![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bár nekem a régi fire jobban tetszett. Talán megszokás kérdése ez is. |
Van új FF? :D
|
Quote:
|
Quote:
(Bárcsak lehetne firefoxon többet is futtatni...el is felejteném az IE-t egy életre) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kiválasztáshoz tabbal tudsz váltogatni a weblap egyes választható elemei között (gombok, linkek), az aktiváláshoz pedig enter vagy space. Teljesen jól el lehet lenni egér nélkül is, igaz sokkal macerásabb... :D |
Nekem bejön az új FF:)
Igaz,még némi beállítási problémáim vannak,de megoldom:) |
Én az 1.0-ás óta ezt használom ....
Az IE közelébe sem megyek..most az összes kiegészitővel együtt amit használok 82 Mb a memoriafoglalása.... ezeket a kiegészítőket használom -avatar marker -browser defender toolbar - custom download manager - free download manager plug-in - greasemonkey - IE tab - Open download - password exporter - PDF download - Tweak network.. |
nekem ff3-ban van valami szótár.Azt nem lehetne kikapcsolni valahogy?
|
Quote:
Más kérdés, hogy ezt nem jelzi, de sebaj :p Amúgy ez már tényleg hasznos, nem úgy mint ami a 2-höz volt bővítmény. |
Na akkor van mégegy kérdésem, biztos ez is hülyeség lesz.
A fórumnál jobbra balra van egy csomó fekete terület, ha összenyomom a böngészőt, akkor a fekete tűnik el, ahogy kell. Na most az oriban is van ugyanilyen fekete terület. ha összenyomom, akkor mégse az tűnik el... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Esetleg ha valaki el tudná magyarázni egy laikusnak :) |
Quote:
Jelenleg nálam se megy |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sikerült :) De elég macera változtatgatni a profilokat. Vagy van esetleg valami gyorsbillentyű? |
Quote:
Mivel az országod résznél két függőleges frame van, ezért ha "közelítesz", mindkettő nagyobbodik, és mivel balról jobbra rakja össze asszem a böngésző, ezért előszőr a bal oldalit kirakja (ami nagyobb lett, tehát kijebb szorjtota a jobb oldali részt) és ezután a jobb oldalit rakja utána és az már nem fér ki rendesen... Remélem érthető, mert kicsit bután írtam le :cool::D (Ha tévedek, valaki sikítson:D) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pedig kipróbáltam :( |
Quote:
|
Quote:
|
próbáljátok meg úgy, hogy előbb újraindítjátok a böngészőt, összehúzzátok, és úgy jelentkeztek be... nálam működik...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként nekem Firefoxal nem működött, kipróbáltam (Druidának sem), és a topic címe... Egyébként az miért van, hogy az a hely, ahol a villogó ikonok szoktak lenni, nagyobb, mint ahova a villogó ikonokat megjelníti (tehát szürke, x ikon szélességnyi hely, utána van egy ikonnyi fekete hely)... ??:confused: Remélem érthetően írtam le :eek: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:55. |