![]() |
Quote:
Én ,ha 16 órát nem lennék a hódban akkor 1 orim lenne és a lassúban forognék úgy ahogy Ati írta. Mivel a lassú 3 szintből áll ezért 3/E-ből törölni kéne és új ori:) |
*törölt üzenet*
Sorry tárgytalan! |
Quote:
ui: persze a termelo orszagoknak meg a berakas miatt fontos, de most szetveresrol/szetesesrol volt szo :) |
Quote:
|
Quote:
De nem Pepának híjják?:D:D Na nem offolok többet bocsesz. A lényeg,hogy olyan embernek kéne érvelnie akivel valóban megtörtént az említett kérdés. És ne olyan érveljen aki állandó vipes. (szerintem) |
Quote:
Max jobban tudsz aludni, és nem kell körönként, kétkörönként felkelni csinálni valamit. De aki megteszi, felkel, az továbbra se látom, hogy miért lenne hátrányban. |
Quote:
Az éjjel még megoldható azt elfogadom, de nappal bármi közbejöhet. És mivel ilyen ember nincs, így a helytartó igenis előny mindenkihez képest, akinek nincs. :) |
Azért az biztos,hogy akinek nincs ht annak több a melója és jóval több időt kell gépközelben lennie amit akár nevezhetünk hátránynak is.
Bár mindenki önszántából játszik és annyi időt szán a játékra amennyit tud. Tehát,ha nincs ht és napi 5 órát tud csak hódra fordítani lehet tényelg szétverik. Én ilyet még nem tapasztaltam magamon. Valószínűleg szabiznék,ha nem tudnék eleget játszani:) |
Quote:
|
Quote:
én csak a suliszünetekben vagyok 2-3óránál többet, mégis elég ritka az h szétverjenek a vipes orim 2/B-ig kb 2* ütötték be földre, és 1* intézték el igazán a lényeg az h ne akarj rettegett orkot játszani ha csak délutánonként vagy, hanem játsz inkább erősen védett óriás varit (amúgy a vip-es orim ugyanúgy leverik mint a nem vip-eset, a különbség max annyi h a vip-es néha uncsibb:p) |
Quote:
Ha nem csak azt az egy sort emeled ki,hanem a következőket is: Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Fura is lenne, ha azon panaszkodna bárki, hogy tanyafree országgal játszik, de csak heti 1x tud belépni, és milyen dolog ez, hogy közben tönkremegy az országa. |
Quote:
Van rá egy söröm hogy nem leszel elég gyors akárhány ablakod is lesz nyitva;) |
Quote:
Hát, adok rá 5% esélyt, hogy meg lehet csinálni :D |
Quote:
Ha harcosként nem tanyfree vagy, nem érsz semmit A-ban. Én már az elején úgy kezdtem, hogy nem függő, magánélettel rendelkező embereknek nem hiszen 2 óránként be kellene lépni. A-ba igenis kiélezett orik kellenek, minnél fejebb vagyunk, annál inkább és ez a tanyák rovására megy. Azt meg csak nem lehet a "Megnyerem a játékot" gomb mellé tenni, hogy : csak olyanoknak akiknek kevesebb mint napi 24 óra áll rendelkezésére. A 24 ügyelet mellé egy apróság, amit még TE\Ti írtatok: Tudnivalók: Erről az oldalról indíthatsz a játékban új országot. Kérünk, hogy a szabályokat tartsd be, hogy a játék mindenki számára élvezhetõ legyen. FIGYELEM! Az elmúlt évek tapasztalatai alapján fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a játék függőséget okozhat! Kérünk, hogy folyamatosan tartsd szem előtt, hogy ez egy játék, és mindig elegendő időt szánj a játékon kívüli egyéb dolgaidra, soha ne a játék legyen az elsődleges célod! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Úgy gondoltam, hogy mind a kati mind a teki piac bekészítve, és akkor csak 1kattintás, hogy mi történt, meg mégegy, hogy eladd a cuccokat. 3-4elég lenne, DE A piac véges, tehát 5piaccal (igen 5 mivel nem vip mentességről csak hv mentességről van szó :D) nem lehet megcsinálni azt, amit a ht megcsinál. Szóval akinek ht-ja van az előnyben van, mert ugyanazt csinálja mint én, csak gyorsabban... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én a helytartó funkciójával egyetértek. Persze, hogy van előnye, azért kerül pénzbe.
