Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Firefox (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1931)

Ati 08-30-2008 12:36

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 188752)
Neeeeee, ezt nem mondod komolyan, hogy valaki PS3-ról netezik, és pont hódítózik :D

Statisztika alapján van ilyen. :)

Redback 08-30-2008 13:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 188753)
Statisztika alapján van ilyen. :)

Vigyázzatok játékgyártók!Jön a hódító, és tarol ps3-on!

J.Ati 08-30-2008 14:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 188750)
Hajrá, üdv a klubban! :)

Egyébként a fórumozók 55,74%-a használ Firefoxot, míg IE-t csak 39,52%.

Ez az arány a játékban mégjobban eltolódott: Firefoxot 56,09%, míg IE-t csak 39,25% használ.

(Az adatok az elmúlt 30 napra vonatkoznak.)

Szép kis arány.
Bár nekem a régi fire jobban tetszett.
Talán megszokás kérdése ez is.

Tsobi 08-30-2008 19:40

Van új FF? :D

Ati 08-30-2008 19:41

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 188809)
Van új FF? :D

A 3-as viszonylag új.

vityu 08-30-2008 21:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 188750)
Hajrá, üdv a klubban! :)

Egyébként a fórumozók 55,74%-a használ Firefoxot, míg IE-t csak 39,52%.

Ez az arány a játékban mégjobban eltolódott: Firefoxot 56,09%, míg IE-t csak 39,25% használ.

(Az adatok az elmúlt 30 napra vonatkoznak.)

És azt hogy nézed/nézik, akinek 3 országa van, és mindhárom egyszerre fut? Ugye az összegabalyodik firefox-ban, tehát még két IE-t kell elindítani. :(
(Bárcsak lehetne firefoxon többet is futtatni...el is felejteném az IE-t egy életre)

szamóka 08-30-2008 23:05

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 188830)
És azt hogy nézed/nézik, akinek 3 országa van, és mindhárom egyszerre fut? Ugye az összegabalyodik firefox-ban, tehát még két IE-t kell elindítani. :(
(Bárcsak lehetne firefoxon többet is futtatni...el is felejteném az IE-t egy életre)

Régebben, még FF 2.0 előtt ezzel próbálkoztam, és nagyszerűen működött. Elvileg megy 3.0 alatt is.

vityu 08-31-2008 00:36

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 188839)
Régebben, még FF 2.0 előtt ezzel próbálkoztam, és nagyszerűen működött. Elvileg megy 3.0 alatt is.

Összekavarta megint, mint a szél! :( Pedig már kezdtem megörülni!

Ati 08-31-2008 02:13

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 188830)

Lehet több országot is megnyitni egyszerre Firefoxban, itt a fórumon le is volt írva, hogy hogyan. Csokibácsi volt az eredeti szerző, ha jól rémlik, de most hajnal 3-kor neki nem állok megkeresni... :) A lényeg az, hogy lehet.

Valezius 08-31-2008 03:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 188844)
Ha kiválasztod, akkor lehet enterrel, vagy space-szel is aktiválni a gombot.

Esetleg azt is meg lehetni tudni, hogyan? :)

Ati 08-31-2008 03:28

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 188849)
Esetleg azt is meg lehetni tudni, hogyan? :)

Mit hogyan?

Kiválasztáshoz tabbal tudsz váltogatni a weblap egyes választható elemei között (gombok, linkek), az aktiváláshoz pedig enter vagy space.

Teljesen jól el lehet lenni egér nélkül is, igaz sokkal macerásabb... :D

Hornet 08-31-2008 07:17

Nekem bejön az új FF:)
Igaz,még némi beállítási problémáim vannak,de megoldom:)

Blacky 08-31-2008 07:37

Én az 1.0-ás óta ezt használom ....
Az IE közelébe sem megyek..most az összes kiegészitővel együtt amit használok 82 Mb a memoriafoglalása....

ezeket a kiegészítőket használom
-browser defender toolbar
- custom download manager
- free download manager plug-in
- greasemonkey
- IE tab
- Open download
- password exporter
- PDF download
- Tweak network..

Redback 08-31-2008 10:16

nekem ff3-ban van valami szótár.Azt nem lehetne kikapcsolni valahogy?

Andrew 08-31-2008 11:53

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 188862)
nekem ff3-ban van valami szótár.Azt nem lehetne kikapcsolni valahogy?

Miért? Baromi jó dolog, ha figyelnél rá, hogy mit mond, nem is írtad volna ezt egybe :D:D
Más kérdés, hogy ezt nem jelzi, de sebaj :p Amúgy ez már tényleg hasznos, nem úgy mint ami a 2-höz volt bővítmény.

