Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   scriptek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1959)

Redback 07-16-2007 22:05

Jah értem.

Gyula 07-16-2007 22:23

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 110010)
akkor például szabálytalanul lenne benne kötőjel meg pont meg vessző pl:
ny.olc;-sz.áz;ti-ze-n.öt
815

Nem tudom hogy ez mennyire lenne megoldható,vagy nem-e bonyolult,de valamit ki kellene találni!

Így is elég gyöszös sokszor ha be kell lépni waprol, még az hiányzik hogy Te iylen über szuper karakterekkel tarkitsd a belépésem.

Arwyl szelleme 07-18-2007 12:49

Befosztottam hajnalban "valakit" alsóbb csopiban, és megtudtam ki Ő 1/A-ban.
Ezt írta befosztás után, bizonyítva korábbi üzenetét, mely szerint minden körben megy a táv náluk, csak éppen... de lássuk az üzit:

2007-07-18 06:12:03 Távolbalátás
2007-07-18 05:12:03 Távolbalátás
2007-07-18 04:12:03 Távolbalátás
2007-07-18 04:09:51 "az én ottani orim" országa megtámadott.
2007-07-18 01:12:03 Távolbalátás
2007-07-18 00:12:03 Távolbalátás
2007-07-17 23:12:03 Távolbalátás
2007-07-17 22:12:03 Távolbalátás
2007-07-17 21:12:03 Távolbalátás
ugy nez ki porszem kerult a gepezetbe :)

Nos, elég bizonyíték a progi létezésére?

Valezius 07-18-2007 12:51

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 110217)
Befosztottam hajnalban "valakit" alsóbb csopiban, és megtudtam ki Ő 1/A-ban.
Ezt írta befosztás után, bizonyítva korábbi üzenetét, mely szerint minden körben megy a táv náluk, csak éppen... de lássuk az üzit:

2007-07-18 06:12:03 Távolbalátás
2007-07-18 05:12:03 Távolbalátás
2007-07-18 04:12:03 Távolbalátás
2007-07-18 04:09:51 "az én ottani orim" országa megtámadott.
2007-07-18 01:12:03 Távolbalátás
2007-07-18 00:12:03 Távolbalátás
2007-07-17 23:12:03 Távolbalátás
2007-07-17 22:12:03 Távolbalátás
2007-07-17 21:12:03 Távolbalátás
ugy nez ki porszem kerult a gepezetbe :)

Nos, elég bizonyíték a progi létezésére?

Szerintem igen, szóval Ati "izés" módszerét támogatom :)

Synkel 07-18-2007 13:28

Nekem az "izés" módszer nagyon nem tetszik. Arwylnak most bejött, legalább van bizonyíték, hogy nem csak pletyka a dolog, de honnan tudod bebizonyítani egy ellenfeledről, hogy ő is scripteket használ. Nem csak távolozós van ám.
Szal mi tesz gyanússá valakit script szempontjából, és ha már eléggé gyanús ahhoz, hogy joggal lehessen elvárni tőle a számbepötyögést, akkor miért nem kerül törlésre az összes orijával egyetemben?

Ati 07-18-2007 13:30

Értelemszerűen a válasz erre a kérdésre nem lenne soha publikus.

Arwyl szelleme 07-18-2007 14:13

Másik megoldás hogy lehet mindenkinek ilyen.
Pl. a HT távot is tudna nézni beállított időpontban, ha lát valamit azt mint fontos esemény megírja emailben.
Bár 1/A-n ez még nem segít mert a klánráállást is jelzi kellene amit külön ki/be lehetne kapcsolni, mert lent 10 klán van egymástól folyamatosan 2 körre és mindig menne az email...

Valezius 07-18-2007 14:19

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 110229)
Másik megoldás hogy lehet mindenkinek ilyen.
Pl. a HT távot is tudna nézni beállított időpontban, ha lát valamit azt mint fontos esemény megírja emailben.
Bár 1/A-n ez még nem segít mert a klánráállást is jelzi kellene amit külön ki/be lehetne kapcsolni, mert lent 10 klán van egymástól folyamatosan 2 körre és mindig menne az email...

Nem támogatom a legalizálást...
De Synkelnek igaza van, lehet hogy jobb lenne a csalókat automatikusan anarchba tenni, vagy törölni.

Kutyuleee 07-18-2007 14:23

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 110230)
De Synkelnek igaza van, lehet hogy jobb lenne a csalókat automatikusan anarchba tenni, vagy törölni.

