Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   X fórum (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1856)

lll 05-29-2007 21:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 99596)
Hát ez az. :D Jelenleg bőven elég odafigyelést igényel a többi csoport, nem vagyok bennen biztos, hogy bevállalok mégegyet, ami alapból legalább annyit igényel, mint az összes többi együtt. :)

nem kötelező neked beválallnod:)
akiben teljesen megbízol és régóta ismered felkéred, hogy moderáljon gondolom csak fórumra is lehet adni modi jogot... és akkor csak az X fórumra adod neki a jogot

Synkel 05-29-2007 21:39

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 99599)
akiben teljesen megbízol és régóta ismered felkéred, hogy moderáljon gondolom csak fórumra is lehet adni modi jogot... és akkor csak az X fórumra adod neki a jogot

Kivételesen nem rossz ötlet. Goldy tuti nem vállalja az X-et, habár ma már ebben se vagyok biztos. Viszont ha télleg nem, még mindig beszerezhetsz egy modit, akinek csak az X-re van rálátása.

Kubbi 05-29-2007 21:52

Én csak szolidalitásból szavaztam az igenekre.
Ha már ennyien akarják, biztos valami jó dolog. :D

Ati 05-29-2007 21:57

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 99601)
Kivételesen nem rossz ötlet. Goldy tuti nem vállalja az X-et, habár ma már ebben se vagyok biztos. Viszont ha télleg nem, még mindig beszerezhetsz egy modit, akinek csak az X-re van rálátása.

OFF:

Elhiszem, hogy ebben a topicban mindennél fontosabb, hogy egy új moderátort tanítsak be most és rögtön, megelőzve minden mást. :)

Elhiszem, hogy az 1/A topicban mindennél fontosabb, hogy az 1/A kompletten legyen átírva, mert az 5 éve fent levők már unatkoznak, és ez előzzön meg minden mást. :)

Elhiszem, hogy a törpéken mindent megelőzve változtatni kell a törpés topic résztvevői szerint, minden más lényegtelen. :)

Elhiszem, hogy a hullát kell über-fajjá tenni az ott résztvevők szerint, és természetesen jelenleg nincs ennél fontosabb téma. :)

Elhiszem, hogy a normál csoporttal nem kell foglalkozni, csakis az anarchot kell továbbfejleszteni az anarchosok szerint, És persze ezt most azonnal. :)

Elhiszem, hogy legégetőbb probléma, hogy mi legyen a 10. személyiség, mert ez már egy teljes embert érint, és ezért ezzel most azonnal, minden mást félretéve kell foglalkozni. :)

Elhiszem, hogy szemétség megkövetelni a top15%-ot a 3 személyiségű országtól, mert azt nagyon nehéz elérni, és ezen sürgősen változtatni kell, minden más halasztható. :)

Synkel 05-29-2007 22:00

Ne offold a topicomat:D:D
Nem kell ide nagyon bonyolult betanítás.
Eleve lehet Goldy vállalja, mert azóta, hogy igen herótja lett az X-től rendesen feltámadt benne a harci szellem:)
Másrészt meg nem igaz, hogy nem tudsz előrántani egy megbízható fórumost, aki elintézné az ilyeneket. Nem kell neki semmi extra jogokat adni, csak figyeljen, és tartsa rendben a csoportot.

Tsobi 05-29-2007 22:06

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 99599)

Valóban,jó ötletnek tartom ... aki itt a külsőn is moderál,én arra tenném a voksom :)
Nagyon egyértelmű a név? :D:D

-Fegya- 05-29-2007 22:08

Arra szavazok, hogy legyen X. Majdnem mindig oda fordultam, más 5-s szintű fórumot nem látok. Időnként szívesen most is odanéznék.
Viszont nem sürgetem. :)

Ati 05-29-2007 22:09

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 99610)
Arra szavazok, hogy legyen X. Majdnem mindig oda fordultam, más 5-s szintű fórumot nem látok. Időnként szívesen most is odanéznék.
Viszont nem sürgetem. :)

Sose volt véglegesnek mondva a bezárás. :)

De nem vagyok meggyőződve arról, hogy most van itt az ideje az ismételt beindításának.

Synkel 05-29-2007 22:17

Mi kellene ahhoz, hogy meg legyél győződve?
Hogy egyáltalán valaki végre felvetette komolyan a témát nem elég meggyőző?
Eddig legfeljebb dünnyögtek neki páran az első napokban, de senki nem próbált azóta se tenni semmit, hogy a fórum megnyíljon újra.