Valezius 08-31-2008 13:59

Na akkor van mégegy kérdésem, biztos ez is hülyeség lesz.

A fórumnál jobbra balra van egy csomó fekete terület, ha összenyomom a böngészőt, akkor a fekete tűnik el, ahogy kell.

Na most az oriban is van ugyanilyen fekete terület. ha összenyomom, akkor mégse az tűnik el...

Druida 08-31-2008 14:03

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 188866)

A fórumnál jobbra balra van egy csomó fekete terület, ha összenyomom a böngészőt, akkor a fekete tűnik el, ahogy kell.

Na most az oriban is van ugyanilyen fekete terület. ha összenyomom, akkor mégse az tűnik el...

az oriban a baloldali rész egy teljesen önálló weblap lényegében. és ott a weblaphoz tartozik a fekete rész is, ami nem nyomódik össze, ezért a másik oldalból veszi L.

Druida 08-31-2008 14:06

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 188839)

nekem nem megy 3.0-val :(

Druida 08-31-2008 14:12

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 188868)
nekem nem megy 3.0-val :(

na sikerült megcsinálnom!!! jee :D

Valezius 08-31-2008 14:27

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 188867)
az oriban a baloldali rész egy teljesen önálló weblap lényegében. és ott a weblaphoz tartozik a fekete rész is, ami nem nyomódik össze, ezért a másik oldalból veszi L.

És ez jó valamiért?
Esetleg ha valaki el tudná magyarázni egy laikusnak :)

Kubbi 08-31-2008 14:32

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 188869)
na sikerült megcsinálnom!!! jee :D

Mi volt a gond?
Jelenleg nálam se megy

Druida 08-31-2008 14:32

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 188870)
És ez jó valamiért?

lényegében semmire nem jó, csak nem lett odafigyelve hogy ez vkit zavarhat, kb ennyi... nemtom lehet-e ezt úgy csinálni hogy az menjen össze, nem vagyok programozó, de majd Ati hátha tud szebbet válaszolni mint én :)

Druida 08-31-2008 14:35

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 188871)
Mi volt a gond?
Jelenleg nálam se megy

annyi volt hogy én azt hittem, hogy ha mondjuk egy tabon beállítom 2esre akkor a többin 1es marad... mert ez mondjuk így sokkal könnyebb lenne. de amugy úgy kell, hogy az 1es profillal belépek az első oriba, átállítom 2esre és akkor belépek a másodikba, egy másik fülön. és hogyha az egyes oriban akarsz megint lenni akkor visszamész annak a fülére és mielőtt kattintanál átállítasz ismét 1es profilba. de vigyázni, hogyha mondjuk hódító fórumra 1es profilon jeliztél be, akkor ha 2es profillal próbálz böngészni ott akkor úgy vesz hogy nem vagy bejelizve. tehát tömören: amelyik profilon jelentkeztél be az adott lapra azon a profilon kell használni is.

Kubbi 08-31-2008 14:42

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 188873)
annyi volt hogy én azt hittem, hogy ha mondjuk egy tabon beállítom 2esre akkor a többin 1es marad... mert ez mondjuk így sokkal könnyebb lenne. de amugy úgy kell, hogy az 1es profillal belépek az első oriba, átállítom 2esre és akkor belépek a másodikba, egy másik fülön. és hogyha az egyes oriban akarsz megint lenni akkor visszamész annak a fülére és mielőtt kattintanál átállítasz ismét 1es profilba. de vigyázni, hogyha mondjuk hódító fórumra 1es profilon jeliztél be, akkor ha 2es profillal próbálz böngészni ott akkor úgy vesz hogy nem vagy bejelizve. tehát tömören: amelyik profilon jelentkeztél be az adott lapra azon a profilon kell használni is.

Köszi, akkor próbálkozom még

sikerült :)
De elég macera változtatgatni a profilokat. Vagy van esetleg valami gyorsbillentyű?

Dus 08-31-2008 14:55

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 188870)
És ez jó valamiért?

Ez azért van, mert a fórum alapszekezete táblázat (tehát az egész fórum egy nagy táblázat, legalábbis a forráskódban ezt látom), az országod meg úgynevezett framek-kel van megoldva :)

Mivel az országod résznél két függőleges frame van, ezért ha "közelítesz", mindkettő nagyobbodik, és mivel balról jobbra rakja össze asszem a böngésző, ezért előszőr a bal oldalit kirakja (ami nagyobb lett, tehát kijebb szorjtota a jobb oldali részt) és ezután a jobb oldalit rakja utána és az már nem fér ki rendesen...

