![]() |
khm. olvastad tán tölem valahol hogy nem kell edzeni? egyébként nekem a szálkásitás alatt szinte csak annyiban változik az edzésem hogy kevesebb sulyt használok de nem azért mert szálkásodni akarok hanem mert nem tudom tartani az erömet déta alatt. nem tudom gyözike és az ö diétája hogy kerül a képbe.
|
a kardio fontos azt kell még megemelni és ennyi.
|
egyértelmű az étrend változtatás, de az mellett ahogy néztem vizhajto is dolgozik, és a kis sullyal több gyakorlat, asziszem több vért pumpál,égetia zsrt stbstb
|
milyen sokan látogatják ezta topicot...:DD
|
Quote:
|
Zima :D
Ha tehetném most mutatnék magamról néhány képet, hogy lehet az ember kardio nélkül szar :D :p ( akit érdekel az MySuzyland (#131356) [1/A]) bár ezen kevés látszik. Beszéltem egy személyi edző haverommal, ő azt mondta, hogy csak kardioval tudom leszedni a hasamról a zsirt (de ugye az sok mozgással jár-> ergo súlyvesztés-> nem barátságos :mad: ) Úgy döntöttem marad a felső 4 halvány kocka és alul az 1 cm zsir :-( Hacsak nem némi ganabol-stanozolol zsir és folyadéklepárló program nem lesz hatásos :-) |
hát igen G.O.D. erröl beszéltem. a kardio fontos de nem kell más gyaksikat csinálni. nincs olyan hogy na most szálkásitom a bicepszem. diéta. plussz a kardios alkalmak számát kell megnövelni és ennyi. a többi genetika. :P
|
hát ilyen mékyen nem értek hozzá...lementem pár év kihagyás után, 2 honap alatt felszedtem 7 centi izmot, és leadtam 13 kilot. ennyit tudok, ezt előadtam 2 évente , a többi "munka". ha jol érzed magad a bőrödbe akko nincs jelentősége az egésznek...legalábbios nekem minden kövér haverom ezt monta.én speciel jobban éreztem magam ha láttam a cerkámat, de van akit ezzel nem lehet meggyőzni....kézenállásbol szájjal felvettem a gyufát 12x mer aszonták ez nehéz...tisztelek mindenkit aki gondot fordit a testére a mai világba...üdv neketek. is...:DD apa
|
Zima :)
Tök igazad van... Bár belőlem nem fog meggazdagodni az a kis töketlen sóbinórbi az tuti, de talán majd tavasszal elkezdek némi kardiot, bár futni azt rühellek... Addigis marad a piedone pizza, meg a sok fiiinom husika egy kis libazsir lájttal :-) Most igyis épphogy tudom tartani a súlyomat... Most 85 vagyok, de talán fel tudok menni 90-ig, az már jó lesz:-) 45-ös pajszer, 81-es derék megapicicici, ennyi elég is a strandra :-) Hadd lessenek a sunák :D |
ne piszkáld a norbit. állitolag kinyomta már a 100kg-t is. :P
|
Quote:
|
Isteni testü Suzy:D
|
Remy:
Súlyfelesleget én is össze tudok hozni :D Nekem izomba köllene az a kakis 4-5kiló :mad: |
Half :D messze vagyok én még attól...
|
Még mindig testépités!
Akinek van jó kérdése, tegye fel :-)
|
11kilo az hány font?:D
|
Én nem tom... Nem nyomtad be a magenta szinű gombot :D
|
Nagyon kihalt a fórumom :-(
ez kaka nagyon...
|
hát megjöttem. ahogy nézem nem sokan tolongtak itt az elmult 2 hétbe...
|
Hát sajna úgy látszik, senki sem akar nyárra izmos lenni :-)
Nálunk a terembe már szállingóznak a balfékek, akik aszondják: ,, nyárra kigyúrom magam,, :D Persze max 1 hónap vagy inkább 1 igen kemény izomláz és abbahagyják :) :D |
jaa, eza szokásos ügymenet.meg lejönnek 4-5 fővel és farmer nadrágba bemelegités nélkül ráesnek a 60 kilora, utána 40 perc duma, következő széria.csodálkoznak hogy nem fejlejlődnek, pedig ők "vérgyurosok" a kesztyűt má 1 héttel edzés elött is hordta hogy lássák gyurni jár....:D
|
Szerintem a gyúrás a létező lehető legpasszívabb és legunalmasabb "sport" - azért idézőjelben, mert szerintem a fizikai sportok pont hogy a mozgalmasságuktól, gyorsaságuktól lesznek SPORT...