Ki fizetne egy olyan szolgáltatásért, aminek nincsen kézzelfogható haszna azokkal a játékosokkal szemben, akik nem veszik igénybe. Az is megoldás, hogy csak akkor veted be a helytartót, amikor taktikailag szükséges. Például amikor kevés könyvtáram volt és szükségem volt a 20 óránkénti teki írásra akkor befizettem egy helytartót. Kétségtelen, hogy gyorsabban fejlődik egy ori helytartóval, de ez így természetes. A szórakozásra pedig nemcsak időt, de pénzt is kell szánni. |
ennek atopicnak amugy mi értelme van?
|
Quote:
Mivel ezzel nem értek egyet, ezért vártam ehhez a hozzászólásokat, hogy MIÉRT könnyebb. |
Quote:
|
én tegnap tudtam meg hogy amúgy a jó játékosok nem vippelik az orijukat :)
és ehhez kellett kapnom egy orit anarchba hogy megtudjam :) Hát igen mindig tanul valami újat az ember:) |
Quote:
ez hülyeség....sztem..vhol a vip igen nagy előny,és azért 24bö l24et te s elehetsz gépelött 1honapig! |
Pepa: csak 16 órát vagy távol? De jó neked... Én 57 órás távollétre rendeztem be at orim.
Amúgy egyszer volt egy olyan időszak, amikor hetenként csak egyszer tudtam belépni. Azon már a helytartó sem segít! Helytartó nélkül a lassúban még tudnék boldogulni, nagyjából normálisan, a B-ben már rendszeresen szabiznom kéne, az A-ban azonban ez nem lehetséges! Így ott vagy Ht, vagy oritörlés, de arra nem vagyok hajlandó, vagy megrekedés, de az kb a törléssel egyenértékű dolog. |
Szerintem írtózatosan nehéz és sokaszor annyi idő ha valaki vip nélkül akar Aból fordulni.
ÉS igen, Aban ha nem is a "megynyerted a játékot" gomb a vip azért közel felér egy "nem vesztettél"-lel. Jó a piac,meg minden, de igazán nem azért kell feltétlen a vip mert milyen jó, hanem mert másnak van. Igazán ami miatt a vip mondhatni kötelező az Aban a klánraktár. Ez az a lényeges dolog ami miatt teljesen más lesz a helyzet mint a többi szinten. Éppen azért mert más orik vippel tökéletes munkamegosztást tudnak kialakítani sokkal gyengébbé válsz vip nélkül. Ha te nem teszed,attól az ellenfél pl tanyafree orkja igen, és ha tizen körre pakolod fel a varikat akkor értelemszerűen sokkal kevesebb barakkod van az ork ellen, legyen szó akár hazakisérésről is. -csak egy előzőleg elhngzott példára reagálva Mert Aban a legfontosabb érték heki és ha nem vagy vip akkor azzal gazdolkodsz rosszul. Azaz "sokkal könnyebb a nem vipes orikat szétszedni", (feltéve hogy mindenki a saját orijával játszik) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
bocs én merek dolgozni mellette és élni is pl bulizni menni meg hasonlok..ha valakit ez tesz bodoggá h gép elött van 24órát az annak gratulálok,meg üdvözlöm abarátnöjét :D |
Quote:
Ez maraha jó:D:D Akkor jó sok rossz játékos mászkálhat a hódban.:D Talán akinek a való élete egy kicsit rosszúl sűlt el és nincsen családja,barátja esetleg párja sőőt nem is dolgozik(,mert nem tud vagy nem akar) és nem hagyja ott a gépet soha ,annak valóban nem kell vip és nem is kell a ht. segítsége:) Ugye mondanom se kell,hogy aludni meg minek:cool: |
Quote:
Ha mindenki a saját orijával játszik akkor talán nem nagy beleérzés kell, hogy felfogható legyen milyen "egyszerű" a te megoldásod Ati: helytartó helyett napi 24 órában kv előtt bennt lenni. És onantól hogy ez nem megy igenis óriási hátrányba kerül akinek nincs az Aban helytartója. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:45. |