![]() |
Quote:
aki szeret építkezni, meg újra épülgetni, biztos élvezné, főleg amikor szembetalálkoznka egy ember tolissal:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vagy te pusztításra gondoltál? |
Quote:
|
de miert kene hogy 1 ilyen 4 elfes a szoviben minden elf varis legyen? ha az 1ik erosen tolis, maris megvan a lehetoseg a visszavagasra.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a máluszok nélkül én is szivesen csinálnék egy ilyen szövit, és az megkockáztatom, h volna olyan erős mint egy szövi óriással gnómmal meg 2 orkkal |
Mostani szövimnek a volt szövije elf volt(akkor amikor már súlyos maluszai voltak) És alig tartott némi barakkot max 15%-ot az teli volt íjjal.kocsmát és templomot tartott minimum 25%-ot.Ha találtak üres orit seregcsere és ment is a sereg.Állítólag 3-ban is ezt csinálta.Szal ha valakinek sok ideje van(kajáltatni) és van bátorsága gyenge védelemmel menni akkor elég jól el lehet lenni elffel, főleg ha van melletted 3 izomhadis.
|
Quote:
"(de én ilyen szövifelállást akkor se választanék ha nem lenne más)" ;) |
Quote:
|
Quote:
ha csak üres orikra ment akkor meg már inkább 7%barakk 7%torony, kevesebbet eszik:cool: |
hadizasra semmilyen malusza nincs, sot ugye 20%-rol 30-ra ugrott a vedelem. (mostmar vegre valoban annyi.)
amugy lehet hadizni az elffel is, csak nem ugy mint a tobbi hadizasra alkalmas fajjal. pl: kozepes varival, eros tolikkal es seregcseres (ijrol full lora, aztan utes utan vissza) megoldassal lehet utni vele. persze ugy nem art ha a tobbiek is becserelnek suru tavolozas mellett. de 4 elf mellet ez szinte kivitelezhetetlen. ugyse jon ossze 1 olyan szovi ahol mindenki ugyanazt akarja es mindenki ott is van a gepnel. persze el lehet jatszadozni a variaciokkal es sztem nem muszaj az elffel allandoan csak fedezni. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Sokat tanultam,de tényleg.:) Ezek szerint 1 Elf vari nem tud védekezni a tolik ellen? Felfedés,toli gyilok,semmi?:( Még 4-en sem? |
Quote:
nem sok esélye van egy céltudatos tolvaj ellen |
Quote:
Quote:
Ha nincs torony: 25%+25%+15%=65% a maradék 35%-kal mit csinál, ha kajáltatásra van szüksége? :confused: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
lehet h kamikaze, de a legtöbben nem nyúlnak ahoz az orihoz mairől semmit nem tudnak |
Quote:
Akkor majd kitalálunk v.mit. Csak éljük túl az első feljutásig.:D |
Az elffel magas hekin h lehet sok pénzt keresni. No lopás, no fosztás. ?
|
Jah és a gabonatermelésen is kívül :D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
miért ne tudna lopni egy elf? kiválóan lehet vele tolvajkodni, cska vigyázni kell vele kivel kötözködünk |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
sztem a -20% tolizás naon legyengítette az elfet + még hogy -80% a nem haszonszerzőre. |
Quote:
akkoör az, hogy a fenébe gyengítette volna az elfet? :p |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:34. |