![]() |
még vmikor 2001 év vége felé, a koleszban állandóan a neten lógtak a haverok. néha lenéztem hozzájuk, és akkor láttom, ohgy mi az ami ennyire megbolondítja őket. Regiztem én is egy orit, egy év játék kb, aztán 2-2,5 év mélyszabi. aztán előszedtem.:) a kódot nem tudtam már, de sikerült felébreszteni. aztán állandóan kérdik a kollegák, hogy miért nyomogatom állandóan a telefonom. nem nagyon tudom elmondani nekik...
|
Quote:
|
Már nem emlékszem, valamelyik oldalon volt egy link,nem volt semmi dolgom, így regisztráltam.
függőséget okozhat,olvastam. persze,én meg elhiszem. azóta van 4 országom, egy wifis telefonom,s még magamnak sem merem bevallani,de azért vettem, hogy délutáni nethiányom kiküszöbölve hódozhassak,és majdnem teljes értékű szövitag lehessek :) (éjszakázást még nem vállalom:) ) "már megint hódítózól?"-ezt hallom állandóan barátnőmtől.de nem értheti:) függő vagyok,na és,talán bűn? :D |
Quote:
|
Miért kezdtem el hódítózni ? Há azé' me jó :D 2005. dec. 27.-én épp nem akadt más dolgom mint lepattantam a gép elé és az egyik játék oldal stratégiai részét böngésztem és egyszer csak bumm Hódító imádom a stratégiai játékokat ezért érdekesnek találtam :) Első országom egy Fél-elf Harcos volt :D hjajjj aki elkezd vele szekálni az megjárja :D:D:D Függőséget okoz ? áhhh dehogy suliból gyorsabban érek haza mint valaha :D:D:D
|
Ez a karácsony környéki kezdés ez úgy látom nagyon sokaknak bejött. :)
|
Én kb 1 éve indítottam az első orimat, mert éppen betegeskedtem és semmi nem kötött le, gondoltam nézek vmi stratégiát a neten, beírtam a keresőbe és ezt is kidobta, szerencsémre:D:D
Suli mellett inkább csak hétvégi játékos vok, de ha van egy kicsi időm érzem magamon a függőséget /4 óránként kelni, ha kell stb/ :) |
én is a kollégáimnál láttam a játékot. sokat játszottunk egymás ellen sima PC-s hálózatos játékokat, és egyszer csak láttam hogy valami webes cuccal játszanak. megnéztem, de nem igazán érdekelt, csak az, hogy ismét egy dolog amiben összemérhetem az erőmet velük (és legyőzhetem őket ;). aztán titokban regisztráltam, és elkezdtem játszani, ha jól emlékszem 4xxx sorszámmal még az első hódítóban. aztán mire utolérhettem volna őket (akkor még csak egy nagy csoport volt), már csak egyikük játszott, én meg elmentem nyaralni a forduló vége előtt, így aztán a küzdelem elmaradt (meg a második forduló elejéről is lecsúsztam). később aztán játszottunk szövetségben többükkel is, és így utólag azt hiszem ez jobb volt mint ha egymás ellen lettünk volna :)
|
Quote:
Én is valami online stratégiát kerestem, és úgy akadtam rá :) Pontosan nem tudom mikor kezdtem, de még akkor voltak őrposztok azt toom :) persze súgó meg ilyesmi nem érdekelt :D Bár büszke vagyok magamra, mert eljutottam 4/L ig...oda is azért léptem fel, mert jött az, hogy már régóta elnyomom a kisebb országokat :) Egyébként nállam nem volt ritka 7körre lefelé támadni gömb nélkül...persze mindent kiküldtem a védő kivételével :D Aztán nem volt rá időm és otthagytam...majd 2005 őszén kezdtem megint játszani, mert volt időm és új orit regiztem, persze ugyanarra a mailcímre és ezért pár hét múlva mentem is anarchba :( Aztán új ori új címre és azóta is rontom a levegőt :D |
Quote:
|
én 2005. decemberében kezdtem hódozni. egy barátommal ugyanis mindig versenyeztünk kinek van több játéka honfoglalóba, aztán egyik nap azt mondta nem honfoglalózik már, hanem hódozik (később abba hagyta). eleinte 2 naponta pár perc volt, aztán minden nap pár perc kivéve hétvége, majd jött az aktív játék, amikor csak tudtam géphez ültem, sokszor lebuktam:o
aztán be lett kötve a net és azóta minden nap aktív vagyok. |
de jó kis sztorik :-) végig mosolyogtam :-)))
engem az idegbajom és a depressziom hozott ide :-) ez a két lassan állandósult dolog nálam a munkámból adódi, és ez igy is marad, amig nyugdijba nem megyek :-) szóval lényeg a lényeg, hogy 2003 nyarán, hogy nyugtassam fenti kinjaim kiástam kézzel egy 42 nm-es kerti tavat, ez nyár elejétől október végéig tartott, és eredménye képp lett egy szép kerti tavunk :-) aztán jött a tél, melohegyek, de utána megint jött 2004. nyara... passz most mit csináljak, a kert rendben, a gyümölcsfák formára metszve, mivel csillapitsam saját hülyeségem... és akkor egyik este 10 órakor beugrott, hogy anno jó pár évvel ezelőtt az egyik fiu ismerősöm magyarázott valami hóditó nevü játékról, amit akkor anno meg sem hallottam igazából, mert valami ujabb fius hülyeségnek tartottam... De most gondoltam megnézem a neten, hogy egyáltalán létezik-e még ez a játék... hát létezett... és megszületett Alsotavak Országa, többszöri próbálkozásra, mert persze szőke nő lévén miért is sikerült volna azonnal egy orit reggelnem :-)) innentől kezdve éjjel nappal rá voltam kattanva.... illetve most is rá vagyok éjjel nappal, de ezt el ne áruljátok a többieknek :-)) |