És hogy bizonyitod??? Mert sztem sehogy, ha tényleg bejönne egy ilyen filter, akkor is nagyon könnyen megoldható, hogy ne ugyanakkor lőjje el a távolt hanem +-eltérésekkel. innentől megint ott vagyunk ahonnan elindultunk.

Valezius 07-18-2007 14:27

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 110231)
És hogy bizonyitod??? Mert sztem sehogy, ha tényleg bejönne egy ilyen filter, akkor is nagyon könnyen megoldható, hogy ne ugyanakkor lőjje el a távolt hanem +-eltérésekkel. innentől megint ott vagyunk ahonnan elindultunk.

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 110001)
Csak azt sose lehet megmondani, hogy most kézzel távoloz, vagy progival.
Viszont ha azonnal kiszúr minden kilógást stb. az azért több, mint gyanús.

Hát mást továbbra se tudok mondani erről :o

Synkel 07-18-2007 14:31

Szerintem meg ami megoldást jelent erre a problémára, az Fegya eredeti javaslata, a számbeírás, mégha macerás is egy kicsit...

Arwyl szelleme 07-18-2007 15:18

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 110230)

Ezt én se gondoltam komolyan azért! :D:D
Viszont számokat beírni sincs kedvem! (Főleg nem telóról amikor így is kinlódás az egész! És le kell tölteni a képet is ami + adatforgalom)

Valezius 07-20-2007 08:37

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 110231)

Na jó hozzátennék még valamit.
Számít, hogy ki távoloz? Te vagy egy program? Az eredmény ugyanaz.
Akinek van képe hozzá az használja...

Ellenben ezek az egyéb scriptek igenis számítanak, mert nem mindegy, hogy azonnal kiszúrod vagy csak később vagy egyáltalán nem szúrod ki.

demian 07-20-2007 08:44

Szerintem nagyon is számít ha a gép távolozik mert abból már az is következik, hogy utánna bármit megtehet aki ezt készítette. pl távol a kapott szöveget feldolgozza ha jön valaki előre beállított adatok alapján akár mehet magától is a visszatámadás. Ha ezt valaki nagyon jól megcsínálja, akkor bármit megtehet. Anélkül hogy a játékba benézne és szerintem senki nemszeretne gépek ellen játszani, mert annak nincs értelme.

Amúgy mostanában hogy ezt a témát olvasgattam kerestem valami megoldást a scriptek letiltására, de semmit nem találtam.

Jah és az a bibi hogy láttam már olyan progikat is amik az ellenőrző kódokat is kijátszották.

tdomo 07-20-2007 09:28

Valeziusnál a pont. Azon felül, hogy gusztustalan dolog így viszonylagos előnyhöz jutni, semmi mást nem tud megcsinálni egy program, mint amit magától is meg tud tenni bárki. Nem értem a scripteket használó embereket, mert gondolom többeknek és nekem is minden perc, amit a Hódítóval töltök örömet okoz, ezért játszom.

Deni 07-20-2007 09:50

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 110528)
Nem értem a scripteket használó embereket, mert gondolom többeknek és nekem is minden perc, amit a Hódítóval töltök örömet okoz, ezért játszom.

sokan azért használnak scripteket, hogy az éppen nem örömet okozó perceket letudják.. pl nekem nem javítja a közérzetemet, hogy éjjel óránként felkelek távolozni :D persze ettől még nem használok semmi ilyesmit, sőt el is ítélem azokat, akik használják..

Valezius 07-20-2007 09:57

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 110532)
sokan azért használnak scripteket, hogy az éppen nem örömet okozó perceket letudják.. pl nekem nem javítja a közérzetemet, hogy éjjel óránként felkelek távolozni :D persze ettől még nem használok semmi ilyesmit, sőt el is ítélem azokat, akik használják..

Valakinek úgyis fel kell kelnie megnéznie az sms-t.
Szóval gyakorlatilag mindegy, hogy ő távolozott, vagy csak megnézte az eredményét. Akkor meg minek használja?

monro 07-20-2007 10:00

Quote:

sokan azért használnak scripteket, hogy az éppen nem örömet okozó perceket letudják.. pl nekem nem javítja a közérzetemet, hogy éjjel óránként felkelek távolozni :D

Én megértem ezeket az embereket amióta azt tapasztaltam, hogy vakmerően bátor H-s társaink arra utaznak a támadásuk előkészítésében, hogy éjjel vagy hajnalban a másik csapat alszik. Ez ugyanolyan "gusztustalan" előny mint az efféle magatartás ellen kidolgozott scriptes megoldás.

