![]() |
Quote:
Nos ami az aláírásodba van azt annak a játéknak a szabályzatai nem engedik meg úgyhogy légyszíves légy oly kedves és vedd ki az aláírásodból ! :p |
Quote:
De nem olvastam el h fórumon ne használjuk....:o Bocsánatot kérek:o De úgy látom már töröltétek:p |
hmmm fincsi flame party....
popcorn-t vki? :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lehet, hogy elfogult vagyok, de Batura soha nem mondanám, hogy hazug! Íjjakkal támadni pedig egyszerűen ostobaság... :D |
Quote:
|
Quote:
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1582 |
Quote:
|
Quote:
És miért??? |
Quote:
|
Quote:
Te félre beszélsz... Senki nem akart semmit támadásba vinni. Az egész a bizalomról szólt de te csak a magadét fújtad akkor is meg most is. Én sosem támadtam senki katonájával... Nekem sosem kellett senki segítsége a személyes háborúimhoz, de aki nem állja a szavát az nekem nem más mint amit akkor írtam... Tehát ne csapd be azzal a többieket hogy bár ki is csatába akarta vinni az illyasaid mert ez hatalmas hazugság. Nem gondoltam hogy még erre is képes vagy és ilyet kitalálsz. Mindenesetre jó lenne ha a topic maradna az eredeti témánál és nem a te sértett hiúságod legyezésére használnád ezt a témát fel. Köszönöm. |
Quote:
Ha elolvastad volna normálisan a hozzászolásokat, akkor rájöhetnél, hogy Invisible nem azért nyitotta a topic-ot, hogy most töröljék vagy büntessék azt, aki sértegette, nem sírásnak szánta ezt a topicot. Hanem csak azért, mert ő nyitottabb ember, és csak valakiknek el akarta "mondani". Szerencsére még vannak ilyen emberek. Vannak akik megértik a többiek inkább kerüljék el a topic-ot, nehogy átmenjen már flamelésbe ez. Nyilván nem elsőnek a barátaival beszéli meg, hogy mi történt a hodítóban, hanem a többi hodítóssal, akik megértik. Invisible: arra ne figyelj, mit küldözgetnek, általában pont a nagyszájúak nem tudjank játszani ;). Én már direkt olyan ori-kat keresek a pontlistában, mint pl "ha megtámadsz, meghalsz" :D, mert általában pont azoknak az országa a leggyengébb. Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Valóban nem síró topik, mert nem azt sérelmezem, hogy megtámadott, hiszen nekem ő nem ellenfél, hanem azt ahogan viselkedett velem. |
Quote:
|
ajjaj...kezdek félni :)
|
Quote:
Én ferplay játékos vagyok és ha vesztek lenyelem. És nem is ezért nyitottam ezt a topicot, hanem azért mert sérelmezem azt, hogy ilyen emberek vannak akik mások nyomorúságán ércellődnek. |
Quote:
Akik nekem írtak - nem idézek be mindenkit - azoknak ennyit mondanék: : ) |
Quote:
Ne haragudj, de kinevetteted magad! Részemről vita befejezve. Csak zavart, hogy folyamatosan tobzódsz itt a fórumon és tudom, hogy te sem vagy teljesen egyenes.Elnézést, hogy itt "legyezgettem a hiúságom". Legyezgessük akkor a tiedet. Úgy sajnállak! Cuna báci gonocat mondott? Verjük el a fenekét! (Elnézést mindenkitől,de allergiás vagyok arra, hogy hazugnak neveznek) |
Quote:
Van aki szerint normális az ilyen reakció??? |
Quote:
Ezt felénk úgy hívják a valóság elferdítése. Bár azt sem értem, hogy miért tartozik egy volt szövetségbeni nézeteltérés ehez a témához??? Ennek max egy oka lehet, és pedig az hogy szeretnék ezzel megkérdőjelezni a szavahihetőségem. Nos ez nem fog menni mert a szóban forgó leveleket elküldtem az illetékes helyre, és már most leszögezem a gyengébbek kedvéért, hogy nem sírás miatt, hanem mert Ati ezt tanácsolta. A másik ami miat szintén nem fog menni, hogy ezt a topicot nem azért hoztam létre hogy az én személyes problémám kivesézve igazságszolgáltatást kérjek, hanem mert szerettem volna egyrészt rávilágítani arra, hogy a játék nagyon eldurvult. Másrészt pedig szerettem volna egy olyan helyet ahol legalább az ember kibeszélheti ezeket a sérelmeiket és nem a játékba próbáljuk levezetni az indulataink. |
