![]() |
Jah értem.
|
Quote:
|
Befosztottam hajnalban "valakit" alsóbb csopiban, és megtudtam ki Ő 1/A-ban.
Ezt írta befosztás után, bizonyítva korábbi üzenetét, mely szerint minden körben megy a táv náluk, csak éppen... de lássuk az üzit: 2007-07-18 06:12:03 Távolbalátás 2007-07-18 05:12:03 Távolbalátás 2007-07-18 04:12:03 Távolbalátás 2007-07-18 04:09:51 "az én ottani orim" országa megtámadott. 2007-07-18 01:12:03 Távolbalátás 2007-07-18 00:12:03 Távolbalátás 2007-07-17 23:12:03 Távolbalátás 2007-07-17 22:12:03 Távolbalátás 2007-07-17 21:12:03 Távolbalátás ugy nez ki porszem kerult a gepezetbe :) Nos, elég bizonyíték a progi létezésére? |
Quote:
|
Nekem az "izés" módszer nagyon nem tetszik. Arwylnak most bejött, legalább van bizonyíték, hogy nem csak pletyka a dolog, de honnan tudod bebizonyítani egy ellenfeledről, hogy ő is scripteket használ. Nem csak távolozós van ám.
Szal mi tesz gyanússá valakit script szempontjából, és ha már eléggé gyanús ahhoz, hogy joggal lehessen elvárni tőle a számbepötyögést, akkor miért nem kerül törlésre az összes orijával egyetemben? |
Értelemszerűen a válasz erre a kérdésre nem lenne soha publikus.
|
Másik megoldás hogy lehet mindenkinek ilyen.
Pl. a HT távot is tudna nézni beállított időpontban, ha lát valamit azt mint fontos esemény megírja emailben. Bár 1/A-n ez még nem segít mert a klánráállást is jelzi kellene amit külön ki/be lehetne kapcsolni, mert lent 10 klán van egymástól folyamatosan 2 körre és mindig menne az email... |
Quote:
De Synkelnek igaza van, lehet hogy jobb lenne a csalókat automatikusan anarchba tenni, vagy törölni. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Szerintem meg ami megoldást jelent erre a problémára, az Fegya eredeti javaslata, a számbeírás, mégha macerás is egy kicsit...
|
Quote:
Ezt én se gondoltam komolyan azért! :D:D Viszont számokat beírni sincs kedvem! (Főleg nem telóról amikor így is kinlódás az egész! És le kell tölteni a képet is ami + adatforgalom) |
Quote:
Számít, hogy ki távoloz? Te vagy egy program? Az eredmény ugyanaz. Akinek van képe hozzá az használja... Ellenben ezek az egyéb scriptek igenis számítanak, mert nem mindegy, hogy azonnal kiszúrod vagy csak később vagy egyáltalán nem szúrod ki. |
Szerintem nagyon is számít ha a gép távolozik mert abból már az is következik, hogy utánna bármit megtehet aki ezt készítette. pl távol a kapott szöveget feldolgozza ha jön valaki előre beállított adatok alapján akár mehet magától is a visszatámadás. Ha ezt valaki nagyon jól megcsínálja, akkor bármit megtehet. Anélkül hogy a játékba benézne és szerintem senki nemszeretne gépek ellen játszani, mert annak nincs értelme.
Amúgy mostanában hogy ezt a témát olvasgattam kerestem valami megoldást a scriptek letiltására, de semmit nem találtam. Jah és az a bibi hogy láttam már olyan progikat is amik az ellenőrző kódokat is kijátszották. |
Valeziusnál a pont. Azon felül, hogy gusztustalan dolog így viszonylagos előnyhöz jutni, semmi mást nem tud megcsinálni egy program, mint amit magától is meg tud tenni bárki. Nem értem a scripteket használó embereket, mert gondolom többeknek és nekem is minden perc, amit a Hódítóval töltök örömet okoz, ezért játszom.