Fura ezekután azt mondanom, hogy én mégcsak nem is láttam soha ilyet, de annakidején amikor aktívan játszottam a magyar 1A-ban szívesen használtam volna. És nem a jogtalan előny miatt hanem azért, hogy tudjunk végre egy jót aludni.

Deni 07-20-2007 10:07

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 110535)
Szóval gyakorlatilag mindegy, hogy ő távolozott, vagy csak megnézte az eredményét. Akkor meg minek használja?

annak a srciptnek elvileg az lenne a lényege, hogy ha nem üres a távolod, akkor küld egy emilkét egy olyan emilcímre, ahonnan kapsz sms értesítést.. tehát ha para van, akkor sms-ben értesülsz róla.. asszem vmi ilyesmi :)

tdomo 07-20-2007 10:14

Quote:

Az éjjel felkelés nekem sem a kedvencem, de úgy gondolom, hogy ez is hozzá tartozik. :)
Ha meg már úgyis fel kell kelni, akkor ha adódik lehetőség már megyek támadni is.

Remedy 07-20-2007 11:13

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 110535)

Dehogy is, nyilvan smst csak akkor ir, ha jon vki :P

Valezius 07-20-2007 12:15

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 110574)
Dehogy is, nyilvan smst csak akkor ir, ha jon vki :P

Vettem, bár eddig úgy élt a fejemben, hogy távol, erre elkezd villagni az esemény, erről megy mail, és akkor megy az sms.
Belegondolva nyilván leprogramozható, hogy csak akkor menjen, ha jönnek is, bár ne mértek hozzá, hogyan.

Deni 07-20-2007 12:24

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 110592)
Vettem, bár eddig úgy élt a fejemben, hogy távol, erre elkezd villagni az esemény, erről megy mail, és akkor megy az sms.
Belegondolva nyilván leprogramozható, hogy csak akkor menjen, ha jönnek is, bár ne mértek hozzá, hogyan.

gondolom beviszik alapértéknek a sima távolbalátás adatait és ha ettől eltér, akkor megy az emil

Reaktor 07-20-2007 12:55

Legszívesebben azt mondanám, hogy az ilyen gerinctelenségeket a játékon belűl összefogva kellene megtorolni, de ez csak az anarhista csoportban lehetséges.

Itt azt javaslom addig is amíg megoldás születik, hogy párszáz körről meg kell támadni 1 tábival, aztán had küldje neki a szerver óránként az sms eket.

Mo az éjjeli támadásról meg már annyi szó esett, hogy a téma alaposan ki lett beszélve.
Nem lehet szabályozni, hogy ki mikor ér rá szeretne játszani, mert ha meg valakinek a délelőtt nem jó akkor mi van?

Grabi 07-20-2007 12:57

és egyáltalán kit büntetnél? a klánvezért? a komplett szövetséget? a script íróját? bonyolult kérdés. mindegyikre lehet igent mondani

én A-ban két klánról hallottam, hogy scriptezik, de azt mondtam ő dolguk, ha így nyernek az nem győzelem.

Remedy 07-20-2007 13:04

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 110604)
és egyáltalán kit büntetnél? a klánvezért? a komplett szövetséget? a script íróját? bonyolult kérdés. mindegyikre lehet igent mondani

én A-ban két klánról hallottam, hogy scriptezik, de azt mondtam ő dolguk, ha így nyernek az nem győzelem.

Csak mondom, hogy bar scriptnek nevezzuk, kb 2 percembe kerulne csinalni egy olyat, ami koronkent tavolozik, es az eredmenye megy mailban. (bovebben nem fejtenem ki, nem akarok tippeket adni :)

Ezek utan meg mar a megkapott levellel ugye barmit lehet csinalni, tartalomra szurni, es ha van benne vmi, tovabbkuldeni egy sms kuldo mail accountra...

A baj az, hogy nem is bonyolult, semmi extra nem kell hozza, es igazabol nem is lehetne bizonyitani...

Grabi 07-20-2007 13:08

tudom, hogy aki ért hozzá pikpak megírja...de annál jobban tudnátok mit kéne ellene tenni, hogyan lehetne szűrni...vagy nem?

demian 07-20-2007 13:34

A legegyszerűbb megoldás ami eszembe jutott Hódnak saját böngészőt írni amibe nemlehet beleturkálni, gondolok itt olyanra hogy ne lehessen Extensiont hozzá készíteni mint a FF-hez.

Remedy 07-20-2007 13:58

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 110612)
tudom, hogy aki ért hozzá pikpak megírja...de annál jobban tudnátok mit kéne ellene tenni, hogyan lehetne szűrni...vagy nem?

