Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Földleadás egységes ellehetetlenítése/büntetése --- > SZAVAZÁS (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1862)

Grabi 05-31-2007 21:27

21:49 üzenet

Reni 05-31-2007 21:35

Van egy olyan érzésem, hogy elbeszélünk egymás mellett, pedig ugyanarról beszélünk.

Grabi 05-31-2007 21:51

mit olvasol ki az enyémből és mit hiányolsz belőle?

Reni 05-31-2007 21:56

Én azt mondom a hármas pont megvalósítható minden csoportban.

Te azt, hogy szeretnétek, hogy a minimumföld újrázás után megmaradjon, baráti malusz meg már eleve van....és ezek megegyeznek a hármas ponttal

félreértettem valamit?

Grabi 05-31-2007 21:58

igen, a hármas pont minden szintre vonatkozik. csak a top30%-as cuccok(pl. 7-9) nem.

Reni 05-31-2007 22:10

Azok nem is a földleadás korlátozására vonatkoznak, köze nincs a témához szerintem, ha valakinél jobban gyújatanak majd vagy jobban esik a morálja még nem fogja kevésbé ügyesen leadni a földjét.....ezekről értelmét sem látom beszélni.

Kutyuleee 05-31-2007 22:18

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 100145)
Azok nem is a földleadás korlátozására vonatkoznak, köze nincs a témához szerintem, ha valakinél jobban gyújatanak majd vagy jobban esik a morálja még nem fogja kevésbé ügyesen leadni a földjét.....ezekről értelmét sem látom beszélni.

De nem fog leutalni haveroknak mrdokat, nem vásárolja fel a kati piacot, hogy seggitse őket a háborúban stb... sok jksz-nek ők a forrásai amik nem nyiltak (természetesen vannak kivételek mielött valaki letépi a fejem:D)

kiep 05-31-2007 22:22

Nem látom a szavazás értelmét. Kicsit szerintem buta kérdés... Miért kéne az 1/A-n máshogy elbírálni a csalást???

Reni 05-31-2007 22:37

Quote:

Originally Posted by kiep (Post 100149)
Nem látom a szavazás értelmét. Kicsit szerintem buta kérdés... Miért kéne az 1/A-n máshogy elbírálni a csalást???

Nem az elbírálásokon vagy a büntetéséken van a hagsúly, hanem a megelőzésen...de 100 karakterre vannak az opciók korlázva a szavazásnál, ezért olvasd el az első hozzászólást, úgy jobban lépben leszel talán.

Kérdés igazából az, hogy mit szeretnél?

legyen minden csoportban egyformán gátolva, megelőve a csalás, egyforma szabályokkal

vagy legyen olyan csoport, amikre nem fog minden szabály vonatkozni, ami történetünkben az 1/A csoport.

Kérdés azért lett felvetve, mert én igazságtalannak tartom azt, hogy míg az alsóbb szinteken lévő csoportokra vonatkoztatva felmerült az a javaslat is, hogy a minimum földön és a baráti maluszom kívül (amit alapból minden egyes csoport megkapna) esetleg még fokozott gyújtigatás és morálcsökkenés + hekivesztéssel tetézve legyenek az alap maluszok, amit persze az 'A' csopotban nem lehet bevezetni. Az olyan szabályt amit nem lehet ugyanarra a csalásra mindenhol bevezetni igazságtalannak tartom.

Reni 05-31-2007 22:43

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 100147)
De nem fog leutalni haveroknak mrdokat, nem vásárolja fel a kati piacot, hogy seggitse őket a háborúban stb... sok jksz-nek ők a forrásai amik nem nyiltak (természetesen vannak kivételek mielött valaki letépi a fejem:D)

ez a téma nem erről szól, nyissál ez ügyben sajátot kérlek

Kutyuleee 05-31-2007 23:28

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 100155)
ez a téma nem erről szól, nyissál ez ügyben sajátot kérlek

Bocs hogy ide offolok, csak az eredeti téma címe jksz és az utalások, piac befagyasztások egyéb módon segiteni a lentieket mind mind jksz, a határőrség fenttartása szintén jksz

Reni 05-31-2007 23:33

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 100162)
Bocs hogy ide offolok, csak az eredeti téma címe jksz és az utalások, piac befagyasztások egyéb módon segiteni a lentieket mind mind jksz, a határőrség fenttartása szintén jksz

semmi gond, visszamegyünk a j.k.sz topikba és megbeszékjük ott

Zsáni 06-01-2007 06:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 100124)
De erre miért kellett új topic? A régivel mi a baj?

na látod ezt már én is néztem :)
ráadásul a szavazásnak sincs valami túl sok értelme.
már bocs Reni.

Reni 06-01-2007 06:58

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 100175)
na látod ezt már én is néztem :)
ráadásul a szavazásnak sincs valami túl sok értelme.
már bocs Reni.

Akkor segítek értelmezni Zsáni. A szavazás arról szól, hogy a csalás lehetősége mindenhol egységes maluszokkal legyen e korlátozva, vagy legyen olyan csoport ahol kevesebb malusszal, amikor van lehetőség egységesen is szabályozni.
Semmi más célja nem volt, csak hogy lássuk az arányokat, ki melyiket látná szívesebben, erre a másik topikban nem volt lehetőség, de erre is adtam választ, csak elkellett volna olvasni.

Nem egy másik topik témájának az idecipelése a cél, de nyilvánvalóan ha valaki hozzászól válaszolok neki.

