![]() |
igy igen. csak nehogy maganak beszamolja, az ellenfel meg ugyis szoviben van. :D
|
oké értem köszönöm szépen!
akkor értem:D |
Sziasztok!
Megnézném egyszer a képletét a támadási számításnak... 5 tagú klán tagjaként egyénileg megtámadtam egy orit, ami egymaga volt klánban. Úgy voltam vele morálnövelőnek jó lesz, még ha 0 hekit is kapok, erre több mint 70 hekit szereztem. Ilyen sokat számít, hogy felfele támadtam és a beütés pillanatában 3 kör különbség volt a két ori között, hogy ez a klántagszám különbséget elnyomta? |
a 3 kor 1altalan nem szamit. a 70 heki helyett ugyanannyi foldnel az elozo csopiban valszeg kaptal volna 150-200-at. de itt csak 70-et kapsz, a klantagsag kulonbsege miatt.
|
Sziasztok
Mostanában fogok fellépni az A-ba (asszem elfel). Már egyszer fordultam onnan másik orival szóval nem vagyok tök kezdő csak rég jártam arra :) és most érdekelne, hogy a 6.1 verzió után mik az esélyei egy 1 fős elf klánnak a topba kerülésre. Leginkább az érdekelne, hogy a több fős klánok mennyire pályáznak a szólóban játszókra? Érdemes e nekik engem ütni? :confused: Előre is köszi a válaszokat. |
A top30%-ig szereny velemenyem szerint nem igazan van kihatassal a v6.1, illetve csak kis mertekben.
Bar erre -tavoli szemlelokent- nem vennek merget :) Ha jol felepited az elfedet, akkor nem fognak szerintem a sok fos klanok tamadni :) S egyeniben meg elfedezgethetsz. |
hát én is uj vok a A-ba de elffel 2948hekiig nem lesz gondod,csak mivel a top30% 3500heki körül lesz igy már szvsz lesz gondod,mert a fedezés onnan "kicsit" megdrágul
|
Szerintem 1 fős elf viszonylag kényelmesen eltamagocsizhat, de tuti fognak támadni. A kisklánok elég gyors tempóban szapulják egymást, szal úgy építs, hogy egy ork bikát is megfogj ha kell:) A nehezített fedezés 3000 heki fölött se lesz elviselhetetlen, habár nemtom, mert addigra elég magas lesz a fedezési mutatód...
|
Quote:
Szóval elf fedezése 1fősként a top30%-ig... ez viszonylag könnyen kivitelezhető... Jelenleg 607-en vagyunk, így a top30% a 182. helyen van. Az most 164k pont. Tehát durván 3450-3500 hektár. A tapasztalataim szerint 2,8k hekitől kezd el szellősödni a mezőny, tehát mondjuk 3k hekin már bőven csökkenthető a vari/toliszám, így rá tudsz feküdni mégjobban a védelmedre. Ha ez megvan, klánszinten biztosan nem kell tartanod senkitől. Egyéniben meg majd meglátod... Ha jön egy ork 70% barackkal, azt nyilván "felhúzod" egy kicsit, de annyira azért nem jellemző... |
Okés. Kössz a tippeket. :D
|
Quote:
A törpe jó szövik nélkül sebezhető, javaslom az elf, óriás és gnóm fajokat neked. Az ork ugyan jól üt de ha nicns mögötte elég pénz meg egy klán aki ellátja akkornem sokra mész vele. Szerintem nem feltétlenül kell felfedezgetősben gondolkodni, ütögetni is lehet nyugodtan, azért a fellépési hekitöl a top30-ig nem oylan rettentő erős a mezőny szerintem hogy ha lent ment a játék itt ne menne. a top 30 oylan 3500-3600hekin kezdődik, tehát ha tudsz szépen 2400hekin lépni akkor egy bő ezrest kell összeütnöd, ami talán 10-15 sikeres ütés. Ha felléptél hét körig védelem alatt álsz de 24körig nicsn piacod, szóval mielőtt lépsz rendesen nézd át az orid, ijjaz be mert úgy sem fogsz első nap támadni. Nem kell helyet hagyni hogy majd fent veszel bele egységet. Na hirtelen ennyi jutott eszembe. |
Quote:
Artur ha bekapcsolod a prividet, akkor erre válaszolnék neked privátban. |
Quote:
"Nincs nagy bunker, csak kicsi ágyu" :)) |
Egyébként szerintem az is nagyon okos ha mielőtt szintet lépsz meg kérsz valaki aki van az A-ban hogy adjon fel egy hirdetést a nevedben, és oylan orit (fajt, személyiséget) viszel fel amire fent szükség van.