De. Pl csak minden tavolba nezes elott kelljen beirni azt a kepbol generalt kodot. De nem tudom ez mennyire sokkolna a kozvelemenyt :)

Remedy 07-20-2007 13:59

Quote:

Originally Posted by demian (Post 110623)
A legegyszerűbb megoldás ami eszembe jutott Hódnak saját böngészőt írni amibe nemlehet beleturkálni, gondolok itt olyanra hogy ne lehessen Extensiont hozzá készíteni mint a FF-hez.

Igen, ez aztan marha egyszeru. Akkor mar inkabb egy kliensprogram, de ahhoz meg az egesz hodot at kellene irni. Mindenkeppen nagyon rossz otlet :)

Arwyl szelleme 07-20-2007 14:05

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 110601)
Itt azt javaslom addig is amíg megoldás születik, hogy párszáz körről meg kell támadni 1 tábival, aztán had küldje neki a szerver óránként az sms eket.

Ő meg fogja és átírja 1 perc alatt (Deni szavával élve) az alapértéket arra hogy jön felé az az ori.

demian 07-20-2007 14:07

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 110627)
Igen, ez aztan marha egyszeru. Akkor mar inkabb egy kliensprogram, de ahhoz meg az egesz hodot at kellene irni. Mindenkeppen nagyon rossz otlet :)

Ez van, az ellenőrző kódot is kitudják cselezni. Szóval amíg más progiból el lehet érni a Hódot nem lehet vele sajna mit csínálni.

Valezius 07-20-2007 14:16

Quote:

Originally Posted by demian (Post 110631)
Ez van, az ellenőrző kódot is kitudják cselezni. Szóval amíg más progiból el lehet érni a Hódot nem lehet vele sajna mit csínálni.

Ezt nehéz elhinni :eek:

Remy tudsz olyan progi írni 1perc alatt, ami az elenőrző kódot is kicselezi? :)
Az ötleteden még gondolkodom :)

Deni 07-20-2007 14:24

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 110626)
De. Pl csak minden tavolba nezes elott kelljen beirni azt a kepbol generalt kodot. De nem tudom ez mennyire sokkolna a kozvelemenyt :)

ez nem vicces :D

Remedy 07-20-2007 14:40

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 110634)
Ezt nehéz elhinni :eek:

Az ötleteden még gondolkodom :)

Nem, az ocr-es kepfelismeresi technikakba meg nem melyedtem bele tulzottan :)

Remedy 07-20-2007 14:42

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 110626)

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 110636)
ez nem vicces :D

Finomitas: ha beirod, 5 percig tudsz tavolba nezni kodbeiras nelkul. (gondolva itt kv elotti tavolbanezesi technikakra) :)

Deni 07-20-2007 14:43

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 110646)
Finomitas: ha beirod, 5 percig tudsz tavolba nezni kodbeiras nelkul. (gondolva itt kv elotti tavolbanezesi technikakra) :)

így máris jobban hangzik :)

wand 07-20-2007 14:44

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 110634)

szerintem nem tud :)
abból kiinduva, hogy a clickclickclick.com-os "háborúban" -ha jólt tudom- se a magyarok, se a japánok nem tudták kicselezni, pedig valahol "nemzeti ügy" volt és biztos sokan próbálkoztak vele, mégse sikerült senkinek.

wand 07-20-2007 14:50

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 110646)

jaja szerintem is ez a jó irány
ha 59.59-kor még távol előtt számokat kell beirogatni, az eléggé ellehetetlenítene pár dolgot :)

kb valami olyan dolgot tudnék elképzelni, hogy:

1. a klánban vagy szöviben mindeképp legyen elég 1 valakinek körönként 1x azonosítani (tehát ha valaki már óra 10 kor beírta, akkor többet abban a körben a szövieinek se kelljen)
2. ezt ne csak kérésre lehessen megtenni, hanem egy menüpontba belépve, bárki bármikor azonosíthassa, és kör végéig többet már ne kelljen (elkerülendő hogy kv előtti másodperceket erre kelljen szánni)

demian 07-20-2007 15:03

naja ez meg új táblákat von maga után gondolom az adatbáziba, és jókora változtatást

amúgy nemértem miért a távolbalátásnál ragadtatok le, akármit meglehet csínálni scriptekkel amit amúgy te is megtudnál játékban pl: tekik, katonák automata kipakolása, támadás indítása ...

All times are GMT +1. The time now is 04:09.