![]() |
A táblázatkezelők "egyéb segédproginak" számítanak? És ha nem, akkor az is "csalás"? :p
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Úh nem értem miért ne lenne akkor is egyhangú a szavazás, hiszen az utóbbiak biztos elenyésző kisebbségben vannak. |
használok :)
h5 tools saját oriépítő excel saját klán excel asszem nekem más nemis kell, kezdőként ez elég :) jah! Demian progija is elég jó, most azzal akarok barátkozni kicsit :) |
Quote:
Quote:
Persze ha wapról támadok, marad a toll+papír... |
Quote:
:))) Ezt már másodjára látom ,hogy ezt írod. hol nyilatkozta ez a bátor fiú,hogy feltörte a szervert?? Jó lenne kacagni egyett eme beírásán:p:p |
Quote:
|
Quote:
|
Az nagy lehetett!!Megnéztem volna ahogy ott dumál arról hogy feltörte megminden :D Meg megnéztem volna azt is amikor a 168-körről visszajön és elkezdreklamálni hogy miért tiltották ki....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
egyébként énsem emlékszek már:S |
Én is használok:D
h5tools-ot meg demian programjait De a csatákat a legtöbb esetben a saját kézi számológépemen is számolom, úgy tuti:D (a zárojelezés miatt is, meg azt gyorsabban is tudom használni:D) |
Nekem excel táblám van.
Csatákhoz 2x2oszloppal eyikbe mennek a katonák száma, amiből alap támadó-védőerő lesz, a másikba a módosíták, persze van hozzá szöveg, hogy melyik sorban melyiket kell írni, így elvileg nem marad ki semmi. (Kivéve, ha az 1,15-ös óriás faji bónusz helyett bennehagyom az egyet, aztán csoidálkozom utána, hogy a fenébe fért be :D) |
Én ránézek egy orira és sacperkábé kiszámolom a segédprogival:D
|
Bízok a segédprogiban, mert azt mondták, hogy Ati készítette.:p:D
|
Quote:
|
Bevallom én Toolst használok, és meg vagyok vele elégedve:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Bevallom azt is, hogy varira-tolira sose számolok. Bepróbálkozok, oszt' vagy sikerül vagy nem:)
|
Quote:
|
Télleg vannak iylen progik? Nem tudtam, nekem olyan jönne jól ami távolbanéz és szól ha jön valaki :)
|
Gyula toronyóra lánccal esetleg?:D
|
Quote:
Már megint a gazdagok járnak jól :D |
én azt gondolom az excel tábla a legjobb, amit legtöbben használunk.
csak a 666. miatt :) és most egy hétig nem írok, had tudjak gyönyörködni :) |
Quote:
Quote:
|
Igen hasznalok az agyamat es eddig meg sosem tevedtem :D
|
A felmérés szavazás részét HIÁNYOSNAK vélem!
Olyan opció nincs, hogy "Nem használom, de nem zavar, hogy más használ." Én pl nem használok, excel tábláim vannak erre a célra, de hogy más használ, nem tartom csalásnak. (Visszaolvastam írás közben. :D Csatlakozom Andrew-hez. :p) |
Quote:
|
az végülis . de mindent számol :D :DD
ha má infós vagyok nehogy már más kalkulátorát használjam... :P A sajátomban megbízom, mert látom miből mit számol :D |
Ha jol latom az adataid semmiben nem kulombozek az Archer fele progi szamitasahoz kepest
|
A Demian féle progi hasznos kellék sz.tem.
Amikor fejlesztem az orim mindig számolok kicsit,hogy miből mennyi kellene és mennyit fog meg a védelmem. Kíváncsiságból is ki szoktam számolni vajon beférnék-e v.kihez ha akarnék.:) |
nem tom én a winfos által számológépet használom,vagy egy darab papírt,kedvtol fuggoen
bár most,hogy indítottam egy hadi orit az A-s mellé,lehet én is elkezdek excellel babrálni :D |
vmi excel magus segitsen. :)
van 1 cellam aminek a tipusa szoveges. mondjuk ez van benne: "2.563 kakukkfioka", persze idezojelek nelkul. nos ebbol akarom kinyerni a 2563-as szamot, amivel mar matematikai muveleteket lehet vegrehajtani, tehat mar nem szoveg hanem szam es persze a bennelevo pont nelkul. azaz az elso feladat a " kakukkfioka" lenyesese, a masodik a "." kivagasa a szambol es a 3. a szoveg atalakitasa szamma. ezt bele 1 uj cellaba, amire mar kesobb lehet hivatkozni mint szam tipusu cellara. pliz hilfe. (a latszattal ellentetben idevag, ebbe a forumba, mert sajat kalkulator kialakitasa miatt kellene.) |
Quote:
Az egyszerű módszer az, ha tudom, hány betűs a szám. Akkor elég csak a bal szélét venni a cellában tárolt cuccnak. Itt egy bonyolult módszer is: http://office.microsoft.com/hu-hu/ex...CL100570551038 |
All times are GMT +1. The time now is 17:48. |