Remélem érthető, mert kicsit bután írtam le :cool::D

(Ha tévedek, valaki sikítson:D)

Druida 08-31-2008 15:01

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 188876)
Ez azért van, mert a fórum alapszekezete táblázat (tehát az egész fórum egy nagy táblázat, legalábbis a forráskódban ezt látom), az országod meg úgynevezett framek-kel van megoldva :)

Mivel az országod résznél két függőleges frame van, ezért ha "közelítesz", mindkettő nagyobbodik, és mivel balról jobbra rakja össze asszem a böngésző, ezért előszőr a bal oldalit kirakja (ami nagyobb lett, tehát kijebb szorjtota a jobb oldali részt) és ezután a jobb oldalit rakja utána és az már nem fér ki rendesen...

Remélem érthető, mert kicsit bután írtam le :cool::D

(Ha tévedek, valaki sikítson:D)

*síkít* de nem azérrt mert rossz hanem csak mert ezt nem értem :D xD de lényegtelen igazából, nekem semmi bajom sincs vele.

Bogár 08-31-2008 16:01

Quote:

próbáld meg úgy, hogy előbb összehúzod a böngészőt, és úgy jelentkezel be. :)

Dus 08-31-2008 16:14

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 188881)
próbáld meg úgy, hogy előbb összehúzod a böngészőt, és úgy jelentkezel be. :)

Úgy sem jó, mert attól még a forráskód nem fog megváltozni :p

Bogár 08-31-2008 16:50

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 188883)

szerintem nagyon is igen. :D :p

Dus 08-31-2008 17:11

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 188885)

Nekem nem működött :(
Pedig kipróbáltam :(

Druida 08-31-2008 17:11

Quote:

nekem se működött...

Druida 08-31-2008 17:12

Quote:

akkor neked vmi máshogy van beállítva, mert nekem ff-el nem mükszik.

Bogár 08-31-2008 17:22

próbáljátok meg úgy, hogy előbb újraindítjátok a böngészőt, összehúzzátok, és úgy jelentkeztek be... nálam működik...

Druida 08-31-2008 17:29

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 188889)
próbáljátok meg úgy, hogy előbb újraindítjátok a böngészőt, összehúzzátok, és úgy jelentkeztek be... nálam működik...

IE-vel működik, de ff-el továbbra se...

Ati 08-31-2008 18:23

Quote:

Lépj ki, majd ismét be, és az új méret szerint lesz az oldal elrendezve.

Ati 08-31-2008 18:24

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 188883)

De meg fog. ;)

Ati 08-31-2008 18:25

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 188889)

Böngészőújraindítás nem kell hozzá, csak egy új belépés a játékba az új méretű ablakban.

Dus 08-31-2008 18:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 188894)
De meg fog. ;)

Hopsz, taníts mester :D

Egyébként nekem Firefoxal nem működött, kipróbáltam (Druidának sem), és a topic címe...

Egyébként az miért van, hogy az a hely, ahol a villogó ikonok szoktak lenni, nagyobb, mint ahova a villogó ikonokat megjelníti (tehát szürke, x ikon szélességnyi hely, utána van egy ikonnyi fekete hely)... ??:confused:

Remélem érthetően írtam le :eek:

Andrew 08-31-2008 18:47

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 188904)

Egyébként nekem Firefoxal nem működött, kipróbáltam (Druidának sem), és a topic címe...

Egyébként az miért van, hogy az a hely, ahol a villogó ikonok szoktak lenni, nagyobb, mint ahova a villogó ikonokat megjelníti (tehát szürke, x ikon szélességnyi hely, utána van egy ikonnyi fekete hely)... ??:confused:

Remélem érthetően írtam le :eek:

De buta vagy, hát még ezt sem tudod? Az a 'Játék megnyerése gomb' helye, viszont az csak keveseknek elérhető :D:D:D

Ati 08-31-2008 18:50

Quote:

A címlap forrásában bennevan hozzá a javascript, onnan ki tudod lesni. :)

Quote:

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 188905)
De buta vagy, hát még ezt sem tudod? Az a 'Játék megnyerése gomb' helye, viszont az csak keveseknek elérhető :D:D:D

Majdnem ez a válasz. ;) Van ott mégegy villogó, csak az Neked nem szokott villogni. :)

All times are GMT +1. The time now is 02:55.