Ezt kikerülendő lenne hasznos az 1 és 2 szint közötti átjárható diplomácia. |
a törpét ezexerint nem ajánljátok egyszemélyesben? :(
anno megfogadtam, hogy nem leszek elf a magyarban... |
Quote:
|
Helló:) nekem egy sztem elég problémás kérdésem lenne:o igaz még fényévekre vagyok A tól de érdekelne h ha én mondjuk aktiv A s játékos szeretnék lenni, de nem feltétlenül szeretnék nyilt hadakozással foglalkozni, mien fajban/beallitottságban lenne érdemes gondolkodnom:confused: engem naon jól leköt a pénz vagy más megtermelése, csak tudjam hogy oszlopos tagja vagyok klánomnak:)
|
Quote:
De ha igy gondolkodsz lehetsz elf, vagy törpe termelő, de ezekhez egy jó klánt kell találni akikel játszhatsz :) |
Quote:
Ajánlani, pfff zöldfülű vagyok még az Aban, ezeket ne vedd szerntírásnak, csak egy kezdő véleményének:D |
Quote:
azért gondoltam a törpére, mivel úgy nem lennének gondok a nyersanyaggal. ha gnóm vagyok, akkor nehéz összeszedni annyi pénzt, amivel be tudom építeni az üres területeket. |
en lattam mas topicocban, hogy meresznek talaljak a napkozbeni klanuteseket :)
viszont hallottam a legutolso hoditos talin, hogy lenyegeben teljesen mindegy, hogy mikor indul el az a klansereg... ezzel kapcsolatban varnek erv es ellenerveket, hogy mikor jo es miert elinditani a klantamadast :) |
ez így van. vki figyel és körbetelefonál ha van vmi.
az egyfős gnóm meg simán jó, a nyersi miatt meg ne aggódj, ha B-ből jössz tapsikolsz majd örömödben h milyen olcsó is az A:) |
jó, és gnómmal hogy csinálsz pénzt? kell könyvtár is neki, hogy tudjam pótolni a tekikopást... egyszer voltam ilyen semmis gnóm az A-ban, de nem nagyon tűnik fejlődőképesnek. :(
azt hiszem, kipróbálom a törpét, és ha nem megy, akkor restart. úgyis azzal az orimmal már lassan hagyománnyá kezd válni. :) |
őőő én elvárom egy játékostol aki A-ba megy h rendelkezzen tartalékkal.
|
az az ország kamikaze ország volt.
az 5. szinten hadi ember 2*-es tükörrel. a 4-en mf tolis ember (5*-ös tükör), a 3-on meg törpe. lassúban meg a törpe termelése eléggé elenyésző... mf-ként a B-ben is rendszeresen kapom az áldásokat. ezek után honnan tartalék? :) |
Quote:
:):) |
Vip nélküli egyszemélyes klánnal szerintem gnóm vagy óriás legyél, ha már az elfet eleve kilőtted. Törpit egyszemélyesnek, főleg komoly tartalékok nélkül nehezen tudok működőképesnek elképzelni, bár lehet ebben én tévedek.
Szecsa kérdésére, szerintem azért biztonságosabb az éjjeli klántámadás, mert kisebb az esély, hogy valamelyik hótt üres tagot véletlen begömbizik, és felmérik a seregeit. A célponttal kapcsolatban tökmindegy mikor indulsz, mert komolyabb klánok télleg kifigyelik, és értesítik egymást időben. Persze balesetek becsúsznak olykor..:) |
Quote:
Tehát ha necces a támadás, akkor inkább akkor érdemes menni... Viszont ugye benne van az, hogy akkor éjszakázni kell nektek is...:) (seregvétel, éhezés, fokozás, képzés, bontás, lovak piacra pakolása, íjászok bevétele, stb, stb, stb...) |
Quote:
|
Quote:
|
Én jövő nyáron készülök fellépni az A ba és mindenképpen törp szeretnék lenni. Eddig is az voltam. Azt érdekelne hogy a törpi számára azokból az egységekből amiből nem tul jó mint pl. vari meg toli mennyit érdemes tartani hogy ne cincáljanak szét? A másik pedig hogy olvastam ebben a fórumban hogy olcsó az a piaca. Ez számomra rendkívül kétségbeejtő hír. Lehet abból eggyáltalán épkézláb bevételt produkálni vagy olyan kétségbeejtően olcsó?
|
neeeem, én a B-hez viszonyítottam. egy törpe 12-15% bányával vagy kováccsal szép summát össze tud termelni A-ban és nem aprópénzt. csak a mostani változtatásokat vedd figyelembe, hogy csak 2948 hekiig tudsz olcsón fedezni, onnan bedrágul.
|
Quote:
|
Quote:
Ez egy olyan fantasy-szerű dolognak tűnik nekem... Remy, mint aki nem akar kötözködni...:D:D:D Karesz, törpe igen jó az A-ban, és keresett is. Illetve attól függ, mik a távlati terveid: ott akarsz játszani egy orival folyamatosan, vagy 1k kör után lefordulsz. Utóbbi esetben én törpit nem vennék be a klánba, mert ahhoz azért túl sokba kerül, de lehet másnak más az ízlése. Ha maradni akarsz, akkor lesz helyed, ebben biztos lehetsz, és termelni is jövedelmzően tudsz. Bár A-ban a jövedelmező termelés is másképp működik...:) |
Nemsokára ( február eleje) eljön az én 1\A-s időm is. Kérdés:
Szövimmel, megyünk fel és úgy leszünk 4-en, akkor hogyan induljunk el? Nincs ismerős, régi szövi, csak amiket hall az ember? |
Quote:
|
Quote:
Kezdésnek én azt csinálnám, hogy egy ori fellép, és megalakítja a klánt. Kivárja a 24 kört míg piacolni tud, a többiek akkor kövessék. A klánalapító ori legyen jól bevédve sereg ellen, és ne vigyen túl sok értéket magával, mert leszedik tőle mielőtt piacra tehetné. A többiek szintén beíjazva lépjenek, de ők vigyenek a lehető legtöbb kp-t. Általánosságban ennyi lenne hirtelen, ha kicsit konkrétabban kérdezel, arra is lesz válasz:) |
Akkor kezdem: fejenként olyan 1-1.5 milliárdunk van most, én óriás leszek, a többieket nem tudom,de elvileg egy elf kereskedő, aki elvileg elsőnek megy fel. A leglényegesebb kérdésen, a piac: ugye a 8.-ik körben lehet támadni, de a piac csak a 24 óra leteltével nyilik ki, tehát nem érdemes kiárulni, nert akkor szétkapnak?
|
Sereget kiárulni semmiképp nem szabad. Tekit érdemes eladni, mert A-ban olcsóbb lesz.
|
És mi a jobb 4 lenni, vagy megpróbálni csatlakozni egy már meglévő kis létszámú klánhoz?
|
All times are GMT +1. The time now is 16:42. |