Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdezz! Felelünk? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=209)

BeeLord 02-19-2006 18:59

kössz

Áhh, értem már. Csak furcsa volt hogy minnél többször lopok, annál több jön. Ilyennel még nem találkoztam. A 17 tolvaj sorsát azért gyanítottam;)

Senki 02-19-2006 19:00

Quote:

Originally Posted by BeeLord
Áhh, értem már. Csak furcsa volt hogy minnél többször lopok, annál több jön. Ilyennel még nem találkoztam. A 17 tolvaj sorsát azért gyanítottam;)

hát mindenesetre lopjad minél többször :p az nem árthat neked :rolleyes: :D

Békés 02-20-2006 06:52

Quote:

Nem olvastam ezta topicot, nem tudom miről volt eddig szó, de erre választ kérek: meggömböztem egy országot magam előtt 16 körre. 400el több hektárja van, de mind lerombolva neki. Semmije nincs 17 tolvajon kívül, és azokat se tudom hol laknak. A legfurcsább hogy loptam tőle tekercset, és minden egyes lopásnál egyre több(!) mágiatekercs jött, a többiből nulla. Ugyanakkor a hírnevem egy centit nem változott, pedig az ellenfél ország óriás. Hogy is van ez?:confused:

Na arra azért kiváncsi lennék, hogy tudtad kiszúrni azt az orit 16 körről, elég kicsi lehet a csopi hogy benne volt a 200-as listában:p

Toto 02-20-2006 07:00

Quote:

Originally Posted by Békés
Na arra azért kiváncsi lennék, hogy tudtad kiszúrni azt az orit 16 körről, elég kicsi lehet a csopi hogy benne volt a 200-as listában:p

rossz, aki rosszra gondol :D

Békés 02-20-2006 11:26

Quote:

Originally Posted by Toto
rossz, aki rosszra gondol :D

Istenments:)
Tudom ott volt mellettem és kiváncsi lettem rá mi lett belőle 16 kör távolságra:p

BeeLord 02-20-2006 21:22

Nem, csak feltűnt, hogy 16 körrel van előttem és kevesebb az értéke mint nekem:p

Laca65 02-22-2006 01:52

Sziasztok!

Ismételten volna egy érdekes kérdésem. adott egy óriás/harcos. Most már lassan a 24 órában betegség pusztítja a népet, holott nem támadott hullát, és nem is kapott ártó varázslatot. Bár nem tudom betegséget lehet-e egyáltalán varázsolni. Elkezdtek hullani az emberek, közben kapott valakitől 36-36 kör vihart és szárazságot, és most egyszerüen nem lehet megállítani a lejtőn az orit. ok, hogy a vihar meg a szárazság ellen van mód, de már nem tud építeni semmit sem (kórházat sem). De inkább a kérdésem, hogy honnan jöhetett a betegség??

Senki 02-22-2006 02:14

Quote:

Originally Posted by Laca65
De inkább a kérdésem, hogy honnan jöhetett a betegség??

hadis valószínű a harcos miatt.... tehát támadott az ori. akkor olyan országba ütött be ahol volt betegség, mert az vagy beteg orit támadott vagy hullát előtte...

Toto 02-22-2006 05:33

Quote:

.....betegség pusztítja a népet, holott nem támadott hullát.....

Bezony, ahogy már Senki is mondta, betegséget nem csak hullától lehet kapni, hanem egy már korábban megbetegedett oritól is. Valószínű ilyet támadhatott az a hadis.

Laca65 02-22-2006 05:45

Quote:

Originally Posted by Senki
hadis valószínű a harcos miatt.... tehát támadott az ori. akkor olyan országba ütött be ahol volt betegség, mert az vagy beteg orit támadott vagy hullát előtte...

Hát ez szuper :). Viszont arra sohasem fugok rájönni, hogy elöttem kit támadott meg, hacsak végig nem böngészem acsoportom eseménylistáját, és egyenként le nem gömbözöm akit megtámadott a jelöltem ?

Kisbér 02-22-2006 07:09

Quote:

Hát ez szuper :). Viszont arra sohasem fugok rájönni, hogy elöttem kit támadott meg, hacsak végig nem böngészem acsoportom eseménylistáját, és egyenként le nem gömbözöm akit megtámadott a jelöltem ?

Varázsolj rá krónikát.. Ha mázlid van 3 napon belül ütött valakit...

Kisbér 02-22-2006 07:11

Quote:

Igen, ez akkor van, ha neki több tekercse van, mint Neked... Így mindig, mikor lopsz tőle, nálad egyre több van, tehát többet tudsz tőle elhozni...
Ha neked pl valamelyik tekercsből 0 van, neki meg 100000 akkor is 0-t fogsz hozni abból a tudományból...