Úgy látom nem csak én vok függő :D:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
A mai nap is megszületett egy költői kérdés:) |
Quote:
"Hétköznapi szóhasználatban a függőség szót a ragaszkodás, hozzászokás, szükséglet értelemben használjuk. A függőség jelenségének önmagában nincs pozitív, vagy negatív értéke, jelentését a kontextus adja, pl. a függőség egy csecsemő számára a túlélést teszi lehetővé – ez Fairbairn szóhasználatában az infantilis függőség. Amennyiben az érett függőségbe való eljutás sérül, kóros függőségi állapotok (szenvedélybetegségek, azaz addikciók), illetve kóros függetlenségi állapotok (autiszikus magatartás) alakulnak ki. A szenvedélybetegség – azaz addikció vagy kóros szenvedély – hátrányos helyzetbe hozhatja az érintett személyt és környezetét is, mivel kényszeres viselkedési mintákból áll, melyekben a viselkedés irányítása, abbahagyása sikertelen. Pszichológiai értelemben véve a kóros szenvedély azt jelenti, hogy egy a hétköznapokban elterjedt és normálisnak vagy csak enyhén deviánsnak látszó viselkedésmód mintegy elszabadul, dominánssá válik." |
[off]A Hód Függőség pozitív vagy negatív?:D:Dsztem pozitív[off]
|
Nekem elég necces volt regelni elösször :) Kábé 3 éve lehetett mikor haverom szolt, hogy alázzuk le a népet itt szal hát regeltem, ami talán 3 hétbe került mivel napi olyan 4-5 orit regeltem gyors csopiba mire rájöttem a dolgokra :D
Elösször hullával kezdtem játszani gondoltam magamban az a legjobb mert csak 3 hátránya van felsorolva :D De amit a legviccesebnek tartottam mikor megláttam a kiirást : "A játék függőséget okoz" Gondoltam magamban kijaza , a csacsi aki függő lesz egy számos játéknak ahol semmi kép... és most itt tartok félóránként távol esténként iccakázás :DD |
én is egy stratégiai játékot kerestem a neten,aztán láttam,hogy a tesóm játszik vele,és megkértem,hogy magyarázza el(sztem ki lehet találni,hogy előszőr azt sem tudtam,hogy most magyaráz,vagy valami mást csinál:D )
ez kb 2003 vége fele lehetett.Első orim neve Engora volt...hogy honnan jött a név azt ne kérdezzétek mert foggalmam nincs:D Előszőr napi 1 percet foglalkoztatott,aztán mostanra már óránként 1 perc:D |
Quote:
|
végül is lehet pozitiv függőségnek felfogni, mert a függőséghez mindenképp hajlam kell...
habár mindenkinek van valami mániája, csak valamit elfogad a közvélemény valamit meg nem... na most én asszondom inkább itt üljünk mint a kocsmában, amig az asztal alá nem isszuk magunkat nap mint nap, vagy estleg egy egykaru óriás áldozátává váljunk, arról nem is beszélve, hogy a párom addig nem néz más nőre, a kislányomnak meg nem jut eszébe a pláza :-))) és az összes felsorolttal szemben a hód még mindig olcsóbb, ha a netet és a vip árát összeadom, akkor is :-)) |
Quote:
Akkor én deviánsan kóros függő vagyok:) |
na ja, úgy látom elég sokan 2005 decemberében kezdtek:)
mikor először leültem megláttam, hogy se kép se hang, na mondtam, hogy ez mi akar lenni. ott is hagytam kellően 3-4 napra, aztán csak elkezdett izgatni,hogy miért nincs kép, hogy az úgy jó lehet, aztán azóta játszok:) még emlékszem, hogy a régi verziót fújtam vágtam kívülről, hogy melyik menüpont hol van, aztán jött ez az új, és kb. 5 percbe telt mire megtaláltam, hogy hol az események meg minden (azelőtt csukott szemmel meglett volna első katt-ra):D aztán most már ezt fújom... |
az első orimat vmikor tavaly nyáron reggeltem a lassúban. Bátyám mutatta meg. Akkor még mndtam neki h ez egy elég debil játék, meg semmi élvezet nincsen aztán szept körül amikor már szöviben voltam egyre töb időt töltöttem vele. aztán töröltem és mondtam magamnak h ideje normálisan játszani ha már játszok. Szal okt-nov között reggeltem a mostani egyetlen orimat (ennél több nem is lessz :cool:) Függő még nem vagyok (asszem :rolleyes:) Párszor már bedühödtem h egy játékhoz igaztsam az életem és nem maradok fennt v. nem megyek gép elé miatta, de aztán mindig eszembe jut h nemsokára jön vissza a teki a piacról és mi lessz vele ha vmi szemfüles toli kiszúrja v pont akkor van kopás szal mindig olyankor valahogy mindig gépközelben vagyok:rolleyes::rolleyes:
|
Quote:
szóval függő vagy,üdv a csapatban ;) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:39. |