Quote:
Kevés vagy te ahoz hogy engem cikizz. |
Quote:
Jogos! Én is épp azt mondom, hogy tisztázni kell a dolgokat! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Azzal ne foglalkozz, hogy mit írt, nyilván azért csinálta, mert látta, hogy szét tudod szedni az oriját. Egyesek látva a veszteséget már csak beszólogatni tudnak :D. Mások meg tanulnak a saját hibáikból. Nem midegy, ki melyik csoportba tartozik. Én már volt, hogy egy támadómtól kaptam végülis segítséget, mert felhívta a figyelmemet hogy mi a gyengéje az orimnak. |
Quote:
Na ezeket nem is a vita folytatásának szántam, hiszen nem is teszek emkítést semmi vita dologról, csak azért írtam le hogy gongold át ha én bár kit is ki akartam volna használni a játék során akkor vajon miért töröltem volna az orim és miért léptem volna ki nyomtalanul??? Látod semmi érdek nem fűzött ahoz amire megpróbáltál célozgatni. Mint sokszor leírtam nekem ez egy kedves játék és nem több. Én nem feszegettem a kettőnk közt lezajlott eseményeket sem mert nem tartottam másnak mint egy apró összezördülésnek a játékban. Te azonban nem birtad lenyelni és megpróbáltál most visszavágni ennyi idő után. Sajnálom hogy ez ilyen mély nyomot hagyott benned, hogy te mint öreg bölcs nem tudtad érvényesíteni az akaratod egy tini lány felett. Bocsi, de én ilyen vagyok, hogy van önnáló akaratom és nem akarom másokra rákényszeríteni hanem inkább hagyom a dolgot. Bocsi még egyszer...:D |
Szerintem az élet még sok ennél sokkal durvább dolgot tartogat.
Szóval ezen fenn akadni, elég csacskaság. Ha pl: teszem azt én vagyok az ellenfeled, te meg lelopod a pénzem. Erre írok, hogy te csóró... bla bla bla. Ennek már ne haragudj, de köze nincs a sértéshez. És ha már magamból indulok ki, márpedig én nem tudtam, hogy ez történt veled, nyilván más se tudja. Erről nem kell tudnia az egész Magyarországnak. Attól hogy te sok fórumon beszélsz erről... Szóval inkább csak véletlen egybeesés, amit te túlragozol. De majd érdekelne, hogy Ati hogy döntött ez ügyben. Bár valahogy sejtem... |
Quote:
Egyébként most is ütjük egymást:D Nekem örömet nyujt hogy van kivel játszanom:D Mindig is szerettem az ilyen stratégiai játékokat. Ha rákaptam egyre akkor azt addig játszottam amíg még állmomba is kívülről fújtam minden apró részletét:) |
Quote:
De nem is várom el senkitől hogy átélje azt amit én ez ügyben. Nem is ezt kértem. Csak azt had legyen meg ez a topic nekem és azoknak akiket hasonló sérelem ért a játékba. Örülnék ha nem sokan írnának ide mert akkor az azt jelentené csak kevés az ilyen eset. |
Quote:
|
jól elkanyarodott a téma :)
ui: amíg megírtam,már módosítanom kellett: na mégsem ! :D |
Quote:
Invisible nem akarja, hogy most azért kapjon büntetést azaz ori, vagy ilyesmi |
Quote:
Innentől kezdve, meg Ati hivatalból foglalkozik a dologgal. Függetlenül hogy itt ki mit kér. |
"Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna!" :(
"Ne szólj szám, nem fáj fejem!" |
Quote:
*rövid* |
Quote:
Hopp, megelőztek. :) |
Quote:
Quote:
Általánosan a topic témájához kapcsolódik :) Arra céloztam vele, hogy lám mivé sikeredett Invisible topicja eredeti céljához képest |
Quote:
Ez akkor sem arról szól, hogy mi legyen azzal az országgal. Az üzenetek tartalmának jelentgetését nem lehet fórumon eldönteni, nyílván azért sem lehet bemásolni az üzenet tartalmát. |
All times are GMT +1. The time now is 17:00. |