![]() |
Quote:
|
OFF
ezen a forumon nemlehet priviuzenetet kuldeni masik forumozonak? Westie - most is a W-ben vagy? ON |
hjaaaaa!!! hát a 3/I is ilyen...
|
Quote:
|
Felvettelek Barát-listara de ugy sem lehet privi-uzenetet kuldeni... szoooooooornyuuuu :D
ezzel be is fejezem az OFF-ot ON szoval a tekiben a legjobb :D |
ne offoz léccíves..kapsz egy minust,ah megdöntöd a rekordom szólj..(-19..ebből 6ot ati adott:confused: )
teki akkor jó ha nyugi van és pang a piac..ha feljön néhány lóvés akkor katonapicon napi 100 millákat lehet hozni..:p |
Na akkor egy igazi ON (remelem) :D
Minden csoportban ugyanakkor kopnak a tekik, vagy minden csopiban maskor? |
Quote:
|
Quote:
|
A kerdesemet rosszul fogalmaztam meg, igy kellett volna: minden csoport ugyanabban a koreben (mondjuk 10 oras) kopik e a teki, de kozben figyeltem kicsit,es nem!
Fegya: szerintem azert elegge ON ha csak azt figyelembe vesszuk hogy mennyien tartjak tekiben a penzuket... bar hogy nem 100%-on azt elismerem... mivel jol aludtam egy 50%-50%-ot elfogadok :D Na nem rontom itt tovabb a levegot... |
Quote:
|
ha kinn van a piacon elég nehéz fosztani:confused:
|
Quote:
|
viszont ha azok elviszik akkor az összes pénz annyi..tekercslopásnál pedig csak max. a fele
|
Quote:
nem piacnál meg: a pénzt meg a bank ügye úgy megvédi hogy 50 banknál már szinte semmit nem hozol tolikkal.... míg a tekit csak az óriás védi, meg a gnóm teljesen, ha le tudják lopni, míg a többi fajtól 95%ban el lehet hozni a tekit ha bekap 3 lopássorozatot? (60-70% egynél...) khhm... szóval akkor most én nem értem hogy te mit szeretnél, vagy.... :p |
Quote:
Ekkora blamát a Tekit is mind el visz.:D :D :D :D |
De aránylag a leg jobb tartalék az a Rúna de ugyan olyan figyelmet igényel mint bármi más:D
|
Rúna? Ez szvsz viccnek jó max. Ki vesz rúnát? Senki.
|
Quote:
|
rúna jó cucc..csak okosan kell..el kell találni egy optimális árat
|
Quote:
|
Üdv mindenkinek!
Én személy szerint tekiben tartom a zsét, az igaz, hogy nem lehet nagyot kaszálni rajta, de ez a legbiztosabb szerintem. Kb ki lehet számolni hogy mikor jön vissza piacról, és szabira is ki lehet menni mellette. De ezt már elmondták előttem is páran.:) Kicsit off, de csak megkérdem, hogy nektek rabolta-e el már katonáitokat az a fránya rablóbanda? Nekem 1szer igen... Nem értettem egyrészt hogy katonát hogy lehet rabolni, másrészt ugye nem nagyon lehet az ár többszöröséért sem kitenni, hisz 50k a limit... Lehet hogy valami láma pont akkor tette ki olcsóért a katijait, amikor az enyémek visszajöttek? De az meg nem átlagár...:confused: |
Quote:
|
Quote:
nekem eddig csak max. a felét vitték el, míg runába hatalmas veszteségei lehetnek az embernek, én legalábbis ezt eddig így tapasztaltam. |
Quote:
|
Sztem teki eg katona mindkettő jó,mindkettönek vannak elönyei és hátrányai is,viszont runába nem tenném a zsémet.föleg mivel viszonylag kis eröfeszitéssel tönkre lehet vágni a runaárakat.És annyira sokat nem is buksz rajta.Viszont teki meg katona piac megbabrálásához már pöpet több töke kell.
|
Ha tekiket az oriban tartom akkor a többlet tekercs is arányosan kopik? Vagy csak az adott tudományból a maximális fejlettséghez szükséges mennyiségből számítódik a kopás?
|
Quote:
|
Eredeti témához annyit fűznék, hogy a tekercsekben való pénztartás biztonságosabb egy átlagos orinak, én gnómmal vagyok, nekem ez tökéletes..
Viszont a katikban tartáshoz megemlíteném, hogy könnyeben lehet pótolni az egységeket ha van egy adag katonám piacon, például egy tolimérgezés-sorozat után, ha van a piacon 1k tolim, azok visszajönnek és gyorsabban pótlódik az alvilág mintha a kitett tekiket megvárnám, majd még el is kéne adnom őket, minél gyorsabban->átlagnál alacsonyabb áron. És ezzel még keresni is lehet olyan csopikban ahol ingázik a piac, alapkatonát 30alatt ha van lóvém mindig felvásárlom, továbbképzem és eladom. Mondjuk innentől már nem csak tartalékolásról beszélünk :) |
Úgy látom, kevesen vannak akik rúnában tartják a pénzüket:)
Én igen egyik orimmal. Igaz, olyan csoportban vagyok ,ahol olcsón fel lehet vásárolni, és csak nagyon ritkán eladni, de akkor tisztességes hasznot hoz. De nem is ez a lényeg, elvégre tartalékolásról beszélünk. Persze igyekszem gépnél lenni mikor visszajön, de annyira nem lényeges, mert tolvajok ritkán bántják, és befosztani nem nagyon szoktak:D |
Amig nem volt ilyen sok jatekos evekke lezelott addig nyersiben volt a legjobb a lovet tartani.Mert a szövidnek at tudtad passzolni.Es igy karavan nelkul is lehetett lovet adni a szövidnek.Most hogy iylen sokan vannak nem lehet mert tul sok van a piacon mindenbol.Es nem lehet teljesen 0 ra venni a piacot.
A teki egyertelmuen a legjobb, de ez a szavazasbol is laccik... |
Alba: maradjunk annyiban, hogy csopi függő a piac 0-ra vivése.
Angolban elég könnyen megy. :cool: |
Van felső határa az oriban tartható pénznek? Ha igen mekkora az?
|
Quote:
|
Fejből nyomod, Remy? :)
Amugy 2^32-1 arany az. |
Quote:
|
Quote:
|
Köszi a segítséget.
|
Quote:
UI: egyébként üdv mindenkinek új vagyok itt ... |
Én régen rúnában tartottam. Akkor jó ötletnek tűnt mert úgy gondoltam rúnát még soha senki nem lopott tőlem akár maradhat is az oriban. Tutira vettem hogy lassan fogom tudni visszaforgatni belőle a pénzt de legalább ott van és ha lassan is de visszajön. Volt is kb 400k aranyam rúnában amikor egyik reggel belépek az orimban és a rúnák 90%a eltűnt. Nézem az eseményeket se ütés se toli abszolult semmi sem utalt volna hogy a rúnáim külső segítséggel fogyatkoztak volna meg. Azóta sem értem mi történhetett.
|
All times are GMT +1. The time now is 08:50. |