![]() |
én full elittel nem tudom elképzelni a játékot...én mindig úgy csinálom hogy pl 4k egység fér a barakkban akkor abbol 1k íj aminek a (fele tornyos) 2k paci és 1k elit.Nekem eddig bejött mindig,és sztem ezután is befog.
|
Quote:
|
Íj + paci = istenkirály.
full elit = jó, de rezeg a léc. Azt valaki árulja már el, hogy a íj+paci+elit miért jó? Mert olyan szépen néznek ki egymás mellett ha valaki meggömböz és látja? Én nemtudom, de sokkal egészségesebb ha az íjász véd konkrétan a toronyban, a paci meg beüt mint állat. Hol jut itt szerep az elitnek? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a lényege, hogy mivel csak kevés van 1-2k, ezért alap állapotban véd, tehát hasznos, de az íj jobb, azonban. ha a 10k pacid nem elég akkor mellé teheted a 2k elitet és lehet az már elég. erre azt mondod, a 12k paci is simán átviszi, de ha meg elég 10k akkor jól jön az a 2k elit védeni... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ha sima íj paci, akkor van 4k íj (beton) és 16k paci... ha otthon van a paci és az íj: 95992 *(erre jön a tekiérték, a faji bónusz, a védvarázslat és az mf bónusz; ez 100%-os kat.morállal van számítva, és 20% toronybónusszal ha a paci nincs otthon:57592 * ha a paci az elit és az íj otthon van: 110392 * ha az elit és az íj van otthon: 81592 * |
Quote:
tehát ez is egy ok, de ilyenkor kevesebb elit is elég... |
most a támadóértékek, ha csak paci van:
a 16k paci 100%-os kat.morállal és egy tábival támad: 137279 *( erre jön a tekibónusz, az mf bónusz, a faji bónusz a vérszomj varázslat és a tábi bónusz) a 12k paci és 4k elit támad 100%-os kat.morállal és egy tábival: 131559 * az eltérés támadásnál -6k védekezésnél +15k, tehát jó:) |
vagy nem mész ki az összes tábival, és egy esetleges szembemenésre még mindig marad otthon elég sereged :)
|
Szerintem ij-ló.
Annyi védelmet ad, hogy ne verjenek be sok sereggel, támadásnál ,meg a ló sokkal jobb(20%) mint elit. Az ij elit védelme télleg sokkal nagyobb, de seregcsere miatt ugyis rá kell számolni a támadásra... de ha eccer elindult az adok-kapok akkor meg a ló +20%-a az nagyon nagy előny a elittel szemben (hiszen az elit ha nincs otthon(épp támad) nem véd:) ellenben kicsit üt...). full elit volt pár... jött 2 sereg ment sok:D:D íj ló egyetlen hátránya sokat kell gép előtt lenni. de ha a szövi jó és kevés az offline, akkor íj ló az tuti. (1 hét alatt + 500 hekit minden szövitagnak...) és me felejtsük el, ha hadis orikról van szó akkor a morált kb 1 dolog tartja magasan(98-100%) a csapkodás. 75% morál melett kit érdekel hogy mf 40k íj ebből 10k tornyos... persze aki keveset tud gépközelben(wap közelben) lenni annak az íj ló az tuti bukó... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de az hogy Kv előtt 10 percel ki és ugye az kv után 10 percig nyitva marad.... így összesen 10 körben tudsz piacra menni... nem nagy találmány |
Quote:
|
Quote:
|
Amugy felállás:
régi dédelgetett nagy álmom a full ló felállás:D:D majd egyszer ha sok zsém lesz:) |
Quote:
lehet beütsz mindenkit 5 sereggel, de téged is hülyére vernek ha otton vannak ha nem..., és nem tudsz napi 5* sereget cserélni vagy többször, mert az kb 2,5 milliárd kéne legyen az oridba |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én Gazsy ötletét nem nevezném hülyeségnek. Ha lenne több tíz miliárdom, még 5.szinten is gyakran szórakoznék vele, és hidd el, Burning, nem tudnál beütni.:p:D:D
|
Quote:
amugy voltam már full ló felállásban:D:D kis csetepaté rákényszerített... sereg kiment ellenre, de ellen szövije full eliten volt és jött nem hagyott védelmet. (ezt már előtte eljátszotta) ugyhogy 2 tábi maradt otthon és az íjászállomány lecserélődött lóra:):) és ment 2 sereg. |
Quote:
egy ork full lóval gyorsan véggmenne a csoporton.... monnyuk 24-órás ügyelet az kéne:) |
Quote:
|
Quote:
Asszem te tudsz valamit Burningről, ha így kijelented, hogy a full lovas oridat nem tudná beverni:D:D |
Quote:
Quote:
|
hulla paci
X-ben találkoztam már full pacis hullával.
a krónika szerint ütött vágott meg persze kapta is az áldást hullával, 5. szinten, normálban, kamikaze üzemóban, biztos izgalmas lehetett:eek: |
Quote:
csak kicsit szét voltak szóródva... gonosz voltam, bevertem 4szer és még vissza sem tudott jönni ill jött, 10-15 körre, teljes szövisereggel, és úgy pattant, hogy öröm volt nézni :D:D ez is bizonyítja azt, hogy a hulla serege egyenlő a nullával :) |
Íj/elit vagy íj/ló?
szerintetek melyik a jobb 5. szinten szöviben egy ork tábinak?Persze az íjjak tornyozottak!!
|
Quote:
|
Quote:
amúgy bátor vagy, ha ötösbe orkkal akarsz menni ;) jut eszembe, sírnak a tolisok, hogy föntebbi szintekről kiszorítják őket, na akkor az orkok mint mondhatnak??? alacsony hektáron öngyilkosság orkkal (meg törpével is) lenni a sok toli miatt, akkor hol itt az igazság? :rolleyes: na látjátok nincs igazság, és nem kő' rinyálni, hogy A-ban nem életképes a toli... abban a csoportban, ami ugy tisztán arra megy ki, hogy minél több földed legyen :) |
Quote:
|
Szerintem meg 5-ös szinten életképes a törp, főleg sok tolival.
Nekem 370 hekin van 4680 vari, 4680 toli, 2100 íj toronyban, 2000 elit, és 1500 paci. Annyit mondhatok, hogy nem nagyon bántanak, és lefelé 2-3 körrel még földet is tudok szerezni. Eddig már sok fajjal próbáltam 5-ös szinten, de nekem jelenleg a törpe tűnik a legizgalmasabbnak és legéletképesebbnek. - persze biztosan csoportfüggő a dolog. Szóval törpénél a sok toli, közepes mennyiségű vari és íj/ló/elit felállás elég jó. |
Quote:
|
Bányám csak drágakőbánya van, és 3 kovácsműhely. A tanya meg kicsit kevesebbet termel, mint elég, de még megvagyok.
Szerintem bányákat a 4-es szinttől felfelé érdemes tartani, mert ott már van ára a nyersanyagnak. Az 5-ös szint tetéjén, 600 hekin majd építek néhány bányát, és a lovasságot íjászokra cserélem. Ahogy fentebbi szinteken néztem, egy íj/toli/vari tudós törpe néhány bányával bírhatja egy darabig. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:33. |