Én 8 évig versenyeztem sprinterként és középtávfutóként és nem is vagyok gyenge alkat, de sosem gyúrtam. Voltam rúdugró is, és hobbiként meg még vagy 10 féle sportot nyomtam és csinálok most is. Most főleg jégkorongozom - ahova elvileg nagy darabnak kéne lenni relative (keményen 170 cm vagyok) - amatőr csapatban. Nagypályán, 16 emberből én vagyok a legkisebb és egyben a legveszélyesebb is, tök vicces, hogy velem nem tudnak mit csinálni, a mozgásom hozzájuk képest, hogy úgy mondjam, démoni :) |
a gyurás mint olyan , sztem ugyanolyan életforma mint sok más...
a "hülye gyúrost "nem érdekli hogy esik vagy fuj, hulla fáradt a melotol, akkor is megy és nyomja a vasat... jobbára csajok miatt, vagy megbosszulni vmi régi sérelmet ehhez megfelelő erő gyűjtéssel kezdődik, aztán lassan megszokottá válik,és hiányzik ha az ember nem csinálja. tudom ez más sok dolognál is igy van, de ez van. szerintem. |
Quote:
|
én két éve kezdtem el gyúrni, de eddig nem túl rendszeresen
56 kg vagyok, de sokat izmosodtam, mióta gyúrok nem szedek táplálékkiegészítőket, meg nem is akarok ilyesmiket napi 1-1,5 órát tudok gyúrni a suli miatt mostanában kézre gyúrok, szeretnék gyorsabban izmosodni tudtok segíteni? |
Geri!
Tömeget növelni nem lehet csak úgy... Ha izmos akarsz lenni azért vért kell izzadnod!!!Akár szteroiddal, akár táplálékkiegészitővel, akár anélkül, de ellazsálva nem fog menni. Én 6 éve járok heti 4-5-ször, mondhatom vért pisilek a végére... Én nem értékelem sokra a többi sportot, Tipikus gyúrós vagyok. Kell a vasszag, kell a dübörgő zene, utálom a természetet, kivétel a strandot, kedvencem a nyár... Segitséget csak ugy tudok neked adni, ha elmondod hogyan edzzel, mennyiket nyomsz, hogyan kajálsz, hány éves vagy stb... Ird le és segitek! |
mostanában megint rendszeresen, naponta gyúrok
16 éves vagyok, otthon gyúrok, van kondi gépem, meg súlyzóm mostanában súlyzózok, 10,5 kg-mal |
azt eszek, ami van itthon
|
Quote:
Geri hagyd abba! otthon nem lehet gyurni, semmit nem érsz el lekell menni a legutolso lepukkant terembe, a filinget otthon nem lehet imitálni! (javiccs ha tévedek) amikor már valakivel ketten nyomtok szériát, oinnan jön a többi.... tul tenni a másikon, mégha testvéred is.........és onnan te vagy isten...pár hét, honap alatt eljutsz olyan szintre (amit magadon nem látsz) hogy onnan jön a királyság... |
nem hagyom abba, azért itthon is tudok gyúrni rendesen
|
Geri!
