![]() |
Half, szerintem 1000 pirosat is adhatnál Atinak, vagy bármelyik modinak, akkor is maximális lenne a hírnevük :D
Ati: mire fel ez a kispistikéket diszkrimináló hangem! kikérem magamnak! Inkább Tősgyökössy Edgár regisztrál és oszt 0pontos hírneveket! :D :D :D |
bocs az offért előre:D
Director igazán adhatnál pozitiv reputationt nekem:D csunya piros és olyan jó lenne szép zöldként |
na ja, így már látom :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Van 439 regisztrált tag. Abból szavazott eddig 17. Az nincs 4%:( Hááát.... nem lesz egy reprezentatív felmérés az biztos... Ati, ilyenkor mi a helyzet? Így is dönt a többség? vagy meghosszabbítod a szavazás idejét? (Hátha hétvégét érdemes még belevenni)
|
Quote:
|
Kéne egy olyan ami kijelzsi, hogy összesen mennyien figyelik a fórumot:D
10000000views:D |
én meg tudom nézni azt, hogy ki adott nekem minuszt? Ha igen akkor hol?:)
|
Quote:
|
Hoppá, sokáig tartott, amíg rájöttem, miről is van szó ebben a topicban :eek:
Van valami különösebb jelentősége a hírnévnek, vagy csak dísz? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Azért aki a publikusság melett dönt, pl Ati is, az készüljön fel, hogy aki eddig sírt a hírnevéért, az most is fog, csak mégjobban. "Mert az admin is ellenem szavaz..."
|
Emberek, gyertek szavazni a hírnévre... Lassan Aragornra többen voksolnak... Bármelyik új szavazó, kap tőlem egy plusz reputációt. Na?;)
|
Quote:
|
Az embereket nem érdekli a hírnév. Ez van:)
|
És jött is egy szavazat!:D :D Tessék, csak tessék! Occsó a hírnév! Egyszavazat az ára!:-DD
|
Quote:
|
Quote:
Dav: én szavaztam és meg is mondtam mire, ezért jár reputation? :D |
lenne egy kerdesem a piros potty rogton a nevem mellett rosszat jelent? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Kevesebb, mint 1 nap van hátra ebből a szavazásból. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ati, úgy tűnik lejárt az egy nap, mi lesz akkor a döntésed? :)
|
Quote:
|
No, úgy látom, hogy a szavazásban elés fölényesen győzött a publikusság (ráadásul a lányok is mind arra szavaztak ;)), úgyhogy az elismertségi pontok adása hamarosan publikus lesz. Köszi a szavazatokat.
|
Quote:
|
No én már látom is :D
|
A szavazás alapján mostantól publikus, hogy ki adta a pontokat. Aki nem szeretné, hogy megjelenjen a saját hírneve, az a vezérlőpultban kikapcsolhatja.
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:16. |