![]() |
Quote:
|
Quote:
Tilleggggg?? Huuuuu Tsak Nyem Ö az istenkirálytsácsár???? :-O :PPPPPPPPPPPPPPP Show_gor: Bakker... öccekevertelek :) Bár a hangjegyes semnem rossz :) |
Szevasztok
en is bemutatkoznek:)
sepsiszentgyorgyi, romaniai :mad: vagyok ezelott 5 evvel jatszottam a hoditton, de sajna melocsere miatt abba kellet hagynom! kb 8 honapja ujrakezdtem, de meg uj vagyok:) a maganeletben, rendor vagyok:D roviden ennyi |
Quote:
|
Quote:
Nyem há', de beette a fórumnak az motorja. Vagy a Hósitójé diszkriminált. Hijjába, nem muzikális bandérium.... -Lyra- :cool: |
Quote:
Na a foglalkozásodnak meg ne örülj. Én is voltam évekig, de kigyógyultam belőle... :D |
:(
Quote:
had ne kezdjem magyarazni:) a politika mashova jar! de ezt te is tudtad:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:)
Quote:
|
Quote:
|
Na ezek után én is bemutatkoznék: Szabolcs a becsületes nevem.
24 éves voltam e hónap 12. én.:D Ja és katona lennék. Meg valamikor régen játszottam mikor még nem volt faj+ ilyenek. Most kezdő vagyok, de gyorsan tanulok.:) |
Quote:
Ha egy Puli lehet itt... :P |
Amelyik kutya "ugat" az nem harap :)
|
Kell itt nekem bemutatkoznom?:p :cool:
|
Quote:
:p |
Engedek a nyomásnak:P
Bubba vagyok és alkoholista:rolleyes: |
Szia God!
A lábam gyógyulgat. És neked visszamenőleg is boldog szülinapot:) |
szia! sajna nincs... de adhatsz:D:P
|
Quote:
|
Pepsi
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Üdvözletem!
Üdv mindenkinek! Zoszi vagyok Erdélyből. Jelenleg 30 éves vagyok, országszám 36217 vagyis nem ma indult az ország, pár év szünet után léptem vissza a hódításba.
Minden tiszteletem a Hóditó stábjának, hogy kb. 4 éven keresztül szabadságon levő országomat nem törölte :D Hobby és egyébb info megtalálható a reglapomon. |
Alföld vagyok, Toto-n lakok.
Recesszijógóré vagyok egy szállodában, amit lassan be is zárnak... Jah és még tanulok is...:cool: |
Toto, ne leskelődj,hanem irj is vmit:P
|
Quote:
|
Quote:
ennél szebben nem is mutatkozhattál volna be ;) büccke vagyok rád bátsi :P |
Quote:
|
Nitsak Nitsak :) IdesJ... Te is ide kavarodtál? :)
|
Hello mindenkinek!
Isty vagyok, 24 eves, Erdelybol irok es 1 ev szunet utan uj orszagot inditottam a Hoditoban. Kb. 8-10 orat hoditozok naponta es kozben dolgozom egy ablakgyareo cegnel tervezokent :) |
LotR vagyok.
Jelenleg a pesti talik jöhetnek nálam főként szóba ,mivel Tatabányán tanulok és Miskolci vagyok. És még 1 nap van a vizsgaidőszakomból... Ide írhattok:) Lord of the Ring (#180489) |
Dragon
Dragons_Destiny Vagyok ha kellek írjatok!:D Vigh Gergely vagyok Szigetszentmiklóson lakom!:D 16 éves vagyok!:D
Mesterem Phoenix!:DDDDD |
Steve vok és 20éves és budapesti és egyetemista és okos és szép és Teja néni vigyázz hogy ne csináljak hülyeséget és már két napja nem ittam.:cool:
és és és...:D |
sziasztok szekely vagyok :)
butrot tervezek meg meg is csinalom ha kell :) 25 eves vagyok szentegyhazan tengodok mint neger a jegen:) |
Quote:
hehehe, na ez ma estére már sokk volt :P |
tsók Tejus:)
|
szasztokk
engem azert ismer mindenki :-):-DDDDDDDDDDDDDDD |
Sziasztok :D
Móni vagyok, van aki Stefinek hív . Budapesten élek, és elég idős vagyok hogy ide is beengednek :P Bár nem biztos hogy mindenki örül itt majd nekem :) |
All times are GMT +1. The time now is 21:41. |