a seregeket tehat alapbol fullijj vagy es van pénzed fulll lora cserélni. De tény és való 1 szemelyes klanban nehez mert etetni is kell. De ha sok fős be lépsz kicsi a klanutes esélye. |
Quote:
koptatni csak full barakkos támadásnál érdemes. viszont egy nagyon költséges dolog, úgyhogy érdemes megfontolni,hogy megéri-e. |
All times are GMT +1. The time now is 05:28. |