![]() |
Quote:
|
Quote:
A nem vipesnek nincs helytartója... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
ht-ja meg csak a vipeseknek van, tehát ahogy Ati mondta a javaslat nem vonatkozik a nem vipesekre |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyik esetben sincsenek az oriban ezek a katonák, és ez a lényeg! |
Quote:
A javaslat arról szól, hogy a helytartó mit adjon el. Helytartója csak vipeseknek van. Mivel a nem-vipeseknek nincs helytartójuk, ezért őket a helytartó esetleges változtatása nem érinti. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Elmenés = bejönnek a seregek, és mivel nincs elég hely annyi seregnek, ezért az el nem férők elmennek. Ez mindenkire igaz. Eladás = fogod magad, és mivel látod, hogy jön be 1000 lovas, de nincs helyed, eladsz valamit a piacon, hogy legyen 1000 helyed. Azt adsz el, amit akarsz. HT eladása = ő is elad 1000 valamit, csak nem feltétlenül azt, amit akarsz, hanem egy előre meghatározott logika szerint kiszámolható egységet. A javaslat azt mondja, hogy ne előre meghatározott logika szerint adja el a HT azu egységeket, hanem beállíthasd, hogy milyen sorrendben szeretnéd, hogy ezt tegye. A javaslat a nem vipeseket nem érinti, hiszen nekik nincs helytartójuk, és eddig is saját maguk adták el a seregeket, ezután is saját maguk adják el. Az égvilágon semmi (nulla, nill, nihil, zéró) kihatása sincs ennek a javaslatnak azokra az országokra, ahol nincs helytartó. |
Quote:
|
Quote:
1ori nem vipes: megrengetik, elmegy 2000íj, mert nem tud választani a 2000íj vagy elit közül. 2ori vipes: megrengetik, piacra kerül 2000elit, mert tud választani. A nemvipes oriban minden ugyanaz, mint előtte. A vipesben megváltoznak a "játékszabályok". Tehát a nemvipes relatíve rosszabb helyzetbe kerül, annak ellenére, hogy semmi változás nem történt vele. (Másrészt egy rengetésből nagy valószínűséggel látszik, hogy vipes vagyok-e vagy nem, ami szerintem szintén hátrányosan fogja érinteni a nemvipeseket.) |
Quote:
|
Burning: jelenleg a helytartó abban a sorrendben adja el, ahogy elmennének, feltéve, hogy még piacra tudja vágni a lelépőket. (Legalábbis feltételezem, hogy ez így van.) Ha tehát azt módosítjuk, hogy milyen sorrendben lépjenek le, akkor is ugyan úgy megvan a cél! És így nem csak a VIP-eseknek.
Pepa paci helyett elmenő íjai: a még nem otthon tartózkodókat a Ht sem tudja eladni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha így vesszük, a HT eladással jelenleg hátrányban vagy, mert nem azt adsz el, amit akarsz, hanem fixen megvan szabva, hogy mit. |
Quote:
Minden esetben először az otthoni sereg megy el. És azt hiszem harmadszor írom: ez a téma nem a seregelmenetel sorrendjéről szól. Kéretik nem szétoffolni a témát, másodszor kérem. |
Quote:
habár az értelmes dolog az lenne, ha globálisan lehetne állítani a katonák prioritását, mindenkinek :) - csak sajnos ez nem az a topic :o |
Quote:
|
Quote:
Igen. Ez támogatható megoldás lenne, de nem hiszem, hogy bevezetésre kerülhetne. :o |
nincs értelme
Én akkor most kiszállok ebből, mert nincs értelme. Azt hittem a megbeszélések topicba olyan témát kerülnek amik megvitatásra kerülnek kerülnek és megbeszéljük minden szemszöhből és megvizsgáljuk az újítás másra gyakorolt hatását. De ha itt csak a dolgok önmagába vett előnyös hatását vizsgáljuk, akkor nekem itt már nincs helyem.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vagyis mivel a nem helytartós országok eddig is eladták, ahogy akarták az egységeket, és ezután is el tudják adni, vagyis a részükre az égvilágon semmi változás nincs, ezért őket ez a javaslat nem érinti. |
Most már én is feladom. :( Kéretik a szavazatomat áthelyezni a 'maradjon így, ahogy most van' opcióra!
