![]() |
Az vmi újabb black banda nem? Ezekről az újabb bandákról megvan a véleményem, no nem mind értéktelen de szvsz elég rossz az arány. Én is hallgatok kemény zenét, de az újabbakat nem annyira favorizálom.
Nincs meg vkinek az Anno Domini szövegkönyve már mindenhol kerestem de nem minden számé van meg? |
Hell
Végre valami értelmes társaság:rolleyes: Legjobbak: Slipknot,Rammstein,In Flames,Amon Amarth,és még sorolhatnám:D Én tavaly Rammon voltam kint..most lehet megyek az In Flames-re meg a Stone Sour-ra.. |
Quote:
|
Sajna tényleg halottnak tűnik... pedig tényleg jó téma :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sok a nyúlszájú repper meg diszkós :D
Csokibácsi: Nem..csak a kedvenc korszakom a történelemben :) spirit.. : Nem haragszom én..nehéz engem megharagítani poénkodással..mivel én is imádok piszkálódni,meg viccelődni :P |
Nem katolikust írtam ám ... :)
Kaotikust - ... metál topic :) |
Quote:
Na bebizonyítottam,hogy 75ös az iq-m :D Tehát ha lehet ne olvassátok el az előbbi üzenetemet :):rolleyes: |
Hát nyúlszájú rapper ideoda, én a hétvégén hallottam kis rockzenét (annyira rockanalfabéta vok hogy nemtom milyen volt:o ) amiben a dobos a gitáros és a basszusgitáros mellett egy szaksofonos nyomta az igát és a fő durranás az énekes srác volt aki az iszonyat változatos hangját rapperek gyorsaságával forgatta...:cool:
Iszonyat bejött, kb vagy 6éve csápoltam rockra legutóbb de most benn toltam szinte végig:cool: |
Szereti vagy egyáltalán ismeri vki a Darkthronet?
|
Quote:
Mit nyomatnak? |
Nem szeretem a kategóriákat, főleg metalban nem, de válaszolok természetesen. Varg Vikernes szerint "aryan germanic music", a metalújságok szerint black metal. Lehet választani, sztem Varg kicsit jobban tudja.
Azért hoztam fel pont ezt az együttest, mert egy számukban sokatmondó szöveg van, idézem is, remélem rátok - metalhallgatókra - is nagy hatással lesz. Csak egy részletet közlök a teljes szövegből, a szám címe Paragon Belial. (Maga a cím is sokat mond) "The Ancient White light writings were just lying men and their Pens You are the same, only in Black. Return with the knowledge of making your own god" Lehet gondolkozni h miért írtam pont ezt, mi célom van ezzel? |
Quote:
Nem is kategóriát kérdeztem..én sem tudom azt mondani,hogy csak metalt halgatok,vagy pl a SLipknot a kedvencem,de ők sem sima metalt nyomnak..egyedi a stílusuk.. :) Amúgy sorry de az angol tudásom ilyen szinten eléggé hiányos:confused: |
Jah amúgy meg nekem ilyen együttes az Amon Amarth..annak meg hivatalosan "viking metal" a stílusa :)
|
Quote:
|
Quote:
No nem kell félre érteni és elborult elmének tekinteni ezért, de ha sz@r napom van-volt-lesz annál aggreszívabb zene kell a nyugalomhoz. |
én death/black metalt hallgatok ha nyugalmat akarok... úgyhogy telesen normálisnak tartalak :D
|
Sziasztok !!! Nekem örök kedvencem az IRON MAIDEN..de a teljesség igénye nélkül még pár kedvencemet felsorolnám...ADX VENDETTA BULLDOZER OMEN / az amerikai és nem a magyar / MERCYFUL FATE / KING DIAMOND EXODUS MEGADETH HELSTAR ABATTOIR
|
szerintem, ha ilyen zenéről van szó, lényeges, hogy az énekes ne szopránban (tenorban) énekeljen mert kifejezetten idegesítő. főleg, ha férfi az énekes. és főleg, ha erőlteti...