Ezért érdemes egy tolvaj országnak minden tekercsből tartania!

Cuki 02-22-2006 07:28

Sziasztok! Még nemrég kezdtem játszani, így még elég sok dolog van ami nem világos. Most sikerült elöször tolit fognom. Ez mit jelent? Kb mennyi tolvaja lehet az enyémhez képest?
:D
Eddig többször is sikerült neki kifosztani, azóta megnőtt a tolvajaim száma.

-Fegya- 02-22-2006 09:35

Quote:

Originally Posted by Cuki
Sziasztok! Még nemrég kezdtem játszani, így még elég sok dolog van ami nem világos. Most sikerült elöször tolit fognom. Ez mit jelent? Kb mennyi tolvaja lehet az enyémhez képest?
:D
Eddig többször is sikerült neki kifosztani, azóta megnőtt a tolvajaim száma.

Ehhez nagyon sok adatot kéne tudni. :(
Ha volt rajtad tisztánlátás és eddig sikeresen lopott, akkor biztos, hogy még most is jóval több tolija van.
Archer számoló programjával jól megbecsülheted ellenfeled tolijainak számát.

Cuki 02-22-2006 10:01

FeGya. Eddig is volt tisztánlátásom, a varik száma sem változott, csak az én tolvajaim száma lett 10x-es. Hol találom meg azt a Archer számolóját?

Phoenix 02-22-2006 10:02

Itt találod meg: http://www.archer.hu és ott a letöltésekben keresd :)

Cuki 02-22-2006 10:17

Köszönöm :-)

Phoenix 02-22-2006 10:24

Quote:

Köszönöm :-)

nincs mit :) bár elég egyszerű progi, de ha valami nem megy, akkor zöldelj rám ide---> 322834 és megadom az msn címem :)

Cuki 02-22-2006 10:58

Bocsi, de mit jelent hogy zöldelj rám? nagyon kezdő vagyok:confused:

Phoenix 02-22-2006 11:00

Quote:

Bocsi, de mit jelent hogy zöldelj rám? nagyon kezdő vagyok:confused:

azt, hogy küldj egy üzenetet...sztem nézd meg a szótárt kezdőknek című topicot ;)

Cuki 02-22-2006 11:30

Mikor pár napja néztem azt a topicot, sokminden volt beírva, de magyarázat nem sok. A felsorolásból egy kezdő nem lesz okosabb.:(

Phoenix 02-22-2006 11:34

Quote:

Mikor pár napja néztem azt a topicot, sokminden volt beírva, de magyarázat nem sok. A felsorolásból egy kezdő nem lesz okosabb.:(

igaz, de kismeséket nem tudunk hozzájuk írni :confused: :D

Cuki 02-22-2006 13:17

Nem vártam kismeséket. Most végigbogarásztam megint és a Hódszótár (szószedetben) cimszó alatt megtaláltam amivel kezdeni kellene az egész topicot. A kezdő ez alapján meg is értené a továbbiakban írtakat. Ami egyértelműnek tűnik nektek, az egy kezdőnek sok fejtörést okozhat. Már mint az olyan kezdőnek aki először látja a játékot és nincs segítsége. Eleinte pl sokat kellett törnöm a fejem, míg rájöttem, hogy az ori országot jelent és nem pl az orkot nevezik így. Ezekkel már szerencsére nincs gondom, és gyorsan fejlődök. És mégegyszer köszi a segítséget.

Phoenix 02-22-2006 13:24

Quote:

Nem vártam kismeséket. Most végigbogarásztam megint és a Hódszótár (szószedetben) cimszó alatt megtaláltam amivel kezdeni kellene az egész topicot. A kezdő ez alapján meg is értené a továbbiakban írtakat. Ami egyértelműnek tűnik nektek, az egy kezdőnek sok fejtörést okozhat. Már mint az olyan kezdőnek aki először látja a játékot és nincs segítsége. Eleinte pl sokat kellett törnöm a fejem, míg rájöttem, hogy az ori országot jelent és nem pl az orkot nevezik így. Ezekkel már szerencsére nincs gondom, és gyorsan fejlődök. És mégegyszer köszi a segítséget.

van benne valami, de ilyen gondom nekem is volt, hogy az orit kevertem az óriással :D

Daemon 02-23-2006 09:40

Laca65:

A foglalkoztatottság sincsen mínuszban néha?