Ati 05-29-2007 22:18

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 99615)
Mi kellene ahhoz, hogy meg legyél győződve?
Hogy egyáltalán valaki végre felvetette komolyan a témát nem elég meggyőző?
Eddig legfeljebb dünnyögtek neki páran az első napokban, de senki nem próbált azóta se tenni semmit, hogy a fórum megnyíljon újra.

Az azt hiszem szemmel látható, hogy valami van a levegőben, ami nem kedvez a fórumnyitásnak, hacsak nem az a cél, hogy az első nap újra be legyen zárva.

Azt hiszem, hogy le kell csengenie ennek a "vége a sulinak, most aztán mindenhova beszólok, mert végre itthon vagyok" szezonnak.

Tsobi 05-29-2007 22:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 99612)
Sose volt véglegesnek mondva a bezárás. :)

De nem vagyok meggyőződve arról, hogy most van itt az ideje az ismételt beindításának.

Mondjuk mint máshol is említetted,a nyár kezdete igencsak betett a fegyelemnek ... belegondolva valóban nem ez lenne a megfelelő időpont .. kicsit később talán ..de mindenképp támogatom :)

Kutyuleee 05-29-2007 22:49

Ugyan X-ben nem jártam idáig de esélyegyenlőségért küzdve támogatom a dolgot, ki tudja, ha megnyilik megyek és megnézem még melegében:p
Quote:

Originally Posted by Ati (Post 99616)
Az azt hiszem szemmel látható, hogy valami van a levegőben, ami nem kedvez a fórumnyitásnak, hacsak nem az a cél, hogy az első nap újra be legyen zárva.

Azt hiszem, hogy le kell csengenie ennek a "vége a sulinak, most aztán mindenhova beszólok, mert végre itthon vagyok" szezonnak.

amúgy van benne valami hogy tartasz tőle mert a külső fórumon is volt egy pár elszabadult téma és off gyáros, akik nehezen értették meg, hogy nem biztos,hogy ők a hód messiásai (aztán kitudja:D)

delllas 05-29-2007 22:52

nekem is hiányzik az x-es fórum.
nyáron sok a dolgozó diák.
Ati.Hát vegyél fel egyett:)

én asszem kiesek a helyesírási hibák maitt.
meg a gépelés is gond.
vagy nem kizáró ok?

Békés 05-30-2007 07:01

Tegnap csak igennel volt időm szavazni:)
Én ott kezdtem és mindig oda is fordultam, szivem csücske az 5/X:)
Szerettem ott fórumozni sok jóbarátot találtam kikkel azóta is összefutunk.
Tehát szeretném visszakapni, de lehethogy nem ez a legmegfelelőbb idő rá.
Most ráérek mindenkinek beszólok időszak ez, lássátok a tegnapi "priviben fogd vissza magadat" piros szőnyeget nézve.
Ráadásul gondolom jópár nem is lett jelentve.
Szeretném de tartok is kicsit tőle.

-Fegya- 05-30-2007 08:11

Szép lassan mindenki hozzászól, akik kedvéért nézegettem az X fórumot. :)

Ha még Prot kolléga és MoJo is visszatérne...

lll 05-31-2007 23:40

lesz akkor a közeljövőben új X fórum??:)

Tsobi 06-01-2007 00:35

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 100166)
lesz akkor a közeljövőben új X fórum??:)

Ati azt mondta,hogy az X fórum nem örökre zárta be kapuit .. viszont a nyári szünet rohamos közeledtével,ami magával hozta a tömeges szabálysértéseket úgy véli,hogy ha kicsit lecsendesülnek a kedélyek,akkor vissza lehet állítani próbaszinten mindenképp . :)

Phoenix 06-01-2007 14:17

De jó is lenne :)
Ott tanítottak a hódra...sokmindenkit ott ismertem meg és hát a bezárása a fórumnak nem esett jól, de megértettem, hogy miért kellett...nagyon jó lenne ismét az Xes fórumra visszanézni :)
Mindenki azt mondta, hogy az a legjobb fórum és mennyire igazuk volt :D