amiket hallgatok: System Of A Down, KoRn, Ramms+ein, Static X, Adema, Marylin Manson, Deftones, Mudvayne. |
Sok számomra is kedves együttes került már korábban megnevezésre, én is gyarapítanám a sort, s egy kis receptet is írnék, ami nálam abszolut adrenalintúltengést, s csodálatos élményt ad, ez pedig hegyikerózás közben trashmetált hallgatni:)
Engem elvarázsol a hegyoldalon lefelé való száguldás közben hallgatott gyors, pörgős metal. Szabadság, élvezet, veszély, gyönyörű:) Kedvenc: Katatonia, Manowar, Falconer, Crematory, Craddle of Filth, Death Can Dance, Infernal Majesty, s az örökérvényű Metallica számok.. s a legtöbb black, death, gothic metalt játszó együttestől van olyan szám, amivel szívesen rongálom a dobhártyám:) |
Udv, In Flames, Amorphis meg Opeth ha nyugalom kell, olvastam odebb hogy par kollega ugyanezeket kedveli :) (ezaz sracok :cool: )
Kedvencek koze tartozik a Celesty, Divercia, Pyramaze, Cardiant, Falconer, Lacuna Coil, Mercenary, Korn, Sentenced, Anathema meg a Dream Theater. Az utobbi idoben meg elegge rakaptam a punk meg az alternativ rock-ra, ezek kozul ami elso meghallgatasra tetszett: Good Charlotte, Sum 41, Breaking Benjamin, Three Days Grace, Placebo meg termeszetesen a Red Hot Chili Peppers es meg jopar masik :) |
pillanatnyilag
The Birthday Massacre - Nothing and nowhere :rolleyes: |
Quote:
|
nekem még "csak" 8 éve a kedvencem :D
|
Kedvenc Heavy Metálos együttesem az Iron Maiden. ;) . Remélem ti is szeretitek :)
|
Quote:
és a szüzacélt? ;) |
Pff evakármi, az metal kategória?
|
nu metál. :)
|
Nálam az evaakármi egy szinten van az ezzel leírtakkal, nem tudom tudod-e de linkin módra ők is beépítettek egy hapit aki reppelget, meg amúgy is 0 az egész, ha az metal akk én vmi nagyon mást hallgatok metal címszó alatt.
TCS sose volt metal, az hard rock. A depresszió meg egy moslék, azok összekevernek mindent nem sok saját ötletük van, szánalom. A szövegeik meg, na attól kapok röhögőgörcsöt. TCS koncerten már voltam, de nem nagyon tűnt fel a fentebbi jelenség, tény h nem mostanában jártam. Az első koncertjükön amin voltam pl hatamas tombolás volt. |
Quote:
|
Annyi de annyi sokkalta érdemesebb zene van ennél a Tv által felfújt semminél. Ha nem lenne a média támogatása, meg a törekevés h minél több ilyen zenével árasszák el az emberek agyát sehol nem lennének, mert kb annyik is. Semmi új, vagy magas fokon művelt zene az evakármi. A rapelésről annyit még annyit h igazad van ne általánosítsak. Nem is tenném, ha nem olvastam volna valahol egy interjút az egyik linkin parkos csókával (vagy vki mással nem emléxek már régen volt) aki állította h miután nekik bejött a rap, mrs lee (remélem így hívják az énekesnőt) és/ vagy menedzserei is gyorsan beszereztek egy ugyanolyat, azaz egyszerűen ők is tudatosan ellopták, lemásolták ami sikeres, ami pénzt hoz! Egy albumukat hallottam, meg is van mielőtt azt gondolnád h a klippes számok alapján ítélek kizárólag.
A zenei kategóriákról írottakkal egyetértek. A lényeg a zenén van. |
kicsit megcsúszva írok ide is :)
én is főleg blacket hallgatok...meg minden mást :) bár ha nyugalom kell akkor anathema vagy gathering. de szeretem a dimmu-féle zenét is,v mayhem, satyricon, meg hasonlók :) magyarok közül pl a sear bliss a kedvenc :) |
Nah, ha már megtaláltam ezt a szegletet:)
Kicsit bővítem a korábban írtakat:) Carpathian Forest, Behemot, Dimmu Borgir, Infernal Majesty. Magyarok közül Christian Epidemic, Horda. De bármikor jöhet kis könnyedebb Finntroll, Manowar, Majesty, Falconer:) És persze bármilyen koncert:) Legjobban a kifestős igazán vad bulik:) |
Hmmmm...
:D :D :D Hipp-Hopp Rap :)
DMX, D12, Eminem, Method Man, Whu Thang Klan, Outkast, Missy Eliot stb stb. De éppen ugyan ugy meghalgatom a Slayer, Death, Napalm Death stb zenét is. :D:D :D |
Quote:
Ez aztán a mindenevőség! :) |
Quote:
De mivel elkezdett benőni a felyemlágya(ami nem volt) ezért áttértem a másik stilusra :D Amugy a kedvem határozza meg. Ha szar a kedvem akkor inkább metal de a keményebböl :D Ha meg jobb akkor .... Ja meg az 1ik kedvenc Arwyl-nak tetszik állitolag Prompt Dombóvári banda Kicsit olyan Metallica Kreator beütéssel szerintem igaz nem értek hozzá :D |
Rokkkerek :D:D:D Jeeeee
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:01. |