![]() |
Quote:
akiben teljesen megbízol és régóta ismered felkéred, hogy moderáljon gondolom csak fórumra is lehet adni modi jogot... és akkor csak az X fórumra adod neki a jogot |
Quote:
Kivételesen nem rossz ötlet. Goldy tuti nem vállalja az X-et, habár ma már ebben se vagyok biztos. Viszont ha télleg nem, még mindig beszerezhetsz egy modit, akinek csak az X-re van rálátása. |
Én csak szolidalitásból szavaztam az igenekre.
Ha már ennyien akarják, biztos valami jó dolog. :D |
Quote:
Elhiszem, hogy ebben a topicban mindennél fontosabb, hogy egy új moderátort tanítsak be most és rögtön, megelőzve minden mást. :) Elhiszem, hogy az 1/A topicban mindennél fontosabb, hogy az 1/A kompletten legyen átírva, mert az 5 éve fent levők már unatkoznak, és ez előzzön meg minden mást. :) Elhiszem, hogy a törpéken mindent megelőzve változtatni kell a törpés topic résztvevői szerint, minden más lényegtelen. :) Elhiszem, hogy a hullát kell über-fajjá tenni az ott résztvevők szerint, és természetesen jelenleg nincs ennél fontosabb téma. :) Elhiszem, hogy a normál csoporttal nem kell foglalkozni, csakis az anarchot kell továbbfejleszteni az anarchosok szerint, És persze ezt most azonnal. :) Elhiszem, hogy legégetőbb probléma, hogy mi legyen a 10. személyiség, mert ez már egy teljes embert érint, és ezért ezzel most azonnal, minden mást félretéve kell foglalkozni. :) Elhiszem, hogy szemétség megkövetelni a top15%-ot a 3 személyiségű országtól, mert azt nagyon nehéz elérni, és ezen sürgősen változtatni kell, minden más halasztható. :) |
Ne offold a topicomat:D:D
Nem kell ide nagyon bonyolult betanítás. Eleve lehet Goldy vállalja, mert azóta, hogy igen herótja lett az X-től rendesen feltámadt benne a harci szellem:) Másrészt meg nem igaz, hogy nem tudsz előrántani egy megbízható fórumost, aki elintézné az ilyeneket. Nem kell neki semmi extra jogokat adni, csak figyeljen, és tartsa rendben a csoportot. |
Quote:
Nagyon egyértelmű a név? :D:D |
Arra szavazok, hogy legyen X. Majdnem mindig oda fordultam, más 5-s szintű fórumot nem látok. Időnként szívesen most is odanéznék.
Viszont nem sürgetem. :) |
Quote:
De nem vagyok meggyőződve arról, hogy most van itt az ideje az ismételt beindításának. |
Mi kellene ahhoz, hogy meg legyél győződve?
Hogy egyáltalán valaki végre felvetette komolyan a témát nem elég meggyőző? Eddig legfeljebb dünnyögtek neki páran az első napokban, de senki nem próbált azóta se tenni semmit, hogy a fórum megnyíljon újra. |
Quote:
Azt hiszem, hogy le kell csengenie ennek a "vége a sulinak, most aztán mindenhova beszólok, mert végre itthon vagyok" szezonnak. |
Quote:
|
Ugyan X-ben nem jártam idáig de esélyegyenlőségért küzdve támogatom a dolgot, ki tudja, ha megnyilik megyek és megnézem még melegében:p
Quote:
|
nekem is hiányzik az x-es fórum.
nyáron sok a dolgozó diák. Ati.Hát vegyél fel egyett:) én asszem kiesek a helyesírási hibák maitt. meg a gépelés is gond. vagy nem kizáró ok? |
Tegnap csak igennel volt időm szavazni:)
Én ott kezdtem és mindig oda is fordultam, szivem csücske az 5/X:) Szerettem ott fórumozni sok jóbarátot találtam kikkel azóta is összefutunk. Tehát szeretném visszakapni, de lehethogy nem ez a legmegfelelőbb idő rá. Most ráérek mindenkinek beszólok időszak ez, lássátok a tegnapi "priviben fogd vissza magadat" piros szőnyeget nézve. Ráadásul gondolom jópár nem is lett jelentve. Szeretném de tartok is kicsit tőle. |
Szép lassan mindenki hozzászól, akik kedvéért nézegettem az X fórumot. :)
Ha még Prot kolléga és MoJo is visszatérne... |
lesz akkor a közeljövőben új X fórum??:)
|
Quote:
|
De jó is lenne :)
Ott tanítottak a hódra...sokmindenkit ott ismertem meg és hát a bezárása a fórumnak nem esett jól, de megértettem, hogy miért kellett...nagyon jó lenne ismét az Xes fórumra visszanézni :) Mindenki azt mondta, hogy az a legjobb fórum és mennyire igazuk volt :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ezt lehet csak álmodtam, de mintha egyik éjszaka az elmúlt 1-2 napban a közös sem volt elérhető ugyanolyan okok miatt mint az X:D nah mondom me van itt???:) de úgylátszik csak álom volt:D:D |
ha varázslat kén elérni az X fórumot
mágusaim addig üzném, amig elfogyott minden erejük, de következö körben is újra próbálnám, talán a fórum már van is? ha térkapukat nyithatnék ATI fülére és tolvaj-sirámot eresztenék bö lére mégha elfogyna az összes tolvajkészültség nem sajnálnám, ha ez lenne rá a segitség hadaimmal a fórumot ha elfoglalnám erös hadsereggel védve ujra megnyitnám aztán fórumetikettet akik sértenék seregeim támadását csak megértenék de ha mégis módjuk lenne irni csunyákat rájuk pazarolnám a maradék rúnákat ma is próbáltam vagy négyszer a fórum-helyet hátha hosszu lista jönne piros tömb helyett |
Quote:
Szép kis vers ,de a sok mozgalomhoz mit szólnak a népeid? Róluk is írhatnál pár sort:) |
Quote:
ennyit csak megérne néhány toli- és vari-akció :D ... tehát ha visszajön az X fórum, és ott verseket láttok, akkor kezdjen a környék rettegni !!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
látjátok-e, mily fontos infótol van megfosztva a csopi a fórum zárva tartása által? |
Quote:
|
OFF
Kill: Ati megindokolta, hogy miért szavazott mindhárom lehetöségre. ezek szerint nem olvastad végig a témát :( /OFF Ati: attol, hogy szeretném mihamarabb az X forumot, megértem az aggályaidat, és kivárjuk, amig elcsendesül a durvulási láz, és lesz idöd (remélhetöleg mihamarabb) érdemben foglalkozni evvel a támával is |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szóval hol is tartottunk? X fórumot mindenkinek, mert ott nem kell helyesen írni? :eek: |
All times are GMT +1. The time now is 06:38. |