Dragi 06-01-2007 14:22

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 100253)
De jó is lenne :)
Ott tanítottak a hódra...sokmindenkit ott ismertem meg és hát a bezárása a fórumnak nem esett jól, de megértettem, hogy miért kellett...nagyon jó lenne ismét az Xes fórumra visszanézni :)
Mindenki azt mondta, hogy az a legjobb fórum és mennyire igazuk volt :D

persze igazából még mindig tanárt keresel :D:D:D

Phoenix 06-01-2007 14:23

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 100254)
persze igazából még mindig tanárt keresel :D:D:D

[OFF]Köhömm...nem szónék be :)[/OFF]

rexa 06-01-2007 17:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 99578)
Alszom rá egyet(-kettőt-hármat... :)).

khm izé pont hármat aludhattál már:D

Ati 06-01-2007 17:10

Quote:

Originally Posted by rexa (Post 100299)
khm izé pont hármat aludhattál már:D

Szuper. :D Akkor lassan akár történhet is valami. ;)

rexa 06-01-2007 17:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 100300)

Bezárod a közöst is?:D

Synkel 06-02-2007 10:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 100300)

Történjen hát!:)

lll 06-02-2007 14:05

Quote:

Originally Posted by rexa (Post 100306)
Bezárod a közöst is?:D

nemtudom
ezt lehet csak álmodtam, de mintha egyik éjszaka az elmúlt 1-2 napban a közös sem volt elérhető ugyanolyan okok miatt mint az X:D
nah mondom me van itt???:)
de úgylátszik csak álom volt:D:D

bitboss 06-03-2007 22:10

ha varázslat kén elérni az X fórumot
mágusaim addig üzném, amig elfogyott
minden erejük, de következö körben is
újra próbálnám, talán a fórum már van is?

ha térkapukat nyithatnék ATI fülére
és tolvaj-sirámot eresztenék bö lére
mégha elfogyna az összes tolvajkészültség
nem sajnálnám, ha ez lenne rá a segitség

hadaimmal a fórumot ha elfoglalnám
erös hadsereggel védve ujra megnyitnám
aztán fórumetikettet akik sértenék
seregeim támadását csak megértenék
de ha mégis módjuk lenne irni csunyákat
rájuk pazarolnám a maradék rúnákat

ma is próbáltam vagy négyszer a fórum-helyet
hátha hosszu lista jönne piros tömb helyett

J.Ati 06-04-2007 00:48

Quote:

Originally Posted by bitboss (Post 100602)
ha varázslat kén elérni az X fórumot
mágusaim addig üzném, amig elfogyott
minden erejük, de következö körben is
újra próbálnám, talán a fórum már van is?

ha térkapukat nyithatnék ATI fülére
és tolvaj-sirámot eresztenék bö lére
mégha elfogyna az összes tolvajkészültség
nem sajnálnám, ha ez lenne rá a segitség

hadaimmal a fórumot ha elfoglalnám
erös hadsereggel védve ujra megnyitnám
aztán fórumetikettet akik sértenék
seregeim támadását csak megértenék
de ha mégis módjuk lenne irni csunyákat
rájuk pazarolnám a maradék rúnákat

ma is próbáltam vagy négyszer a fórum-helyet
hátha hosszu lista jönne piros tömb helyett

Szép kis vers ,de a sok mozgalomhoz mit szólnak a népeid?
Róluk is írhatnál pár sort:)

bitboss 06-04-2007 08:05

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 100618)
Szép kis vers ,de a sok mozgalomhoz mit szólnak a népeid?
Róluk is írhatnál pár sort:)

valószinü senki másnak nem tünt fel, de támadóseregek kiküldése után szoktam irni X fórunra verseket "harci indulóként", és ezt most nem tehetem, igy mostanában a seregeim kedvetlenebbül támadnak, és hiába várják a buzditást. :(
ennyit csak megérne néhány toli- és vari-akció :D

... tehát ha visszajön az X fórum, és ott verseket láttok, akkor kezdjen a környék rettegni !!!

Remedy 06-04-2007 10:22

Quote:

Originally Posted by bitboss (Post 100641)
valószinü senki másnak nem tünt fel, de támadóseregek kiküldése után szoktam irni X fórunra verseket "harci indulóként", és ezt most nem tehetem, igy mostanában a seregeim kedvetlenebbül támadnak, és hiába várják a buzditást. :(
ennyit csak megérne néhány toli- és vari-akció :D

... tehát ha visszajön az X fórum, és ott verseket láttok, akkor kezdjen a környék rettegni !!!

