![]() |
Tény, hogy nem vártam nagy látványos mágikus csatákat meg hókuszpókuszt Gandalf részéről, olvasván a könyvet, na de azért Középfölde egyik leghíresebb varázslója picit mutathatott volna. A leggagyibb számítógépes rpg is fel tud mutatni egy-két látványos varázslatot.:)
Nekem ez picinykét hiányzott. |
Ott volt a sárkány a tűzijátéknál:D
meg amikro ahrcolt a Balroggal:D vagy a varázslók csatája?? elolvadtam olyan gyönyöü volt:) nem láttad a millió effektett LOL jó télleg lehetet volan kicsit több varázsló effekt. De ne feledjük a Gy.U. ban Középföldén az emberek kora jött el se varázslat se semmi ilyesmi. |
Igen...:) Már annyira hiányzott a mágia, hogy kezdtem a világító bot kapcsán Duracell-elemre gyanakodni:D
A balrogos rész amúgy durván jó:) |
Quote:
Kicsit fura volt, amikor rajta lógott a balrog és tudta tartani magát aztán eccer csak leesett. Persze azóta rég rájöttem a megoldásra. Nade vajon ti tudjátok é?:) |
Quote:
|
Quote:
de próbálkoz még:D reálisabb válasz van rá |
elfáradt a bicepsze?:D
|
Quote:
|
a Balrog akkor már nem volt rajta, Half. A második részben, amikor elengedi magát a mági, a balrog már rég sehun nem vót. És hoppá! itt lépett be Gandalf zseniális zuhanjunk gyorsabban!-varázslata, előbb a kardot kapta el, majd a balrogot.
|
Quote:
najó ügyebár a Balrog ostora rátekeredett a lábára, de az csak később feszült meg szal még pont kitudta mondani, hogy Fussatok bolondok:) |
De ő utána akart zuhanni akkor már a balrognak. szerintem:)
|
Quote:
|
neeem... Ő onnan már mint fehér gandalf tér vissza. Így képes legyőzni Szarumánt. Tudta, hogy szükséges legyőzni a balrogot. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Mert Ő talán tudta, hogy Fehér Gandalfként tér vissza, de azt nem tudhatta hogy mi lessz a gyűrü és a gyűrü hordozók sorsa :D :p
|
Értem:D
akkor összegzem: Tehát tudta, hogy megkell tennie a Balroggal leesen a végtelen mélységben. Miközbe a balrog sokkal erősebb. Tudta, hogy pont letudja győznia Balrogot. És komában egy olyan utazást fog megtenni ami után sokkal bölcsebb lesz, de kzben nem fagy meg nem esizk meg a farkasok meg ilyesmi?:D kezdem kapizsgálni:D |
Ne csináld már Half :D
Nem tudtad hogy az önbizalom fontos? :) Küll a kedvenc könyvem és filmem, lehetettlen elviccelni :p |
Quote:
de film?? hááát azrt van jobb is. Cska pár harci jelent jó. Meg mindig megnézem. De azon kivül nem olyan jó mitn a könyv |
Théoden is tudta, hogy az ellenfél sokkal erősebb. Trufa is tudta, hogy a nazgúlról leszálló, irdatlan láncos buzogányt forgató (brutál uwelita fegyver!:D ) boszorkánymester erősebb mint ő, a rohani lovasok is tudták, hogy az olifántok erősebbek mint ők... satöbbi.
|
hát még mindig senki sem győzött meg.... Valahogy nekem mostanáig furcsa Gandalf mória beli kalandja... fene se érti ezeket a mágusokat! ;)
De Gimli akkor is a legjobb karakter... csak azt sajnálom hogy olyan kajla szemű a filmben... a könyvben mintha nem lenne említés erről! :D |
Igazat adok neked, a könyv a legjobb :)
Én a könyvet olvastam először, és utánna pár évvel késöbb ugye jött a film. De mit vártál? Azt nem tudja vissza adni, ami a könyvben le van írva:) De azért én kellemesen csalódtam, mikor megláttam az első részben a házaikat ( Babólyuk ). Olvasáskor vmi ilyent képzeltem én is el. Lehet hogy más mint a könyv, de akkor is naon jó a maga nemében :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Az lett volna a furcsa, ha a könyvet adják le egy az egyben :p
|
Half, Frodónak is szüksége lett volna Gandalfra maga mellett, még sem ment vele az öreg.
|
Quote:
|
Théoden is önszántából segített. A kis hobbit is.
A balrog nem lógott Gandalfon, mikor az öreg leesett. Ez van. :) És tartom, hogy leakarta győzni. Korábabn említettek miatt. |
Quote:
Különben gandalf mellette volt ameddig tudod. Tehát attól függetlenül, hogy nem értme ezt mire mondtad, Gandalf ott volt Fordó mellett amikro csak tudott |
Quote:
|
Nah, megnéztem a könyvben. Sajnos szűkszavúan taglalja. Csak annyit ír, hogy a lábára tekeredett az ostor és már el is tűnt a mélyben. A filmben meg persze ez egy drámai pillanat, ezért hagyják ott lógni Gandalfot. A film nézésekor az volt az érzésem, hogy a többiek még felhúzhatták volna, miért nem segítenek? De inkább lefogták Frodót. A könyvben amúgy ez nincs. Ott leesik és kész. és későb bse mesél róla Gandalf, csak annyit említ, hogy nincs fegyver, ami árthatna neki, és hogy átment tűzön-vízen.
Ennyit sikerült kiderítenem:) |
Quote:
és a Balrognak van avrázsereje is azért szerintem bevolt kaksizva a jóöreg gandalf és nemtudta hogy neki a Balrog után kell mennije:D |
oké:) lényeg hogy túlélte valahogy:-)
|
Quote:
Szerintem nagyon jó Gimli a filmben egy törpöt cska en hajigáljon senki:D Dobj oda vagy ilyesmi volt:D |
en is szeretem a Gyuruk Urat, konyvben is, filmben is... en termeszetesen Aragorn-ra szavaztam; mindenfele faji-varazslos-harcos erveket felreteve, csak azert, mert nagyon ferfias volt a filmben :D:D:D
|
Csk az első kettő könyvet olvastam, és a második könyvbe az utolsó 72 oldalt nem olvastam el, mert lejárt a kölcsönzésem a könyvtárban:p
Filmet abszolút nem láttam, pedig ugy megnéznem:) |
Gimli a no.1
Csak szuszogj!Csak szuszogj!
hehe ez a legjobb karakter az egész filmben :D a Tomát nemtom mér hagyták ki,holott ha nem szedi ki a hobbitkákat a sírbuckából,soha nem pusztul el a nazgúlok vezére az angmari boszorkányúr :) |
vagy bent maradnaka tölgyben:D szala Gyűrű is elvész és Szauron ereje sem semmisül meg vele együtt.
|
All times are GMT +1. The time now is 03:55. |