![]() |
21:49 üzenet
|
Van egy olyan érzésem, hogy elbeszélünk egymás mellett, pedig ugyanarról beszélünk.
|
mit olvasol ki az enyémből és mit hiányolsz belőle?
|
Én azt mondom a hármas pont megvalósítható minden csoportban.
Te azt, hogy szeretnétek, hogy a minimumföld újrázás után megmaradjon, baráti malusz meg már eleve van....és ezek megegyeznek a hármas ponttal félreértettem valamit? |
igen, a hármas pont minden szintre vonatkozik. csak a top30%-as cuccok(pl. 7-9) nem.
|
Azok nem is a földleadás korlátozására vonatkoznak, köze nincs a témához szerintem, ha valakinél jobban gyújatanak majd vagy jobban esik a morálja még nem fogja kevésbé ügyesen leadni a földjét.....ezekről értelmét sem látom beszélni.
|
Quote:
|
Nem látom a szavazás értelmét. Kicsit szerintem buta kérdés... Miért kéne az 1/A-n máshogy elbírálni a csalást???
|
Quote:
Kérdés igazából az, hogy mit szeretnél? legyen minden csoportban egyformán gátolva, megelőve a csalás, egyforma szabályokkal vagy legyen olyan csoport, amikre nem fog minden szabály vonatkozni, ami történetünkben az 1/A csoport. Kérdés azért lett felvetve, mert én igazságtalannak tartom azt, hogy míg az alsóbb szinteken lévő csoportokra vonatkoztatva felmerült az a javaslat is, hogy a minimum földön és a baráti maluszom kívül (amit alapból minden egyes csoport megkapna) esetleg még fokozott gyújtigatás és morálcsökkenés + hekivesztéssel tetézve legyenek az alap maluszok, amit persze az 'A' csopotban nem lehet bevezetni. Az olyan szabályt amit nem lehet ugyanarra a csalásra mindenhol bevezetni igazságtalannak tartom. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ráadásul a szavazásnak sincs valami túl sok értelme. már bocs Reni. |
Quote:
Semmi más célja nem volt, csak hogy lássuk az arányokat, ki melyiket látná szívesebben, erre a másik topikban nem volt lehetőség, de erre is adtam választ, csak elkellett volna olvasni. Nem egy másik topik témájának az idecipelése a cél, de nyilvánvalóan ha valaki hozzászól válaszolok neki. |
Quote:
nem azt mondtam, hogy teljesen hülye vagyok, és nem tudok értelmezni két mondatot, hanem azt, hogy szerintem felesleges szavazás :) |
Quote:
a topik témája nem az, hogy feleslegesnek tartod e a szavazást vagy sem ...nyilván a véleményed meglehet, csak nem erről szól a téma |
Quote:
ha mindenki más megindokolhatja, hogy miért szavazott arra, amire, én megindokolhatom, hogy miért nem szavaztam :) és még mindig szabad vélemény nyilvánítás van ;) |
Quote:
|
Quote:
Lépj tovább és menj abba a topikba ami szerinted nem felesleges... |
Én igazából azért nem értem ezt a szavazást, mert A-ban már jóideje macerásabb a földleadás mint lentebb, lévén a klánok létszámkülönbsége, illetve a már régen létező baráti malus elég keményen befolyásol.
|
Quote:
|
Quote:
Földleadás terén senki nem akart különbséget tenni ha jól figyeltem a jksz-es topicot. Amiben lenne különbség, az a topokra vonatkozott, amit A-ra nézve én se tartok jónak, pedig nem vagyok a topjában:) |
Quote:
|
Quote:
emellett született 2 másik javaslat ami pedig egy másik jksz-eses problémát orvosolna, ami A-ra azért nem vonatkozik mert ott bárki bármeddig maradhat a topban hiszen az a játék teteje. Lejjebb erőteljes jksz források az óriási termelő orik (arról nem beszélve hogy mennyi jksz-el jutottak oda) , mert ha ők nem is jkszeznek, de akik utánuk indulnak igen... |
Végigolvasva.
Reni: a 3. pont leginkább sztem az A - s szabályozásból indult ki, az volt az etalonja. Mert ott a 3. pont mindhárom feltétele már teljesül, s pont az lenne a 3. pont értelme, hogy azok a dolgok egységesen vonatkozzanak minden csoportra. Vagyis a 2 - 5. szintre ugyanúgy, mint az A-ra. Szóval vagy vmit félreértettem az olvasás során, vagy én sem értem, hogy mi a szavazás célja. |
All times are GMT +1. The time now is 19:15. |