Az tok jo, akkor elvileg te egy korrel hamarabb vagy a "teljes kronikaban", csak a forumot kell olvasni :)

Arrakis 06-04-2007 12:37

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 100668)
Az tok jo, akkor elvileg te egy korrel hamarabb vagy a "teljes kronikaban", csak a forumot kell olvasni :)

Csalódtam volna Remyben, ha nem jön vmi ilyesmi hozzászólással :D:D:D

bitboss 06-04-2007 13:08

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 100668)

nem vagyok, mivel nincs X fórum!
látjátok-e, mily fontos infótol van megfosztva a csopi a fórum zárva tartása által?

Kill 06-04-2007 17:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 99526)
Nem sikerült, sokkal több kárt okozott ez, mint ami haszna volt. Miért akarsz valakit 168 körre eltiltani a játéktól, amikor a jelenlegi felállásban nem tud olyat csinálni, ami miatt eltiltást kapna? Melyik a jobb neki? Az, ha egy hétig nincs beengedve, vagy az, ha be van?

Ati 3-szor szavaztál...:D

bitboss 06-04-2007 19:28

OFF
Kill: Ati megindokolta, hogy miért szavazott mindhárom lehetöségre. ezek szerint nem olvastad végig a témát :(
/OFF
Ati: attol, hogy szeretném mihamarabb az X forumot, megértem az aggályaidat, és kivárjuk, amig elcsendesül a durvulási láz, és lesz idöd (remélhetöleg mihamarabb) érdemben foglalkozni evvel a támával is

Droszka 06-05-2007 18:36

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 99617)
Mondjuk mint máshol is említetted,a nyár kezdete igencsak betett a fegyelemnek ... belegondolva valóban nem ez lenne a megfelelő időpont .. kicsit később talán ..de mindenképp támogatom :)

AKIK UJKÉNT OTT VANAK AZOK NEM ÉRDEMELNEK MEGEGY FORUMOT?:confused: ,,MIÉRT SZENVEDJÜNK DÉDAPAINK VÉTKEIÉRT":D A BEZÁRÁS OTTA HÁNY ÚJ ORSZÁG KEZDTE OTT?:confused:

Ati 06-05-2007 18:38

Quote:

Originally Posted by Droszka (Post 101336)
AKIK UJKÉNT OTT VANAK AZOK NEM ÉRDEMELNEK MEGEGY FORUMOT?:confused: ,,MIÉRT SZENVEDJÜNK DÉDAPAINK VÉTKEIÉRT":D A BEZÁRÁS OTTA HÁNY ÚJ ORSZÁG KEZDTE OTT?:confused:

Visszaolvasni látom luxus, nem is csodálkozom azon a piroson... :)

Droszka 06-05-2007 18:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 101337)
Visszaolvasni látom luxus, nem is csodálkozom azon a piroson... :)

KÖSZÖNÖM!!!!!! IDŐ HIÁNYOS VAGYOK!!!!

Andrew 06-05-2007 18:43

Quote:

Originally Posted by Droszka (Post 101336)

az még hagyján, hogy kiabálsz, de méghozzá csapnivaló helyesírással is :D:D

Ati 06-05-2007 18:43

Quote:

Originally Posted by Droszka (Post 101340)
KÖSZÖNÖM!!!!!! IDŐ HIÁNYOS VAGYOK!!!!

Sőt, kisbetű-hiányos is. De ha időhiányos vagy, akkor miért szólsz hozzá olyan témákhoz, amiket el se olvasol? Ez a része nem teljesen világos számomra...

Droszka 06-05-2007 18:47

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 101343)
az még hagyján, hogy kiabálsz, de méghozzá csapnivaló helyesírással is :D:D

Már itt se vagyok. nem monta senki hogy helesen is kell irni: :D

Ati 06-05-2007 18:50

Quote:

Originally Posted by Droszka (Post 101347)
Már itt se vagyok. nem monta senki hogy helesen is kell irni: :D

Azt hiszem, hogy ez alap követelmény lenne mindenkitől... Sokszor visszasírom azokat az időket, amikor a netet csak egy sokkal szűkebb réteg használta. :(

Szóval hol is tartottunk? X fórumot mindenkinek, mert ott nem kell helyesen írni? :eek:

All times are GMT +1. The time now is 06:38.