![]() |
egyetértek Ati nem nagy a valószinűség... ha meg igen akkor az gáz:eek: akkor már van orid az anarchban:D vagy pedig eggyel több lesz:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Köszi szépen! Hali! |
Quote:
Ez alapján, egy érdekes helyzet elé állítottál. Én bátyámmal vagyok egy szöviben. Én Veszprémben tanulok, ő meg Dunaújvárosban. Otthon, van vagy három gép, szintén router mögött. Tehát, ha haza megyünk hétvégére, akkor is lehet, akciózni, persze külön gépről? Eddig úgy oldottuk meg, hogy csak varázs pakolás volt ez idő alatt. Hogy egyszerre legyünk otthon, kb havonta 1-2x fordul elő. 2 napra max.. |
Valakinek van valami ötlete?
Érdekelne a válasz, de nem szeretnék ezért új topikot nyitni.... |
"Nekem nagyon állat ötletem van. Mégiscsak felnyitom a félliter almapálinkámat:)
Vagy mivel kapcsolatos ötlet érdekel?" "postal fentebb olvashatod... "Szia Ati! Ez alapján, egy érdekes helyzet elé állítottál. Én bátyámmal vagyok egy szöviben..." Ezzel kapcsolatban van-e valakinek ötlete. Mert Ati nem válaszol... :( |
Quote:
|
Quote:
natessék, közben meg már kaptál is választ ;) |
Quote:
Írok egy üzit, a két ország nevével, hogy szerinted, ez gáz-e. |
Quote:
|
Quote:
Szerinted, azért inkább, csak defenzíven játszunk, vagy lehet, normálisan is támadgatni? Persze külön gépről. De szerintem az 1 értelmű, ha 1hónapban, csak 2nap jön azonos ip címről a kérelem, és a többi 28nap, meg teljesen más ip-ről. Tehát hogy ez esetben egyértelmű-e a szervernek, hogy 2teljesen külön országról lenne szó? Vagy azért jobb az ovatosság? És ne csináljunk semmit? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Köszi szépen a segítséget. |
az elvileg a kulcszó:)ez a gáz, hogy ilyenkor senki sem biztos benne:D
|
Túl vagyunk a hétvégén, hódoztunk folyamatban, és nem lett semmi gond. Most már persze külön ip-nk van, külön városban. :)
Köszi Ati a tanácsokat. |
Áthelyezés
Üdv mindenkinek.
Országomat áthelyezték 4/L-ből anarchba, elvileg több ország irányítása miatt. Hogyha ez nem így van, akkor hogy lehet utánajárni a dolgoknak? És ha netán csak tévedés volt, hogy lehet visszatenni az orit az eredeti helyére? Épp most szeretttem volna vele szintet lépni:mad: Várom segítségetek. Üdv. |
Quote:
|
Ha vipes vagy, akkor talan valaszt is kapsz :)
|
Quote:
|
már írtam.
Vajon mikor jön rá válasz? Elég sürgős lenne. |
Bármennyi vipet odaadnék, csak a volt helyére kerüljön...
|
Quote:
e mondat alapjan a FAQ-bol :) akkor vegulis, a VIP-esnek mivel is van tobb "joga" ebben az esetben? |
Már írtam a supportra.
Vajon mikor jön rá válasz? Télleg itt izgulok a gép előtt, mert szintlépés előtt álltam éppen. |
Quote:
|
Quote:
|
Akkor azt mondjátok legyek egy kicsit türelmesebb?
Próbálok, de azt írja, hogy 30% lesz a morál, és 1%-ot emelkedik körönként akkor is, ha szabin van. Ok, nem fizetnek adót, benyelem. De a % sehova nem emelkedett, pedig 2 kör is eltelt azóta, sőt, a Várható épületfenntartási költség is ott figyel még mindig. :( Semmi akciót nem merek kezdeni, se piac, se semmi, nehogy a végén emiatt ne lehessen visszarakni az orit. |
1%-ot naponta emelkedik.
S gyujtogatni is fognak. es baratkozz a csopival :) nem olyan rossz az, szerintem... ;) |
Quote:
|
nem a csopival van gondom, hanem ezzel az egy orival.
Ez nem ide lett kalibrálva :) |
"Ettől még választ kap az is, aki nem vipes. Tény, hogy a válasz ilyenkor annyi, hogy az áthelyezés végleges"
De ha valaki nem volt vipes és úgy rakják át, akkor visszakerülhet? Mert nekem ebből nem úgy tűnik. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ha nincs vipje hogy zérózhat? |
torol es ujat indit :)
|
szerintem is csak így tud...
|
Quote:
|