Kaja: Egyél rengeteget !!! Hizni csak akkor tudsz, ha kimerited a készleteidet, de az utánpótlást úgy oldod meg, hogy többet viszel be mint amit a szervezeted fel tud dolgozni (mind fehérjéből, mind szénhidrátokból). Vegyél fehérjeport. Napi 2x kell 1-2adagolókanál! Elegendő fehérjefogyasztás nélkül NEM fogsz megerősödni, sem hizni. Azért nem jó otthon edzeni, mert nem tudod VÉGLETEKIG kifárasztani az izmaidat, nincs ki stimuláljon stb... Nem mondom, hogy hagyd abba, de egyedül nem fogsz igy jó eredményt elérni. Másrészt az ,,öszvér,, kondigépek nem megfelelők arra a célra amit te kitűztél magadnak, ezt elhiheted, nekem is volt otthon... Ha nem győztelek meg akkor sorry, de talán majd idővel belátod, hogy igazam van:-) Még amúgy is fiatal vagy és ,,halhatatlan,, . Ha komolyan akarsz edzeni, akkor még dumcsizhatunk többet is! Én már 6 éve edzek igazán komolyan, és az utóbbi 2 évemre mondhatom azt, hogy igazán elértem valamit... |
mondtam hogy terembe kell menni......ott inspirál a többiek látványa...meg hogy többet nyomjál, mégha 1 kiloval is...
|
ok, kösz
itthon is ki tudom magam fárasztani, akarat kérdése az egész, 1-2 hét után meg megszokom, akkor már hiányozna, ha kihagynám, vagy nem gyúrnék rendesen |
és mennyibe kerül a fehérje?
melyiket érdemes szedni? |
Lehet kapni különböző kiszerelésekben...
Én azt mondanám neked, ha hizni akarsz, akkor közvetlen edzés ideje (előtt-alatt-után) egy adag, és lefekvés előtt is egy adag. Havonta 4-5ezer forintba kerül, de ez elengedhetetlen az izomtömeg növekedéshez... Nem kell a legjobb minőséget venni, de kb 1kg fogyjon el 1 hónap alatt. Szerintem ez megdob majd 1-2kilóval havonta, ha rendszeresen edzel és napi 6-8 étkezés megvan. Napi 4-5liter folyadékot is illenék leguritani :-) Az edzést úgy értem, hogy maximálisan ki kell fárasztanod az izmaidat, de nem aerob mozgással, hanem folyamatos súlynöveléssel. Az izomzat CSAK akkor nő, ha maximális terhelést kap. Ja és felejtsd el a futkorászást, az mind leépit :-( Dióhélyban ennyi :-) |
csatlakozom az előttem szolohoz. amugy ha jol tudom 1- 4 kilos kiszerelések vannak. de ha szedsz mellé aminosavat is gyorsabban regenerálodik az izomzat, ha jol tudom. a lényeg hogy megfelelő legyen a pihenenési idő is.
|
Apa :-) Öreg vagy :D
Van már fél kilós is balfékeknek :D :D jó drágán. Azért nem irtam le az aminosavakat, mert akkor már egy csomó más cuccot is szedhetne :-( Elég neki a fehérje is, amennyi beépül annyi elég is lesz neki :-) A lényeg úgyis a rengetek kaja a jó edzlsterv és a sok fehérje :-) NAMEG LEGALÁBB 8 ÓRA ALVÁS!!! |
Sztem elég ha sokat kajál az ember -sok húst, tésztát, csokit, cukrot... ezekben is megvan kb mint a kiegészítőkben, és nem port kajálsz :)
Én 7 éve cselgáncsozok, és gyúrás nélkül is feljött rám az 1. év alatt 10 kiló izom.. ilyen kajákkal :D (nagyon csutka voltam akkor még -most már csak alig :) ) |
geri! ha 59kg vagy akkor ne akarj kézre gyurni. az alap gyaksikra koncentrálj attol jön a tömeg nem a 2 orás bicepszezéstöl. :D ha van pénzeszköz táplálékiegészitöre akkor nehogy fehérjét vegyél hanem inkább valami tömegnövelö cuccost. lehet alacsony fehérje tartalmu is.
amugy pedig egy fekvenyomopad. rud és két jol variálhato egykezes sulyzonál nem kell több hogy elérd a minimum 50es kezet. :D |
Quote:
hm...50-es kar....én 48 ig jutottam hidegen, de nehezen. gondolom 1-2 évet rákell szánni hogy 50es karod legyen, még pedig mivel az emberi szervezet terhelhetősége és fejlődése véges, sztem koxal juthacc el a csucsra. szerintem. amiko pedig 3 honapja fél centit nősz csak akko biztos vok benne hogy rányulsz valami cuccosra. |
All times are GMT +1. The time now is 14:42. |