Zsáni 06-01-2007 07:16

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 100178)
Akkor segítek értelmezni Zsáni. A szavazás arról szól, hogy a csalás lehetősége mindenhol egységes maluszokkal legyen e korlátozva, vagy legyen olyan csoport ahol kevesebb malusszal, amikor van lehetőség egységesen is szabályozni.
Semmi más célja nem volt, csak hogy lássuk az arányokat, ki melyiket látná szívesebben, erre a másik topikban nem volt lehetőség, de erre is adtam választ, csak elkellett volna olvasni.

Nem egy másik topik témájának az idecipelése a cél, de nyilvánvalóan ha valaki hozzászól válaszolok neki.

ööö..valamit félreérthettél :)
nem azt mondtam, hogy teljesen hülye vagyok, és nem tudok értelmezni két mondatot, hanem azt, hogy szerintem felesleges szavazás :)

Reni 06-01-2007 07:20

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 100180)
nem azt mondtam, hogy teljesen hülye vagyok, és nem tudok értelmezni két mondatot, hanem azt, hogy szerintem felesleges szavazás :)

a topik témája nem az, hogy feleslegesnek tartod e a szavazást vagy sem ...nyilván a véleményed meglehet, csak nem erről szól a téma

Zsáni 06-01-2007 16:03

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 100181)
a topik témája nem az, hogy feleslegesnek tartod e a szavazást vagy sem ...nyilván a véleményed meglehet, csak nem erről szól a téma

szerintem meg igen :)
ha mindenki más megindokolhatja, hogy miért szavazott arra, amire, én megindokolhatom, hogy miért nem szavaztam :)
és még mindig szabad vélemény nyilvánítás van ;)

Reni 06-01-2007 16:09

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 100265)
szerintem meg igen :)
ha mindenki más megindokolhatja, hogy miért szavazott arra, amire, én megindokolhatom, hogy miért nem szavaztam :)
és még mindig szabad vélemény nyilvánítás van ;)

A véleményedet már egyszer elmondtad, mindenki felfogta szerintem....megkérlek ne offold a témámat.

rexa 06-01-2007 16:13

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 100180)

Ha szerinted felesleges akkor ne szavazz:)
Lépj tovább és menj abba a topikba ami szerinted nem felesleges...

Synkel 06-02-2007 10:46

Én igazából azért nem értem ezt a szavazást, mert A-ban már jóideje macerásabb a földleadás mint lentebb, lévén a klánok létszámkülönbsége, illetve a már régen létező baráti malus elég keményen befolyásol.

Reni 06-02-2007 11:19

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 100391)
Én igazából azért nem értem ezt a szavazást, mert A-ban már jóideje macerásabb a földleadás mint lentebb, lévén a klánok létszámkülönbsége, illetve a már régen létező baráti malus elég keményen befolyásol.

Egyszererű kíváncsiság ... milyen az arány azok között akik ugyazt a csalást (földleadást) ugyanazokkal a módszerekkel szertnék megakadályozni, kevésbé hatékonnyá tenni minden csoportban, és azok között akik különbséget akarnak tenni csoport(ok) között.

Synkel 06-02-2007 11:37

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 100395)
Egyszererű kíváncsiság ... milyen az arány azok között akik ugyazt a csalást (földleadást) ugyanazokkal a módszerekkel szertnék megakadályozni, kevésbé hatékonnyá tenni minden csoportban, és azok között akik különbséget akarnak tenni csoport(ok) között.

Földleadás terén senki nem akart különbséget tenni ha jól figyeltem a jksz-es topicot. Amiben lenne különbség, az a topokra vonatkozott, amit A-ra nézve én se tartok jónak, pedig nem vagyok a topjában:)

Reni 06-02-2007 11:40

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 100399)
Földleadás terén senki nem akart különbséget tenni ha jól figyeltem a jksz-es topicot. Amiben lenne különbség, az a topokra vonatkozott, amit A-ra nézve én se tartok jónak, pedig nem vagyok a topjában:)

én nem így vettem észre

Kutyuleee 06-04-2007 09:47

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 100400)
én nem így vettem észre

akkor vmit félreértettél, van 1x a 3as javaslat: a minimum föld ami megmarad újrázás után is és a baráti malusz, ez a javaslat majdnem hogy így müködik 1/A-ban, annyi hogy újrázás után nem marad meg a minimum föld... a baráti malusz pedig él ott. ezt akarjuk lejjebb is bevezetni. illetve az A-ban is bent hagyni a minimum földet (magyarul egységesen ott is mint lejjebb!!!)
emellett született 2 másik javaslat ami pedig egy másik jksz-eses problémát orvosolna, ami A-ra azért nem vonatkozik mert ott bárki bármeddig maradhat a topban hiszen az a játék teteje. Lejjebb erőteljes jksz források az óriási termelő orik (arról nem beszélve hogy mennyi jksz-el jutottak oda) , mert ha ők nem is jkszeznek, de akik utánuk indulnak igen...

Arrakis 06-04-2007 10:42

Végigolvasva.

Reni: a 3. pont leginkább sztem az A - s szabályozásból indult ki, az volt az etalonja. Mert ott a 3. pont mindhárom feltétele már teljesül, s pont az lenne a 3. pont értelme, hogy azok a dolgok egységesen vonatkozzanak minden csoportra. Vagyis a 2 - 5. szintre ugyanúgy, mint az A-ra.
Szóval vagy vmit félreértettem az olvasás során, vagy én sem értem, hogy mi a szavazás célja.

All times are GMT +1. The time now is 19:15.