A félreértések elkerülése végett: a módosítás mellett vagyok, de, ha a nem VIP-esek élből ki vannak zárva, akkor a javaslat elfogadhatatlan! Monro: ha már pirosat osztottál azzal az indoklással, hogy akkor dögöljön meg a szomszéd tehene is, hát akkor nem érted, miért írtam! Azért, hogy ne dögöljön meg szegény nem VIP-s szomszéd tehene! Mert hogy én VIP-es vagyok, úgyhogy a saját tehenemet ölöm ezzel. |
ritkán mondok itt ilyet de hihetetlen az emberi butaság..:mad:
az a gond, hogyha valakit lerengetnek akkor a az elitjei helyett az íjja mennek el? mert szerintretetek a vipnek kirakja az elitet ha kell és marad az íjj, és hű de negy extra védelme lesz?? csak azt tudom elképzelni, hogy sosem voltatok vippek, és soem állítottatok be ht-t. ha valakinek úgy van beállítva a ht, hogy 1-2 rengés után fellépő barakkhiány miatt piacra menjen, az nem normális. ez esetben jó esetben reggel 8ra már egy dab piaca se maradna ergo szerintem a legtöbb embernél úgy van beállítva, hogy a seregméretéhez képest pár rengéssel ne menjen piacra, hanem hagyja őket elmenni, (pesrsze ha van pár üres helye, megint tök tárgytalan) tehát ezen a téren mi változik?? semmi. a seregek mindenkinek ugyan abban a sorrendben mennek el, az meghogy a ht- hogy teszi ki , ahhoz a nem vipeknek semmi közük. úgy teszi ki ahogy akarja az ország gazdája. és gond ez valakinek? akkor esetleg vippelje be az oriját és máris neki is megvan. nincs rá 500 ft-ja? oks sebaj, majd más kifizeti a játék fenttartást. de akkor ne kezdjen már pattogni egy kényelmi szolgáltatáson.. majd ha a ht támad is akkor lehet siránkozni, a nagy előnyről.. addig meg bátran csendbe lehet maradni. |
Most én is egyetértek Atival ebben, így ha meglenne adva a prioritás a HT-nél ,
Pontosan UGYANNYI elönyt élvez a másik mintha Ő ÜLNE A GÉPNÉL, semmivel se többet!!! a HT lényege hogy helyetted cselekszik amikor nem vagy ott. |
Quote:
Igazságtalan az élet:D |
Quote:
Te semmilyen hátrányt nem élvezel akkor ha nincs ht-d de a gépnél vagy!!! (kivéve az extrém eseteket amikor hiába vagy gépnél már csak a ht tud reagálni) |
Quote:
Más kérdésem nincs köszönöm. |
(Off: mert megszólítottak
Quote:
Köszönöm, más kérdésem nekem sincs. [Csak még egy: vajh miért van, hogy az utóbbi időben érvelés helyett személyeskedéssel akarnak lesöpörni? <Tisztelet a kivételnek, mert azért volt érvelő is!>]) |
Quote:
Nem tudom, hogy van-e nekd vagy nincs amíg nem írtad... De mivel írta így számomra felmerül a krédés hogy ezek után mért szólsz hozzá ha nincs. mégpedig azért mert volt és tudod miről van szó és sajnálod azoktól akik vipet fizetve szeretnék hogy végre jól kezelje a HT azt amit eddig hibásan kezelt le.... Ezt akkor nevezzem irigységnek vagy minek mert szted tul nagy előny az ami eddig is megvolt csak mostmár jól is működne? :O |
All times are GMT +1. The time now is 19:23. |