![]() |
kössz
Áhh, értem már. Csak furcsa volt hogy minnél többször lopok, annál több jön. Ilyennel még nem találkoztam. A 17 tolvaj sorsát azért gyanítottam;)
|
Quote:
|
Quote:
Na arra azért kiváncsi lennék, hogy tudtad kiszúrni azt az orit 16 körről, elég kicsi lehet a csopi hogy benne volt a 200-as listában:p |
Quote:
|
Quote:
Istenments:) Tudom ott volt mellettem és kiváncsi lettem rá mi lett belőle 16 kör távolságra:p |
Nem, csak feltűnt, hogy 16 körrel van előttem és kevesebb az értéke mint nekem:p
|
Sziasztok!
Ismételten volna egy érdekes kérdésem. adott egy óriás/harcos. Most már lassan a 24 órában betegség pusztítja a népet, holott nem támadott hullát, és nem is kapott ártó varázslatot. Bár nem tudom betegséget lehet-e egyáltalán varázsolni. Elkezdtek hullani az emberek, közben kapott valakitől 36-36 kör vihart és szárazságot, és most egyszerüen nem lehet megállítani a lejtőn az orit. ok, hogy a vihar meg a szárazság ellen van mód, de már nem tud építeni semmit sem (kórházat sem). De inkább a kérdésem, hogy honnan jöhetett a betegség?? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha neked pl valamelyik tekercsből 0 van, neki meg 100000 akkor is 0-t fogsz hozni abból a tudományból... Ezért érdemes egy tolvaj országnak minden tekercsből tartania! |
Sziasztok! Még nemrég kezdtem játszani, így még elég sok dolog van ami nem világos. Most sikerült elöször tolit fognom. Ez mit jelent? Kb mennyi tolvaja lehet az enyémhez képest?
:D Eddig többször is sikerült neki kifosztani, azóta megnőtt a tolvajaim száma. |
Quote:
Ha volt rajtad tisztánlátás és eddig sikeresen lopott, akkor biztos, hogy még most is jóval több tolija van. Archer számoló programjával jól megbecsülheted ellenfeled tolijainak számát. |
FeGya. Eddig is volt tisztánlátásom, a varik száma sem változott, csak az én tolvajaim száma lett 10x-es. Hol találom meg azt a Archer számolóját?
|
Itt találod meg: http://www.archer.hu és ott a letöltésekben keresd :)
|
Köszönöm :-)
|
Quote:
|
Bocsi, de mit jelent hogy zöldelj rám? nagyon kezdő vagyok:confused:
|
Quote:
|
Mikor pár napja néztem azt a topicot, sokminden volt beírva, de magyarázat nem sok. A felsorolásból egy kezdő nem lesz okosabb.:(
|
Quote:
|
Nem vártam kismeséket. Most végigbogarásztam megint és a Hódszótár (szószedetben) cimszó alatt megtaláltam amivel kezdeni kellene az egész topicot. A kezdő ez alapján meg is értené a továbbiakban írtakat. Ami egyértelműnek tűnik nektek, az egy kezdőnek sok fejtörést okozhat. Már mint az olyan kezdőnek aki először látja a játékot és nincs segítsége. Eleinte pl sokat kellett törnöm a fejem, míg rájöttem, hogy az ori országot jelent és nem pl az orkot nevezik így. Ezekkel már szerencsére nincs gondom, és gyorsan fejlődök. És mégegyszer köszi a segítséget.
|
Quote:
|
Laca65:
A foglalkoztatottság sincsen mínuszban néha? |
Quote:
Miért ne lenne? Az intéző súgóját olvasd át ott szépen levan irva. |
Quote:
Ha megfigyelnéd, Lacához szólt a kérdésem, annak kiderítése érdekében, hogy vajon miért nem szuperál a helytartója a tekercsírást illetően... |
Quote:
Mea culpa, mea maxima culpa. |
Hello!
lenne egy kérdésem: Miért akar mindenki engem megnézni gömbel? már lassan olyan hogy egy nap vagy 20 ember néz meg...:mad: |
Quote:
Nálam akkor volt ez mikor a szövibe kerestünk még tagot.Akkor alaposan rám szálltak. |
már 2 hete hírdetem de utána nem...akkor biztos valamenyire szimpi lehetek nekik:D
|
Quote:
|
Magas hírnév miatt is szoktak gömbözni, bár őket inkább az erős varisok merik csak bepróbálni :)
|
Quote:
|
Nálam 15 kör volt a csúcs ráadásul fentről. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: