![]() |
nekem elit-pacis a varim..elég magas a katmorálom:p
|
Quote:
|
Milyen aranyban van a lo:elit?
|
En most egy ilyen felallason filozok 5. szintre:
1 varis orias gazdalkodo betonijjal, par tolival ( sok varihoz sok kaja kell, a szieszta meg megved) 2 felelf tudos vagy tulelo, betonijjal 1 ork tabornok vagy tulelo, esetleg harcos nemi betonijjal es sok pacival (persze varik es nemi toli is... nagy hulyeseg vagy lattok benne fantaziat? kerek erveket es ellenerveket is... meg nincs meg a szovi, ez csak egy otlet... |
szerintem nem jó..ork kitámad és vége a szövinek..még messziről is szívthatok(vagyis az ork) és a tolisokat meg rengetik..de én lama vagyok:S..szecsa ha megmondom az arányt..tudod melyik orim,szóval..:confused:
|
Quote:
A varisnál szerintem nem a gazdálkodó jellem a legjobb. Tudósnak nagyobb hasznát veszitek. A két félelfet én tuti túlélőnek tenném be, bár lehet csak én vagyok félős;) Az ork túlélő meg szintén jó ötlet, csak a tolvaj mennyiséget gondoljátok át. Az ork játékos csak tapasztalt játékos legyen, aki naponta többször is benéz. Mivel ez a felállás 400-500 heki környékén nem lesz seregileg ütőképes, ott fent már csak a felfedezés marad, kivéve az orkot. Aztán persze el lehet gondolkodni még pár dolgon, hogy hogyan tápoljátok az országot. Minden az adott szint csoportjától függ. Sok sikert és okos játékot! |
hát én most csinálni fogok 5re egy szövit a felállás a következö lesz:
1 oriás varis személyisége varis vagy vándor vagy tudos 1 oriás hadis csak vándor 1 gnom hadis vándor vagy tudos 1 félelf tolvaj na és az elképzelés az hogy az oriás hadis, de ha kell elad és vesz igy ha kell lehet varis is, tolvaj szövi ellen:D a gnom hadis ugyszintén tudj ezt, söt ha kell a pacikat tolvajra is be válthatja idéglenesen attol függöen hogy milyen szövi ellen hadakozunk:D De az alapfelállás az elsödleges ja és ez mind csak is vippel sok belépéssel és még az elején be gyüjtve legalább 1miliárd zsé!!! na ez szerintetek müködö képes? |
Quote:
Azt hiszem van 35 ilyen szövi 200 hektáron további 30 201 hektáron legalább 20 202 hektáron.... Amit egyszer szívesen kiprobálnék az a 4 fél-elf-es szövi, iszonyú pusztitásra lennének képesek és szerintem egy szövi háborúban is hosszú távon nyernének! |
Quote:
|
"ja és ez mind csak is vippel sok belépéssel és még az elején be gyüjtve legalább 1miliárd zsé!!!"
És ezzel a stratágiával még 1 fős szöviben is sikeres lehetsz. Szerintem egy jól müködő szövetségben a felállás nem is olyan fontos, hanem az aktívás a lényeg és hogy kiegészítsék egymást. Egy korábbi hozzászólásban említett ork nem sok mindent tud kezdeni egy magában a két tolvajjal akkor inkább még egy hadis kéne neki akit tud vinni magával. |
Nekem van egy excel tablam, amibe csinaltam nehany tervet :) 200 hekire szolnak, es csak 5. szinten alkalmazhatoak az olcso kajaar miatt...De varom a velemenyeket :)
Félelf Tudós Ház 36 18% 2520 lakos Barakk 12 6% 0 Elit / Lovas Tanya 0 0% 0 Bála/kör Raktár 10 5% 3,37 körre elegendő Őrtorony 12 6% 672 Íjász Templom 60 30% 8400 Varázsló Kocsma 70 35% 3920 Tolvaj Bank 0 0% 0 Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör 200 hektár Érték 9504 pont Ételfogyasztás: 2 968 Foglalkoztatottság: 98% Óriás Vándor Ház 36 18% 2520 lakos Barakk 107 54% 1208 Elit / 4000 Lovas Tanya 0 0% 0 Bála / kör Raktár 8 4% 3,08 körre elegendő Őrtorony 14 7% 784 Íjász toronyban +350 ingazo ijasz Templom 30 15% 4200 Varázsló Kocsma 5 3% 280 Tolvaj Bank 0 0% 0 Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör Korház 0 0% 200 hektár Érték 9504 pont Ételfogyasztás: 2598,4 Bála/kör Foglalkoztatottság: 98% Nos, ez a felallas...3 hadis vandor orias ijasz-lo-elittel. A fel-elf egy tudos, aki varizgat es lopkodgat;befedni nehezkes. A hadisoktol allandoan behivva max. korre 350 ijj, igy +1k ijj -lathatatlan- vedelem a fel-elfnek. Igaz, ehhez rengeteget kell lenni.. S 5. szinten kivitelezheto max a sok etetes miatt, de karavanokkal es kello fuggoseggel eleg izmos lehet a szovi.. Varok otleteket! Laziga, ez az alap-felallas :) Szerintem jonak jo, de ha tobb ideje hodozol, akkor kell vmi extrem, nekem ez a velemenyem.. (nem serteskent mondom) A masik dolog, hogy a gnomnak erdemesebb tobb tolit tartania, ne oljek le egy haboruba a varijait, vagy lopjak az embereit. Mindemellett erdemes ahogy irtad, nagyobb penzt tartani... 5. szinten nyero ez a felallas, viszont 4.-re mar en nem ajanlom a gnomot...illetve 6-7 szaz hektar felett, mert a gyujtogatas problemakat okozhat. Pagi, egy haboruban mindig a hadisok tobbsege fogja eldonteni a haborut. (Bar lattam ellenpeldat, hogy vki 3. szinten a napi 30-40 renges+gyujtas miatt ujrazott) S eleg kicsi a tamado hadiereje a szovetsegnek. Ha az ork kitamad, es hazakiserek, akkor viszont sok sereg beuthet. |
Hm, szerintem nem rossz ez a felállás, bár én a három hadióriást levenném 2re és egy gnómot tennék be, egy kicsit több tolival. Hadilag tudná hozni amit a két óriásod, de nem mind1, hogy egy csata alkalmával ő is tudja nyírni az ellen varisát, vagy éplisátát és szövilistát hoz, és nem a fél-elf pazarolja a készülijét.