Békés 02-24-2006 07:17

Quote:

Originally Posted by Daemon
Laca65:

A foglalkoztatottság sincsen mínuszban néha?

Miért ne lenne?
Az intéző súgóját olvasd át ott szépen levan irva.

Daemon 02-24-2006 09:59

Quote:

Miért ne lenne?
Az intéző súgóját olvasd át ott szépen levan irva.

Szomorú vagyok, ha ezt nekem írtad...
Ha megfigyelnéd, Lacához szólt a kérdésem, annak kiderítése érdekében, hogy vajon miért nem szuperál a helytartója a tekercsírást illetően...

Békés 02-25-2006 11:05

Quote:

Originally Posted by Daemon
Szomorú vagyok, ha ezt nekem írtad...
Ha megfigyelnéd, Lacához szólt a kérdésem, annak kiderítése érdekében, hogy vajon miért nem szuperál a helytartója a tekercsírást illetően...

Sorry, figyelmetlen voltam:)

Mea culpa, mea maxima culpa.

Longi 03-07-2006 16:12

Hello!

lenne egy kérdésem: Miért akar mindenki engem megnézni gömbel? már lassan olyan hogy egy nap vagy 20 ember néz meg...:mad:

Cassandra 03-07-2006 16:41

Quote:

Originally Posted by Longi
Hello!

lenne egy kérdésem: Miért akar mindenki engem megnézni gömbel? már lassan olyan hogy egy nap vagy 20 ember néz meg...:mad:

Nem hirdettél véletlenül mostanában a diplomáciában?:confused:
Nálam akkor volt ez mikor a szövibe kerestünk még tagot.Akkor alaposan rám szálltak.

Longi 03-07-2006 18:08

már 2 hete hírdetem de utána nem...akkor biztos valamenyire szimpi lehetek nekik:D

Phoenix 03-08-2006 09:20

Quote:

Originally Posted by Longi
már 2 hete hírdetem de utána nem...akkor biztos valamenyire szimpi lehetek nekik:D

vagy cask az országneved miatt...nekem volt olyan, hogy az orinevem annyira tetszett valakinek, hogy 12körrel alattam akart meggömbizni :D

Cimbi 03-08-2006 20:09

Magas hírnév miatt is szoktak gömbözni, bár őket inkább az erős varisok merik csak bepróbálni :)

Phoenix 03-09-2006 09:13

Quote:

Originally Posted by Cimbi
Magas hírnév miatt is szoktak gömbözni, bár őket inkább az erős varisok merik csak bepróbálni :)

persze, mert a túl magas és a túl alacsony hírnév két dolgot jelenthet: vagy egy nagyon erős hadis, vagy egy nagy tolist, én ezeket szoktam nagyon figyelni, mert a tolisok adják a legtöbb tekit :p

Cassandra 03-09-2006 09:20

Nálam 15 kör volt a csúcs ráadásul fentről. :D

Phoenix 03-09-2006 09:29

Quote:

Originally Posted by Cassandra
Nálam 15 kör volt a csúcs ráadásul fentről. :D

felülről még egy kicsit érthető is, mert én is minden új tagot az Xes fórumon tuti hogy legömbözöm, hogy tudjam, hogy miért nagy a szája :p

Cassandra 03-09-2006 09:58

Quote:

Originally Posted by Phoenix
felülről még egy kicsit érthető is, mert én is minden új tagot az Xes fórumon tuti hogy legömbözöm, hogy tudjam, hogy miért nagy a szája :p

Öööö....akkor már nem voltam éppenséggel új, se a fórumon, se a játékban, egyszerüen hírdettem a diplomáciában...ennyi...

Békés 03-09-2006 10:09

Quote:

Originally Posted by Cassandra
Öööö....akkor már nem voltam éppenséggel új, se a fórumon, se a játékban, egyszerüen hírdettem a diplomáciában...ennyi...

Sokan a diplóbol választanak maguknak célpontot, jópáran kiadnak infót is az oriról és akkor már könnyű dolgavan a .... illetőnek.

Cassandra 03-09-2006 10:12

Quote:

Sokan a diplóbol választanak maguknak célpontot, jópáran kiadnak infót is az oriról és akkor már könnyű dolgavan a .... illetőnek.

No azért nem ejtettek engem se a fejemre, viszont azzal, hogy leírom, hogy ilyen vagy olyan tag hiányzik a szövetségből már nem olyan nehéz kiszaszerolni, hogy a maradék két tag miben jobb, vagy gyengébb...

Ati 03-09-2006 10:21

Quote:

Ilyenkor meg egyáltalán minek kell a gömb? :D

All times are GMT +1. The time now is 19:22.