![]() |
Quote:
|
Nekem is lassacskán kúszik lefelé a morálom :(
A lengetés elvégezhető a következő képpen is? kitámadok 3 sereggel minimális katival (10-10 + 1-1 tábi) így elkezd zuhanni a morál lefelé, majd felfelé? Vagy ilyenkor csak leesik a sikertelen akció miatt, és max. 75 körülre kúszik fel? |
Quote:
Bár ilyet nem játszanék, mert akkor akit be akartam ütni, az tudja, hogy megy lefelé a morálom, és visszajöhet egy alkalmatlan pillanatban. :) |
Quote:
Minden esetben felmegy 100-ig, és csak utána kezd megint leesni? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
itt nagyon olvasgattam és mindenki azt írta,hogy csak 1 napot marad fenn...én egyszer véletlen nem tudtam zsoldot fizetni aztán visszament 92%-ra és már 2 hónapja ott a morál,hogy nem támadtam senkit és senkisem támadott engem,és csak 10 kocsmám van 800 hekin:) akkor most hogy van?:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Erre én is kiváncsi lennék hogy maradt fent... Lehet hogy szabin van az orid? :D |
nem,nincs szabin az orim,szinte egész nap be vagyok lépve,és 92%-on áll egy helyben és nyíl sincs mellette...
|
Quote:
|
Nekem se nagyon mozdul 92%ról, pedig kemény 1 darab kocsmával vagyok és már vagy 1 hete nem ütöttem.
Hasonlóan igaz másik irányba is a lengetés. Ha hirtelen magas lesz a morálod (értem itt a 99-100%-ot) akkor ha abbahagyod az ütögetést, lejjebb esik mint elötte volt. nekem általában sikerül beállitani 92-93 környékére amig nem támadok |
Quote:
Eleinte lement 95-re, ott elég sokáig állt, majd szép lassan lefele ment, pedig nem voltam támadni elég régen :) |
Quote:
csak nem egy oriással nyomulsz :rolleyes::D:D |
Quote:
|
Quote:
Hamarosan elmegyek ütni, bár nem rajtam múlott hogy nem ütöttem eddig :) |
Quote:
|
Quote:
Szerintem 1-2 napon belül elindulhatok végre ütni, és akkor kicsit felmegy a morál :) |
Nekem általában 100%-on van.Igaz minimum 2 naponta ütök :D
|
ha a kat.morálod beáll vmilyen értékre, és nincs mellette nyíl, akkor az egészen úgy marad, míg valami nem történik: a morál el nem kezdi lefele rántani, vagy felfele. nem ütünk, vagy nem ütnek...nekem ez a megfigyelésem
|
Quote:
|
Quote:
lehet, hogy így is változik, de nem 1% 1-2 nap alatt, szerintem legalábbis, de ha szépen kiáltunk talán Ati vagy valak aki tudja elárulja:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Jó tudni, bár nekem nincsenek ismerőseim, akik ilyet művelhetnének velem :D Ellenben, ha hasonló támadóértékkel támadok, mint amilyen az ellen védő értéke, de nem férek be, akkor felmegy? Akkor viszont értelmesebb úgy támadni, hogy bemegyek hozzá :D |
Quote:
|
Quote:
A tamado moraljara mindig hat, hogy az adott csata nyert-e, vagy vesztett. |
Quote:
Nem, olyan nincs, hogy nem fersz be, es felmegy. :) (legalabbis nem ettol) :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Ha már mindketten ezt állítjátok, igazatok lehet. Én elsősorban védő oldalon szerepeltem eddig ilyen helyzetben, feltételeztem, hogy támadó részről is hasonló az eredmény:) Elnézést kérek, nem akartam senkit félrevezetni:) |
Quote:
|
Quote:
nem rosszból mondom ám:rolleyes: |
Quote:
Sőt, megmondom őszintén, még most is gyanakszom, mert a minap egy ori 2 sereggel is pattant rólam, de neki se kezdett zuhanni a katmorálja:) |
All times are GMT +1. The time now is 02:05. |