A vándorság dolog meg meggondolandó. Jó dolog, de szerintem nem létfontosságú 5. szinten, még ha a topba akartok menni akkor se. Szerintem a tudós mehetne náluk is. De a vándor is megállja a helyét. Ja meg azért rajtad kivül kell még 3 olyan arc aki van annyira fanatikus, hogy etet. :) Sok sikert. |
Quote:
|
továbbra is tartom a véleményem..nem tudtok meggyőzni..félelf tolisnak semmi értelme:P
|
Quote:
|
Lepides, 5. szinten egy kielezett fel-elf kenterbe veri az embert :)) Persze kell melle egy jo szovetseg....
|
úgy értettem,hogy a tolsinak semmi értelme..ott van a törpének a tolija vagy a hadis gnómnak infószerzésre..és ártani meg durvább a hadis meg a varis..SZERINTEM..:)
|
Nem is tudom, ki mondta, hogy a tolis jo penzt gyujteni tekercsekbe...Ez igaz :)
De magam is 3 hadis es 1 varis-tolis felallasban latom a megoldast, mint amit fentebb irtam :) Vagy a varis-tolis helyett varis es az kizarolag orias :) Mas nem tudom...A gnomot infoszerzesre nehez hasznalni...mert ahhoz hogy minden 2. emberrol tudjon szerezni infot igencsak sok kocsmat kell tartania...szerintem. |
nem..elég ha a többi hadist fel tudja mértni és akkro kizárásos alapon a környék szövijei feltérképezhetőek..
|
Quote:
Ehhez hozzáfűzném,hogy van aki véletlenszerüen üt,ha már szivatjják. mondjuk rátok ment volna 3 hadi öt öt sereggel,akkor csókolom lett volna egy elfnek |
az volt a lényeg h mi támadtunk mindig először..nem nagyon volt épkézláb hadis 4 körön belül..
|
Quote:
es csak egyszer kell elterjedni az eplistatotoknak :P |
Quote:
|
Én egy olyan szövin gondolkozok, hogy lesz 2 hadis, egy varis meg egy tolis. A tolis természetesen óriás lesz, merta faji varija miatt védett a toi támadásokkal szemben! Hadisnak, egy embert, és egy fél-elfet gondoltam, mert a félelf a faji varija miatt nem kell sok tolit tartson, és a sok katonája el is fér, az embernek pedig nem kell annyi varit tartani, és még tekikből is kap 30%ot a haderőre!!! A varis pedig midneképp törpe lesz, hiszen a törpék templomába fér a legtöbb vari, és ezért egyértelműen az a legerősebb varis faj! Mi a véleményetek?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Csupa lovas elf. Az brutális lehet, de nem gond hogy csak a csoport 10%áig tud foglalni???
|
Quote:
Súgó ... |
Quote:
|
Sziasztok!
Lehetne egy olyan kérdésem felétek,hogy kezdő embereknek(nekünk) egy olyan 4es szöviben mejben a jó öreg 2hadi,1toli,1vari felállásban a 2hadisnak milyen fajt és személyiséget ajánlanátok? válaszaitokat előre is köszi! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
kb. 4000-5000..:) Jó a tudós... de ha a piacon minden heroin-áron van, akkor a kereskedőt ajánlom.. az nyugis..:-)
|
Quote:
|
-
Hy!
Én varis óriás vagyok, és a szövimben van egy hulla hadis egy fél-elf tolis, meg egy ork hadis. Szerintetek ez így lehet ütős? Ha rajtam múlna minden akkor én egy olyan szövit akarnék amiben van 2 elf hadis v 2 ork hadis, egy fél-elf tolis, és egy varis óriás! Gondolom ez így jobb lenne! De inkább kikérném a véleményeteket. |
Quote:
|
Ha a zombi átmegy akármi másba lényegesen jobbak lesztek:)
|
All times are GMT +1. The time now is 23:15. |