|
Quote:
|
Quote:
Szóval gyakorlatilag mindegy, hogy ő távolozott, vagy csak megnézte az eredményét. Akkor meg minek használja? |
Quote:
Fura ezekután azt mondanom, hogy én mégcsak nem is láttam soha ilyet, de annakidején amikor aktívan játszottam a magyar 1A-ban szívesen használtam volna. És nem a jogtalan előny miatt hanem azért, hogy tudjunk végre egy jót aludni. |
Quote:
|
Quote:
Ha meg már úgyis fel kell kelni, akkor ha adódik lehetőség már megyek támadni is. |
Quote:
|
Quote:
Belegondolva nyilván leprogramozható, hogy csak akkor menjen, ha jönnek is, bár ne mértek hozzá, hogyan. |
Quote:
|
Legszívesebben azt mondanám, hogy az ilyen gerinctelenségeket a játékon belűl összefogva kellene megtorolni, de ez csak az anarhista csoportban lehetséges.
Itt azt javaslom addig is amíg megoldás születik, hogy párszáz körről meg kell támadni 1 tábival, aztán had küldje neki a szerver óránként az sms eket. Mo az éjjeli támadásról meg már annyi szó esett, hogy a téma alaposan ki lett beszélve. Nem lehet szabályozni, hogy ki mikor ér rá szeretne játszani, mert ha meg valakinek a délelőtt nem jó akkor mi van? |
és egyáltalán kit büntetnél? a klánvezért? a komplett szövetséget? a script íróját? bonyolult kérdés. mindegyikre lehet igent mondani
én A-ban két klánról hallottam, hogy scriptezik, de azt mondtam ő dolguk, ha így nyernek az nem győzelem. |
Quote:
Ezek utan meg mar a megkapott levellel ugye barmit lehet csinalni, tartalomra szurni, es ha van benne vmi, tovabbkuldeni egy sms kuldo mail accountra... A baj az, hogy nem is bonyolult, semmi extra nem kell hozza, es igazabol nem is lehetne bizonyitani... |
tudom, hogy aki ért hozzá pikpak megírja...de annál jobban tudnátok mit kéne ellene tenni, hogyan lehetne szűrni...vagy nem?
|
A legegyszerűbb megoldás ami eszembe jutott Hódnak saját böngészőt írni amibe nemlehet beleturkálni, gondolok itt olyanra hogy ne lehessen Extensiont hozzá készíteni mint a FF-hez.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Remy tudsz olyan progi írni 1perc alatt, ami az elenőrző kódot is kicselezi? :) Az ötleteden még gondolkodom :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
abból kiinduva, hogy a clickclickclick.com-os "háborúban" -ha jólt tudom- se a magyarok, se a japánok nem tudták kicselezni, pedig valahol "nemzeti ügy" volt és biztos sokan próbálkoztak vele, mégse sikerült senkinek. |
Quote:
ha 59.59-kor még távol előtt számokat kell beirogatni, az eléggé ellehetetlenítene pár dolgot :) kb valami olyan dolgot tudnék elképzelni, hogy: 1. a klánban vagy szöviben mindeképp legyen elég 1 valakinek körönként 1x azonosítani (tehát ha valaki már óra 10 kor beírta, akkor többet abban a körben a szövieinek se kelljen) 2. ezt ne csak kérésre lehessen megtenni, hanem egy menüpontba belépve, bárki bármikor azonosíthassa, és kör végéig többet már ne kelljen (elkerülendő hogy kv előtti másodperceket erre kelljen szánni) |
naja ez meg új táblákat von maga után gondolom az adatbáziba, és jókora változtatást
amúgy nemértem miért a távolbalátásnál ragadtatok le, akármit meglehet csínálni scriptekkel amit amúgy te is megtudnál játékban pl: tekik, katonák automata kipakolása, támadás indítása ... |
All times are GMT +1. The time now is 04:09. |